Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a petefészkem nagyon szúrt (3 db)

Tegnap reggel 36.5 volt a hőm és nagyon fájdogált a jobb petefészkemnél. Este együtt voltunk a párommal, de a petefészkem nagyon szúrt. Nyúlós váladékom is volt. Utalhat ez pé-re?

Ma reggel 36.7-et mértem,és a petefészek szúrkálás szinte teljesen elmúlt.Szedek E-vitamint,és iszom a cickát.Van esélyem a terhességre?

Legjobb válasz: Ma vagyok a 13. napnál.Menses után 36,3 volt a hõm.

A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 13. napnál.Menses után 36, 3 volt a hõm.
Igy nehéz mondani bármit is.Hányadik napnál tartasz ? Mennyi voltak az elõzõ hõid ? A nyulos váladék peteérés környékén szokott lenni és a szurkálás is jellemzõ a peteérésre .
Peteérésed van, hajrááá!!

Tegnap a bal petefészkem nagyon szúrt. Lehet peteérésem?

Ma úgy érzem, mintha valami bizsergés lenne szintén a bal petefészkemnél. A h?m ma is 36,5 volt, és ma vagyok a 16. napon! Lehet, hogy valamikor itt az id??

Legjobb válasz: Ugyanebben a cipõben járok, én ma vagyok a 15. napon. Nekem vasárnap és hétfõn volt tojásfehérjém, tegnapra teljesen eltûnt, viszont a hõm tegnap volt 0,2-vel magasabb. Szerintem ma mindenképpen essetek egymásnak! Hajrá!!

Ugyanebben a cipõben járok, én ma vagyok a 15. napon. Nekem vasárnap és hétfõn volt tojásfehérjém, tegnapra teljesen eltûnt, viszont a hõm tegnap volt 0, 2-vel magasabb. Szerintem ma mindenképpen essetek egymásnak! Hajrá!!
lehetséges, de az a legjobb, ha 2 naponta együtt vagytok a pároddal. akkkor nem lehet gond. és nézd a folyásodat is. ha átlászó, nyálkás, akkor jó!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Egyébként a folyásom átlátszó és nyálkás már tegnap óta! Mennyi idõ mulva következhet be a peteérés kb. szerinted?
Szerintem vegyél ovu tesztet, akkor 100%-os választ kapsz a kérdésedre.Egy csomagban 5 darab van, de ha figyeled a jeleket, folyás, stb. akkor elég, ha egyet csinálsz és ha pozitív, akkor 24-48 órán belül bekövetkezik az ovuláció.Hajrá!
Biztos hogy nem!Az valami mástol szurhat.A beágyazodás 12dik napra fejezõdik be, a peteéréstõl számitva.
Szerintem inkább az idegeskedéstõl volt. De azért vegyél egy tesztet, és ha késik 2-3 napot, akkor rggeli elsõ vizeletbõl tesztelj egyet. Bár kicsi az esélye teherbeesésnek.
Szerintem csak levegõ szorúlt be, nekem is volt már ilyen. Sõt olyan is hogy két napig nem múlt el. De szerintem tuti nem vagy terhes, már rég túl vagy elvileg az ovuláción.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!