Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a felesegek (33 db)

Tegnap a feleségemmel szexeltünk, elkezdett vérezni. Miért?

Olyan 1 percig kicsit vérzett, nem tudjuk mi volt. Igaz ma kellet volna meglennie neki, de nem jött meg neki. Az lehet hogy azért vérzett mert terhes lett? Igaz nem használtunk semmit, De ez volt a terv hogy teherbe essen. De nem tudjuk hogy miért vérzett. Kérlek mondjatok pár tanácsot

Legjobb válasz: niki válasza=) lehet hogy terhes lehet hogy nem várjatok rá és kifogderülni

niki válasza=) lehet hogy terhes lehet hogy nem várjatok rá és kifogderülni
a vér nem a teherbeesés jele...nem tudom ezt honnan szedi mindenki... a vér azt jelenti, hogy megsérülhetett odabent, mert túl durva voltál, vagy alapjáraton van valami egészségügyi probléma, aminek nem árt utánajárni, fõleg, mielõtt elhatározzátok, hogy kisbabát akartok...
Hány éves? Méhszájseb vagy hormonzavar szokott szex közben ún. kontakt vérzést okozni.
Ha ma kellet volna meglennie akkor normális. A vérzés nem olyan mint a vízcsap, hogy kinyílik, folyik egy kicsit oszt' vége... XD néha ilyen. De az is lehet hogy túl vad volt a hancsúr és megsérült benn valami.
Szerintem arra még csak-csak van esély, hogy látták, de kizárt, hogy valaki videóra vette.
Sose lehet tudni. De arra még kisebb az esély, hogy itt találja meg a kamerás egyént. :S
De durva...itt lakom szemben a sarló utcán (a budai mögötti, keresztben álló panelok egyikében). Sajnos nem láttam semmi ilyesmit, meg nem is hallottam, pedig az ordibálás pl. eléggé fel szokott hallatszani.
Ha netalántán épp olvasná ezt olyan, aki látta, úgysem menne el tanúskodni, már ha emiatt kérded. (más értelme nem sok lenne...) Sajnos ilyen a magyar, ha valami történik: "Én nem láttam semmit!"
jajdebénahoax :DDD
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, várom a további válaszokat egy próbát megér, itt is sokan vannak regisztrálva:)
Nem volt a közelben köztéri kamera mert ha bírosági ügy lesz azokat kikérhetik, de ha apukának nem volt épp láthatása nem ér sokat a felvétel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm volt láthatása
Tudom segíteni akarsz neki, de most komolyan? Te ha látsz egy veszekedõ párt, egy családi perpatvart, elõkapod a mobilodat, hogy levideózd...? Csak azért írom, mert szerintem így itt nem fogsz egyrõl a kettõre jutni.
Neked semmit nem kell tenned. Neki kell lerendeznie a feleségével.
Kérdezõ (#5), ha meg akar verni, megvéded magad. Ahogy leírod, a férj meg elkezdhet hálát adni a sorsnak, hogy megszabadul egy betegesen féltékeny hárpiától...
Durván önbizalomhiányos a feleség. A férjem az unokatesómhoz járt gyógytornára, ami még fizikai kapcsolatot is feltételez, mert néha bizony teljes testsúllyal rá kellett feküdnie a végtagra, hogy megnyújtsa. A férjem meg egy csomószor elvitte orvoshoz, amikor terhes volt. De kolleganõket is haza szokott vinni néha, engem nem különösebben zavar, inkább örülök, hogy odafigyel a körülötte levõkre.
Gondolom nö vagy.az asszony meg féltékeny. Akkor két lehetõség van: Vagy rólad azt hiszi hogy egy [email protected] anc vagy , vagy a férje aki szoknyapecér.
Na de ki ez az ismerõsöd? Ha meg tud verni tegye meg!:) :)
Birom az ilyen nõket, akiknek a férjével szóba se szabad állni..... Gondolom jól visszaütnék neki, ha esetleg próbálkozna. Meg lehet, h én mennék elõbb és verném be a száját, amiért esetleg azt terjeszti rólam, h jóban vok a férjével, holott ez nem is igaz. Ha meg részedrõl igaz, akk kicsit megérdemled:)
Sokan mondják azt, hogy nincs közöttük semmi, de a végén mégis kiderül, hogy mégiscsak van benne igazság! Ha nincs semmi közöttetek, akkor állj ki magadért. A férjnek biztosan vannak ügyei, ha az asszony már el is költöztette.
Ha a te pasid autózgatna más nõkkel, te ugyan ilyen lököttül féltékeny lennél!!
A kérdező hozzászólása: Hiába mondjuk, hogy nincs köztünk semmi nem hisz nekünk. A férjét már el is költöztette otthonról.
teljesen egyet értek a nyolcassal!
akkor halt meg amikor Lightman megmondta a feleségének.

2 hónapja vagyunk házasok a feleségemmel akit nagyon szeretek. Tegnap megvolt az első nagyobb vitánk ami után azt mondta elválunk. Normális ez hogy az első után menekül az ember ahelyett hogy megbeszélnénk és megoldanánk?

Legjobb válasz: Nem kell ezt a dolgot annyira felfújni. Néha mond az ember meggondolatlanul dolgokat.Fõleg a nõk.Biztos nem gondolta komolyan. Pár nap és el lesz felejtve minden. Tessék rajta nevetni! Tudom hogy nem vicces, de szerintem nevesd ki. Hiszen azért ment hozzád mert szeret, szeretitek egymást, és néha hülyeségeket beszélünk. Az igaz hogy meg kell mindent beszélni, nem szabad elmenni egymás mellett, a végén még nem beszél senki senkivel. Az is lehet hogy azért menekül mert szégyenli amit mondott nem lehet? Próbálj beszélgetni vele. Üdv: egy feleség

ezt nagyon nehéz megítélni hogy se a vitát se a feleséged nem ismerjük. nem lehet hogy ez egy zsarolás a feleségedtöl? aki most úgy akarja a maga igazát hogy megzsarol hogy akkor elválik, pedig esze ágában sincs? lehet egy olyan személyiség aki nem bír a problémákkal szembe nézni, így inkább elfut elölük, lehet a kedeves mama annak idejény pont így tartotta sakkban a kedves papát. ha ez zsarolás akkor nagyon vigyázz mert ha most nem cselekszel jól egész életetekben ezt felhasználja, minden két hónapban majd válni akar, te meg egyböl beadod a derekad. amondó vagyok ha tényleg igazábol válni akar akkor engedd, ha nem akar akkor kétszer meggondolja mit fog legközelebb mondani. biztosítsd arrol hogy szereted, és te nem akarsz válni de mond neki ha akarja hát legyen.
Nem kell ezt a dolgot annyira felfújni. Néha mond az ember meggondolatlanul dolgokat.Fõleg a nõk.Biztos nem gondolta komolyan. Pár nap és el lesz felejtve minden. Tessék rajta nevetni! Tudom hogy nem vicces, de szerintem nevesd ki. Hiszen azért ment hozzád mert szeret, szeretitek egymást, és néha hülyeségeket beszélünk. Az igaz hogy meg kell mindent beszélni, nem szabad elmenni egymás mellett, a végén még nem beszél senki senkivel. Az is lehet hogy azért menekül mert szégyenli amit mondott nem lehet? Próbálj beszélgetni vele. Üdv: egy feleség
Szerintem, aki õszintén szereti a házastársát, az nem mond ilyet rögtön az elsõ problémánál. Még viccbõl sem! Akkor minek ment hozzád? Hogy a válással fenyegetõzhessen? Hát nem szép dolog! Esetleg még éretlen a dologhoz (már bocs)...
MINDENKÉPPEN meg kell beszélned vele! DE! Sok nõvel veszekedéskor egyszerûen nem lehet beszélni. Elönti az agyát a vörös köd, és képtelen bármivel foglalkozni a veszekedésen kívül. Úgyhogy én azt mondom, várjál 2 napot. Utána próbálj meg beszélni vele. Ha látszik rajta, hogy õ nem akar megoldást, akkor még valóban nem érett meg a házasságra. Akkor a legjobb tényleg a válás. Ha pedig sikerül, akkor beszéld meg vele azt is, hogy a jövõben beszélgetni fogtok.
Kedves Kérdezõ! Az egyik lepontozott válaszoló vagyok, aki elmesélte az ismerõsei történetét. Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgaitok, de továbbra is azt mondom, hogy ha már az elsõ veszekedésnél válással fenyegetõzik a feleséged, akkor talán tényleg jobb, ha elváltok. Nagyon szomorúnak tartom, hogy az emberek manapság borúra-derûre összeházasodnak, aztán rájönnek, hogy ez mégsem volt jó ötlet... Tartom magam az álláspontomhoz, hogy a házasság egy felbonthatatlan szövetség, de remélem, okultatok mindketten az egészbõl, és legközelebb körültekintõbben választotok párt. Sajnálom, hogy így kellett véget érnie az egésznek. :( Többi válaszoló: parancsoljatok, továbbra is le lehet pontozni a tapasztaltabbat. :P
Én azt mondom, hogy vagy nem gondolta komolyan a válást, vagy ha mégis, akkor nagyon félreismerted eddig. Nem írtad meg, hogy mi volt a vita oka, mert adott esetben erre azt lehetne mondani, hogy jogos volt a hiszti. Ennél többet így látatlanba nem tudok mondani, de tény, hogy igen szomorú az, hogy egy rossz szó miatt máris válna... Az ilyen ember egyáltalán nem érett még a házasságra, mert nem tudja, hogy ez (a szó klasszikus értelmében) egy egész életre szóló SZÖVETSÉG, amibõl nem lehet csak úgy kihátrálni! Amikor hozzád ment, megfogadta, hogy mindig melletted lesz, erre most... Szóval szerintem mindketten gondolkodjatok el azon, hogy mi lehetett az oka a hisztinek.
Kedves utolsó válaszoló! :) Egyéntõl függ minden, lelkülettõl, pszichikumtól. Mindenkinek egyéni a története. Én meggondolatlanságból szoktam mondani a férjemnek, SÕT õ is mondja hogy Elválik ha nem jót fõzök.....:) ))))) Azt tartom a legnagyobb felelõtlenségnek, ha valaki ugy házasodik össze valakivel, hogy legalább két évet nem éltek együtt!! Lakva ismeri meg az ember a másikat, minden kis hülyeségeikkel együtt. Sok párnak sajna már késõ....:(((
Nem lehet hogy õ sem gondolja komolyan, amit mondott? Ezelõtt még sosem volt nagyobb vitátok? Persze ez nem jó ha menekül, de akkor nyilván ezt sem tudod vele megbeszélni, de azért próbáld meg elmondani neki. Ha szeretitek egymást, nem lehet baj.
Kedves utolsó válaszoló! Én is feleség vagyok, de én még meggondolatlanságból sem mondanék ilyet a férjemnek. Egyébként meg egy ismerõs házaspárnál kottára ugyanez a jelenet játszódott le, mint a kérdezõéknél: hatalmas szerelem, esküvõ augusztusban, mindenki nagyon boldog. A lány szinte azonnal teherbe esett, de történt egy "kis probléma": novemberben nyolc hetesen elvetélt. Persze azonnal elkezdõdtek a veszekedések, a lány kijelentette, hogy a férje egy pancser, aki nem tud neki gyereket csinálni, így az egésznek az lett a vége, hogy a karácsonyt már külön töltötték. Januárban beadták a válást, az elsõ tárgyaláson a lány már az új pasijával jelent meg... Innentõl kezdve én már egy ilyen veszekedésre sem tudom azt mondani, hogy "nem is gondolta komolyan".
Már boccs de milyen egy hisztizsák ez uristen!!!!! Jól meg kellett volna gondolnod hogy "mit" veszel el. Pffff. Én ha faszi lennék és a helyedben lennék jól leordítottam volna a fejét. Ekkora egy hülyét... már boccs. 2 hónap után válni akar? akkor váljatok, mert ha ennyitõl kivan bukva akkor mi lesz a köv. 30-50 évben??? pfff
Én egyetlen dolgot tudok elképzelni, amiért ennyire hirtelen és következetesen válni akarnék: a tettlegesség. Ha a vita hevében megütötted, még szép hogy válni akar. Ha nem történt ilyen, akkor egyszerûen egy nagyon érzékeny lelkû nõt fogtál ki magadnak. Egyetlen dologgal vigasztalódhatsz: jobb ha most váltok el, mintha 2-3 gyermek után.
Figyeld a reakcióit. Ha többször felveti, akkor azt a problémát meg kell beszélni. De addig nem kell nagyon felfújni a dolgot, mint ahogy az elõbb mondták. És nem kell a veszekedésben és vitázgatásban partnernek lenni.
Szia!!! Remélem, azóta már sikerült megbeszélnetek!!! Mert nincs kapcsolat kisebb-nagyobb viták nélkül. Ilyenkor a legjobb picit(fél óra-óra) gondolkodási idõt hagyni a vita után, és utána már megy is a beszélgetés! Nekem bejött ez a módszer. Bízom, benne, hogy a válást csak a vita hevében mondta, és nem gondolta komolyan. De meg kell beszélni a dolgokat! Amúgy már az esküvõ elõtt is együttlaktatok?
Tényleg....Nem lehet hogy ez a veszekedés egy mondvacsinált, ürügy....ahhoz hogy kimondhassa amit akart???
kérdezö az utcsó beirásod után az a gondolat merült fel hogy a feleséged valaki más után kacsingat, vagy már egyebet is tesz. de persze ez csak egy másik ember meglátása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, lehet bennük valami.Az volt az elsõ vitánk, ami után kijelentette hogy valami nem müködik.Sajnálatos dolog, de ma megyünk be a bíróságra beadni a válópert.Nagyon rossz érzés ez, fõleg ha az ember szereti a másikat...:(
Szia!Hallottál már az érzelmi zsarolásról?Járj utána a neten.Nekem is van ilyen tapasztalatom 2 évig éltem 1 nõvel, többször is játszott ilyet velem ez meg is ölte a kapcsolatunkat.Gyenge ember aki ilyet müvel.Gondolkodj el h mennyit jelentesz neki...Vagy csak 1 használati tárgy vagy akin uralkodnak.
a 3.évad utolsó(24.)része.
A kérdező hozzászólása: köszi:D

A párom tegnap este ezt kérdezte: Elvegyelek feleségül? Én erre csak hebegtem habogtam, s ő megsértődött. Hogy hozzam fel újra ezt a témát, hogy igenis szeretnék a felesége lenni?

Számomra ugy hangzott mintha nem érdekelné de mivel tudja hogy erre vágyom megkérdezte. Csakhát nem mindegy hogy milyen formában kérdezik meg.

Legjobb válasz: én a helyedben rákérdeznék egy megfelelõ pillanatban(este a szobában,reggel együttébredésnél)hogy komolyan gondolta-e.de gondolj bele:télleg rosszul eshet ha nem igennel válaszolnak arra ha megkérdezed(õ).de ezen már nincs értelme rágódni,beszélni kell róla.mond el neki hogy mit éreztél amikor megkérdezte.talán segít.sok sikert:D

én a helyedben rákérdeznék egy megfelelõ pillanatban(este a szobában, reggel együttébredésnél)hogy komolyan gondolta-e.de gondolj bele:télleg rosszul eshet ha nem igennel válaszolnak arra ha megkérdezed(õ).de ezen már nincs értelme rágódni, beszélni kell róla.mond el neki hogy mit éreztél amikor megkérdezte.talán segít.sok sikert:D
IGen, hülye helyzet, de nem reménytelen. Én este feltenném a kérdét hozzábújba, hogy emlékszel mit kérdeztél? a válszom igen:-) És mindenképp bezséljtek a dologról, hogy nehogy elvárás legyen csak, hogy õ mire gonolt, hogy te mire gondoltál...
Én az ég-világon mindenhová cetliket tennék, hogy igen!!!!! egy rakat szivecskével. Belerajzolnám a másnapi alsógatyájába, a cipõjébe, a wc papírra, a poháraljára a telefonján háttérnek, a bejárati ajtóra, kifelé menet, a plafonon... csak megbocsát, ha nem görcsölsz te sem :)
Én ugyanúgy meglepõdtem mint te, mégse sértõdött meg a párom. Ültem az ölében, a strand kellõsközepén mikor megkérdezte. Elõször azt hittem, viccel, de mivel azóta már a férjem, kiderült, hogy komolyan gondolta.:) Ne érezd magad rosszul és egy alkalmas pilantban hozdd fel a témát.de akezét, azért ne te kérd meg!
Én nem csinélnék belõle nagy ügyet.Este hozzábújnék és közölném vele:vegyél feleségül. néha a legegyszerûbb a legjobb.Azt meg hogy hogyan kérdezte betudhatod annak is hogy nem egyszerû a kérdést sem feltenni, úgyanúgy mint válaszolni sem.Szerintem legalábbis.Csak hát sajna az enyém nem kérdez ilyeneket :(
lehet rosszul tette fel a kérdést nem? a hozzám jössz feleségül jobban passzolt volna... de mivel tudja, hogy vágysz rá, ezért kérdezte meg ilyen bután, nem szivbõl jött, hanem elvárásból... Túl nagy a nyomás rajta az elvárások ..el kellene gondolkodni ezeken a dolgokon. ha a férfiakon múlna kevés nõ menne férjhez, 80%-ban a nõk akarnak férjhez menni a feléjük támasztott szülõi viselkedés mintából kifolyóla... a gyermek vállalalás is hasonló ..."kényszer"

Hol tudom megnézni a tegnapi született feleségek epizódot?

Legjobb válasz: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Letöltöd torrenten, még nem került fel, de 1 napon belül elérhetõ szokott lenni. Mivel az ilyen oldalakra kerül fel a tartalom elsõként, nem árt megtanulni használni ezt a letöltési formát és bejutni néhány oldalra. Az angol részek leadás után néhány perccel, a magyar részek is néhány órán belül elérhetõek szoktak lenni. Szemben a tárhelyekkel, ahol sokszor csak napokkal késõbb osztják meg a tartalmat. Mivel az oldalak zártak, nem tudsz csak úgy bejutni, így egyedül az éppen nyitott regisztrációval rendelkezõket tudod megnézni, hátha elérhetõ ott a tartalom. Néhány hónap vagy év alatt pedig be lehet jutni a nagyobb tartalommal, hosszú elérhetõséggel és gyors letöltési sebességgel rendelkezõ helyekre, amik hosszú idõre el tudnak látni tartalommal. Azért is érdemes erre átszokni, mert a tárhelyekre most egy bezárási hullám jellemzõ, míg a torrent maradandó(bb). Ha nem ismersz oldalakat, akkor a torrentek.info gyûjti azokat, amikhez most is csatlakozni tudsz. Mivel nyitottak, ezek még lassabbak, kevesebb tartalom van rajtuk, és többször fordul elõ hogy már nem lehet letölteni õket, de mivel a született feleségek népszerû téma, nagy rá az esély hogy itt is elérhetõvé teszik az új részeket. Már amikor elérhetõ lesz, múlt héten a délutáni és esti órákban volt elérhetõ az új rész, ma még (délelõtt) nem volt egyik nagy oldalon sem.
A kérdező hozzászólása: szoktam torrentezni, és én sem találtam még fent sehol, pedig pár nagyobb oldalon fent vagyok. Ezért kérdeztem, hogy nem tudja e valaki, hogy meglehet e nézni mondjuk online.
Én tudom, de biztos akarod tudni?
A kérdező hozzászólása: Jujj köszönöm szépen! :) ))
Szívesen!:)

A tegnapi született feleségek (szerda) rész hányadik volt?

elaludtam rajta,és megszeretném keresni a neten.. :D

Legjobb válasz: 21.rész.

21.rész.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!