Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a show-ban (5 db)

Mit jelentett be tegnap Győzike a Fábry show-ban? :

Legjobb válasz: Azt hogy leszeretné váltani Fábryt! Õ is olyan showmen akar lenni mint õ. Gyurcsánnal és Orbánnal szeretne majd interjút készíteni, de nem a politikáról. hanem a hétköznapi életükrõl. Ja és koporsókkal üzletel manapság.

Azt hogy leszeretné váltani Fábryt! Õ is olyan showmen akar lenni mint õ. Gyurcsánnal és Orbánnal szeretne majd interjút készíteni, de nem a politikáról. hanem a hétköznapi életükrõl. Ja és koporsókkal üzletel manapság.
Szerintem meg azt jelentette be, hogy örökbe akarnak fogadni a Bejja asszonnyal egy gyereket. Ezt mondta el, és még azt is hozzáfûzte, hogy miután ezt elmondta, õt ízekre fogja szedni a sajtó!
nevetségesen uncsi wót. az egész koporsós busniness-t úgy adta elõ mintha ez lenne a világ legröhejesebb témája. van humorom de a koporsókban való fetrengés kérdése valahogy nem jutott el hozzám... gusztustalan volt és unalmas volt. ritkán néztem a Fábry-t ezen túl mégritkábban fogom.

Mi volt a címe annak a mesének, amit Fábry olvasott fel tegnap a Fábry show-ban?

Vagy tud valaki linket adni, ahol elolvashatnám vagy megnézhetném? Egyébként arról szólt, hogy beföttes üvegbe fingottak, hogy melegebb legyen.

Legjobb válasz: Na, erre én is nagyon kíváncsi lennék! amikor tegnap felolvasta Fábry majdnem [email protected] a röhögéstõl:D

Na, erre én is nagyon kíváncsi lennék! amikor tegnap felolvasta Fábry majdnem [email protected] a röhögéstõl:D
a címe: Sz*r bogár

Tegnap este a fábry show-ban az igazi farkasházi volt?

Legjobb válasz: én csak a bemutatót láttam, de az a Nacsa volt.

én csak a bemutatót láttam, de az a Nacsa volt.
Nem ismerted fel a Nacsát?


Más is látta, hogy tegnap a Joshi Bharatban és ma Mónika show-ban ugyanaz a roma csaj volt?

Ilyen tájban mindig kapcsolgatok egy keveset a tévében, és bár elég rossz az arcmemóriám, egyb?l felt?nt, hogy tök ugyanaz a csaj. Tegnap az anyját szapulta, ma meg kiderült, hogy a barátja biszexuális, vagy mi... most nem tudom, hogy csak végighaknizza a jólmegmondóshow-kat, vagy ekkora kamu mindkett?. (Joshiban még bíztak sokan...)

Legjobb válasz: Természetesen kamura épül mindkét mûsor. Ismerek olyanokat, akik elmentek a pénzért és elõadtak egy kitalált történetet...a nevük sem az valójában, ami a Mónikában ki volt írva. De miért izgat annyira, hogy ki melyik mûsorban volt? Úgy sem igaz, amit ott elmondanak.

Természetesen kamura épül mindkét mûsor. Ismerek olyanokat, akik elmentek a pénzért és elõadtak egy kitalált történetet...a nevük sem az valójában, ami a Mónikában ki volt írva. De miért izgat annyira, hogy ki melyik mûsorban volt? Úgy sem igaz, amit ott elmondanak.
én is ismerek olyat aki pénzért ment el egy kitalált sztorival. sõt még a közönséget is fizetik! egy nap több adást vesznek fel, és a közönséget megkérik hogy üljenek más helyre xD
Nem ez az elsõ ilyen eset. Multkor egy pár a Mónikában a csaj volt pasija miatt szerepelt. Rá pár napra a Joshiba meg azért, mert állítolag zaklatta a srácot a nevelõ apja. Tiszta kamu az egész! Csak a pénz miatt csinálják.
Aha ugyanaz volt.Én is ismerek olyat aki pénzért ment...Szerintem a legtöbb meg van játszva.De a zegi fiúk akiket megvertek és aki megverte õket az nem volt kamu...Úgyhogy nem tudom..
Én is láttam :S elég szar már megvan minden játszva:S

Tegnap a Szulák show-ban Havasi balázs két zongorajátékának címe mi volt?

Fontos lenne!!

Legjobb válasz: Már az összes oldal elévült ahol kerestem, így pont azt a 2 számot nem tudom megmondani, de ezen a címen: http://www.havasi.eu/hu/ fent vannak Havasi Balázs mûvei, és kikeresheted, amit szeretnél, mellesleg a Kossuth rádióban este fél 9 elõtt nem sokkal néha játszik Havasi B. Remélem megtalálod, és hogy tudtam segíteni! :)

Már az összes oldal elévült ahol kerestem, így pont azt a 2 számot nem tudom megmondani, de ezen a címen: http://www.havasi.eu/hu/ fent vannak Havasi Balázs mûvei, és kikeresheted, amit szeretnél, mellesleg a Kossuth rádióban este fél 9 elõtt nem sokkal néha játszik Havasi B. Remélem megtalálod, és hogy tudtam segíteni! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!