Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a heti UH-n azt mondta (2 db)

Tegnap a 38. heti UH-n azt mondta a dokim, hogy óriási nagy a Babó, készüljek fel a legrosszabbakra. Én nagyon kicsi testalkatú, vékonyka nőci vagyok. Mire számítsak? Elakadhat a szülés?

Legjobb válasz: A legrosszabbak alatt a császárt értette...no meg azt hogy nehéz szülés lesz.Bár,ha azt vesszük,hogy barátnõmnek több mint egy kilót tévedtek az UHs súlybecslésnél.Mindenképpen kenegesd a gáttájékot valami magas E vitamintartalmú olajjal,és orbáncfûolajjal.Így könnyebben fogsz tágulni.No meg málnalevél tea.Ezek a gátvédelemhez kellenek,de az sem baj,ha belevágnak,csak ne legyen belõle császár...Szerintem.

A legrosszabbak alatt a császárt értette...no meg azt hogy nehéz szülés lesz.Bár, ha azt vesszük, hogy barátnõmnek több mint egy kilót tévedtek az UHs súlybecslésnél.Mindenképpen kenegesd a gáttájékot valami magas E vitamintartalmú olajjal, és orbáncfûolajjal.Így könnyebben fogsz tágulni.No meg málnalevél tea.Ezek a gátvédelemhez kellenek, de az sem baj, ha belevágnak, csak ne legyen belõle császár...Szerintem.
Szerintem ezért annyira ne pánikolj. Nekem azt mondta a doki, hogy tuti 4kg felett lesz, de 3, 77-el született.
Sokszor tévednek a súlyt illetõen, nekem pl még nem is nézték (igaz 27 hetes vagyok). Max császár lesz, rosszabb nem történhet:-) Ne félj!!:-)
Tévedés, hogy a vékony kis nõk nehezbben szülnek.Ez olyan mint amikor azt mondják, hogy a nagy darab nõk sokkal tágabbak.Háááát nekem a nagydarab barátnõim emondás alapján sokkal szûkebbnek bizonyultak nálam.Szerintem ne pánikolj.Gátvágás tuti lessz, de sebaj, sokat sétálj, és én ajánlom a szülõszéekt.A gravitáció segít:o)
Készülj a legrosszabbakra? Hát jó fej a dokid, hogy ilyeneket mond. Õ a szakértõ, megnyugtathatna inkább a lehetõségekkel. Én is vékony vagyok, 47 kg-val indítottam az elsõ terhességemnél, 3230-al lett meg végül a baba, és a lehetõ legsimábban. Gyorsan tágultam, nem volt semmi gond. És ha mégis - ahogy fogalmaztál - "elakadna", hidd el, olyan villám gyorsan tudnak intézkedni, hogy semmi baj sem lesz. A málna-levél teára én is esküszöm, az elsõ babám 6 óra alatt lett meg az elsõ fájástól számítva. Napi egy csésze, de szerintem tutira segített. Ne félj, minden rendben lesz!

A 30-31. hét környékén mekkora a babátok? Mi tegnap voltunk uh-n és azt mondták, hogy 2026 gr.

Legjobb válasz: Szia ! Szerintem jó az a súly.Az én picurkámnak 31 hetesen+4 naposan 2065gr volt a becsült súlya.34 hetesen 3000gr körül volt és a méretei alapján 35-36 hetesnek felelt meg.Én a naptárt názem és nem az uh után megyek.Boldog babavárást.35 hetes km.

Szia ! Szerintem jó az a súly.Az én picurkámnak 31 hetesen+4 naposan 2065gr volt a becsült súlya.34 hetesen 3000gr körül volt és a méretei alapján 35-36 hetesnek felelt meg.Én a naptárt názem és nem az uh után megyek.Boldog babavárást.35 hetes km.
Szerintem is jó a súly.A mi babánk 31hetesen és 6 naposan volt 2101gr.Kb.két és fél hét múlva megyünk uh-ra, kíváncsi vagyok mekkora lesz! Boldog babavárást!
Szia! Nekem a 31. héten 2400 g-ra becsülték, legközelebb jövõhéten megyek kiváncsi leszek mit mondanak. Azért nekem mondták, hogy valószinüleg nagy baba lesz.
Szia. Nekünk a héten 31 hetesen 1800g-ra becsülték. Erre az ultrahangos orvos azt mondta átlagos. De ez csak egy gép, nem biztos hogy tényleg ennyi. Minden jót kívánok!
Szerintem nagy a baba. Nekem 32. héten 1800-ra saccolta a doki, és szerintem az enyém is nagy lesz.
Szia! Nekem 33hetesen volt 2800-3000között.Most 37hetes vagyok, és olyan 3000-3500 között van, azt mondták, meg mondták azt is, hogy lassan elérheti a 4kilót ha végighordom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, nekünk is mondta a doktor néni hogy nem lesz kicsi a baba :) Nektek is minden jót kívánok és könnyû szülést :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!