Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a együtt voltam és (195 db)

Tegnap párommal együtt voltunk és belém élvezett szeretnénk babát de már tegnap a 28. napomon voltam szokott késni a cicim érzékeny de ez is van mindig a menzesz előtt van esélyem így terhesnek lenni vagy már most ne számítsunk rá?

Már ebben a hónapban többször is együtt voltunk ugy

Legjobb válasz: Hát a tegnapiból már kicsi az esély, de ha többször voltatok védekezés nélkül, akkor simán!:)

Hát a tegnapiból már kicsi az esély, de ha többször voltatok védekezés nélkül, akkor simán!:)
Esély mindig van. De elég kicsi.
A kérdező hozzászólása: elég "görcsösen" rajta vagyok a témán tudom ez sem jó

A kérdésem a következő! Aug 10én jött meg, 16án mult el. Azóta minden nap 1ütt vagyunk a párommal, max 1-2nap kihagyással. Tegnap is egyutt voltunk. Es az aktus utan, enyhe rozsaszin folyasom volt. Lehet eselye h sikerult teherbe esnem?

Legjobb válasz: Ez a folyás még nem jelenti azt, hogy teherbe estél. Lehetett esetleg ovus vérzés, mert kb. középidõben jársz, de lehet csak kicsi megsélrült a hüvelyed. Szóval korai lenne bármit mondani még.

Ez a folyás még nem jelenti azt, hogy teherbe estél. Lehetett esetleg ovus vérzés, mert kb. középidõben jársz, de lehet csak kicsi megsélrült a hüvelyed. Szóval korai lenne bármit mondani még.
Szia kedves kérdezõ!Akár én kérdeztem volna, nekem is 10.-én jött meg utoljára és együttlét után barnás nyálkát tapasztaltam törlésnél.Bár én korai peteérésre gondolok mert kb.most lenne a nagykönyv szerint még csak viszont pár nappal ezelött volt.Nagyon reménykedem!Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: enyhe hasi fájdalmam is van.ojan mint ha meg akarna jönni.a rózsaszín folyás pedig elmult! szedek gravidát, hogy pótolja a vitamin hiányt.hátha sikerül a baba projekt...

Ha ma volt 1-2 csepp vér a 13. napomon, akkor elég ha tegnap együtt voltunk és holnap együtt leszünk? Vagy inkább legyünk ma is?

Ilyenkor szabadult ki a pete?

Legjobb válasz: ez olyan erõltetett.. akkor legyetek együtt amikor jólesik. a sperma 3 napig is elél a méhben várva a petét,ami 24 óráig termékenyíthetõ meg és 2 napig él.. szóval ne görcsölj rá ennyire, amúgy is elég 2 naponta összebújni ha babát akartok, a kevesebb néha több, a spermának is frissülnie kell, ha párod mindennap üríti nem termelõdik annyi egészséges és gyors kis katona amennyi elegendõ a teherbeeséshez, a leggyorsabbak és a legegészségesebbek jutnak el a célig. és igen..elég ha tegnap együtt voltatok, de ha jólesik legyetek ma is, de holnap már ne lesz bent elég kis katona, ami gyorsan rátalál a petesejtre. én már csak tudom :) 2éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája

ez olyan erõltetett.. akkor legyetek együtt amikor jólesik. a sperma 3 napig is elél a méhben várva a petét, ami 24 óráig termékenyíthetõ meg és 2 napig él.. szóval ne görcsölj rá ennyire, amúgy is elég 2 naponta összebújni ha babát akartok, a kevesebb néha több, a spermának is frissülnie kell, ha párod mindennap üríti nem termelõdik annyi egészséges és gyors kis katona amennyi elegendõ a teherbeeséshez, a leggyorsabbak és a legegészségesebbek jutnak el a célig. és igen..elég ha tegnap együtt voltatok, de ha jólesik legyetek ma is, de holnap már ne lesz bent elég kis katona, ami gyorsan rátalál a petesejtre. én már csak tudom :) 2éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája

Az ovulációs teszten tegnap délután erős pozitív volt a csík és tegnap este együtt voltunk a férjemmel, ugye akkor elég nagy az esély arra hogy kisbaba legyen belőle?

Legjobb válasz: Igen, de szerintem ma is legyetek együtt, ha tudtok :) vagy holnap... Pozitív ovuteszt után 24-36 órával van a tüszõrepedés.

Igen, de szerintem ma is legyetek együtt, ha tudtok :) vagy holnap... Pozitív ovuteszt után 24-36 órával van a tüszõrepedés.
A kérdező hozzászólása: az is megvolt :-D
jól van akkor ;)
Hajra!! Nekem is most volt peteeresem! Mikor tesztelsz?
Igen, de tenyleg legyetek egyutt meg. Akar holnap is. :) En a masodik baba tervezesekor hasznaltam ovutesztet, 2 napig volt pozitiv, a masodik pozitiv napon voltunk egyutt es utana majd minden nap (megvolt ra a lehetoseg epp es eleg aktivak vagyunk egyebkent is). Abban a honapban teherbe is estem.
A kérdező hozzászólása: majd csak 29.-én. Bár nagyon gondolkodom elötte a jósteszten. :-D Te mikor teszetlsz?
A kérdező hozzászólása: Olyan jó hogy ilyen pozitív válaszok jönnek :-D Amúgy is pozitívan állok hozzá a dologhoz, de így még jobb :-D Köszönöm nektek!
21.48-as vagyok, en is 29. korul fogok tesztelni, ha addig nem jon meg. Altalaban 29en jon meg. Ma nagyon faj az alhasam, emlekszem amikor ez elsovel erhes lettem akkoris ezt ereztem. Annyira utalok varni... Ez a 2 het ilyenkor gyilkos..
A kérdező hozzászólása: én tegnap este voltam úgy hogy iszonyatosan fájt a hasam. Nagyon várom már a 29.ét. Szoritok nektek! Remélem jó hireket hozol majd az óév utolsó napjaiban.

Ha ma reggel indult el a tojásfehérje folyásom, és tegnap este együtt voltunk, akkor van esély, hogy baba lesz?

Legjobb válasz: Nekem is 15-én volt az utolsó mensim, nekem is ma esett vissza a hõm, és én is abban a szituban vagyok mint te. Este voltunk együtt a párommal, és bizonytalan vagyok, h sikerül e, mivel nem mostanra vártam a peteérésemet, és ha tudtam volna, akk este nem lett volna semmi, csak ma. Érdekes egybeesés:):)Kíváncsi vagyok mi lesz veled is, majd irj!

Sziasztok! Ma még fehér sürü volt a nyák mikorra várható tojásfehérje?
SZIA.Ebben az esetben a hõmérõzés és a nyák figyelése talán segíthet!
Nekem is 15-én volt az utolsó mensim, nekem is ma esett vissza a hõm, és én is abban a szituban vagyok mint te. Este voltunk együtt a párommal, és bizonytalan vagyok, h sikerül e, mivel nem mostanra vártam a peteérésemet, és ha tudtam volna, akk este nem lett volna semmi, csak ma. Érdekes egybeesés:) :) Kíváncsi vagyok mi lesz veled is, majd irj!
A tojásfehérje nyák után kb. 4 nappal lesz peteérésed, akkor érdemes próbálkozni!
Sziasztok! Én Decemberbe hagytam abba a gyógyszer szedést mert szeretnénk gyereket a párommal azóta össze vissza jön meg igy nem tudom mikor van pete érésem mit tegyek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem sikerül:) Utolsó válaszolónak: írok, hogy ha lesz valami, sok sikert nektek is!
1 vagyok.Termékenységi kalkulátor szerint ha 28 napos ciklusaid vannak akkor a pé-d február 28-án lesz!!A tojásfehérjés nyák az elkövetkezendõ pé-dnek a jele.Szóval hajrá szombatig még van pár nap és még utána is összejöhet ha addig nem!Itt megtudod nézni, sok mindenre választ kaphatsz nagyon jó ez az oldal!www.Kismama.hu sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 14én volt a menzim, és általában 28-29 napos a ciklusom. Szerintetek, lesz valami?
igen állítólag elõtte-alatta kétnaponta jó együttlenni, hajrá!
VAN:-)Mikor volt az utolsó menszid, és hány naposak a ciklusaid?

Tegnap reggel együtt voltunk a férjemmel! Este észre vettem hogy valami nyulos folyásom van és elég sok volt! Peteérésem volt? Akkor jokor voltunk együtt lehet belöle baba?

Legjobb válasz: Akkor igen, bár én a helyedben még ma is rágyúrnék a témára, biztos ami biztos alapon! Sok sikert!

Akkor igen, bár én a helyedben még ma is rágyúrnék a témára, biztos ami biztos alapon! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Ma sajni nem tudunk együtt lenni de csütörtökön és tegnap reggel is együtt voltunk:D!
Sebaj, reméljük, hogy így is sikerül! Drukkolok!
Szia! Lehet h peteérésed volt, és akkor nagyszerûen idõzítettetek, de lehet h csak ürült belõled a spermium....de persze attól még minden lehet!:) Szoítok!!!!

Novynette tablettát szedek január óta. Kedden kellett volna bevennem az elsőt de elfelejtettem és csak ma délelőtt vettem be. Tegnap viszont együtt voltunk a párommal! Hatott még a gyógyszer valamennyire vagy kezdjek el imádkozni?

Legjobb válasz: Hú,hát énis novynette-t szedek,én a 4. szemet hagytam ki, és elmentem 72 órás tablettáért,mert mi is együtt voltunk.Sajnos még azzal se tudlak nyugtatni,hogy bennt vagy a 12 órában,mert ugye az elsõ lenne,amiket álítólag a legveszélyesebb kihagyni.

Hú, hát énis novynette-t szedek, én a 4. szemet hagytam ki, és elmentem 72 órás tablettáért, mert mi is együtt voltunk.Sajnos még azzal se tudlak nyugtatni, hogy bennt vagy a 12 órában, mert ugye az elsõ lenne, amiket álítólag a legveszélyesebb kihagyni.
Igen valószínû hatott a gyógyszer! Egy teszt kiderítheti és esetleg még a 72 órában benne leszel, akkor gyógyszer. De szerintem nem lesz gond
persze.ma is akciozatok
Én is a ciklusom 12. napján vagyok! Voltam is ma dokinál és az ultrahang szerint van egy nagy érett petesejtem. Nagyon szeretnék kisbabát, így aztán bevetek mondent. Iszom a cickafarkfû teát még két napig, aztán kezdem a palástfû teát. Remélem bejön mindkettõnknek!
A hõ menstruáció elõtt esik le, nem a peteérésnél!
A kérdező hozzászólása: peteéréskor is leesik a hõ!máj.19-re várom a menzim!3.válaszolónak!

Ha tegnap volt először pozi a ovu teszt, és tegnapelőtt meg tegnap is együtt voltunk, az jó szerintetek? Kinél mi a tapasztalat?

Legjobb válasz: Hát szerintem ez biztató! :) Bár pontos tapasztalatot nem tudok neked mondani,mert csak most elõször próbáltam ovu tesztet én is. Jövõ hétre nem várom, úgyhogy akkorra már tudok neked tuti választ adni.

Hát szerintem ez biztató! :) Bár pontos tapasztalatot nem tudok neked mondani, mert csak most elõször próbáltam ovu tesztet én is. Jövõ hétre nem várom, úgyhogy akkorra már tudok neked tuti választ adni.
A kérdező hozzászólása: Köszike.Kíváncsi vagyok!Mindenképpen szólj!Te hogy csináltad az ovu tesztet?És aszerint hogy bújtatok ágyba? (Már han em vagyok indiszkrét)Sokan mondják hogy 2 naponta kell ilyenkor akciózni, de fene tudja...lehet nem árt ha ráerõsítesz minden nap, nem? :D
Kora délutánonként végeztem el a tesztet az elõírtaknak megfelelõen. Aztán aznap, hogy pozitív lett reggel és este is együtt voltunk a férjemmel. Utána 2 naponta. :) Majd megírom, hogy sikerült-e!
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen!Nekem tegnapelõtt és tegnap volt pozi, ma már nega.Azt olvasgattam itt, hogy az elsõ nega napon van a tüszõrepi.Úgyhogy ma rágyúrunk. :D Drukk neked!

Tegnap este együtt voltam a párommal és kiszakadt a gumi és későn vettük észre. És még csak most kezdtem el szedni a tablettát tegnap vettem be a 6. szemet! Kellene félnem? Tri-Regolt szedek

És még annyit hogy ha beveszem a tabit,azt mennyi id? alatt szívódik fel?Mert volt egy kis hasmenésem ami nem volt vészes de kb a tabi beszedése után 3-4órával volt...

Legjobb válasz: a fejfajascsillapitonak semmi koze. mit mondott a doki, mikortol ved a gyogyszer? ha meg nem ved tutira akkor lehet h bajban vagy. menj vissza surgosen az orvoshoz. itt nme fogsz sem hozzaerto sem hasznos valaszt kapni csak toltod az idod. ha 72 oras kell ,azt ugyis csak orvos irhatja fel. kockaztatni meg nem erdemes. na meg ha itt 1 hulye valaszra hallgatsz lehet h ramegy az egeszseged. menj el orvoshoz meg ma!!!!

a fejfajascsillapitonak semmi koze. mit mondott a doki, mikortol ved a gyogyszer? ha meg nem ved tutira akkor lehet h bajban vagy. menj vissza surgosen az orvoshoz. itt nme fogsz sem hozzaerto sem hasznos valaszt kapni csak toltod az idod. ha 72 oras kell , azt ugyis csak orvos irhatja fel. kockaztatni meg nem erdemes. na meg ha itt 1 hulye valaszra hallgatsz lehet h ramegy az egeszseged. menj el orvoshoz meg ma!!!!
A kérdező hozzászólása: És még annyi, hogy tegnap elõtt bevettem egy fájdalom csillapítót mert nagyon fájt a fejem!Ez gyengítette a fogámzásgátlót?válaszokat köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy nemtudok elmenni mert3hós a kisfiam és nem tudom kire bízni a legközelebbi nõdoki pedig 40km-re van...már oda sem érnék rendelésre:S
Ha a mensid elsõ napján kezdted szedni, akkor onnantól már védve vagy. A hasmenés akkor hasmenés, ha napi nagyon sok alkalommal vizes f*sás van, egyszeri lágyabb széklet még nem hasmenés, tehát nem befolyásolja a felszívódást. Szerintem ne aggódj!
Szülést vagy vetélést követõen az orvos utasítása szerint, de legkorábban a második menstruáció jelentkezésének 1. napján ajánlott a drazsé szedését elkezdeni. Amennyiben orvosi okokból a fogamzásgátlás még korábbi megkezdése indokolt, akkor a drazsé szedését az elsõ menstruáció 1. napján kell elkezdeni, de az elsõ 2 héten még egyéb (nem hormonális) fogamzásgátló módszert is kell alkalmazni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!