Találatok a következő kifejezésre: Tegnap análisan a (12 db)

Tegnap anális szex, segglyukba élvezéssel, gumi nélkül, ma pedig szurkál a péniszem. Ez az oka?

Tegnap délután, barátn?mmel análisan szeretkeztünk, de közben székletes lett a farkam, elég vastagan a makkom, mikor kihúztam a segglyukából, akkor vettem észre, hogy tiszta széklet, de ? nem vette észre, mert kiosontam gyorsan lemosni. a seggébe élveztem nem volt rajtam gumi, azóta pedig szurkál kicsit a péniszem, ha pisilek. Ez lehet az oka? Máskor se húztam gumit, igaz akkor nem lett "olyan"...

Legjobb válasz: ezért nem szeressük az anális szexet.

ezért nem szeressük az anális szexet.
na ebbõl se lesz ebéd... látod látod, elõre kell gondolkodni, nem amikor már benne vagy a sz.rban ;)
Mít írjon helyette? Bele creameltem , aztán lenyaltam a csokit róla... :)
Uuu bammeg, erre mondják h [email protected]ügy..
Lehet, jah valami fertõzést bekaptál. Intenzívebben tisztálkodj, és ha néhány napon belül nem múlik el akkor menj orvoshoz.
Nekem kicist fake gyanús.
nem hiszm h fake, szerintem veszélyes ez az anál
egy anál kedvelõ nem használ ilyen szavakat: "segglyukba élvezéssel" "székletes lett a farkam"
Ha nem mész el vele orvoshoz akkor el fog sorvadni!!! :)
Ha valamit csinálsz , akkor annak tudnod kell a veszélyeit és következményeit! Sûrûn mossad!Kenegesd aloe verával, ha egy hét után sem múlik akkor dokihoz menj el!!!
Ez nem fordult volna elõ ha elõtte kap a lány egy kis beöntést. Aztán egy alapos fosás, még egy beöntés még egy fosás és így kisebb az esélye a kakis dákónak.
Engem rendszeresen dugnak seggbe és kivétel nélkül mindig gumi nélkül beleélvezéssel történik a dolog, de én hashajtózom elõtte így még senkinek nem lett szaros a farka.
Bár nem aktuális, de szerintem hólyaghurutod volt... Mert az általában azért van, mert az e.coli baci ami a bélben van 'átmegyeget' a húgycsõbe, és ott 30 percenként megduplázódik...
Most látom, milyen hülyeséget írtam. Felfáztál, ezt akartam írni, csak fáradt voltam. :) Bocsi. :D
persze természetes h fáj
A kérdező hozzászólása: De már 1 teljes napja!!!
Mert mit vártál ha seggbe d.gnak? Majd ugyan olyan lesz? Hajrá csináld csak. Remélem eszetek volt húztatok gumit valami fain fertõzés is társulhat hozzá, ha lett sértve.
fel lett sértve. Csak a fel lemaradt.
Ha nem használtatok elég síkosítót elõfordulhat. De hát a mondás szerint kutya harapást szõrével:) ))

Tegnap este a párommal análisan csináltuk, most először. El is ment ott bennem. Terhes ettől nem lehetek, igaz?

Tudom vagyis gondolom hogy nem,de er?sítsetek meg légyszíves ebben.

Legjobb válasz: de lehetsz

Komolyra forditva a szot:ha ez a kerdes nem kamu, akkor inkabb szomorkodni kene azon hogy a 21.szazadban meg van aki nem tud bizonyos dolgokat es akkor nem kell csodalkozni a sok abortuszon sem, volt egy osztalytarsnom aki nem tudta hogy a menstruacios ver honnan tavozik, a huvelybol vagy a pisilobol.
de lehetsz
Hogy a picsába(szó szerint XD) akarsz megtermékenyülni a seggedben?????? Hány éves vagy? gondolom 14-15 határa körül-.- nemtom h engedett át a biosz tanárod a múlt évben:S vagy nem is engedett át?:O xd akkor mát érem a kérdést-.-"
Aki ennyire hülye, minek dug? Nyugtass meg, h ez csak kamu kérdés.
A leggázabb az, ha a pasid a szobanövény cserepébe élvez, abból kis, virágfejû emberkék fognak ám kikelni! Csak szólok.
Ha tudod, akkor miért kérdezed. mivel a seggedben nincs méhed, valószínüleg nem..!!!!!
Attól valóban nem lehetsz terhes, de vigyázz, mert ha lenyeled, a gyomrodból átléphet a méhedbe a spermia. Lol...
Ha a szádba rakja akkor a gyomrodból jön ki a gyerek.Tudtad?
Itt mindeki gy...r. Szerintem nem igy ertette.O szerintem arra gondolt, hogy mikor a pasija beleelvezett, termeszetesen az a spermium kifolyik es az a huvelybe is belekerulhet.Ennyi
Így van teljesen igaza van az utolsó válaszolónak.. mert miután elélvez az kifolyik a seggébõl és bekerülhet a hüvelyébe...Ja és inkább csináljátok óvszerral ha análisan vagytok együtt mert elég sok betegséget lehet úgy elkapni.
Ha megfigyelitek a kerdest akkor igenis arra ertette hogy terhes attol nem lehet ha a hatsojaba elvez.Ha meg a kifolyassal kapcsolatban volt kerdeznivaloja akkor meg nem tud fogalmazni.
A kérdező hozzászólása: Hát megvártam jó pár választ mire reagálok ezekre. elõször is, jól fogalmaztam. Mindent úgy gondoltam, ahogy az le van írva a kérdésbe. TUDOM hogy nem lehetek attól terhes(jó akkor minek írtam le a kérdést?!-kérdezhetitek), csak jó lett volna tényleg megnyugtás képen ha reagáltok, hogy "ugyan már, dehogy is"! Nem egyéb alpári, paraszt válaszokat vártam. Aki értette kérdésem köszönöm, a többi meg....áááá hagyjuk!!!! Õk a nevetségesek nem én :DDDD
Kedves válaszoló, de te vagy a nevetséges. Tudod, de azért mégsem tudod, hiszen megkérdezted. Nem vagy benne egészen biztos. Azaz hülye vagy. De most komolyan, a seggedben? Aki vicceset válaszolt rá (mert ezek viccesek, hiszen egy butaságot figuráznak ki (a te butaságodat)) annak meg köszönjük meg :)
A kérdező hozzászólása: :D Látom te sem érted. inkább forumot akartam ebbõl csinálni... Mindegy! Hülye ezért pedig nem vagyok, max. kíváncsi.
Nem, nem leszel terhes. Nyugi. Amúgy nem cikizésbõl írom, de jobb lett volna ha jobban odafigyelsz biológia órán. Vagy ha annyira fiatal vagy még, akkor szerintem inkább ne szexelj még! Bár a Te dolgod...

Lefeküdtem először análisan a pasimmal tegnap este. Azóta nagyon fáj a seggem! Miért fájhat ennyire? Pedig gumival és síkosítóval csináltuk.

Szóval minden előkészület meg volt és még is fáj nagyon most, közben nem fájt csak mikor benyomta először, de utána már teljesen jó volt, ma reggeltől meg fáj, nagy dolgot se tudok végezni annyira érzékeny, bár már volt, de majdnem sikítottam. Elmúlik majd ez? Miért lehet ez? Lehet túl gyorsan huzigálta ki-be és azért?

Legjobb válasz: Hát ennyi eszed van. Belül bizony tud érzékeny lenni...

Hát ennyi eszed van. Belül bizony tud érzékeny lenni...
Nem probléma. Lehet hogy megsérült, majd menned kell orvoshoz. Egy kis operáció és kész. Persze el is fertõzõdhet és akkor nagyobb gáz van.Lehet hogy állandóan pelenkáznod kell majd magad, de semmi baj. Ennyit meg ér.
el fog múlni legköelebb még többet izgassa elõtte. ujjazza is, ugyanúgy, mint a puncid. és ha már kellõen ellazultál (ujjazás közben nyalogathatja a csiklód, hogy méh jobb legyen neked) akkor folytassa a farkával. lehet az oldalsó helyzet nem a legjobb, próbáljatok ki mást. akár úgy, hogy egy párna van a pocid alatt, és úgy, akár hogy ráülsz
A kérdező hozzászólása: hát normál szexben se a lassúságáról híres, oldalt fekve csináltuk
" óvatos volt velem " - Csakhogy te még említetted feljebb, hogy lehet túl gyors volt, az nem épp óvatosságnak nevezhetõ.
Hát ha a segge fáj neki, na :) majd elmúlik, nyugi ez elõfordul
Nem azt mondtam, hogy gügyögj. Na jó mindegy, túl alap vagy nekem...
A kérdező hozzászólása: segg fenék popsi most mi vagyok én 12 éves kislány? :D segg és kész én mindig úgy hívtam a hátsó felemet már 12 évesen is :P ennyi
Azért gondolják, hogy kamu a kérdésed, mert saját magadat degradálod le a szóhasználatoddal. FÁJ A SEGGEM. Írhattad volna azt is, hogy a feneket, saját magadról van szó, ez már alapból egy kis buta ribinek tüntet fel.
A kérdező hozzászólása: tudta*
A kérdező hozzászólása: nem kamu, és igen nem fájt csak a becsúszásnál, miért nem hihetõ az, hogy óvatos volt velem ha tudtam, hogy nekem õ az elsõ? nem értelek de mind1.... 19 vagyok
Mennyi idõs vagy?
Pár nap múlva is fáj, keress fel egy proktológust!
Az elsõ 2-3 alkalom után nekem is fájt, gondolom hozzá kell szokni a dologhoz.
Ez kamu kérdés! Ha valóban csináltad volna biztos másképpen történt volna a dolog. Nem hiszem el, hogy elsõre csak a becsúszásnál fáj. Nem hiszem, hogy az elsõ jó volt.
A kérdező hozzászólása: jó de nagyon akarta én meg örömet akartam neki szerezni ezzel :/ nekem se volt rossz így elsõre csak fáj nah, de nem mondom hogy az aktus rossz volt sõt...
Az utóhatások soha nem garantáltak, tehát mindenki másképp mûködik és úgy látszik te pont érzékenyebb vagy erre. Az eszközök is fontosak, gumi és a síkosító, de van akinél ez még így sem sérülésmentes. Az ilyet elõre nem lehet beszámítani, de ha többszöri együttlét után is tapasztalod ezt, akkor inkább szünetelj ezzel. Elfog múlni amúgy, nyilván, de beletelik némi idõbe. Következõ alkalommal próbáljatok ki egy lassúbb tempót is, lehet az is számítani fog.
undorítónak tartom az anált.. bár lehet h csak én, de pfej..

Tegnap análisan izgattam magam egy kb.6-8 cm hosszú vékonyabb gyertyával, de az a hossza miatt bent rekedt, és nem tudtam kiszedni. Mit tegyek?

nagyon szégyellem magam, és nagyon hülyének érzem magam, ezért nem szeretnék orvoshoz fordulni, ha nem muszáj. a gyertya nem éles, nem hegyes, nem érzek fájdalmat, és érzem hogy nagyon közel van a tárgy a végbélnyíláshoz. ugye el tud távozni onnan természetes úton (kikakilom-e)?

Legjobb válasz: szerintem igyál vagy egyél össze olyasmit amitõl menni fog a hasad és akkor kijön magától ha mégsem akkor szüleid nélkül doki ja és keress 1 pasit magadnak a gyertya helyett :)

szerintem igyál vagy egyél össze olyasmit amitõl menni fog a hasad és akkor kijön magától ha mégsem akkor szüleid nélkül doki ja és keress 1 pasit magadnak a gyertya helyett :)
Benyúlni nem tudsz utána? Kerítesz valamit, amit síkosítónak használhatsz, aztán ujjazgatod, tágítod kicsit magad, utána pedig benyúlsz, megpróbálod elérni, és valahogy meghúzni kifelé.
Reméljük, kamu. De ha nem, akkor mire vársz, próbáld meg kinyomni! Amennyiben nem megy, akkor viszont az orvos elkerülhetetlen lesz... Amúgy lány vagy, vagy fiú?
Tessék, vannak itt önkéntesek... :P Ha nem megy egyedül, orvos helyett, csak bízz meg valakit :P Egyébként megpróbálhatod esetleg egy nagyobb csipesszel is, az vékonyabb, jobban be tudsz nyúlni, csak ne maradjon az is benn :P
Nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lesz ennek a Gyertya-Gate nek a folytatása. Ennyi idõ alatt már rég kivettem volna belõled ne szerencsétlenkedj már.
A kérdező hozzászólása: nem, egyáltalán nem fáj.
nem fáj amúgy? de, hogyv volt, beletört a gyertya a lukadba?
Ezaz!!!!! Megvan!!! Egyél rohadt sok babod és amikor fingasz gyújtsd meg. Amikor csökken a nyomás a gáz visszaég lyukba, és a bentrekedt gáz berobban és kiröpíti a gyertyacsonkot. Jutalomként megtágul a segged és nem fog többé fájni az anális szex.
Lehet, hogy ott a melegben elkezd olvadni és kicsepeg magától.
A kérdező hozzászólása: akkor nem ártana belehúznom. összeomlik az magától is. :)
Basszus egy egész világ izgul már a gyertyadarab miatt. Ha nem esik ki estig akkor összeomlik a New York-i tõzsde. Mindenképpen értesíts a fejleményekrõl. Én mindenesetre arra számítok hogy ma este még nem fogod kifingani. Úgyhogy meg short-olom a Dow Jones-t.
hát erre kíváncsi vagyok :)
Hány éves vagy különben?
Fossál!
A kérdező hozzászólása: köszi, ez jó volt! igyekszem.
Inger nélkül is kitudod nyomni, próbálkozz!!!
Na? Sikerült? :)
Fejér megyében laksz, akkor szívesen segítek.
testileg vagy agyilag?nem mindegy!
Hány éves vagy amúgy??
Ha ennyire szereted, miért nem veszel egy rúdvibrátort magadnak? Az azért egy pöppet jobb érzés, mint a gyertya :P Ha azt nem, akkor pedig gondolkodj valami olyan cuccon, aminek a vége picit vastagabb, és tudod fogni, vagy nem megy be simán...
na csak most néztem vissza, sikerült [email protected]?xD
szerintem majd kikulázod:D
Mikor próbálod meg egy nagyobb gyertyával? De most hagy hogy a kanóc még kilógjon hogy ki tudd húzni. Hogy sikerült kihúznod? Kéne errõl egy nagyobb írást publikálnod!
Huhhh, megnyugodtam! :) Grat!
Na, és mivel sikerült kiszedni végül? Kézzel? Mennyire tágítottad ki magad közben? :D
A kérdező hozzászólása: Dehogy vette el a kedvem, olyan boldog vagyok, hogy na! :D
Az anális maszturbációtól és késõbb az anális szextõl ne vegye el a kedvedet ez a kis malõr, de a továbbiakban tényleg tartsd be, hogy hosszabb, vastagabb és olyan alakú tárgyakkal csináld, ami nem tud becsúszni és bent ragadni! ;)
akkor holnap probald meg nagyobb gyertyaval :) szerintem mar errol blogolhatnal is. :)
A kérdező hozzászólása: NA VÉGRE!!!! Ezt nem hiszem el, végre sikerült kiszednem! :D Köszönöm szépen, hogy szorítottatok. :D
Most már mindenképp írd meg, hogy sikerült e kiszedni! Mi szorítunk, Neked pont az ellenkezõjét kell tenned!
én kiszedem neked
Az Biztos hogy fog az orvos :) ))))) Ezek a mai lányok .. én is nevetek rajtad "ritka az ilyen kincs" :D:D:D:D
Mindenesetre azt már tudod, hogy ha legközelebb análisan izgatod magad, akkor nem 6-8 cm-es mütyürkével csinálod, hanem egy normális péniszméretû tárggyal, ami nem tud véletlenül bent ragadni. ;)
A kérdező hozzászólása: jó, oké, tudom hogy hülye vagyok, ne röhögj még te is ki, légyszíves. :(
Romlott tejjel küld le a hashajtót ha nemmegy akkor viszont ki kell birnod hogy az orvos röhög rajtad egy sort Én is röhögnék
KÉSZ VAGYOK TÕLED TE LÁNY : )))))) HOGY MIK VANNAK MANAPSÁG ECSÉM..
A kérdező hozzászólása: köszi, remélem sikerül, nem akarom hogy valami baj legyen :( az jobb lenne, valóban. :)
A kérdező hozzászólása: gondoltam erre is, és meg is csináltam, mivel késõ este volt, de nem jött ki, pedig majdnem megvolt. innen tudom, hogy közel van a végbélnyíláshoz.
A kérdező hozzászólása: de egyáltalán nincs mélyen, ki tudnám nyomni, csak kell, ami "besegít"... 16.
Hany eves vagy? Ja es szaldj a dokihoz!
Akkor elmész a szüleid nélkül az orvoshoz. Ennyi
A kérdező hozzászólása: remélem nem lesz rá szükségem, a szüleim megölnének, ha megtudnák... és lány vagyok.
A kérdező hozzászólása: de boldog lenné, ha az lenne a legkisebb bajom hogy reggel fél kilenckor ilyeneken szórakozzak... nem kamu. :( arra gondoltam hogy megpróbálok sokat enni hogy legyen valami, ami "kinyomja" de még nem kell.
A kérdező hozzászólása: légyszíves, aki nem tud valami használható segítséget adni, az ne ossza meg velem hogy éppen hogy röhög ki, így is szarul érzem magam miatta...
nyugi...idegesen nem lehet jót [email protected]
A kérdező hozzászólása: hát remélem azért egy országnak jobb dolga van ilyenkor délelõtt, mint azért izgulni hogy egy hülye lány ki tud-e erõszakolni a fenekébõl egy darab gyertyát... >.<
Látod? Egy ország izgul érted! :) )))))
A kérdező hozzászólása: még nem, de nem adom fel!
Na kijött már?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, megpróbálom!
Jó tanács... olyanokkal játszikálj, aminek van olyan vastag része, ami nem tud bemenni... vagy tedd gumiba, és ha be is csúszik, a gumi vége kilóg, ki tudod húzni! :) A kérdésedre rátérve, babaolajjal vagy valamivel kend be a végbélnyílásod kívül-belül és próbáld meg kinyomni. Egyébként ha 2 ujjal be tudsz nyúlni, és be van síkosítva a nyílás, ki fogod tudni húzni!
A kérdező hozzászólása: az hogy jó érzés, és remélem, nem fog sok kerülni rá hogy orvoshoz kelljen fordulnom.
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsot! remélem, arra nem kerül sor.
Hát megáll az eszem... Mi a jó abban, hogy tárgyakat dugdosol a fenekedbe? Szerintem ahelyett, hogy mindenféle hashajtóval foglalkozol, menj el orvoshoz. Még mielõtt valami nagyobb baj lesz belõle és a szüleid is megtudják..
Hmm....változik a világ...:DDD Ez azért odavágott korán reggel :DD Hunyadi János gyógyvíz-a hatás garantált, és ha szerencséd van kijön, ha nem...akkor doki, és az lesz csak valóban kellemetlen..
A kérdező hozzászólása: próbáltam régebben mással is, tudom hogy azzal nincs gond, csak most "megragadtam az elsõ kezembe kerülõ tárgyat". remélem, nem lesz gond belõle.
Én nem nevettem, és komolyan mondtam, hogy ha legközelebb csinálod, akkor ne egy ilyen rövid és vékonyka gyertyával kísérletezz, hanem valami olyat keríts hozzá, ami hosszra és vastagságra hasonlít egy igazi péniszhez. Persze az ideális a szex shopban kapható mûpénisz lenne, amit kifejezetten erre gyártanak, de ha azt nem tudsz vagy akarsz venni, akkor legalább méretre hasonlóval csináld. Egy 15-16 centi vagy még hosszabb és legalább 3-4 centi vastag tárgynál már sokkal kevésbé áll fent a veszélye, hogy becsúszik teljesen, és bent ragad. ;)
Szerintem menj el orvoshoz minnél hamarabb. A gyertya nem tesz jót a végbelednek, meg elállja a kifelé áramló kaki útját is.

Tegnap análisan kényeztettem a barátomat (már nem először) és éreztem hogy élvezte de mégsem ment el! Õ azt mondta h ilyen jó még soha nem volt neki, de ő se tudja h mi lehetett a baj?

A nemi szervével nem volt baj,mármint állt neki rendesen és az is tuti hogy nem füllentett a barátom h élvezte!Eddig akárhonyszor csináltam neki hamar eljutott a csúcsra,most meg szinte 1órát kényeztettem és semmi!Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Rossz passzban volt... fáradtság... stressz... sok oka lehet... Ha többször is van ilyen akkor érdemes elgondolkodni hogy mi lehet a gond

Rossz passzban volt... fáradtság... stressz... sok oka lehet... Ha többször is van ilyen akkor érdemes elgondolkodni hogy mi lehet a gond
A kérdező hozzászólása: Hát ez ciki de ORÁLIST akartam irni!Húpps kicsit elirtam!:S
Terhes nem, de ha sokáig análoztok egy idõ után be fogsz sz.rni minden lépésnél mert elgyengül a végbél izomzata
Szia! A terhesség nem valószínû, az elsõ válaszolóval pedig nem értek egyet abban, amit mondott. De mivel a kérdésedre kell itt válaszolni, a válaszom nem.
Ha sperma került a hüvelybemenetre, akkor van egy kis minimális esély a terhességre, de a ciklus 21. napján ez szinte a nullával egyenlõ. Szabályos, 28 napos ciklus és szabályos peteérés esetén ugyanis már rég túl vagy a tüszõrepedésen, az érett petéd már kb egy hete kiszabadult és elhalt, és nincs mit megtermékenyíteni. Nagyon örülök, hogy análhoz gumit használtatok. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, kicsit megnyugodtam!
Szia! Esélytelen a teherbeesés. Hidd el nekem, hiába kerül a hüvelybemenetre, nem tud feljutni, az egyik tényezõ, hogy szabad levegõn van, a másik hogy akkora utat nem tud megtenni. Egyébként análhoz valóban kell gumi, de tényleg sûrûn ne csináljátok, mert igaza van az elsõnek, késõbb széklettartási problémáid lesznek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat és a nyugtatást, Hála Istennek megjött!

Anális sex után mik a tapasztalatok? Tegnap volt az első jó is volt de ma fájni kezdett a hasam. Lehet ettől?

Olyan minta a menzeszem jönne meg,de ez lehetetlen mert most múlt el.

Legjobb válasz: Nyugi, szerintem kizárt, hogy ettõl lenne, nincs semmi köze a hasadhoz. Anális szextõl maximum a popsid fájhat, de az is inkább csak közvetlenül utána, és az a nem tudsz leülni egy darabig érzés, ha kicsit szenvedélyesebben dugtak fenékbe. De napokig az sem tarthat, vagy ha igen, és kifejezetten fáj, akkor valamit nem jól csináltok, több sikosító kéne stb. ;)

Nyugi, szerintem kizárt, hogy ettõl lenne, nincs semmi köze a hasadhoz. Anális szextõl maximum a popsid fájhat, de az is inkább csak közvetlenül utána, és az a nem tudsz leülni egy darabig érzés, ha kicsit szenvedélyesebben dugtak fenékbe. De napokig az sem tarthat, vagy ha igen, és kifejezetten fáj, akkor valamit nem jól csináltok, több sikosító kéne stb. ;)
Nekem egyszerre van szorulásom és hasmenésem.Gyakran kell wcre mennem, de alig jön valami olyankor.Egyébként nem szokott fájni se a hasam, se a popsim.:) Ez a probléma meg egy napig tart.:)
nem vsz., hogy ettõl :)
nekem még nem panaszkodtak másnak csak arról hogy "nem tudja összezárni a lábát" érzése van, seggben komoly izomláz(bár az csak mert nem tudta kellõképpen elengedni magát szerintem) hasa nem nagyon fájt eddig senkinek se, bár lehetséges. 22f
Szerintem kizárt, hogy az análtól legyen ilyen tüneted.
A kérdező hozzászólása: Azt még szeretném kérdezni hogy okozhat anális sex fenék viszketést?Mert olvastam hogy ez is elõfordulat.Ha igen mivel lehet kezelni?
Nem tudom, hogy okozhat e..én még nem hallottam róla.Mindenesetre nekem ilyen bajom nem lett tõle.
Igen párom is erre panaszkodott, de egy jól irányzott vakarással megoldható a kérdés... sajnos ez is benne van a pakliban, csak úgy kell csinálni, hogy más ne nagyon lássa, mert az ciki lehet.
Fenékviszketést? Mármint kívül? Vagy úgy érted, hogy belül, a végbelednél érzed, hogy csiklandoz? Az elõbbi kizárt. Az utóbbi már fordult egyszer-kétszer elõ velem, de nem hiszem, hogy kifejezetten az anális szexhez kapcsolódna, hanem mondjuk simán nagyvécézés után is jelentkezhet. Egyébként semmi jelentõsége szerintem.

A barátommal tegnap csináltuk análisan segítség?

Úgy volt hogy tegnap kipróbáljuk de annyira fájt nekm hogy elkezdtem sírni :S. Mondtam a barátomnak hogy fejezzük be (ekkor már sírtam) de ? úgy tett mintha meg se hallotta volna :S. Nem szóltam semmit engedtem tovább de valami borzalmas volt :(. Véleményt szeretnék kérni a helyzetr?l hogy mit csináljak ezután ?? 17/N vagyok a barátom 22/f

Legjobb válasz: te nem N vagy csak L. ne hívd magad nõnek 17 évesen... amúgy szánalmas amit a barátod csinált, te meg hülye vagy, hogy hagytad. jó kapcsolat

te nem N vagy csak L. ne hívd magad nõnek 17 évesen... amúgy szánalmas amit a barátod csinált, te meg hülye vagy, hogy hagytad. jó kapcsolat
Ha ez igaz, akkor a véleményem az, hogy a barátod egy undorító, gusztustalan [email protected]ázi. Te meg nem hiszem el, hogy hagyod magad szenvedtetni, hát ilyen nincs komolyan.
hagyd el... ez egy állat, csak a sexre hajt, átéltem én is...
Hagyd ott... hülye barom...
Hogy lehet egy kapcsolat ilyen? Miért hagyod? Idióta barátod van, én azonnal elhagynám.
Nézd a jó oldalát! Valószínüleg következõleg már nem fog fájni!!!!
Ijj bmeg... -, - Mert nehéz ám hátranyúlni és halántékon könyökölni/herén szorítani/kinyomni a szemét, hogy fogja már fel, hogy ez neked nem tetszik... Ha komolyan sírva kérted, hogy hagyja abba, de õ lesz*rta és folytatta, akkor menj szépen a rendõrségre, és jelentsd fel nemi erõszakért. Mert ez így bizony annak minõsül.
Nem 17/N hanem 17/L Beszéld meg vele, hogy miért csinálta. Te meg elég hülye vagy, hogy hagytad magad!!!! Miért nem kevertél le neki egyet??
ja, valószínûleg csak jót akart... én is tovább ujjaznám análisan a szerelmemet, akkor is, ha sírva könyörögne, hogy hagyjam abba... no comment...:(
Amúgy szerintem elõbb beszéld meg vele. Az is lehet hogy csak azt akarta hogy ess túl rajta. Nekem is fájdalmas volt az elsõ, de az én barátom abbahagyta. Egészen addig fájt, amíg én nem kértem meg, hogy akármit mondok ne hagyja abba. Ez az eset végén még élveztem is, utána meg nem fájt többet. Elképzelhetõ, hogy valami hülye szexuális tanácsot olvasott valahol. Persze az elõzõ vélemények is igazak lehetnek, hogy egy bunkó fasz. Csak nem biztos.
A kérdező hozzászólása: de szeretem a barátom nagyon ...de el fogom hagyni !! Szakítok vele még ma .
Szánalmas féreg, már csak olvasni is undorító errõl... Ha rám hallgatsz, most rögtön elhagyod.
:( hajítsd ki a fickót. a következõ lépése az lesz, hogy amikor nincs kedved a szexhez, akkor is megkefél...:S
ha olyan hülye vagy, hogy magadtól nem tudod a választ erre a kérdésre megérdemled h az a pasi kihasználjon
Miért nem nyomtad jobban mintha kakilnál?
Szép egy párkapcsolat! Le se szarja a véleményed, még ha fáj is! Ez egy idióta állat! Te meg még nagyobb hülye vagy, hogy ilyennel vagy együtt!
".és ma reggelre volt valami sárgás nyálkás folyásom..szerintetek mi lehet az?" A fiad.
S*ggterhes vagy.
Hol sült el? A fenekedben? Ha kimentél utána vécére, és kifolyattad rendesen, akkor tuti nem ment a puncidba belõle.
valszeg nem vagy terhes, de ha nem volt ennyi eszetek akkor elárulom én hogy análszexnél alap lenne a gumi. Ha a terhesség miatt aggódsz akkor gondolom normálnál se tablettával védekeztek hanem gumival. Miért pont az análnál veszitek le? Gondolom a pasid ötlete volt. Az õ kényelme miatt most meg te parázol hogy bekaptad-e a legyet. Okoskák vagytok
Hát maradni biztos nem. De LENNI sem.
Már csak a fertõzések miatt is kellett volna a gumi.. Tudod az emberi test, azon részét nem épp erre találták ki és nem épp úgy funkcionál, rengeteg fertõzést lehet vele összeszedni, ha nem húztok gumit..
Biztos, hogy nem vagy terhes. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat..és ma reggelre volt valami sárgás nyálkás folyásom..szerintetek mi lehet az?
Fertõzés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!