Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a együtt voltunk (337 db)

Az baj, ha már tegnap is együtt voltunk meg ma is? Ma van a tuti pém.

Tegnap este vettem észre egy kis átlátszó nyólós folyást és együtt is voltunk. Ma viszont nagyon sok van és ma is voltunk együtt. Nem gyengítettük el a katonákat azzal, hogy tegnap is szeretkeztünk? Már ez a 11. hónapunk.

Legjobb válasz: Szerintem nem baj. Mis így voltunk együtt. Nekem ovu teszt mutatta a peteérést. aznap voltunk együtt, meg elõtte nap. Két hetes a babánk. Mi is nagyon sokáig próbálkoztunk. Minden jót nektek.

Szerintem nem baj. Mis így voltunk együtt. Nekem ovu teszt mutatta a peteérést. aznap voltunk együtt, meg elõtte nap. Két hetes a babánk. Mi is nagyon sokáig próbálkoztunk. Minden jót nektek.
Nem baj! A kiskatonák akár 3 napig is elélnek odabent! Szerintem tökéletes idõzítés!:)
nem hogy nem baj, így kell, egy egészséges párnak naponta szex mellett van a legnagyobb esélye a babára, ha esetleg most nem is jön össz, akkor a köv. hónapban is ugyanígy csináld, amúgy meg szerintem összejött mi is így csináltuk 15 hetes vagyok.

Az ovulációs teszten tegnap délután erős pozitív volt a csík és tegnap este együtt voltunk a férjemmel, ugye akkor elég nagy az esély arra hogy kisbaba legyen belőle?

Legjobb válasz: Igen, de szerintem ma is legyetek együtt, ha tudtok :) vagy holnap... Pozitív ovuteszt után 24-36 órával van a tüszõrepedés.

Igen, de szerintem ma is legyetek együtt, ha tudtok :) vagy holnap... Pozitív ovuteszt után 24-36 órával van a tüszõrepedés.
A kérdező hozzászólása: az is megvolt :-D
jól van akkor ;)
Hajra!! Nekem is most volt peteeresem! Mikor tesztelsz?
Igen, de tenyleg legyetek egyutt meg. Akar holnap is. :) En a masodik baba tervezesekor hasznaltam ovutesztet, 2 napig volt pozitiv, a masodik pozitiv napon voltunk egyutt es utana majd minden nap (megvolt ra a lehetoseg epp es eleg aktivak vagyunk egyebkent is). Abban a honapban teherbe is estem.
A kérdező hozzászólása: majd csak 29.-én. Bár nagyon gondolkodom elötte a jósteszten. :-D Te mikor teszetlsz?
A kérdező hozzászólása: Olyan jó hogy ilyen pozitív válaszok jönnek :-D Amúgy is pozitívan állok hozzá a dologhoz, de így még jobb :-D Köszönöm nektek!
21.48-as vagyok, en is 29. korul fogok tesztelni, ha addig nem jon meg. Altalaban 29en jon meg. Ma nagyon faj az alhasam, emlekszem amikor ez elsovel erhes lettem akkoris ezt ereztem. Annyira utalok varni... Ez a 2 het ilyenkor gyilkos..
A kérdező hozzászólása: én tegnap este voltam úgy hogy iszonyatosan fájt a hasam. Nagyon várom már a 29.ét. Szoritok nektek! Remélem jó hireket hozol majd az óév utolsó napjaiban.

Tegnap párommal együtt voltunk és belém élvezett szeretnénk babát de már tegnap a 28. napomon voltam szokott késni a cicim érzékeny de ez is van mindig a menzesz előtt van esélyem így terhesnek lenni vagy már most ne számítsunk rá?

Már ebben a hónapban többször is együtt voltunk ugy

Legjobb válasz: Hát a tegnapiból már kicsi az esély, de ha többször voltatok védekezés nélkül, akkor simán!:)

Hát a tegnapiból már kicsi az esély, de ha többször voltatok védekezés nélkül, akkor simán!:)
Esély mindig van. De elég kicsi.
A kérdező hozzászólása: elég "görcsösen" rajta vagyok a témán tudom ez sem jó

Tegnap reggel együtt voltunk a férjemmel! Este észre vettem hogy valami nyulos folyásom van és elég sok volt! Peteérésem volt? Akkor jokor voltunk együtt lehet belöle baba?

Legjobb válasz: Akkor igen, bár én a helyedben még ma is rágyúrnék a témára, biztos ami biztos alapon! Sok sikert!

Akkor igen, bár én a helyedben még ma is rágyúrnék a témára, biztos ami biztos alapon! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Ma sajni nem tudunk együtt lenni de csütörtökön és tegnap reggel is együtt voltunk:D!
Sebaj, reméljük, hogy így is sikerül! Drukkolok!
Szia! Lehet h peteérésed volt, és akkor nagyszerûen idõzítettetek, de lehet h csak ürült belõled a spermium....de persze attól még minden lehet!:) Szoítok!!!!

Novynette tablettát szedek január óta. Kedden kellett volna bevennem az elsőt de elfelejtettem és csak ma délelőtt vettem be. Tegnap viszont együtt voltunk a párommal! Hatott még a gyógyszer valamennyire vagy kezdjek el imádkozni?

Legjobb válasz: Hú,hát énis novynette-t szedek,én a 4. szemet hagytam ki, és elmentem 72 órás tablettáért,mert mi is együtt voltunk.Sajnos még azzal se tudlak nyugtatni,hogy bennt vagy a 12 órában,mert ugye az elsõ lenne,amiket álítólag a legveszélyesebb kihagyni.

Hú, hát énis novynette-t szedek, én a 4. szemet hagytam ki, és elmentem 72 órás tablettáért, mert mi is együtt voltunk.Sajnos még azzal se tudlak nyugtatni, hogy bennt vagy a 12 órában, mert ugye az elsõ lenne, amiket álítólag a legveszélyesebb kihagyni.
Igen valószínû hatott a gyógyszer! Egy teszt kiderítheti és esetleg még a 72 órában benne leszel, akkor gyógyszer. De szerintem nem lesz gond

Ha ma reggel indult el a tojásfehérje folyásom, és tegnap este együtt voltunk, akkor van esély, hogy baba lesz?

Legjobb válasz: Nekem is 15-én volt az utolsó mensim, nekem is ma esett vissza a hõm, és én is abban a szituban vagyok mint te. Este voltunk együtt a párommal, és bizonytalan vagyok, h sikerül e, mivel nem mostanra vártam a peteérésemet, és ha tudtam volna, akk este nem lett volna semmi, csak ma. Érdekes egybeesés:):)Kíváncsi vagyok mi lesz veled is, majd irj!

Sziasztok! Ma még fehér sürü volt a nyák mikorra várható tojásfehérje?
SZIA.Ebben az esetben a hõmérõzés és a nyák figyelése talán segíthet!
Nekem is 15-én volt az utolsó mensim, nekem is ma esett vissza a hõm, és én is abban a szituban vagyok mint te. Este voltunk együtt a párommal, és bizonytalan vagyok, h sikerül e, mivel nem mostanra vártam a peteérésemet, és ha tudtam volna, akk este nem lett volna semmi, csak ma. Érdekes egybeesés:) :) Kíváncsi vagyok mi lesz veled is, majd irj!
A tojásfehérje nyák után kb. 4 nappal lesz peteérésed, akkor érdemes próbálkozni!
Sziasztok! Én Decemberbe hagytam abba a gyógyszer szedést mert szeretnénk gyereket a párommal azóta össze vissza jön meg igy nem tudom mikor van pete érésem mit tegyek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem sikerül:) Utolsó válaszolónak: írok, hogy ha lesz valami, sok sikert nektek is!
1 vagyok.Termékenységi kalkulátor szerint ha 28 napos ciklusaid vannak akkor a pé-d február 28-án lesz!!A tojásfehérjés nyák az elkövetkezendõ pé-dnek a jele.Szóval hajrá szombatig még van pár nap és még utána is összejöhet ha addig nem!Itt megtudod nézni, sok mindenre választ kaphatsz nagyon jó ez az oldal!www.Kismama.hu sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 14én volt a menzim, és általában 28-29 napos a ciklusom. Szerintetek, lesz valami?
igen állítólag elõtte-alatta kétnaponta jó együttlenni, hajrá!
VAN:-)Mikor volt az utolsó menszid, és hány naposak a ciklusaid?
persze.ma is akciozatok
Én is a ciklusom 12. napján vagyok! Voltam is ma dokinál és az ultrahang szerint van egy nagy érett petesejtem. Nagyon szeretnék kisbabát, így aztán bevetek mondent. Iszom a cickafarkfû teát még két napig, aztán kezdem a palástfû teát. Remélem bejön mindkettõnknek!
A hõ menstruáció elõtt esik le, nem a peteérésnél!
A kérdező hozzászólása: peteéréskor is leesik a hõ!máj.19-re várom a menzim!3.válaszolónak!

Ha tegnap volt először pozi a ovu teszt, és tegnapelőtt meg tegnap is együtt voltunk, az jó szerintetek? Kinél mi a tapasztalat?

Legjobb válasz: Hát szerintem ez biztató! :) Bár pontos tapasztalatot nem tudok neked mondani,mert csak most elõször próbáltam ovu tesztet én is. Jövõ hétre nem várom, úgyhogy akkorra már tudok neked tuti választ adni.

Hát szerintem ez biztató! :) Bár pontos tapasztalatot nem tudok neked mondani, mert csak most elõször próbáltam ovu tesztet én is. Jövõ hétre nem várom, úgyhogy akkorra már tudok neked tuti választ adni.
A kérdező hozzászólása: Köszike.Kíváncsi vagyok!Mindenképpen szólj!Te hogy csináltad az ovu tesztet?És aszerint hogy bújtatok ágyba? (Már han em vagyok indiszkrét)Sokan mondják hogy 2 naponta kell ilyenkor akciózni, de fene tudja...lehet nem árt ha ráerõsítesz minden nap, nem? :D
Kora délutánonként végeztem el a tesztet az elõírtaknak megfelelõen. Aztán aznap, hogy pozitív lett reggel és este is együtt voltunk a férjemmel. Utána 2 naponta. :) Majd megírom, hogy sikerült-e!
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen!Nekem tegnapelõtt és tegnap volt pozi, ma már nega.Azt olvasgattam itt, hogy az elsõ nega napon van a tüszõrepi.Úgyhogy ma rágyúrunk. :D Drukk neked!

Tegnap, miután együtt voltunk párommal, közvetlenül utánna elkezdett fájni a hasam alja. Egészen másnap reggelig éreztem. Mi lehet ez? Soha nem volt még ilyen rögtön szeretkezés után? Ovúm a hét elején volt!

Feltétlenül megérzi egy n? a beágyazódást? Nem volt semmi maszatolásom, és elméletileg ha összejött az ovúmkor, kb most kéne beágyazódnia?!

Legjobb válasz: Én így voltam, Akkor elõször szeretkeztünk védekezés nélkül. És ugyanezt éreztem és rögtön teherbe is estem.

Én így voltam, Akkor elõször szeretkeztünk védekezés nélkül. És ugyanezt éreztem és rögtön teherbe is estem.
Várjál, itt kicsit nagy a kavar! A beágyazódás eleve 7-8. napon kezdõdik, tehát ha te tegnapelõtt voltál a pároddal, akkor azt kizárt, hogy érezd. Ráadásul nem értem, hogy ha neked hét elején volt ovud, akkor egy pénteki együttléttõl kb. 5% esélye van, hogy teherbeestél.
A kérdező hozzászólása: én csak azért írtam, hogy mikor volt ovúm, mert nem hiszem, hogy a peteérésbõl adódhatna a fájdalom! Egyébként voltunk együtt az ovúmkor is! A beágyazódás intervallumával meg nem voltam tisztában!
Azért írtam le!:) Sok sikert!
A tuneteidnek nincs koze a beagyazodashoz vagy a terhesseghez. Tul korai meg. Az ovu utan ket het mulva (bar elobb is lehet) tesztelj, abbol fog kiderulni. A tunetek nagyon kiszamithatalanok es nem biztosak.

Április 6-ától kezdve tegnapig, mindennap együtt voltunk a párommal. Viszont nem tudom, hogy mikor van peteérésem, nem rendszeres a menzeszem, most a hétvégével a jövőhét elejével kellene megjönnie. Teherbe eshettem? Kb. mikor végezzek tesztet?

Legjobb válasz: A minden napi együttlét rontja a teherbeesés esélyeit! Mennyire rendszertelenek e ciklusaid?Ha mondjuk 30 naposak akkor kb a 16. ciklusnap környékén van peteérésed,de ez sem kõbe vésett szabály ezért +/- pár nap! Ha esetleg 6.-án sikerült a baba akkor 20.-án tesztelhetsz viszont ha csak tegnap akkor olyan 23.-a körül leghamarabb! De mivel írod hogy most kell megjönnie,így nem biztos hogy elkaptátok a peteérést,mert az normál esetben mensi elõtt 14 nappal van!Ami azt jelenti hogy ha hétvégén megjön hogy kb 1.-jén volt! Szerintem lemaradtatok de hátha...ha késik(tehát jövõ 7 évgén kb) tesztelhetsz!

A minden napi együttlét rontja a teherbeesés esélyeit! Mennyire rendszertelenek e ciklusaid?Ha mondjuk 30 naposak akkor kb a 16. ciklusnap környékén van peteérésed, de ez sem kõbe vésett szabály ezért +/- pár nap! Ha esetleg 6.-án sikerült a baba akkor 20.-án tesztelhetsz viszont ha csak tegnap akkor olyan 23.-a körül leghamarabb! De mivel írod hogy most kell megjönnie, így nem biztos hogy elkaptátok a peteérést, mert az normál esetben mensi elõtt 14 nappal van!Ami azt jelenti hogy ha hétvégén megjön hogy kb 1.-jén volt! Szerintem lemaradtatok de hátha...ha késik(tehát jövõ 7 évgén kb) tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!