Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a szeretkeztem és utána (4 db)

12 hetes terhes vagyok és tegnap párimmal szeretkeztünk. Én utána annyira rosszul voltam, mint eddig soha. Fájt a fejem, sorozatban hányram stb. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: ne aggodj, sima terhessegi tunetek lehetnek....nalam ez harom honapig ment, hanyas minden nap, plusz 12. hettol fejfajas szinte minden nap 16. hetig. Nyugodj meg, tuti nem a szex az oka :)

ne aggodj, sima terhessegi tunetek lehetnek....nalam ez harom honapig ment, hanyas minden nap, plusz 12. hettol fejfajas szinte minden nap 16. hetig. Nyugodj meg, tuti nem a szex az oka :)
Nem hinném, hogy összefügg a két dolog!

Tegnap a párommal szeretkeztem és utána este elkezdett fájni a mellem. Miért lehet ez?

(nem simogatta durván...s?t...csak puszikat adott rá :-))Ma pedig enyhe barnás folyásom van..és néha egy picit fáj a mellem is!Miért lehet ez?A ciklus.hu szerint csak pénteken lenne ovulációm...de szerintetek ez az lehet...vagy mi?Gondolom még babára ne gondoljak!Bár a ciklusom rendszertelen és amióta elmúlt a mensesem(14-óta)minden nap együtt voltunk :-)Szerintetek mit?l lehet?

Legjobb válasz: Az elõre kalkulált ovuláció csak irányadó, orgazmus is kiválthat rendkívüli peteérést. Sokmindentõl lehet, a rendszertelen menzesz is jár összevissza fájdalmakkal, becsapó érzésekkel. Ha nem védekeztetek, akkor is korainak tartanám, hogy terhességi tünetek jelentkezznek. Ha bizonytalan vagy és nem múlnak a fura tünetek néhány napig, esetleg nem árt tesztet csinálni és/vagy orvoshoz menni.

Az elõre kalkulált ovuláció csak irányadó, orgazmus is kiválthat rendkívüli peteérést. Sokmindentõl lehet, a rendszertelen menzesz is jár összevissza fájdalmakkal, becsapó érzésekkel. Ha nem védekeztetek, akkor is korainak tartanám, hogy terhességi tünetek jelentkezznek. Ha bizonytalan vagy és nem múlnak a fura tünetek néhány napig, esetleg nem árt tesztet csinálni és/vagy orvoshoz menni.

26 hetes vagyok, tegnap szeretkeztünk a párommal és utána bekeményedett a hasam. Lehet baj?

Eddig is keményedett már de ez most más. Tovább volt kemény a hasam és görcsös fájdalmam is volt. Nem erös, hanem olyan tompa. Egész este kemény vol a hasam. Most reggel is érzem hogy valami más. De a baboka mozog rendesen. Holnap megyek nödokihoz.

Legjobb válasz: Az orgazmus okoz méhösszehúzódást, nincs baj, hacsak a doki nem lát más elváltozást is belül. Majd megmondja, kell-e tartózkodni bármitõl is a jövõben.

Az orgazmus okoz méhösszehúzódást, nincs baj, hacsak a doki nem lát más elváltozást is belül. Majd megmondja, kell-e tartózkodni bármitõl is a jövõben.
Említsd meg a dokinak, biztos nincs baj, igaz az orgazmus okozta méhöasszehúzódásnak is hamar el kell múlnia, lehet több magnéziumot fog felírni, majd meglátod mit mond.


nagyon minimális az esélye.nem lehet vény nélkül kapni, doki írja fel
Ne izgulj! Szerintem esélytelen. Tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: akkor sem, ha pont a peteérés idõszakában vagyok?
szerintem sincs rá túl soke sély. Mivel az elején volt, szinte 0 az esély. Még ha volt is elõváladés az sem biztos hogy beléd jutott mivel azért volt gumi csak lyuka volt. Egyébként az elõváladékban nagyon kevés a sermium nagyon minimális az esély hoyg abból akár egy is feljut. Egy rendes ajakulációnál a több millió spermiumból is csak kb 200 jut el a petesejthez a többi elveszik. Épp ezért nagyon kicsi rá az esély. De a Te párodnak szeeritnem még elõváladék sem nagyon lehette hogy az elején volt.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, picit megnyugtattatok....teljesen majd akkor, ha megjön.
persze, tényleg szinte nulla az esély, meg drága is az eseményutáni, meg dokihoz is kell menni miatta, de szerintem biztos ami biztos....nekem miután felírtaa doki azt mondta, h még ha meg is jön, 3 hét múlva akkor is menjek ultranhangra, majd ott tuti lesz terhes vagyok-e. nem ijesztgetni akarlak vagy ilyesmi, csakhát ugye nem "kis dologról" van szó


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!