Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a együtt voltam és utána (15 db)

Tegnap a férjemmel együtt voltam és utána nagyon fájt a hasam. Másrészt ilyen kocsonyás nyálkás szintelen váladék távozik belőlem, szaga nincs. Ez utalhat gombás fertőzésre?

Legjobb válasz: gombás fertõzés esetén pár napmúlva zöld váladék van és viszket, ég... inkább csak valami spermaféle lehetett.

gombás fertõzés esetén pár napmúlva zöld váladék van és viszket, ég... inkább csak valami spermaféle lehetett.
A kérdező hozzászólása: nemhiszem mert 1-2 napja csinálja ezt mielõtt együtt lettem volna aférjemmel akkor is volt már ez!! remélem nem lesz belõle nagyobb gondom!! köszi a választ!!
Jajj de ügyesek vagytok, szexeltek egy jót védekezés nélkül a peteérés alatt! Vagy picivel elõtte... A lehetõ legnagyobb esélye van a terhességre! Remélem a gyereketek nem a szülõk eszét örökli! Gumira nem telik, akkor az esemény utánira (cirka 7 ezer talán?) honnan a 3, 14ból lesz pénzetek?? ...és ha nem volt nálatok koton??? Orális szexrõl, 69-rõl nem hallottatok??
Szeirtnem csak lánynak írják fel, és én a helyében mielõbb elmennék.
mi lenne, ha ésszel is élnétek, embrek?? :/ köztudott, hogy a nõ a menses BÁRMELYIK szakaszában teherbe eshet. változó esélyekkel, ugyan, de elõfordulhat.. :/
Nagy esély van a teherbeesésére, ugyanis a ciklus közepén járt nagyjából a barátnõd, amikoris a peteérés történik!!!! Csak neki fogják felírni az eseményutánit.
nem elég hogy gumi nem volt, még benne is mentél el? Hogy te mekkora egy gy*kér vagy :D. Sok sikert a gyerekneveléshez, vagy éppen az abortuszhoz, ami röpke 30-40 ezer ft... :D grat.
Istenem.enyi ésszel szabadlábon.és ez 18 éves.már akkor félned kellett vna ha nem mész el benne mert akkor is nagy az esélye, de így.grat.agyhalott
kicsi az esélye? lószart gyakorlatilag most a legnagyobb, mivel peteéréskor keféltetek ;) hozzátéve, hogy a barátnõd a legjobb fogamzóképesség korában van, neked meg ebben a korban a legvirgoncabbak a spermiumaid - szóval még ez is emeli a valószínûséget esemény utáni tablettát csak nõ írathat fel, de azt 72 órán belül kellene/kellett volna kezdjetek el gyûjteni a babakelengyére
Nem hittem h ezt mondom, de itt annak lesz kicsi az esélye h nem lesz gyerek. Hát...gratulálok. Neked is h ennyi eszed nem volt, meg a barátnõdnek is h engedte. Azért 18 évesen ekkora baklövést csinálni...
A kérdező hozzászólása: 40 órán belül bevette a tablettát. Namostmármost azért köszönöm annak aki segítõ kommentekkel épített, a lebaszásokat meg hát, gyötröt ígyis a lelkiismeret.. és veletek még nem volt olyan, hogy elkapott a hév, netán ittas voltál?...
elkapott a hév meg ittas voltam. a közlekedési balesetek okozóinak is gyakori önmentegetõ magyarázkodása...
esemény utánit a nõnemû atomtudósnak írják fel, õ váltsa ki. de rohadtul kapkodja ügyeletre a csülkeit, mert 72 órán belül használ. az elsõ szemet 24 órán belül KELLETT volna bevennie. ha 7 napja volt mensese, akkor az elsõ naptól számítva 12-13 nap telt el. jó termékeny idõszak. de ne szaporodjatok ennyi ésszel.
Bummshakalaka! Na te is ennyit értesz a dologhoz.... a teszt legkorábban is csak kb. 10 nap múlva mutatja ki a terhességet, amikor ugye az eseményutáninak már annyi...
Hány éves vagy?
Akkor nagyon gyorsan szaladj a legközelebbi gyógyszertárba és vegyél egy terhességi tesztet!
A kérdező hozzászólása: benne voltam, az ejakuláció során :S :/
Hát figyelj...szerintem ezt neked kellene tudnod...most kérdek egy létfontosságú kérdést...hova "lõttél"?
De ezt miért tõlem kérded?
A kérdező hozzászólása: 18/f a barátnõm is velem egy idõs.
A kérdező hozzászólása: nem metegetõzöm, tudom, hogy hülye voltam, de megpróbáltam menteni ami menthetõ...

Tegnap este együtt voltunk a párommal, utána elmentem tusolni és láttam, hogy egy- két csepp vér is távozik azóta semmi. Baj lehet, a pár csepp vér?

16 hetes kismama vagyok.És egy babát már elveszítettem juniusba.

Legjobb válasz: Szia! Én nem vagyok túl tapasztalt kismama, de én ha ezt tapasztaltam volna, biztos, ami biztos alapon elmentem volna a sürgõsségi nõgyógyászatra azonnal. Jobb félni mint megijedni alapon. De kívánom ne legyen semmi baj! Ha van orvosod azért hívd fel, hogy ez normális e. Minden jó!

Szia! Én nem vagyok túl tapasztalt kismama, de én ha ezt tapasztaltam volna, biztos, ami biztos alapon elmentem volna a sürgõsségi nõgyógyászatra azonnal. Jobb félni mint megijedni alapon. De kívánom ne legyen semmi baj! Ha van orvosod azért hívd fel, hogy ez normális e. Minden jó!
szerintem csak a méhszájadat jobban igénybevettétek az este. nagyon vérbõ ilyenkor és sérülékeny. ezért volt a pár csepp vér, de szerintem ha nem lesz több, akkor nincs baj. 4 hónapos kisfiú anyukája
Pár csepp vér még nem jelent baj, de ha már volt egy vetélésed, akkor jobb felkeresni az orvost minél elõbb!
Csatlakozom a 2. hozzászólóhoz:valószínûleg a méhszájat sikerült megnyomni, ami a vérbõség miatt vérzékeny.Azért a saját magad megnyugtatására beszélj az orvosoddal és legközelebb legyetek óvatosak!
Na, de csajok!!! Akinek nem rég volt már egy vetélése, attól normális az a reakció, hogy egy netes portálon kérdezõsködik, ahelyett, hogy vigyázna magukra, ha meg mégsem tette, akkor reggel az kéne legyen az elsõ, hogy irány a doki!!!???

Ha ma van peteérésem és együtt voltunk tegnap és tegnapelőtt is a párommal, akkor növelhetem az esélyét a babának, ha még ma este is együtt leszünk, vagy utána már nem érdemes próbálkozni?

peteérés

Legjobb válasz: nem kel igy csinalni ne görcsölj rá!!! kétnaponta legyetek együtt vagy amikor megkivánjátok egymást!!!!

nem kel igy csinalni ne görcsölj rá!!! kétnaponta legyetek együtt vagy amikor megkivánjátok egymást!!!!
A kérdező hozzászólása: mindig együtt vagyunk, amikor lehet, de ha nem peteérés körüli idõben, akkor hiába várom a babát... :) izgulok, csak azért kérdeztem, mert azt hallottam peteéréskor már felesleges együtt lenni, mert mire feljutnak a spermiumok, már késõ.
2 naponta való együttlét jo mert mozgékonyak a spermák és tudnak várakozni is 24-48 órát
Én tuti nem hagynám ki a mai napot sem :)
A kérdező hozzászólása: én sem fogom..:) még csak az elsõ próbálkozás lesz, tudom, hogy alig 20% esélyem van rá, hogy sikerül, de reménykedem..:)

5hete szültem. Tegnap együtt voltam a párommal védekezés nélkül és sajnos késön vette ki. Ilyenkor használhatok esemény utáni tablettát vagy szülés után nem szabad?

Legjobb válasz: Hát sajnos becsúszhat, de az eseméy utánit minél elõbb be kéne venni, és ha lehet akkor 2 napig máshogy old meg az etetést.Van tápszered? vagy ha lenne elöre lefejt tej az is jó.

Hát sajnos becsúszhat, de az eseméy utánit minél elõbb be kéne venni, és ha lehet akkor 2 napig máshogy old meg az etetést.Van tápszered? vagy ha lenne elöre lefejt tej az is jó.
Szerintem hívd fel a nõgyógyászt!!!
A legfontosabb kérdés, hogy szoptatsz, vagy sem? Mert ha igen, akkor felejtsd el a tabit... És ha szoptatsz, a teherbeeesésnek is igen kicsi esélye van . Mensesed volt már? Irass inkább szoptatás alatt szedhetõ gyógyszert.!!

Szerintetek? Tegnapra nem vártam. A hőm 37. Tegnap és tegnapelőtt is együtt voltunk a párommal és utána göcsölt az alhasam mindkét alkalommal.

Ezenkívül meg csak a mellem fáj, de az mindig szokott mensi el?tt. Tesztelni nem merek, félek a csalódástól, már másfél éve próbálkozunk.

Legjobb válasz: A hõd alapján lehetsz babás, de ezt sajnos csak a teszt tudja biztosra mondani. Én a helyedben össze szedném a bátorságomat és holnap elsõbõl ellõnék egy tesztet. Tudom milyen rossz csalódni én 6 éve várok egy pozi tesztre. Szorítok neked hogy babás legyél! Ha tesztelsz megírod az eredményt?

A hõd alapján lehetsz babás, de ezt sajnos csak a teszt tudja biztosra mondani. Én a helyedben össze szedném a bátorságomat és holnap elsõbõl ellõnék egy tesztet. Tudom milyen rossz csalódni én 6 éve várok egy pozi tesztre. Szorítok neked hogy babás legyél! Ha tesztelsz megírod az eredményt?
A kérdező hozzászólása: Hát azt hiszem megpróbálom holnap reggel, majd írom az eredményt! Nagyon sajnálom, hogy neked sem jött még össze, 6 év elég hosszú idõ. Kösz a bíztatást, örültem neki!
A kérdező hozzászólása: Hát negatív a teszt, tegnap óta barna, rózsaszínes folyás, viszont a hõm ma már 37, 1. Van egy olyan megérzésem hogy ma megjön, bár ennek ellenére valamiért még mindig nem vagyok letörve. Érdekes!!!
Sajnálom, hogy negatív lett a teszted. De amíg nem jön meg és nem esik le a hõd addig még van remény! Ha meg mégis megjön akkor is fel a fejjel, új hónap, új esélyek! Nem szabad feladni!
A kérdező hozzászólása: Köszi, ma megjött!!! Talán majd egyszer nekünk is sikerül, sok sikert kívánok neked a jövõben!!!

Ma vagyok a 34. napon. Tegnap a ciklus.hu szerint meg kellett volna jönnie. Együtt voltunk a férjemmel, és utána rózsaszínes-barnás cucc folyt ki belőlem, de azóta semmi. Mi lehet ez?

A ciklusom 27 és 37 nap között mozog, és Jónás naptár szerint 11-én volt a "megfelel?" nap. Ez a rózsaszínes cucc, tuti nem peteérés, szerintem nem beágyazódás, akkor mi? Picit megijedtem.Ja, két napja csináltam tesztet, és sajna neg.

Legjobb válasz: Sajnos nem tudok érdemben választ adni, de nagyon kíváncsi vagyok a válaszra, mert ugyanígy vagyok. Annyi a különbség, hogy nekem csak rózsaszín pecsételõ volt tegnap is, és ma is. Babósnak nem érzem magam.

Sajnos nem tudok érdemben választ adni, de nagyon kíváncsi vagyok a válaszra, mert ugyanígy vagyok. Annyi a különbség, hogy nekem csak rózsaszín pecsételõ volt tegnap is, és ma is. Babósnak nem érzem magam.
A kérdező hozzászólása: Én is teljesen tanácstalan vagyok. Én sem érzem magam babásnak, de múlt hónapban amikor 12 napot késett, szinte minden tünetem megvolt, és aztén megjött. Mellem fáj, de mensi elõtt is szokott, úgyhogy passz

22-én nem kellene megjönnie. Tegnap együtt voltam a párommal és mikor élveztem utána görcsölt egy picit a hasam. Biztos, hogy nincs baba?

Legjobb válasz: akarsz babát vagy nem nekem is szokott ilyen lenni hogy utána begörcsöl vagyis akkor, és nekem volt ilyenkor mindig babóca( 2 szülésem volt és 3 vetélésem)

akarsz babát vagy nem nekem is szokott ilyen lenni hogy utána begörcsöl vagyis akkor, és nekem volt ilyenkor mindig babóca( 2 szülésem volt és 3 vetélésem)
Szia! Nekem is 22én (nem kéne) megjönnie! Van valami más tüneted is? Én nem nagyon figyelem magam majd eldöl pénteken:D! Régota probálkoztok?
nekemis 22.-én kellene nem megjönnie én sajna nem érzek semmi

Tegnap együtt voltunk a párommal, és közben és utána nagyon szúrt a hasam alja! Mitől?

Legjobb válasz: Hanyadik napon vagy? Ha a ciklusod közepe felé, akkor valószínûleg peteérésed volt, és azért szúrkált! Ha babát szeretnétek, valószínûleg a legjobbkor voltatok együtt!!!!

Hanyadik napon vagy? Ha a ciklusod közepe felé, akkor valószínûleg peteérésed volt, és azért szúrkált! Ha babát szeretnétek, valószínûleg a legjobbkor voltatok együtt!!!!
A kérdező hozzászólása: jövõ hónap elején kell megjönni!remélem akkor jókor voltunk együtt

Barátommal együtt voltam kiszakadt a gumi és rá 18 órára vettem be esemény utánit . Ez volt 8 napja, tegnap véreztem de ma már nem, de még csak a 23 napba járok, múlthónapba 28 nap múlva jött meg lehetek terhes?

Legjobb válasz: Az esemény utáni 85%os. Szóval lehetsz. Az is lehet, hogy épp benne vagy a 15%ban. De az is lehet, hogy a 85%ban vagy benne és majd megjön rendesen, csak most egy ekkora bikás hormonadagot vettél be, hogy "Kissé" megzavarodott tõle a szervezeted. Sajnos nem látunk beléd, hogy mi van, így érdemben itt nem lehet válaszolni... Sajnálom.

Az esemény utáni 85%os. Szóval lehetsz. Az is lehet, hogy épp benne vagy a 15%ban. De az is lehet, hogy a 85%ban vagy benne és majd megjön rendesen, csak most egy ekkora bikás hormonadagot vettél be, hogy "Kissé" megzavarodott tõle a szervezeted. Sajnos nem látunk beléd, hogy mi van, így érdemben itt nem lehet válaszolni... Sajnálom.
En is ugyanigy jartam. en is kb. 18 orara vettem be, es utana egyaltalan nem vereztem, hanem mar csak akkor amikor meg kellett h jöjjön. en is izgulok h mi lesz most, de a napokban elmegyek egy nõgyogyaszhoz. az a legbiztosabb.
http://www.durexworld.com/hu-HU/SexualLifestyle/Contraceptio.. Az hogy egy hormonbomba, még nem azt jelenti, hogy hat is!
85%-os? Ilyent hol olvastál? Az esemény utáni egy hormonbomba. Gyakorlatilag "spontán vetélést" idéz elõ. Erõsen kétlem, hogy egyáltalán van hibahatára, ha idõben beveszik. A 18 óra pedig még bõven az idõben van. A tévedés jogát természetesen fenntartom magamnak, de hogy 15%-os hibahatár?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!