Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a szeretkeztem és kiszakadt (4 db)

Elõfordulhat. De a mensi elõtti napokban kicsi rá az esély, bár van rá példa...
Nyugi, nem hsizem hogy teherbe estél volna!
Nagyon kicsi az eselyed. En pl.nem szedek fogamzasgatlot 3 eve, mondvan ott legyek a toppon, ha babcit akarunk es nem is akarom mergezni a testem mar ilyesmivel. Nekem meg nem "sikerult" bebabazni mensi elott 2 nappal. Viszont mar megfogantam egyszer az un. elovaladektol valahol a ciklus kozepen. Sajnos nem maradt meg. Tudta, hogy sikitofraszt kaptunk igy inkabb elment termeszetes uton.

A barátnõmmel szeretkeztünk tegnap este és kiszakadt az óvszer, az én hibám lehet, de nem vettem észre és belementem?

A barátnõmmel szeretkeztünk tegnap este és kiszakadt az óvszer, az én hibám lehet, de nem vettem észre és belementem. A tegnap volt a 14. nap. Ma reggel is kiszakadt és ugyanígy. Eddig még ilyen nem volt! Nos a tegnap este már vett be 72 órásat,2 darabosat vettem a gyógyszertárba és a 2. -at 12 órára rá írja hogy be kell venni? Ma reggel éppen a 2. tabi bevétele elõtt történt. Mit csináltam rosszul? Mit mondtok, hogy lesz így?

Legjobb válasz: Nem lesz így baj, de picit óvatosabban kéne tolni. Nem elég nedves, azért szakad?

Nem lesz így baj, de picit óvatosabban kéne tolni. Nem elég nedves, azért szakad?
Nem lehet, hogy levegõ maradt a végén a spermazsákban?
valamit nagyon elszúrsz! életemben nem volt ilyen. 2x? észre sem vetted, kamu
A kérdező hozzászólása: hát köszi a biztató válaszokat. Lehet olyan hogy levegõ került, én is gondoltam arra... És utolsó, még soha nem szakadt ki eddig, és most 2-szer egymás után. kicsit megnyugtattam a párom, de én is félek igazából.
Ugyanabból a dobozból való volt mindkét óvszer? Mert akkor szériahiba is lehet.
A kérdező hozzászólása: igen, ugyanaz.

Terhes lehetek? Barátommal tegnap éjfél körül szeretkeztünk. Kiszakadt a gumi és el is élvezett bennem, mert nem birta magát kontrolálni. Reggel 12 kor bevettem a 72 órás tabit. Most este gumi maradványt találtam magamban. Nagyon félek.

Barátommal tegnap éjfél körül szeretkeztünk.Kiszakadt a gumi és el is élvezett bennem,mert nem birta magát kontrolálni.Reggel 12 kor bevettem a 72 órás tabit.Most este gumi maradványt találtam magamban.Nagyon félek.

Legjobb válasz: biztosabb ha veszel egy tesztet! és ha az semmit sem mutat, de NEM jön meg idõben akkor menj nõgyógyászhoz!

biztosabb ha veszel egy tesztet! és ha az semmit sem mutat, de NEM jön meg idõben akkor menj nõgyógyászhoz!
Szép kis "barátod" van....
Beveszed a másik tablettát is, és nem leszel terhes. Teljesen idõben mentél kiváltani, beszedted, szerintem legfeljebb 1%, az is csak azért, mert semmi sem biztos. :)
A kérdező hozzászólása: Escapella tabit vettem be, és abban csak egy volt.
ne aggodj.nem lehetsz terhes ha bevetted a tablettát. teszt felesleges mivel csak 2 hét után tudja kimutatni.
ne aggódj már. megtetted amit lehetett, nem lesz baj
azért 2 hét után vedd meg a tesztet és ha terhes leszel majd eldöntitek hogy megtartsátok e a babát attól hogy megetted a tablettát vedd meg a tesztet hogy ne idegeskedj rajta
ne aggodj.nem lehetsz terhes ha bevetted a tablettát Hát ez azért nem mondanám. A 72 órás nem a megtermékenyítést akadályozza meg, hanem a beágyazódást. Aztán ez vagy sikerül vagy nem. Nekem azt mondta a nõdokim (elismert orvos) hogy ha amúgy volt megtermékenyítés, akkor elég sok esetben megtörténik a beágyazódás a 72 órás ellenére is. Nekem anno mûködött a 72 órás, anyukámnál viszont NEM. Úgyhogy nem lennék nyugodt a helyedben.

Tegnap este szeretkeztünk a párommal, de kiszakadt a gumi és csak a végén vettük már észre:/ ma reggelre meg jött, de ettől függetlenül lehetek terhes? :S

Legjobb válasz: Nem hiszem.Ha jól tudom a spermiumnak 1-3 nap kell még eléri a petesejtet de ha már elkezdõdött a menstruáció nincs mit elérni.Tehát lényeg a lényeg szerintem kva kevés rá az esély de lehet én tudom rosszul :S

Nem hiszem.Ha jól tudom a spermiumnak 1-3 nap kell még eléri a petesejtet de ha már elkezdõdött a menstruáció nincs mit elérni.Tehát lényeg a lényeg szerintem kva kevés rá az esély de lehet én tudom rosszul :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!
Nem valószínû, de azért nem 0 az esély. Mindenesetre semmit nem tudsz tenni, tehát nincs értelme esemény utánit bevenni, hiszen az is csak a menstruációdat hozná meg, az meg ugye megjött.
ha megjõt nem
nos a helyes válasz vagy igen vagy nem!! a menstruációd persze hog megjött hisz 1 napja szeretkeztetek de a sperma még benned van ami képes megtermékenyíteni... majd ha a követketõ havid is megjött akkor mondhatjuk hogy ebbõn nem lett baba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a normális válaszokat!
ismerösömnek 3X is megvolt mig terhes volt, teljesen normálisan. majd a 4. maradt ki akkor jöttek rá....
Ne stresszelj rajta nagyon kicsi rá az esély kevesebb mint 1 % ha meg mégis akkor a jóisten akarta hogy így legyen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!