Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a petefészkem (89 db)

persze.ma is akciozatok
Én is a ciklusom 12. napján vagyok! Voltam is ma dokinál és az ultrahang szerint van egy nagy érett petesejtem. Nagyon szeretnék kisbabát, így aztán bevetek mondent. Iszom a cickafarkfû teát még két napig, aztán kezdem a palástfû teát. Remélem bejön mindkettõnknek!
A hõ menstruáció elõtt esik le, nem a peteérésnél!
A kérdező hozzászólása: peteéréskor is leesik a hõ!máj.19-re várom a menzim!3.válaszolónak!

Tegnap a bal petefészkem nagyon szúrt. Lehet peteérésem?

Ma úgy érzem, mintha valami bizsergés lenne szintén a bal petefészkemnél. A h?m ma is 36,5 volt, és ma vagyok a 16. napon! Lehet, hogy valamikor itt az id??

Legjobb válasz: Ugyanebben a cipõben járok, én ma vagyok a 15. napon. Nekem vasárnap és hétfõn volt tojásfehérjém, tegnapra teljesen eltûnt, viszont a hõm tegnap volt 0,2-vel magasabb. Szerintem ma mindenképpen essetek egymásnak! Hajrá!!

Ugyanebben a cipõben járok, én ma vagyok a 15. napon. Nekem vasárnap és hétfõn volt tojásfehérjém, tegnapra teljesen eltûnt, viszont a hõm tegnap volt 0, 2-vel magasabb. Szerintem ma mindenképpen essetek egymásnak! Hajrá!!
lehetséges, de az a legjobb, ha 2 naponta együtt vagytok a pároddal. akkkor nem lehet gond. és nézd a folyásodat is. ha átlászó, nyálkás, akkor jó!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Egyébként a folyásom átlátszó és nyálkás már tegnap óta! Mennyi idõ mulva következhet be a peteérés kb. szerinted?
Szerintem vegyél ovu tesztet, akkor 100%-os választ kapsz a kérdésedre.Egy csomagban 5 darab van, de ha figyeled a jeleket, folyás, stb. akkor elég, ha egyet csinálsz és ha pozitív, akkor 24-48 órán belül bekövetkezik az ovuláció.Hajrá!

Mitől lehet ilyen furcsa dolog velem? Ma vagyok még csak a 23. napon, még van 5 napom a nem vártig de görcsölget a petefészkem, méhem környéke és nem tudom miért már tegnap este is éreztem és félek hogy mitől lehet..

Meg olyan szinten folyásom van mintha bepisiltem volna , mensi elött szokott lenni vizes de csak 2-3 nappal elötte ez meg , barnás , krémes és rengeteg.

Legjobb válasz: Én pld. hapcizás közben azt hittem, hogy kiszakadnak a petefészkeim ekkortájt a méhem mellett. Idõnként irdatlan szúró érzésem volt ezeken a helyeken. Kiderült. Terhes vagyok.

Én pld. hapcizás közben azt hittem, hogy kiszakadnak a petefészkeim ekkortájt a méhem mellett. Idõnként irdatlan szúró érzésem volt ezeken a helyeken. Kiderült. Terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szia. De jó lenne ha én is az lennék , nem szokott fájni pé után de ahogy közeledik a nemvárt mindig már elötte egy héttel már tiszta depis vagyok és sirok hogy tudom hogy ugysem sikerült , mert ez már a 3. éve hogy igy megy és tudom hogy nem vagyok már normális...
A kérdező hozzászólása: Ui: Gartula a babához ... ez az elöbb elmaradt.

33hetesek vagyunk. Kb 2 hete leginkább éjjel, ha fordulok egyik oldalról a másikra, akkor elkezd szúrni a petefészkem. Idáig a bal csinálta csak, de tegnap éjjel már a jobb is szúrt. Mi lehet ez?

Kb 3-5 percig tart, de iszonyatosan szúr. Van amikor utána be is görcsöl a hasam és a derekam. Ez jóslófájás lenne?miért szúr a petefészkem?

Legjobb válasz: Lehet jósló is, de nekem is volt ilyen bár jóval hamarabb s cisztám lett:(terhességtõl a jobb petefészkem mellett, de még mindig megvan, most 2 éves a fiam s semmi gond vele.

Lehet jósló is, de nekem is volt ilyen bár jóval hamarabb s cisztám lett:(terhességtõl a jobb petefészkem mellett, de még mindig megvan, most 2 éves a fiam s semmi gond vele.
Nekem is volt ilyen és nem jósló fájás volt sõt még csak nem is lett cisztám. Elég nagy a babucid már és valószínûleg ahogy fordulsz valamit megnyom. Nekem semmi gondom nem volt ebbõl. 9 hónapos babuci anyukája

17. nap volt a peteérésem, és ma vagyok a 23. napon. Ma és tegnap egész nap szurkált a bal oldali petefészkem. Ez lehet a beágyazódás? Tartok tőle hogy nem mert nekem nem a méhem szurkál hanem a petefészkem! Vagy ha beágyazódás akkor méhen kivül?

Legjobb válasz: szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..

szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..
A kérdező hozzászólása: igen, tuti 17. volt mert az ovu tesz is pozitív lett.

Nov.5.-én volt a mensim utolsó napja, azóta nem védekezünk(tudatosan). Tegnap óta, enyhe mellfeszülést érzek, a petefészkem fájdogál és kemény a hasam. Ezeket a tüneteket tudjam be a pé-nek vagy esetleg jön a babó?

Mindenféle képpen várjam meg a köv.mensi els? napjait?(Bár én már most azonnal tesztelnék,de nem szeretnék csalódni!)

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid ? Ugy számolom , hogy most lehetsz középidõben , ugyhogy l valoszinûleg mostanában van peteérésed , lehet , hogy azért fáj a petefészked. Tesztelni bõven elég a következõ nem várt mensi elsõ napján, elõbb ugysem mutatja ki a teszt , ha babád van.

Hány naposak a ciklusaid ? Ugy számolom , hogy most lehetsz középidõben , ugyhogy l valoszinûleg mostanában van peteérésed , lehet , hogy azért fáj a petefészked. Tesztelni bõven elég a következõ nem várt mensi elsõ napján, elõbb ugysem mutatja ki a teszt , ha babád van.
Én is türelmetlen voltam (még 1 hét lenne mensiig), és tegnap teszteltem pozitívat! :) Ha bemész a patikába olyan tesztet kérj ami 3 nappal beágyazódás után kimutatja a terhességet. Nem tudom miért, de eddig nekem mindig olyat adtak ami elmaradt mensi után mutatja ki. Sehol nem hívták fel a figyelmemet, hogy van ilyen gyors is. Szorítok, hogy Neked is pozitív legyen!!! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy válszoltatok.A ciklusaim 28 naposak, én is mostanra számítottam a pé-t, de ilyen tüneteket nem szoktam érezni elõtte. A második hozzászólonak pedig gratulálok a pozitív teszthez.Ma délelõtt akkor elmegyek és veszek egy tesztet, reményeim szerint az enyém is pozitív lesz. Köszönet mégegyszer!

Elrontottuk, hogy tegnap nem voltunk együtt? Tegnap volt PÉm (egész délután fájt a petefészkem), de nem tudtunk együtt lenni. Ugye nem lehet, hogy majd emiatt nem sikerül?

El?tte 3 napig minden nap este voltunk együtt, de pont tegnap nem. Ma megint tudunk majd együtt lenni délután. 28 napos ciklusok, ápr. 2-án volt meg utoljára.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem jókor voltatok együtt. A sperma 72 óráig is életképes és "türelmesen vár" a petesejtre.

Szia! Szerintem jókor voltatok együtt. A sperma 72 óráig is életképes és "türelmesen vár" a petesejtre.
tegnapi nem baj, de ma s holnap feltétlen legyetek együtt.tegnap megrepedt a tüsszõ, ma várakozik petéd tehát ma kell legjobban hajrázni már du is
Szerintem jokor voltatok együtt.Nekem is április másodikán jött meg a mensim, most volt vagy van pé-m nekem is.
A kérdező hozzászólása: Akkor ma meg holnap még belehúzunk. :) ))) Remélem sikerülni fog! 2. válaszolótól kérdezem: Van görbéd, vagy nyákból tudod, hogy PÉd volt?
Szia! 2 vagyok.A hõm ma esett le nagyon, innen gondolom, ha holnap megemelkedik akkor ma van.Neked van görbéd?Nyálkám mensi ota van, hol tojcsis hol pedig krémes.Az ovutesztem eddig még negatív.Pedig a 14-edik napomon mindig pozitív szokott lenni.Na talán majd ma!Sok sikert!
2-odik megint.Mi együttvoltunk tegnap meg ma is együttleszünk, meg holnap is, igy nem lesz szerinted kevés a sperma?
Ez így van. Nem feltétlen kell mindennap együtt lenni, mert nem termelõdik a megfelelõ (életképes) mennyiség és a spermiumok ha nem is 72 óráig de 48-ig biztos élnek és várnak. Így érdemes legalább 2 naponta, nehogy az miatt csússzatok le a dologról, mert pont akkor nem életképessek amikor a leginkább annak kell lenniük.
A kérdező hozzászólása: Nem lesz kevés a sperma ha napont egyszer együtt vagytok, mert addig sztem termelõdik annyi jó spema, ami elég. A kétnaponta meg tuti. :) Van görbém, most ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/819e528b84b4bf4099de88..
Szia! A ciklusod 13. napján volt peteérésed /a legutolsó alacsony hõmérsékletû nap/ tehát jókor voltatok együtt. Drukkolok hogy sikerüljön!
Mensidnek mikor kell megjönnie? Esetleg késik már?
Hallottam már olyat, hogy méhfájdalma volt valakinek szerelmeskedés után, és kiderült, hogy ciszta. Ha máskor is elõjön együttlét után, akkor szerintem, menj orvoshoz! Az a biztos!
A kérdező hozzászólása: Nem is volt még!Miért ez lehet h az?
Nem szokott cisztád lenni?
A kérdező hozzászólása: Ja és 2 napja mindjárt megjön érzésem van és tegnap és ma úgy keltem fel hogy hányingerem van!A hõm is 36, 9!
A kérdező hozzászólása: De a fájdalom mellett olyan szurkáló érzés is volt!
A kérdező hozzászólása: Jövõ7végén kell megjönnie!De csak az elsõ 2 percben volt erõs fájdalom és után enyhült!De akció közben nem érzek semmi csak utána!De 3 nappal ezelõtt nem volt semmi!
ÖÖ... Most nézem hogy a fõ kérdésed az volt hogy lehet-e terhességre utaló. ÉN vagyok az elõzõ válaszoló. Egy kicsit leírhatnád bõvebben mikor is volt az a szerelmesekedés, és mikor kellene megjönni. Mert furcsa az a kiszakadás érzés.
Úgy gondolom, lehet gyulladásod van. Vagy egyszerûen nagyon megérezted a tûszõrepedést, az is lehet. Mindenesetre nem ártana elmondani egy orvosnak. Fõleg ha tényleg nagy fájdalmad volt.
Szia! Ha csak a jövõ hét végére várod a menzest, akkor még nem lehetnek terhességi tüneteid, még be sem ágyazódott, ha tegnapelõtt voltatok együtt. Szerintem is vagy gyulladás, vagy peteérés vagy ciszta. Ezt csak orvos tudná megmondani. A terhesség legkorábbi jele a menzes kimaradása, csak ez után jönnek a tünetek. Nagyon ritka, hogy valaki már elõtte produkálja a tüneteket. Nekem a menzi elõtt a szokásos görcsök voltak és 37, 2 volt a hõm, utána 2 nap kimaradás után teszteltem pozitívat és ezt követte a mellfeszülés és a fáradékonyság. Azóta sincs más. Legkorábban a nem várt menzid napján tesztelj. Kitartás és sok sikert! 10 hetes kismami

Egy hete volt pém és egy hét van a mensimig is. Az elmúlt két napban feltűnt az a krémes folyás. tegnap azonban megijedtem, mert este annyira begörcsölt a petefészkem és az egész alhasam, mint mensikor. Ez normális? Vagy megint mensi lesz?

Felfújódtam. Úgy éreztem mintha hasmenés el?tt lennék, de persze semmi ilyen nem volt. Egyfolytában úgy éreztem folyok.A nyákom 2 napja hol testápolószer? hol csak sikos. A múlt hónapban is menzesz el?tt már 4-5 nappal éreztem ezt és késett sajna de megjött(az orvos azt mondta korai vetélésem volt, de én nem hinném). A h?m az elmúlt 3 napban 0,1 fokokkal csökkent. Ma reggel azonban felment 37-re. Nekem ilyen magasra ritkán megy. Általában a ciklus második felében 36,8.

Legjobb válasz: kb. idõben én is ugyanígy vagyok, és tegnap este én is fájdalmat éreztem a petefészkemnél. a hõm nekem is felment 37,1-re, bár nekem folyásom nincs és a fájdalmat sem nevezném görcsnek, de a felfújódás is stimmel. jövõ héten (nem) kellene megjönnie, és múlt héten volt pé-m. Lövésem nincs mi lehet ez.

kb. idõben én is ugyanígy vagyok, és tegnap este én is fájdalmat éreztem a petefészkemnél. a hõm nekem is felment 37, 1-re, bár nekem folyásom nincs és a fájdalmat sem nevezném görcsnek, de a felfújódás is stimmel. jövõ héten (nem) kellene megjönnie, és múlt héten volt pé-m. Lövésem nincs mi lehet ez.
A kérdező hozzászólása: Hát tényleg jó volna tudni. Életem leghosszabb hete ez a hét. Már olyan rég várjuk a picit. Remélem sikerült mindkettõnknek..
Szia! Nagyon jók a tüneteid, sok babás nõ írta a krémes nyákot! A görcs lehet beágyazódás is már! Drukkolok neked!
akkor szurkoljunk, és reménykedjünk:) elsõ válaszoló
A kérdező hozzászólása: Rendben. Remélem Összejött...
Gondolom babát terveztek, ha beléd élvezett!? Lehet épp meg is fogant! :)
3as vagyok! Kedves utolsó! Anélkül ha tudnád hány éves azt írod, hogy ne vállaljon gyereket?? Milyen alapon? Ha párjával szeretik egymást akkor miért ne?? Ez az élet rendje! És nekem 2 nap után volt jele amit soha életemben nem éreztem. És nehogy nekiállj nekem bemagyarázni, hogy nem így volt mert ezt én éreztem!!!
Nem tudom hany eves vagy, de meg ne vallalj gyereket. Ugy erzem te is az vagy. Az allando ehseg lehet vitamintol is, vagy azert mert emberbol vagy es szukseged van a taplalekra. 4 nap utan meg nincs tunete!!!!!! A hulyesegnek viszont nagyon sok tunete van. Azokat figyeld.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Hát nem tervezünk mèg babát de ha ugy alakulna akkkor örülnénk. ! Az állandó éhség is bele tartozik a terhességbe ? . V a nögyogyászati vizsgálat hány hetessen mutatja ki a babát ?
A himivarsejt 4 napig eletkepes, igy ha a negyedik napon elvezel el, akkor is lehetsz terhes. Van aki egy napig sem eletkepes...
Jézusom..ne màr!
húha...
Elég lassan reagálsz, ha csak másnap élveztél el :D
Hol tartasz a ciklusodban? Lehet épp a peteérést érzed így akár esély is lehet babára. Azt nem értem mi az összefüggés a között, hogy te csak másnap élveztél el de õ nem engedte beléd, bár gondolom akkor másnap is járt benned csak "kivette" idõben de ott is lehet elõváladék.
:-D Bármitõl
ez aranyos. :) szeretnétek gyereket, vagy sem? ha igen, mindig élvezzen beléd, ha nem, akkor pedig védekezzetek. fájó petefészek lehet épp peteérés jele. ha szeretnétek babát, akkor az jó, ha viszont nem, akkor pedig cumi van....
De igenis lehet jele. Nekem 2 napra rá ahogy a párommal együtt voltunk elkezdett szúrni a hasam. Olyan volt mintha fogpiszkáló lenne bennem :) Most 6 hetes vagyok. Attól sajna, hogy nem volt orgazmusod lehet baba. Nem úgy lettünk kódolva, hogy ez nekünk nõknek legyen jó érzés :) Meg szerintem nem is lennénk ennyien a földön ha ettõl függene :) :) Nekem se volt orgazmusom mikor megfogant, és tessék jön a trónörökös :)
Attól, hogy nem élveztél el még simán lehetsz terhes, de ha 4 napja volt a dolog, akkor még semmi tüneted nem lehet.
Kedves utolso, a "belem elvezett, de en csak masnap mentem el" mondatbol gondoltam, hogy 13 kornyeken mozoghat. Igy meg korainak erzem, ha 33, akkor is. Nem szeretnek bemagyarazni neked semmit, cserebe te erettebbnek tunsz a gyerekvallalashoz. Udv.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!