Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a nem (3481 db)

tej, edd meg
Fiú vagy vagy lány? Mit csináltál, mikor ki jött belõle a "fehér lé"?
A kérdező hozzászólása: fiu
fürödj néha és akkor nem nõnek rajta gennyedzõ fekélyek :D
unalmasak már ezek a troll kérdések
A kérdező hozzászólása: akk bocsika
Uristen! ProszTatarákod van.

Tegnap hajnalban 2-3 óra fele kijött rajtam ez a hasmenéses-hányásos virus! Aznap éjjel 5 x hánytam, az utolsóhányás tegnap 7kor volt.7től tegnap már nem hánytam, de gyenge voltam fáradt stb. Ma este ihatnék alkoholt?

Ma éjjel nemvolt semmi, és most teljesen jólérzem magam. Este mehetek bulizni és ihatnék némi alkoholt, vagy az nagyon ártalmas?

Legjobb válasz: Ilyenkor krumplin és kekszen kéne élned, nem alkoholon.

Ilyenkor krumplin és kekszen kéne élned, nem alkoholon.
Az alkoholt felejtsd el. Ha gyomor bajod van akkor maximum 1 feles pálinka meg engedett hogy kicsit kitisztulj. De egyébként kekszet krumplit kéne enned, és egy normális cukormentes zöld teát kéne innod.
Fájós hasra az alkohol, kávé, cigi, koffeintea, csípõs, fûszeres, erõsen sózott, zsíros ételek nagyon ártalmasak. Eleve kerülni kellene õket, mert egészségtelenek, de ilyenkor fõképp az epét és a májat erõltetik meg, gyomorsavat kelt és hasmenést. Ha sok chilit eszel és egészséges vagy, az is önmagában hasmenést okoz. Helyette kenyér-keksz-tészta, krumpli, rizs, és zöldségleves.

Tegnap a suliba volt egy koncert, és az egyik fiú nagyon megtetszett, és nem merek neki irni, Mit irjak neki?

Nem vagyok vmi csinos lány. 163cm magas és kb.86kg vagyok . Nem vagyok az az alaktalan lány, homokóra alakom van , és ezért nem is merek ismerkedni , Meg nem tudom h mit irjak neki. A barátnőim szerint lehet ne nála esélyem, de semmi önbizalmam . Segitsetek légyszives hogy mit irjak neki, hogy kezdjek el beszélgetni vele ??

Legjobb válasz: Õ is zenélt a koncerten? Ha igen: "Szia! Tegnap láttalak a koncerten, tök jó voltál, szívesen meghallhatnálak máskor is. Meg tudnád mondani, legközelebb hol léptek fel?" Ha csak a közönségben volt a srác: "Szia! Láttam, hogy te is ott voltál a tegnapi koncerten. Meglepõdtem, hogy te is szereted ezt a zenekart! Nem tudod esetleg, hol lépnek fel legközelebb? Melyik a kedvenc számod tõlük?" vagy ha jobban akarsz célozni, hogy tetszik: "Szia! Láttalak a tegnapi koncerten, örülök, hogy te is szereted ezt az együttest. Tudtad, hogy .....-án ....- lépnek fel? Esetleg nem lenne kedved együtt menni? Egyik barátom sem ér rá, egyedül pedig nem szívesen mennék." vagy "Szia! Ugye téged láttalak a tegnapi koncerten? Sajnos nincs sok ismerõsöm, akinek bejön ez a zene, de valakivel szeretnék beszélgetni róla" stb stb... Szerintem mindenképp a koncertet hozd fel, mert ez egy közös téma. Ha errõl váltatok pár sort, utána már bármerre lehet terelgetni a beszélgetést. A külsõd miatt meg ne aggódj, addig már úgysem tudsz változtatni, és persze nem tudhatod, melyik srácnak mi jön be. Legyen önbizalmad, tudatosítsd magadban, hogy jó csaj vagy!

Õ is zenélt a koncerten? Ha igen: "Szia! Tegnap láttalak a koncerten, tök jó voltál, szívesen meghallhatnálak máskor is. Meg tudnád mondani, legközelebb hol léptek fel?" Ha csak a közönségben volt a srác: "Szia! Láttam, hogy te is ott voltál a tegnapi koncerten. Meglepõdtem, hogy te is szereted ezt a zenekart! Nem tudod esetleg, hol lépnek fel legközelebb? Melyik a kedvenc számod tõlük?" vagy ha jobban akarsz célozni, hogy tetszik: "Szia! Láttalak a tegnapi koncerten, örülök, hogy te is szereted ezt az együttest. Tudtad, hogy .....-án ....- lépnek fel? Esetleg nem lenne kedved együtt menni? Egyik barátom sem ér rá, egyedül pedig nem szívesen mennék." vagy "Szia! Ugye téged láttalak a tegnapi koncerten? Sajnos nincs sok ismerõsöm, akinek bejön ez a zene, de valakivel szeretnék beszélgetni róla" stb stb... Szerintem mindenképp a koncertet hozd fel, mert ez egy közös téma. Ha errõl váltatok pár sort, utána már bármerre lehet terelgetni a beszélgetést. A külsõd miatt meg ne aggódj, addig már úgysem tudsz változtatni, és persze nem tudhatod, melyik srácnak mi jön be. Legyen önbizalmad, tudatosítsd magadban, hogy jó csaj vagy!
Írd meg neki, hogy úgy szopsz mint senki más :) ))
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen , ez sokat segitett :)


Jogosan küldték haza velem a kislányomat az óvodából, ha tegnap elõtt beszéltem velük, hogy tegnap viszem igazolásért és ma megy óvodába, de tegnap már nem szóltam oda mégegyszer?

A fõnököm dühös, mert mára biztosra mondtam, hogy megyek dolgozni, de szabadságot kellett kérnem, hogy a kislányom felügyelete megoldott legyen.

Legjobb válasz: nem tudnak neki enni adni???? na ne nevettessenek már! Bölcsiben dolgozom! Ne mondják már hogy + 1 gyereknek nem tudnak enni adni (még ha elfeledkeztek róla akkor is...)!!! Ilyen nincs! Legfeljebb ha darabos (pl joghurt) lenne az uzsi vagy tízórai megkérném anyukát hozzon gyorsan egyet a gyereknek (vagy szégyenemben hogy megfelejtkeztem róla én oldanám meg hogy legyen neki is mit enni) de hogy ebédnél ne legyen + 1 adag!!!! nah az kizárt!

nem tudnak neki enni adni???? na ne nevettessenek már! Bölcsiben dolgozom! Ne mondják már hogy + 1 gyereknek nem tudnak enni adni (még ha elfeledkeztek róla akkor is...)!!! Ilyen nincs! Legfeljebb ha darabos (pl joghurt) lenne az uzsi vagy tízórai megkérném anyukát hozzon gyorsan egyet a gyereknek (vagy szégyenemben hogy megfelejtkeztem róla én oldanám meg hogy legyen neki is mit enni) de hogy ebédnél ne legyen + 1 adag!!!! nah az kizárt!
ha vittél igazolást nem jogos
A kérdező hozzászólása: Vittem tegnapi igazolást. Arra hivatkoztak, hogy nem tudnak neki enni adni.
ja, hogy õk önkényesen lemondták az ebédet?
Õk voltak figyelmetlenek, ha te azt mondtad, hogy tegnap nem megy, de ma már igen. Azért miért kellett volna mégegyszer visszaszólni, hogy elmondd ugyanezt? Csak egyszer kellett volna neki odafigyelni, és nem mindkét napra kihúzni. A lányom csoportjában mindig lehet repetát kérni, tehát van 1-2 plusz adag mindig. Nem tudom nálatok hogy van, de ha ott is így, akkor éppen meg tudták volna oldani a kislányod megetetését.
a problémája az lehetett az ovinak, mivel nem kértek aznapra kaját nem tudják számláztatni (ugyanis elõre kell lejelenteni hogy másnapra mennyi kaja legyen) de hogy nekem nem lenne képem elküldeni a gyereket emiatt az biztos! Én hibáztam az én problémám hogy oldom meg!
Az a kérdés, hogy hány napra mondtad le az ebédet. A lemondott ebédet nálunk pl. nem tudják már módosítani, akkor sem, ha közben meggyógyult a gyerek, és tudna menni. Ez a hivatalos verzió. A nemhivatalos, hogy úgyis mindig van plusz ebéd, ugyanis velem is többször elõfordult, hogy aznapra értelemszerûen már nem tudtam lemondani az ebédet, tehát azt buktuk, jobban mondva az oviban plusz egy adag kaja volt, ami az én gyerekemnek járt volna, de õ lebetegedett. Szóval ha akarják, akkor meg tudják oldani az étkeztetést, fõleg egy kisgyerek esetében (mennyit eszik egy ovis!?).
Nem , nálunk a szülök irjákbe a füzetbe a hiányzásokat , multhéten beteg lett a lányom hétfõ estére , kedd ugrott lemondásilag , szerdán bementem és lemondtam írásban az ebédét ara hétre mert dokinéni csak most hétfön engedte a lányomat oviba .
Biztos verekedtek vagy nem tudom....
Ha együtt vannak, azonnal válaszd szét õket! Az aranyhörcsögöket egyedül kell tartani, nem szeretik a társaságot, fõleg, ha azonos nemûek. Valószínûleg verekedtek, azért csapzottak.
A kérdező hozzászólása: õk egy pár
hiába pár, elõbb utóbb verekedni kezdenek, wég a testvérek is

Tegnap ota nem tudom hasznalni a gmail postafiokomat, mas is tapasztalt ilyet?

Okostelefonrol egyaltalan nem jon be, 2 teljesen kulonbozo szamitogeprol 2 fele bongeszovel nagy sokara a html nezet bejon, de olvasni, irni stb. mar nem lehet. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Tegnap nálam sem lehetett belépni egy ideig. Most viszont rendben van.

Tegnap nálam sem lehetett belépni egy ideig. Most viszont rendben van.

Más sem tud belépni a ciklus.hu-ra? Tegnap óta nem enged be.

Legjobb válasz: én tegnap is be tudtam lépni, meg ma reggel is.

én tegnap is be tudtam lépni, meg ma reggel is.
A kérdező hozzászólása: Már nekem is oké
simán beenged, semmi baj vele

Megpillantanátok a görbém nem értem most akkor volt ovu tegnap vagy nem?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/498ee26120a354a32a7bfa... Png

Legjobb válasz: én tegnapra szavazok.

én tegnapra szavazok.
A kérdező hozzászólása: De akkor miért nem maradt fenn nem baj hogy mára ennyit esett?
Szerintem még nem volt. Ha a mai hõleesést emelkedés követi, akkor holnap lesz meg. Érdemes lenne vagy ma vagy holnap is együtt lenni.
Meg kellett volna érkezzen, valamit elrontottál.
A kérdező hozzászólása: tõlem levonta és a jó számlaszámra ment, ha a szám+név nem egyezik akkor el se küldi
Biztos jó számlaszámra utaltad? A számlaszám és a név egyezõségét nem ellenõrzik. Ha tõled levonták még kora délután, akkor biztosan meg kellett érkezzen arra a számlaszámra. Az is lehet, hogy a másik fél nem jól nézi, vagy egyszerûen nem mond igazat. Ha ez valami Vaterás vagy hasonló vásárlás, akkor lehet, hogy csak az idõt húzza ezzel.
Oda kellett hogy érjen. A 4 óra a max. a jóváíráshoz
A kérdező hozzászólása: jó számlára utaltam, 2x is ellenõriztem. Ha a név és számla nem egyezik el se megy, tudom, mert régen volt erre példa. apródos vásárlás volt, és tegnap óta nem is ír a csaj, hogy akkor mi van?!

Mara nem vartam, es nem is jott meg, tegnap elott es tegnap a 10-es erzekenysegu teszt jol kiveheto halvany pozitiv, ma reggeli 25-os meg total negativ, kedjek aggodni? Nem kellet volna erosodjon>

Legjobb válasz: Még nagyon pici a terhesség ezért nem veszi észre a 25-ös teszt. 2 nap múlva próbáld újra egy 10-essel, ha addig nem jön meg sztem.

Még nagyon pici a terhesség ezért nem veszi észre a 25-ös teszt. 2 nap múlva próbáld újra egy 10-essel, ha addig nem jön meg sztem.
a 25 ös teszt két és félszer olyan erõs mint a 10es... Az még nem fogja megmutatni. a 10es igen :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!