Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a láttam (217 db)

Szerintem arra még csak-csak van esély, hogy látták, de kizárt, hogy valaki videóra vette.
Sose lehet tudni. De arra még kisebb az esély, hogy itt találja meg a kamerás egyént. :S
De durva...itt lakom szemben a sarló utcán (a budai mögötti, keresztben álló panelok egyikében). Sajnos nem láttam semmi ilyesmit, meg nem is hallottam, pedig az ordibálás pl. eléggé fel szokott hallatszani.
Ha netalántán épp olvasná ezt olyan, aki látta, úgysem menne el tanúskodni, már ha emiatt kérded. (más értelme nem sok lenne...) Sajnos ilyen a magyar, ha valami történik: "Én nem láttam semmit!"
jajdebénahoax :DDD
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, várom a további válaszokat egy próbát megér, itt is sokan vannak regisztrálva:)
Nem volt a közelben köztéri kamera mert ha bírosági ügy lesz azokat kikérhetik, de ha apukának nem volt épp láthatása nem ér sokat a felvétel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm volt láthatása
Tudom segíteni akarsz neki, de most komolyan? Te ha látsz egy veszekedõ párt, egy családi perpatvart, elõkapod a mobilodat, hogy levideózd...? Csak azért írom, mert szerintem így itt nem fogsz egyrõl a kettõre jutni.

Aki látta tegnap a P. S. I Love You c. filmet? ->

Legjobb válasz: Én már láttam egyszer régebben, akkor sírtam rajta. Most is kijött pár könnycsepp.. Soha többet nem nézem meg!

Én már láttam egyszer régebben, akkor sírtam rajta. Most is kijött pár könnycsepp.. Soha többet nem nézem meg!
Én elõször a könyvet olvastam, az nagyobb hatással volt rám
Nekem le van töltve, és úgy néztem meg még hetekkel ezelõtt. Kb 5 percig normálisan tudtam nézni aztán egészen film végéig sírtam. El is raktam jó messzire a DvD-t amire kiírtam. Nem volt rossz film, de nem tudom képes leszek-e valaha újra megnézni. Pedig én még könyvben is el akartam olvasni, de ezek után ... Hát nekem utána úgy lett jó kedvem, hogy megnéztem pár részt az egyik kedvenc sorozatomból ( Így jártam anyátokkal), és attól rögtön jobban lett. Aztán még néztem valami horrort is, és aztán már nem is jutott eszembe pedig végig sírtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnéztem ennek a videónak az elejét és megint elfogott ez a borzalmas érzés :( Utolsó: A filmeket azért nézik az emberek, mert érzéseket váltanak ki belõlük: Horror - Félelem, Vígjáték - Nevetés, Dráma - Szomorúság és még sorolhatnám. Minek nézel filmet, ha belõled nem vált ki semmit? A vígjátékokon sem röhögsz? Az is csak egy film. A film egy szórakoztató dolog és arra is találták ki.
nem tudom hogy tud ez emberekbõl érzéseket kiváltani. ez csak egy film.
Itt a zene, amirõl beszéltem: http://www.youtube.com/watch?v=5m3__VPbJ8k
Én, ha nem láttam vagy 50x akkor egyszer sem, de imáááádom annyit lehet rajta nevetni, de néha hirtelen átvált szomorúra.
Úúúú utálom a drámákat, de ez a film a kedvencem, akárhányszor végignézem, sírok, fõleg amikor énekli azt a dalt (tudjátok az van benne, hogy: i love you to the end) Gyönyörû film.
oké de h tudja feldolgozni légyszi valaki írja le normálisan
Én már fél éve megnéztem már. Rám is nagy hatást gyakorolt.:(
mirõl szolt a film? mert addig láttam hogy meghalt a csajszinak a palija és levelet kapott tõle... valaki légyszíves leírná...:D
Én is elõször a könyvet olvastam, és az tényleg jobb volt. Viszont akárhányszor megnézem a filmet minimum 4szer elsírom magam rajta. Aki egy picit is érzelmesebb, érzékenyebb abból ezt váltja ki, nyugi:) . Persze nevetni is lehet rajta bõven...:) Szerintem nagyon jó film.

Ki látta tegnap a Budai hegyeknél ezt az UFO-t? Tegnapelőtt és tegnap is itt volt.

http://www.youtube.com/watch?v=Y3cSZtspQ8Q

Legjobb válasz: Dezsõ!!Arról volt szó hogy a Tv2-öt [email protected] át elõször!!

Dezsõ!!Arról volt szó hogy a Tv2-öt [email protected] át elõször!!
Fake!!!!
A kérdező hozzászólása: amugy egyik kedvenc bloggerem is csinált róla videót, õt nem is érdekli a téma csak ltta hogy van ott valami = NEM KAMU: http://www.handras.hu/stuff/ufo.mov
egy ufo miért lenne úgy kivilágítva mint egy karácsonyfa?
biztos vagyok benne hogy ez kamu
én is a tüzijátékra tippelek, csak felgyorsítva és kivágták belõle azokat a részeket, amikor fellövik.
hogy ezek a mérnökhalgatók milyen kreatívak XD
Szerintem ez egy egyszerû villogós világítós kulcstartó vagy valami olyasmi, amit a sötétben vettél fel. Látszik, hogy pont úgy mozog, mintha valaki a kezében tartaná.
hogy te milyen pontosan tudod tartani a kamerát! egyszer sem remegett be a kezed felvétel közben.
A kérdező hozzászólása: egyiket sem én csinaltam...:D de am mindegy, fake szagú engem csak az gyõzött meg h több embertõl hallottam vissza a dolgot...
A kérdező hozzászólása: hehe :D király!
ezek morzejelek lesznek
hm ..én még hullócsillagot sem láttam..nem hogy ufót..
Én is valósnak tartom, sõt biztos vagyok benne, hogy nem egyedül mi mint civilizált lények vagyunk az univerzumban. Van rajtunk kivûl más(ok) is.. De én sem hinném, hogy pont õk lenének azon a videón..
A kérdező hozzászólása: haver több ember látta! nem fake a felvétel.
Ez valami kivilágított hõlégballon?
Kamu.
Én is úgy nézem, mintha egy kivilágított valami lenne. Esetleg hirdetés stb? Valamiért nem hiszem, hogy az ûrlények ilyen csilli-villi feltünõséggel jönnének. :)
A kérdező hozzászólása: mondjuk szerintem nem hihetetlenebb mint a hülye krixkraxok meg az eféle baromságok... azt bezzeg elhiszitek...:S
A kérdező hozzászólása: valamire figyelmeztetn akarnak minket, és azért villogtatnak, esetleg ez valami kodolt üzenet lenne. szerintem akarták h lássuk õket. reklámnak rossz, mit reklámoz? nem látni... egyébként aki budapesti és rálát a budai hegyekre ma este figyelje mert tegnap tegnapelõtt is ott voltak.
Olyan mint valamilyen tüzijáték.
Én egyáltalán nem hiszek a gabonakörökben sem. Valósnak gondolom, hogy van élet rajtunk kivül. Igen, mindenképpen. De valahogy ezek az ember által is megvalósítható dolgok nem jönnek át. Nem feltétlenül hirdetés, figyelemfelkeltés, vagy csak simán szivatás.
kódolt üzenet ..oylan hosszú rövid ..rövid .. ?:D mert akkor könynen megtudhatod mint mondanak :D
Én is tüzijátékra tippeltem volna, de ez nem lehet az. Esetleg kivilágított hõlégballon. Vagy esetleg valahol valami party van és poénból dekoráció képpen valamit felengedtek. Lufi vagy valami..
Én is láttam tegnap és tegnap elõtt is kb abban az idõben, megõrõsitem a felvételt. Sõt elõzmény, hogy északon egy hullócsillag szerú valami hult és utánna kezdõdõtt az e másik dolog.Megnéztem csillagászati távcsõvel is és kivehetõ volt ûrhajószerû forma.

Rosszul láttam tegnap a megasztárban a szájrapuszit?

Tegnap este a megasztárban,amikor mondták a továbbjutókat,és Tolvai Renátát mondták,ugye ? odafutott a többiekhez,sokmindenki volt már ott,ölelgették,és csücsörített,az Yvette meg adott neki egy puszit,és én úgy láttam hogy szájra....Szerintetek??Csak úgy kíváncsiságból.

Legjobb válasz: nekem is úgy tûnt, de lehet hogy rosszul láttuk

nekem is úgy tûnt, de lehet hogy rosszul láttuk
Én is láttam!!!
a megasztár az egy hordó fos
Láttam énis.De szerintem ahogy ölelgetett mindenkit meg mindenkinek cupp cupp félre ment.Nem oda szánta :D ennyire senki nem hülye hogy 100kamera elõtt ilyet csinálna szándékosan:)
Akinek nem tetszik a megasztár, az ne nézze. És fõleg ne kommentálja...
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom:) Ahogy csücsörített a Reni, Yvette is, aztán az a puszi...Érdekes:)

Tegnap a Belevalóban, vmi olyasmit mondott Attila, hogy nem akarja megmondani, mit érez Kinga iránt, meg mit miért tett a Villában, mert nem akarja megbántani ezzel Kingát. Látta vki?

Nem emlékszem pontosan a szavakra, de mire akart célozni vajon?

Legjobb válasz: Láttam. Én rögtön arra gondoltam, hogy egy nagy kamu volt a Kinga-szerelem, szerintem erre célzott.

Láttam. Én rögtön arra gondoltam, hogy egy nagy kamu volt a Kinga-szerelem, szerintem erre célzott.
A kérdező hozzászólása: Én is pont erre gondoltam, hogy csak taktika miatt volt akkor!? Remélem lesz még errõl szó!! :)
Pont most néztem meg neten a BV-t.. szerintem csak taktikából játszotta el a hõs szerelmest, de nekem ez eddig is egyértelmû volt..
Elsõ vagyok. Egyébként nem hiszem, hogy "bevallja", hiszen a szerkeztõk ezután is megmondják, hogy mirõl nyilatkozhat, az eddig felépített imidzset meg nem hiszem, hogy kockáztathatja, különben az orrára koppintanak. Néha kajak elhittem, hogy hõsszerelmes- nagy franc ez az Attila!

Vettem ovu mikroszkópot, de eddig még nem láttam páfránylevelet! Tegnap a nyákom tojásfehérjés volt (12. nap volt), jól nyújtható, a mikroszkóp mégsem mutatott páfrányokat. A hasam ma kezdett szurkálni, csipkelődni. Más ovu teszt-tapasztalat?

Legjobb válasz: Én is vettem annak idején,de soha nem láttam rajta semmit!!! Sterintem pont semmit nem ér..Tudom,nem nagyon vagy kíváncsi a sok okoskodásra,de ha rám hallgatsz,ne készülj rá ennyire!! Nekem is minden gondolatom a terhesség körül forgott.. Nagyon készültünk,mindent betartottunk,mindenre odafigyeltünk,de sehol semmi... Aztán november környékén úgy döntöttem,hogy most picit leállunk,mert karácsonykor nem akartam lerakni a cigit... Hát,az utolsó mensrtuáciom nov 8-án volt.. 19 hetes vagyok:) NE GÖRCSÖLJETEK RÁ!!!!! Annál nehezebb lesz!! sok sikert!!!!

Én is vettem annak idején, de soha nem láttam rajta semmit!!! Sterintem pont semmit nem ér..Tudom, nem nagyon vagy kíváncsi a sok okoskodásra, de ha rám hallgatsz, ne készülj rá ennyire!! Nekem is minden gondolatom a terhesség körül forgott.. Nagyon készültünk, mindent betartottunk, mindenre odafigyeltünk, de sehol semmi... Aztán november környékén úgy döntöttem, hogy most picit leállunk, mert karácsonykor nem akartam lerakni a cigit... Hát, az utolsó mensrtuáciom nov 8-án volt.. 19 hetes vagyok:) NE GÖRCSÖLJETEK RÁ!!!!! Annál nehezebb lesz!! sok sikert!!!!
igen jó. én is mindig úgy csinálom, valamikor sikerül valamikor nem :) sok szerencsét!
Vagy azután próbálsz sokat villamosozni akkortájt.
A kérdező hozzászólása: Ma igyekszem azzal a járattal menni. hátha

Láttok rajta valamit? Egyik tegnapi, a 2. mai

http://kepfeltoltes.hu/121121/K_p_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legjobb válasz: Mindkettõn 2 csíkot látok.

Mindkettõn 2 csíkot látok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek! én mindkettõn láttam, fõleg az elsõn
A kérdező hozzászólása: sziasztok. ezt ma délelõtt csináltam, 2 napos késés után. Ti is látjátok? esetleg valaki negatívba tudná tenni megköszönném! http://kepfeltoltes.hu/121123/K_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!
Szivesen! :-) helyzet?
A kérdező hozzászólása: azóta változatlan, tünetek jelennek meg egyre jobban, de mindig nem akarom elhinni, hogy 9 hónap sikertelenség után végre sikerülhetett. dec.7-én doki, ott minden kiderül
A kérdező hozzászólása: 4:45 perc: 2:30 óta vérzek. 3 pozitív teszt után? mi ez???
Mennyire vérzel?
A kérdező hozzászólása: hajnalban kicsit erõsebb volt, már átment barnázásba, voltam orvosnál, visszarendelt 2 hét múlva, vszínû baba, de nagyon pici kb 4 hetes. 2 napig feküdnöm kell. reméljük elmúlik és nem lesz gond
10 es vok.. Akkor feküdj, szorítok, remélem nem lesz baj.
utolsò vagyok. Àtraktam az alsò tesztedet, na ez már biztatò! :-) http://kepfeltoltes.hu/view/121121/SC20121121-220732_www.kep..
Szia! Àtraktam negatívba, én sajna nem látok semmilyen második csìkot. De szorítok! :-) http://kepfeltoltes.hu/view/121121/SC20121121-220424_www.kep..
szerintem is kettö.Gratulálok!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, én is látom, csak halványan. Mára nem várom, 2.baba lenne, akkor úgy néz ki, nemcsak beképzelem! 9hónapja várom már
Én nem látom...
Szerintem is 2, gratulálok:) 1ébként a teszteken mindig a felsõ jön ki teljesen és ha + akkor annak alatta kell? Lehet h hülyeséget kérdeztem, bocsi:)
Én is mára nem várom, mesélj kicsit, ha van kedved a tünetekrõl...tudod mikor eshettél teherbe? Dátumra gondolok. Gratu:)
A kérdező hozzászólása: azt hiszem én is, így van, kedves utolsó, köszönöm.
Én is éppen ma teszteltem pozitívat, ugyanilyen teszttel, csak erõsebb a csík, majdnem ugyanolyan erõs mint a control csík. Én is látom a tieden mindkettõn a csíkot, gratulálok mindkettõnknek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam, hogy nem hülyültem meg. drukkolok, és grat mindenkinek!
Én látok..... Látok 2*2csíkos teszteket!! két lehetõség van.vagy vettél egy lila filcet, vagy ...babád lesz!! :) Szerintem az utóbbi..Gratulálok.:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm kedves utolsó:-) igen, akkor valószinû az utóbbi, bár pár nap múlva remélem erõsebb lesz.
A kérdező hozzászólása: ok, köszönöm!

Légzésfigyelő heti rendszerességgel bejelez és tegnap este láttuk, hogy a zöld villogások helyett gyakran van piros általános villogás. Mi lehet ez?

A használatit elolvastuk és lehet a baba alszik annyira mélyen? Három hónapja használjuk, csak már nehezen tudok aludni mert azt nézem, hogy nem piros-e. (hangot levettük, csak akkor szól, ha bejelez)

Legjobb válasz: Ellenõrizd, nem gyenge-e benne az elem!

Ellenõrizd, nem gyenge-e benne az elem!
Majd írd meg, hogy hatékonyabb-e így a szerkezet!
A kérdező hozzászólása: okés, akkor megpróbáljuk a 4-esen
Szerintem is állítsd 4-esre!
Állítsd 4-5 közé. Mi feltekertük 5-re, mert 3-on igyakran csipogott, ok nélkül!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sajnos a nem tudjuk vissza vinni az üzletbe, mert kölcsönbe van nálunk. Most alszik a babukám, de majd nemsokára jön haza a férjem és megnézünk megint mindent. 3-on van egyébként, ez a gyári beállítás. Tegnap kapott oltást a babukám, lehet hogy emiatt aludt mélyen. De már többször is láttam, hogy zöld helyett néha pirosan villog (ez az általános villogás) és akkor mindig azt hittem, csak az én szemem káprázik. De nem.
Ugyanúgy jártunk, mint a 13:12-es hozzászóló. Nézd meg, hogy a légzésfigyelõ hátulján a sensitív gomb milyen értéken áll! Nekünk 2-esen állandóan beriasztott. Gyári ajánlás szerint átállítottuk 3-asra - azóta egyszer sem sípolt a gépezet.
Nálunk rengeteg riasztás volt, amíg el nem érte a kisfiam a 4kg-ot. :( Szerintem próbálj elemet cserélni, az érzékenységén állítani, ellenõrizni, hogy a lapok jól állnak-e, a matrac jól van-e belerakva az ágyba (egyenletesen fekszik-e a rácson). Ha így is riaszt, de a babád lélegzik, visszavinném a légzésfigyelõt az üzletbe, lehet, hogy rossz.
Nekünk is AncelCare van, én közepesre állítottam az érzékenységét, azóta minden ok.
Az angel Carekkel sok a téves riasztás! (egy barátnõm babaüzletben dolgozott, õ is mondta)
Nekünk is Angelcare van. Nálunk egyszer volt ilyen, hogy pirosan villogott és csendes kis sipoló hangot adott a szerkezet, majd frászt kaptam. Másnap reggel tudtam csak megnézni a használati uasítást és azt írta mélyen aludhat ilynekor a baba. Lehet benne igazság, mert akkor a kislányom nagyon-nagyon fáradt volt és lehet mélyebben aludt.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, elfelejtettem írni, hogy AncelCare légzésfigyelõnk van. A lámpa zöld villogással jelzi a mozgást, légzésvételt, és pirosan csipog egyszer aztán pirosan folyamatosan hangosan, ha már nem történik mozgás. Van egy olyan érzésem, hogy nem a babukámmal van a baj, mert amikor beriasztott, akkor általában még mozgott is. Akkor meg mi lehet az? Az elemünk a legjobb minõségû. Az ágyban nincs játék, van viszont fejvédõnk. Az én éjjeli kisszekrényemre teszem a légzésfigyelõt, hogy meg legyen a 30 cm távolság az ágy és a légzésfigyelõ között.
Nem baby controll figyelõtök van véletlenül? Az eredetileg nagyon érzékenyre van állítva. Mi visszább vettük, és utána nem volt ilyen gond, pedig csak 1 lapot használtunk.
bocs nem hason kell altatni, hanem háton!
Elvileg be lehet állítani, hogy mennyire érzékelje a mozgást ill. légzést. Eleinte mi is frászt kaptunk a szirénától, de aztán átállítottuk. De a tiétek másmilyen lehet, mert nálunk nincs zöld villogás, csak piros. Ha lemerül az elem, addig sípol a gép, míg ki nem szedjük az elemeket. Be- és kikapcsolásnál lehet hallani, ha merülni kezd, akkor olyan nyomottabban csippan.
A kérdező hozzászólása: végül nem állítottuk át 4-re, de kivettük az ágyából a játékokat meg egy ruhát, azóta (kopp kopp kopp) nem jelzett be.

Miért van még mindíg "búgóban" a macskám, amikor tegnap éjszaka láttuk hogy "együtt volt" egy kandúrral? Miért nem múlik el már róla?

Az aktus után hemperg?zött a földön,ez jelent valamit?És ha az egyik fekete,a másik vörös,melyikre üthetnek a kicsik,melyik a dominánsabb?

Legjobb válasz: ha hempergözik akkor párzott.pár napig tüzel,akkor akár több kandurral is párzik akár napi többször is.nektek 2 hónap mulva cicáitok fognak születni.az,hogy milyen szinûek lesznek ezt egyelõre nem lehet tudni.

ha hempergözik akkor párzott.pár napig tüzel, akkor akár több kandurral is párzik akár napi többször is.nektek 2 hónap mulva cicáitok fognak születni.az, hogy milyen szinûek lesznek ezt egyelõre nem lehet tudni.
lehet, hogy azért búg, ha pl. nem a te fiú cicád, és nincs vele, akkor hívja, vagy jól érzi magát. de az is lehet, ha veled van a fiú cica, akkor elkergeti, mert félti a kicsiket.
Szia! Bármilyen színûek lehetnek :) Én már ilyen párosításból szürke kismaccsot is láttam, iszonyú szép volt, de fogalmam sincs hogy lett :) Én azért valamennyire hiszek abban, hogy a fiúk az anyjukra a lányok az apjukra fognak hasonlítani :) Persze ez nem mindig igaz, de többségében igen :)
Kb. 1% az esély arra, hogy a kicsik gazdára fognak találni. Sok sikert!
Congratz on it! Gyártsál még több szerencsétlent a világra.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Felvilágosítanál mit jelent ez a Congratz on it?
A kérdező hozzászólása: Már nem kell kifejtened, köszi, lefordítottam.
A kérdező hozzászólása: Tévedsz utolsó, vannak azért még állatszeretõ emberek.Eddig mindíg találtam szeretõ gazdit az elõtted másik kedves hozzászóló szerint "általam a világra gyártott szerencsétleneknek", akiknek sokkal külömb életük van mint nagyon sok embernek.Családtagként élnek állatszeretõ családoknál, és ezután sem lesz ez másképp biztos vagyok benne, és nyomon lesz követve a sorsuk, mint akorábbi cicáknak is.Egyébként te sem a kérdésre válaszoltál ha nem vetted volna észre, a véleményekbõl meg köszönöm nem kérek.
tavasszal az emberek igenis keresik a kiscicákat!télen sok cica elpusztul(baleset, stb...) és nincs pótlás.A pótlás tavasszal kezdõdik, így mindenki tavaszi kiscicát kér ajándékba.Hivja a kandúrokat, jól érzi magát és 2 hónap múlva boldog anya lesz a gazdi meg boldogan kiscicázhat.Elajándékozza, nem földhöz csapkodja mint sok ember!és ez a nagy különbség.Õ szeretne gazdit találni nekik, legalább keres nem irtja vagy dobja el õket!Az, hogy sok a kidobott cica errõl nem a nõsténymacska tulajdonos tehet hanem az a szemét ember aki "jajj de aranyos kiscica" hazaviszi 3 hónap mulva meg nagyobb cicaként az utcán végzi vagymert megunja vagy a gyerek megunja...stb.errõl nem az anyamacska gazdája tehet, hanem a meggondolatlan emberek.Ezért vannak a kóbor gazdátlan állatok nem azért mert valakinél a világra jönnek!!!!!!
Nincs pótlás?! Akkor miért vannak tele a menhelyek gazdátlan állatokkal? Nem azért kerülnek oda, mert már valaki kiválasztotta õket, aztán meggondolta magát. Nekem 3 cicám van. Az egyiket utcára akarták tenni, mert a régi gazdájának elege lett abból, hogy nem talál neki új otthont. A másikat az utcán találtam, szakadó esõben. Kb. 1 hónapos lehetett akkor.A harmadik is kóbormacska volt. Szóval árva cicákból, és gondatlan macskatartókból, van elég.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!