Találatok a következő kifejezésre: Tegnap az hónapos kismacskám (2 db)

Az egy hónapos kismacskámat megharapta tegnap a kutyám, lehet maradandó baja?

A feje és a nyaka környékén bal oldalt megharapta,elkezdett furcsán mozogni,és többet alszik is már,meg nem annyira aktív és elkezdett félni tõlem is,pedig eddig velem játszott/hozzám bújkált.ja és amikor megharapta,összeszarta magát.

Legjobb válasz: ÁLLATORVOS??????!!!!!!

ÁLLATORVOS??????!!!!!!
Gratulálok, a kutyád is egy neveletlen vadállat, 1 hónapos macska mit keres nálad, miért nem vitted orvoshoz, és HOL VOLTÁL EZIDÕ ALATT??? Csak gratulálni tudok.
A kérdező hozzászólása: bocsánatot kérek igazad van, a kutya már öreg, a macskákat meg elakartam vinni a kert hátsó részébe, ott csináltam nekik fa házikót, de az annyuk mindig visszahozta õket a teraszra, nem tudtam már mit tenni, a kutyám meg alapból öreg, és már nincs türelme a kismacskákhoz, arra mentem ki hogy nagy ugatás morogás, de igazad van basszus nem majd még én vagyok a felelõtlen, úgy szeretem õket mint a szemem fényét, csak jobban tudom drága, de nem tudok minden pillanatban vigyázni rájuk
A kérdező hozzászólása: egyébként ma már teljesen normálisan viselkedik, csak nem tudom hogy lehetnek-e belsõ "gondjai"
Ha szeretnéd a macskád inkább ivartalanítanád. Öreg kutya sem ilyen antiszociális ha foglalkoznak vele, nevelik, és rendszeresen sétáltatják. Ötlet: VIDD ÁLLATORVOSHOZ A MACSKÁT.
A kérdező hozzászólása: a kutyám teljesen nevelt, nemtudom most mivolt a baja, 2 évig vittem kiskorában kutyasuliba, sétáltattam is, boldog kutya, lehet most éli utolsó éveit, de eddig még nem harapott meg egy macskát se, de szerintem egy kutyának ez ösztön hogy nem szereti a mcskákat, vagy nem tudom...
Ha jobban van a kiscica, eszik rendesen, játszik is, akkor nem lehet nagy baja szerencsére. A kutyákból bármikor kijöhet a gyilkos ösztön, hiszen ragadozók. Nem lehetne esetleg a kutyát elvinni a kert végébe, és csak felügyelet mellett összeereszteni a cicákkal? Egy felnõtt kutya egyetlen harapással kivégez egy cicakölyköt minden külsérelmi nyom nélkül. Nálunk egyszer történt ilyesmi. Azóta nem tartok kutyát a cicák mellett.

Tegnap az 5 hónapos kismacskám kiesett a 3. emeletről, túlélhette? Milyen súlyos lehet a sérülése? Hazatalál, ha épen maradt?

az a problémánk, hogy nem tudjuk hogy leesett-e vagy csak átugrott másik erkélyre mert közel vannak egymáshoz, bár a szomszédok nem látták.nyoma nincs lent hogy leesett volna, körbejártuk a környéket de még a táljának a csörgetésére se jött el?.vajon hazatalál legalább a panelhez?a macskák vissaztérnek? mert mindenhova képet ragasztottunk ki róla, szóval ha megtalálja valaki felismeri.

Legjobb válasz: A miénk is leesett. Szintén a 3.-ról. 4 nap múlva lett meg. Nem ment messzire és semmi baja nem volt csak félt elõjönni a bokrok közül. Ráadásul a miénk nem fiatal hanem öreg, 15 éves macsek.

A miénk is leesett. Szintén a 3.-ról. 4 nap múlva lett meg. Nem ment messzire és semmi baja nem volt csak félt elõjönni a bokrok közül. Ráadásul a miénk nem fiatal hanem öreg, 15 éves macsek.
Sajnos a mienk is kiesett a 4-rõl és el is pusztult :(
Az enyém egy évesen esett ki az 5.-rõl.Õ nem tudott elmenni, ott fekudt, amig leértem érte, elvittem orvoshoz, aki azt mondta, hogy ha túléli az éjjelt, akkor megmarad, pedig vér jött a szájából meg az orrából.Õriztem egész éjjel, reggelre jobban lett, de azóta csak 6 élete van....:-)))
Ismerõsömék macsekja is hármat lépett az ablakban, pedig csak kettõt kellett volna, õ a 4.rõl esett le.Az esés után még élt, de nagyon hamar meghalt.
Az én 6 hónapos cicám is leesett a 2-ik emeletrõl a betonra. Az õ esésének sem volt nyoma, de az orvosnál kiderült, hogy gerincsérülése van. Az orvos az elaltatást javasolta, mert lebénult a hátsó két lába. A fiam nem engedte, bízik a felgyógyulásában. Azóta (2 hónapja) pelenkázva van a cica. Csak húzza a hátsó két lábát. Alomra sem tud menni a bénulás miatt. Nem tudom meddig fog így élni, de nem ideális sem a cicának, sem nekünk. Sajnos csak a szerencsén múlik, hogy lesz-e baja a cicának. Ha megúszta, pár nap múlva elõkerülhet.
az enyém is tegnap kieseta 4.rõlnem találtuk meg pár órával késõb kideróült h egy szomszéd találta meg elvite rögtön dokihoz és így nem let súlyos csak kitört egy foga és megsérültaz állána bõr avgyis kicsit levált neki viszakel varni és rendbe jöön...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!