Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a együtt (435 db)

Ha tegnap volt pozitív az ovulációs teszt, ma pedig negatív, akkor mikor "kell" összebújni a párommal? Tegnap elég vagy ma is "kell"? Tegnap sikerült együtt lennünk, de ma nem biztos, hogy ráérünk, csak holnap.

Köszönöm a tanácsokat. Ja, babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Szia.Én úgy tudom,hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.

Szia.Én úgy tudom, hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Tehát szerinted ma is és holnap is?
Az elsõ negatív nap legtöbbször az ovuláció napja, az érett, kiszabadult petesejt azonban csak maximum egy napig megtermékenyíthetõ! Azaz holnap már lehet, hogy késõ. Ma mindenképpen legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor ma :)
Nekem a 2-ik + napon repedt meg a tüszõm--láttam is az uh-n! Tehát cáfolom, hogy az elsõ --napon fog merepedni! Vannak nõk , akiknek a szervezeténem az lh hormon 2 napig is jelen van, azt kell elcsípni.Dokim szerint naonta egyszer legalább 6 napon keresztül eggyütt érdemes lenni, mert a kisabadult petesejt közben vándolol a méh felé, ha nem lesz megtermékenyítés, akkor elhal a sejt, és távozik felszívódott állapotban a köv.mensivel. Szerintem ne úgy álljatok a témához, hogy mert muszály, ilyen nincs!Ne is gondoljaok arra, hogy most Ti babát gyártotok, mert ott a szorongás, és ezért nem fog sikerülni!LEGYETK FELOLDÓDVA, ÉS CSAK KETTÕTÖK MIATT LEGYETEK EGGYÜTT!
Ezért írtam, hogy "legtöbbször", és hogy "lehet".

Az ovulációs teszten tegnap délután erős pozitív volt a csík és tegnap este együtt voltunk a férjemmel, ugye akkor elég nagy az esély arra hogy kisbaba legyen belőle?

Legjobb válasz: Igen, de szerintem ma is legyetek együtt, ha tudtok :) vagy holnap... Pozitív ovuteszt után 24-36 órával van a tüszõrepedés.

Igen, de szerintem ma is legyetek együtt, ha tudtok :) vagy holnap... Pozitív ovuteszt után 24-36 órával van a tüszõrepedés.
A kérdező hozzászólása: az is megvolt :-D
jól van akkor ;)
Hajra!! Nekem is most volt peteeresem! Mikor tesztelsz?
Igen, de tenyleg legyetek egyutt meg. Akar holnap is. :) En a masodik baba tervezesekor hasznaltam ovutesztet, 2 napig volt pozitiv, a masodik pozitiv napon voltunk egyutt es utana majd minden nap (megvolt ra a lehetoseg epp es eleg aktivak vagyunk egyebkent is). Abban a honapban teherbe is estem.
A kérdező hozzászólása: majd csak 29.-én. Bár nagyon gondolkodom elötte a jósteszten. :-D Te mikor teszetlsz?
A kérdező hozzászólása: Olyan jó hogy ilyen pozitív válaszok jönnek :-D Amúgy is pozitívan állok hozzá a dologhoz, de így még jobb :-D Köszönöm nektek!
21.48-as vagyok, en is 29. korul fogok tesztelni, ha addig nem jon meg. Altalaban 29en jon meg. Ma nagyon faj az alhasam, emlekszem amikor ez elsovel erhes lettem akkoris ezt ereztem. Annyira utalok varni... Ez a 2 het ilyenkor gyilkos..
A kérdező hozzászólása: én tegnap este voltam úgy hogy iszonyatosan fájt a hasam. Nagyon várom már a 29.ét. Szoritok nektek! Remélem jó hireket hozol majd az óév utolsó napjaiban.

Tegnap mikroszkóp páfrányos, volt nyúlós , tojásfehérje szerű folyás megtörtént, tegnap előtt együtt is voltunk. Most akkor mi a jó időzítés? Lehet lecsúsztunk a dologról?

Kérlek segítsetek!Ha ma még együtt leszünk az jó, vagy már kés?? Azért is vagyok bizonytalan, mert az ovu teszt negatív (halvány ugyan, de az tudjuk, az negatívnak számít).Ja, és a menzeszem teljesen szabálytalan.

Legjobb válasz: szerintem most van peteérésed. az ovu teszt pozitív az ovuláció elötti napon (max 2 nappal elötte) vagy is szerintem most van ovulációd. de ugye a sperma kb 3 napig életben van benned. az hogy együtt lesztek mindenképpen jó.

szerintem most van peteérésed. az ovu teszt pozitív az ovuláció elötti napon (max 2 nappal elötte) vagy is szerintem most van ovulációd. de ugye a sperma kb 3 napig életben van benned. az hogy együtt lesztek mindenképpen jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Picit megnyugodtam, bár nem értem miért nem volt poz. az ovuteszt, akkor két napja.
Nekem nem vált be az ovuteszt, mert nekem is csak halvány volt a 2.csík egyszer ami nega, (de lehet hogy a nap folyamán lett pozitív csak nem csíptük el) és amikor megjelent a nyúlós folyás rá 1 napra voltunk együtt, akkor is volt ilyen folyás. Most 1 napja késik, a hõm magas, fáj a mellem...de még nem teszteltem. Szóval ma is legyetek együtt és minden esély meglesz a babára! Sok sikert és babásodást kívánok!!!

Ma volt tüszőrepedésem, de ha ma nem szeretkezünk, csak holnap (mert tegnap voltunk együtt és elvileg ennyi idő minimum kell a spermiumok termelődésének) akkor még meddig leszek fogamzóképes?

Köszi:-)

Legjobb válasz: Hûû nem irigyellek, hogy így kell számolgatnod, hogy teherbe ess. :S Szerintem ha holnap együtt lesztek akkor ugyan annyi esélyed lesz a teherbe esésre mintha ma lennétek együtt.

Hûû nem irigyellek, hogy így kell számolgatnod, hogy teherbe ess. :S Szerintem ha holnap együtt lesztek akkor ugyan annyi esélyed lesz a teherbe esésre mintha ma lennétek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nem kell h sajnálj:-) az elsõ bébi egybõl sikerült:-), most meg azért vagyok kiváncsi, mert ismét kisfiúra vágyunk, és azért kellene h minél "Közelebb legyek"a tüszõrepedéshez:-) de amugy most néztem, h a petesejt tüszõrepedéstõl számítva 12-24 óráig megtermékenyithetõ, s ha az elején, lányesélyes, végefelé meg FIÚ, úgyhogy ez a lényeg:-))))
Ha ma volt tüszõrepedésed, akkor holnap már lekéstétek. Te is írtad, hogy max 24 órán át megtermékenyíthetõ, és a tüszõrepedés általában a hajnali órákban van, tehát ma hajnalban volt, szóval ma este együtt kéne legyetek.
És ez nem úgy van, hogy az elején lány, a végén fiú, szóval ez nem a petesejt korán múlik, hanem hogy elõtte mikor volt együttlét. Ha mondjuk ovu elõtt 2 nappal, akkor esélyes a lány, ha pedig pont az ovu napján, akkor fiú.
Ha konkrétan fiút szeretnétek, akkor sztem is ma kéne;). Nyugi, mindig vannak katonák harcra készen:P!
Szia! Én ezt a várakozás dolgot sem értem, mi akkor voltunk együtt mikor jól esett, és bizony volt olyan hogy naponta..és összejött a Minike:) Szóval legyetek együtt, mikor kedvetek tartja, a lényeg úgyis, hogy egészséges legyen, hiszen ha kislány lesz, neki is ugyanúgy fogtok örülni:) 17+3 úgy néz ki kislányos kismami:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:-) persze, a legfontosabb, h egészséges legyen:-) különben is Férjecském szerint "Kisfiúnk már van, legyen Kislány is":-)
A kérdező hozzászólása: POzitív lett a teszt:-) úgy látszik, elsõre sikerült most is , mint anno a Kicsifiúnk:-) hurrá:-)

Peteéréskor lehet barnázás? Ha igen, akkor kell együtt lenni vagy másnap? Csak 2barnás pötty volt tegnap a tiszt. Bet. -en.

Legjobb válasz: Nekem is van néha egy két barna pötty félidõben és az orvosom azt mondta normális. mi kétnaponta együtt voltunk és középidõben többet is, még nem tudom sikerült-e. a lényeg hogy elõtte is és utána is együtt voltunk. bocs kicsit zavarosra sikerült!szép napot!

Nekem is van néha egy két barna pötty félidõben és az orvosom azt mondta normális. mi kétnaponta együtt voltunk és középidõben többet is, még nem tudom sikerült-e. a lényeg hogy elõtte is és utána is együtt voltunk. bocs kicsit zavarosra sikerült!szép napot!
Peteéréskor a fojásod teljesen átlátszó kell legyen és nyulos.Pont ojan mint a tojásfehérje.
elsõnek folyás-olyan...bocsi ne hari de ki kellett javitanom.
de azért lehet helyesen irni...mert ez durva hiba volt 2x is nem?nem lehetett elsiklani felette mivel magyar tanár vagyok.szép napot
Ez nem tartozik a kérdéshez.
azia nekem pékor semmilyen folyásom nem volt... és babás vagyok.
Mig probálok segiteni egy lánynak, és nem vagyok magyar, én ugy gondolom magyar tanár létedre paraszt vagy.Bocs a kifejezésért de az felháboritó.Kapsz hibát?Szép napot''
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenkinek a választ!!!
Azért én nem vagyok paraszt mert kijavitok egy hibát de te az vagy nem is irom mekkora mert csak a magad iq-ját mutattad meg látszik te mekkora tanulatlan paraszt vagy !!
persze.ma is akciozatok
Én is a ciklusom 12. napján vagyok! Voltam is ma dokinál és az ultrahang szerint van egy nagy érett petesejtem. Nagyon szeretnék kisbabát, így aztán bevetek mondent. Iszom a cickafarkfû teát még két napig, aztán kezdem a palástfû teát. Remélem bejön mindkettõnknek!
A hõ menstruáció elõtt esik le, nem a peteérésnél!
A kérdező hozzászólása: peteéréskor is leesik a hõ!máj.19-re várom a menzim!3.válaszolónak!

Az baj, ha már tegnap is együtt voltunk meg ma is? Ma van a tuti pém.

Tegnap este vettem észre egy kis átlátszó nyólós folyást és együtt is voltunk. Ma viszont nagyon sok van és ma is voltunk együtt. Nem gyengítettük el a katonákat azzal, hogy tegnap is szeretkeztünk? Már ez a 11. hónapunk.

Legjobb válasz: Szerintem nem baj. Mis így voltunk együtt. Nekem ovu teszt mutatta a peteérést. aznap voltunk együtt, meg elõtte nap. Két hetes a babánk. Mi is nagyon sokáig próbálkoztunk. Minden jót nektek.

Szerintem nem baj. Mis így voltunk együtt. Nekem ovu teszt mutatta a peteérést. aznap voltunk együtt, meg elõtte nap. Két hetes a babánk. Mi is nagyon sokáig próbálkoztunk. Minden jót nektek.
Nem baj! A kiskatonák akár 3 napig is elélnek odabent! Szerintem tökéletes idõzítés!:)
nem hogy nem baj, így kell, egy egészséges párnak naponta szex mellett van a legnagyobb esélye a babára, ha esetleg most nem is jön össz, akkor a köv. hónapban is ugyanígy csináld, amúgy meg szerintem összejött mi is így csináltuk 15 hetes vagyok.

Ha tegnap volt először pozi a ovu teszt, és tegnapelőtt meg tegnap is együtt voltunk, az jó szerintetek? Kinél mi a tapasztalat?

Legjobb válasz: Hát szerintem ez biztató! :) Bár pontos tapasztalatot nem tudok neked mondani,mert csak most elõször próbáltam ovu tesztet én is. Jövõ hétre nem várom, úgyhogy akkorra már tudok neked tuti választ adni.

Hát szerintem ez biztató! :) Bár pontos tapasztalatot nem tudok neked mondani, mert csak most elõször próbáltam ovu tesztet én is. Jövõ hétre nem várom, úgyhogy akkorra már tudok neked tuti választ adni.
A kérdező hozzászólása: Köszike.Kíváncsi vagyok!Mindenképpen szólj!Te hogy csináltad az ovu tesztet?És aszerint hogy bújtatok ágyba? (Már han em vagyok indiszkrét)Sokan mondják hogy 2 naponta kell ilyenkor akciózni, de fene tudja...lehet nem árt ha ráerõsítesz minden nap, nem? :D
Kora délutánonként végeztem el a tesztet az elõírtaknak megfelelõen. Aztán aznap, hogy pozitív lett reggel és este is együtt voltunk a férjemmel. Utána 2 naponta. :) Majd megírom, hogy sikerült-e!
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen!Nekem tegnapelõtt és tegnap volt pozi, ma már nega.Azt olvasgattam itt, hogy az elsõ nega napon van a tüszõrepi.Úgyhogy ma rágyúrunk. :D Drukk neked!

Tegnap nem vettem be egy tablettát, de ma pótoltam 1 nap elteltével. Tegnap voltam együtt a párommal.2. hete kezdtem a csomagot, de már szedem 1 éve. Lehet h terhes vagyok?

A gyógyszeren az van h csökken a hatása ilyenkor, de inkább akkor, ha épp azon a héten kezdtem el szedni vagy az utolsó héten. Csak aggaszt h pont akkor nem szedtem be amikor szexeltünk. Meg az is h most vagyok a ciklus közepén, tehát könnyebben lehet ekkor teherbe esni.

Legjobb válasz: kizártnak tartom. nem aznap hat, hanem a folyamatos szedés miatt, elõfordult már, hogy valaki teherbe esett így, de nagyon ritka.

kizártnak tartom. nem aznap hat, hanem a folyamatos szedés miatt, elõfordult már, hogy valaki teherbe esett így, de nagyon ritka.
Én úgy tudom hogy 12ótán belül kell bevenni az adagot hogy ne legyen baj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!