Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a láttam egy (91 db)

Szörnyű esetet láttam tegnap a tévében. Egy 6 hónapos terhes nő meghalt. Kiderült, hogy méhen kívüli terhes volt, és nem vették észre. Mennyire gyakoriak az ilyen orvosi tévedések?

Többször volt uh-n, vizsgálatokon, de egyik doki sem gyanakodott!!!

Legjobb válasz: ilyenekre ne is gondolj, felesleges, mert sajnos bármi megtörténhet bárkivel. gondolj pozitiv dolgokra, a picidre, hogy minden rendben van boldog babavárást

ilyenekre ne is gondolj, felesleges, mert sajnos bármi megtörténhet bárkivel. gondolj pozitiv dolgokra, a picidre, hogy minden rendben van boldog babavárást
Elég szormorú, hogy a ami állítólagos modern világban ilyen elõfordul. Én biztos kiheréltem volna az orvost! De ne ilyenekre gondolj, én is parázok egy kicsit, de próbálom elhesegetni ezeket a gondolatokat, és most hogy láttam mozogni a picikémet, meg dobogni a kicsi szívét, kezdek megnyugodni. Persze amíg meg nem születik van az emberben egy természetes félsz, de gondolj arra, hogy régen nem volt ilyen az orvostudomány, és mégis megszülettek a babák. Ma már azért ellenõrzés alatt lehet tartani a dolgokat. Tudom hogy az orvoson is múlik, bár szerintem ha éreznéd hogy nem körültekintõ veled, akkor úgyis elmennél egy másikhoz is. Nem? Csak pozitívan!! Boldog babavárást! 11 hetes kismama
a kiherélésre csak annyit, hogy jah, csak miután meghaltam már nem fog menni..... Tudod, bármi elõfordulhat, de a legfontosabb, hogy bízz az orvosban, és most már azért ilyen eset negyon kevés van, ilyen korszerû gépek és vizsgálatok mellett. Engem a védõnõ szólt le annó, hogy minek megyek 9 hetes uh-ra annak semmi értelme/vizságlati lényege. Annak szerintem pont az, hogy megnézzék életben van-e a magzat, és, hogy nem méhen kívüli-e! szerencsére nem a védõnõ az orvos!!! Esetleg említsd meg a dokinak az aggodalmadat, de szerintem meg fog nyugtatni, hogy minden rendben van! boldog babavárást! (11 hetes kismama)
Nekem a férjem ilyenkor mindíg elkapcsolja a tévét Mert szerinte nem kell ilyeneket nézni, csak felzaklat. És milyen igaza van!! Stresszelni fogsz hogy jaj biztos minden ok veletek? Ez fog járni az agyadban. Ha te is ilyet látsz vagy hallasz nyomd el a tv-t, rádiót. Abban igazad van hogy bárkivel elõfordulhat és sajnos õ volt a "bárki". Neked is még sok vissza van a szülésig úgyhogy ne ezen agyalj! Üdv. 24 hetes kismami
Az a 6 hónapos kismama 2 alkalommal volt Uh-on (legalább is az édesanyja ezt nyilatkozta). Egy kismama 6 hónapos terhességig megy egyszer amikor kiderül, hogy terhes (él-e a magzat), aztán a 12 hetes uh-ra(tarkóredõ mérés), ezután az AFP utáni uh-ra (18 hét körül), majd kb. egy hónap múlva, ha minden ok újra. Ezt akár hogy is számolom 4 alkalom (nem pedig 2). Tehát az a kismama nem ment minden kötelezõ Uh-ra, pedig lehet hogy pont a 3. vagy 4. uh-on látták volna a bajt. Ha te minden alkalommal megjelensz a vizsgálatokon, nagyon pici az esélye, hogy valami baj történjen. Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Mennyi szörnyûség fordul elõ a világban és az sem azt jelenti, hogy pont te leszel vagy én leszek a következõ ritka eset. Ilyenre ne is gondolj. Üdv.: 23 hetes kismama
Szia! olvastam az agodalmad, nekem is sokszor elöjön, föleg hogy két babám el vesztettem.Amikor megszületett a két szép egészséges lányom nem is gondoltam, hogy lehet baj is.De tényleg ne rágodj ilyenen, mert nem használ a picinek, érzi a hangulataidat. Én ilyenkor mindig elmegyek vagy felhívom az orvost, és ki boritom a kérdéseimel. De ez a dolga. Meg ha fizetek érte, legyen segitõkész. Nem? Rengeteg orvos fajta van, megjártam egy párat, de az a tapasztalatom ha bizonytalan az ember, (meg ha nem is) több helyen meg kell nézetni a picit.Nagyon jó a 4D-baba mózi is. Egy 20-hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: sajnálom, ami veled történt. a lényeg, hogy sikerült teherbe esned, és nemsokára meglesz a baba is.
Köszike!! Már túl tettem magam rajta! Ennek már 3 éve.Csak a picire és a fiamra összpontosítok! Egyébként normális esetben a ha csináltak volna hasi UH-t már elöbb rájöttek volna!! Ezt a doktornõ mondta annak idején! Ugyhogy ne aggódj ílyenen. Boldog babavárást!
Nekem eddig két méhen kívülim volt, az elsõt nekem se vették észre. Pozitív terhesteszt után ultrahang, ahol látni vélték a méhben a petezsákot. A doki ettõl úgy megnyugodott, hogy a folyamatos barnázgatás-vérezgetés miatt Duphastont (hormont)írt fel, és közölte, egyelõre nem kell ultrahangra menni. Aztán a sürgõsségin kötöttem ki a kórházban... a dokit lecseréltem, utána volt még egyszer egy méhen kívüli (ekkor már felkészült voltam belõle), azóta pedig lányom született. Sajnos ha bármi gond van, sokszor kevés az orvos, többhöz is el kell menni és gyanakodni kell.

Tegnap este (8.11) láttam egy mozgó csillagot. És az nem a repülőgép volt mert nem villogott, amikor messzebb ment ugyan úgy nézett ki mint a többi csillag (amikor felettem volt fényesebb volt) utána meg eltünt és utána már nem láttam. Mi volt ez?

Legjobb válasz: én is láttam ilyet. Attól még lehetett mûhold h nem láttad villogni. De ez sok mindenen múlik. Pl egyenletes pályán haladt e, arányos volt a sebessége, a fényereje pulzálva váltakozott vagy meghatározhatóan stb. Ha meteor akkor az aquarida raj tagja de ez kevéssé biztos. Azért volt fényesebb mikor föléd ért mert pályályának dõlésszöge ott ért legközelebb a Földhöz

én is láttam ilyet. Attól még lehetett mûhold h nem láttad villogni. De ez sok mindenen múlik. Pl egyenletes pályán haladt e, arányos volt a sebessége, a fényereje pulzálva váltakozott vagy meghatározhatóan stb. Ha meteor akkor az aquarida raj tagja de ez kevéssé biztos. Azért volt fényesebb mikor föléd ért mert pályályának dõlésszöge ott ért legközelebb a Földhöz
A kérdező hozzászólása: amikor felettem volt akkor gyorsan ment de amikor távolodott egyre lassabban ment és utána eltünt
A kérdező hozzászólása: és a végén egy kicsit elkanyarodott és csak akkor volt fényesebb amikor felettem volt amikor meg távolodott úgy nézett mint a többi csillag(csak az különböztette meg hogy mozgott)
Szerintem arra még csak-csak van esély, hogy látták, de kizárt, hogy valaki videóra vette.
Sose lehet tudni. De arra még kisebb az esély, hogy itt találja meg a kamerás egyént. :S
De durva...itt lakom szemben a sarló utcán (a budai mögötti, keresztben álló panelok egyikében). Sajnos nem láttam semmi ilyesmit, meg nem is hallottam, pedig az ordibálás pl. eléggé fel szokott hallatszani.
Ha netalántán épp olvasná ezt olyan, aki látta, úgysem menne el tanúskodni, már ha emiatt kérded. (más értelme nem sok lenne...) Sajnos ilyen a magyar, ha valami történik: "Én nem láttam semmit!"
jajdebénahoax :DDD
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, várom a további válaszokat egy próbát megér, itt is sokan vannak regisztrálva:)
Nem volt a közelben köztéri kamera mert ha bírosági ügy lesz azokat kikérhetik, de ha apukának nem volt épp láthatása nem ér sokat a felvétel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm volt láthatása
Tudom segíteni akarsz neki, de most komolyan? Te ha látsz egy veszekedõ párt, egy családi perpatvart, elõkapod a mobilodat, hogy levideózd...? Csak azért írom, mert szerintem így itt nem fogsz egyrõl a kettõre jutni.

Tegnap láttam a városban egy lányt. Úgy láttam, hogy az énekes Bódi László van tetoválva. Ez csak szerintem beteges?

Legjobb válasz: életemben nem hallottam róla, minek az énekese? egyébként úgy a teljes pasi rá volt tetoválva vagy mi? szerintem is beteges.

életemben nem hallottam róla, minek az énekese? egyébként úgy a teljes pasi rá volt tetoválva vagy mi? szerintem is beteges.
A kérdező hozzászólása: A Republic együttes énekese, csak az arca volt...
hol láttad a lányt? melyik városban? elsõ válaszoló: a google a barátod. ;)
A kérdező hozzászólása: Salgótarjánban, de ez miért lényeges?
csak mert ÉN voltam az úgyhogy ezt benézted :DD
Mi volt a neve???
mi vót a neveje?
Mi volt a film címe?
0.9923% esély van rá
A kérdező hozzászólása: A neve lényegtelen, próbáltam utánanézni, de nem találtam. :S

Tegnap láttam egy lányt nagyon nagyon bejött, de van egy dilemmám, a lényeg lent (? )

szóval egy havercsaj barátnője, eddig nem is tudtam hogy barátnők... aztán tegnap ott beszélgetettek (havercsaj és a leányzó) és odamentem én is beszélgetni, pár szót váltottam leányzóval, mosolygott rám bár kétlem hogy még ez jelentene akármit is :D a kérdésem az lenne hogy vegyem fel vele a kapcsolatot? fészen ismerősöm, ott rá tudok írni, talán még emlékszik is rám :D de mit írjak neki?

Legjobb válasz: Hát az is elég hülyén venné ki magát, hogy van egy közös ismerõsötök, de te mégis fészbúkon írsz rá (amúgy milyen dolog ez már, hogy ismerõsöd, de 10 percig láttátok csak egymást?!)

Hát az is elég hülyén venné ki magát, hogy van egy közös ismerõsötök, de te mégis fészbúkon írsz rá (amúgy milyen dolog ez már, hogy ismerõsöd, de 10 percig láttátok csak egymást?!)
mondd meg a "havarcsajodnak", hogy érdeklõdje meg szolídan, hogy bejönnél-e neki
A kérdező hozzászólása: mert a lány látott durván 10 perc erejéig? na meg amúgysem akarok üzengetni, milyen már az...
Egyszerûen írj rá, valami kamu dumával...mintha csak a tegnapi beszélgetést folytatnád. Aztán a többi jön magától. Hajrá !:)
Ne írj rá, az olyan gáz. Azt gondolná a csaj, h annak ellenére, h a közös ismerõsötökön keresztül találkozhatnátok, te mégis csak írogatsz, mert gyáva vagy. -.-"
persze, hogy írj, rossz nem sülhet ki belõle. bátorság.

Tegnap volt este egy vetélkedő ahol ez a matematikai feladat volt. És senki nem tudta megoldani ( pedig először egyszerűnek tünt) A végét nem láttam de nagyon kíváncsi vagyok!?

3+(2-3+8)x

Legjobb válasz: ezt én is néztem de a megoldást én se láttam egyébként a feladat az volt h össze kellett adni a számokat NEM pedig elvégezni a mûveletsort... nekem 87 jött ki amit mondtak is de nem fogadták el mondjuk nem csodálom hisz a buszos-kislányos-macskásban páratlan szám volt nekik a végeredmény...

ezt én is néztem de a megoldást én se láttam egyébként a feladat az volt h össze kellett adni a számokat NEM pedig elvégezni a mûveletsort... nekem 87 jött ki amit mondtak is de nem fogadták el mondjuk nem csodálom hisz a buszos-kislányos-macskásban páratlan szám volt nekik a végeredmény...
A kérdező hozzászólása: nem egysorban volt mert ugy nem fért ki volna táblára ( gondoltam szivatás) amugy én is 54 re gondoltam ..valaki ezt mondta azt mondta nem jó!
Ez nem egy feladat... senem egyenlet, senem számolás, nem értem... tutira ez volt a táblán? Ennek így nincs értelme!
Ez így teljesen értelmetlen össze-visszaság.
A kérdező hozzászólása: igen ! tutira ez volt a táblán..ezzért is irtam le, mert amire az hittem hogy az az nem volt jó!
és ez így nem egy sorban volt? Az x az ezek szerint egy szorzás jele és nem ismeretlen???? Mert akkor el lehet végezni a mûveleteket, de ebben a formában az x ismeretlennek néz ki. Így nekem 54 jön ki.
Nekem is 54 jött ki
Pff. Kecskeméti repülõnapok elõtt gyakorolhatott talán.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem, nem volt ilyen gép a parádézók között
Akkor viszont érdekes. A vadászgépet felismerted? A Ventura-nak milyen festése volt?
A kérdező hozzászólása: Nem, a vadászgépet nem ismertem fel. A ventura vakító ezüst volt. Alacsonyan repültek, mint a reklámplakátos repcsik, csak nagyobb sebességgel

Szerintetek tegnap éjszaka a kertben egy ufot láttam az ablakból?

volt ott egy kisebb világító autó féle szer?ség és akörül két furcsa valami az egyikkel szó szerint szemeztem nem mertem mozdulni teljesen lebénultam

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy egy autó állt be az udvarba? :D Vagy szívtál valami ütõset az este?

Nem lehet, hogy egy autó állt be az udvarba? :D Vagy szívtál valami ütõset az este?
A kérdező hozzászólása: mondom a kertbe! ne keverd össze az udvarral -.- tudod a kert az az a hely ahol ültetni kell napraforgót hagymát paradicsom stb.... és az udvarban álló suzukinak nincsen akkor fény ereje -.- a másik meg h én nem szoktam se cigizni se füvezni se semmi!
Tudom mi a kert, de ne legyél flegma kisgyerek. Mit szólsz nálunk itt Dunántúlon az udvart meg a konyhakertet is együttesen kertnek nevezik. Szerintem hallucináltál...Irány a dokihoz..:D:D:D
Jajj ne haragudj...gyakorold azért a helyesírást is mert rád fér! :D Béke veled kisgyerek! :D
A kérdező hozzászólása: az van ott ez meg itt van Hatvanban és nekem nem szokásom a hallucináció nem vagyok se beteg se semmi, nem képzelõdöm este 10-kor még tökéletesen lehetett látni mindent mivel nem volt annyira nagyon sötét csak az a baj h nagyon hátul volt
Persze, hát mi mást láthattál?
A kérdező hozzászólása: szomszédok???? a 70 meg 80 éveseket??? :O hááát nem tudom :D lehet party-ztak egyet
Én akkor látok ufókat ha részeg vagyok. Te oké voltál? Azt nem írtad meg, hogy álltál-e valamilyen szer hatása alatt.
Nincs ott hátul a kert végében kertszomszédotok aki randalírozhatott az Õ kertjében esetleg? Ötletem sincs mi a bánat lehet az, de UFO tuti nem :)
igen jó. én is mindig úgy csinálom, valamikor sikerül valamikor nem :) sok szerencsét!
Vagy azután próbálsz sokat villamosozni akkortájt.
A kérdező hozzászólása: Ma igyekszem azzal a járattal menni. hátha

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!