Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a azt mondta, hogy (221 db)

Két hete a doki azt mondta, hogy 7 hetes terhes vagyok, de a tegnap is azt mondta, hogy szűk 8 hónaposnak mondaná. Van okom aggódásra, vagy nyugodtan kivárhatom, hogy elteljen ez a két hét?

Két hete 12mm volt akkor az embrió. A tegnapi vizsgálatkor nem látta már olyan tisztán, hogy mi a helyzet, hüvelyi ultrával kellett megnézzen, hallottam a szívdobogását is a kicsinek. Méretet most nem mondott. Két hét múlva kell visszamennem újra. Szerintetek van okom aggódásra, vagy nyugodtan kivárhatom, hogy elteljen ez a két hét?

Legjobb válasz: hónapos? nem hetes? szerintem nincs okod aggodásra! én 10 hetes voltam 30mm..szóval az is jónak mondható. Egyébként meg ilyen korban amúgy is hüvelyi uh-t csinálnak. Grat a babádhoz:) egy 12 hetes kismama:)

hónapos? nem hetes? szerintem nincs okod aggodásra! én 10 hetes voltam 30mm..szóval az is jónak mondható. Egyébként meg ilyen korban amúgy is hüvelyi uh-t csinálnak. Grat a babádhoz:) egy 12 hetes kismama:)
Szerintem egyáltalán nincs miért aggódnod. Nekem azt mondta a doki hogy az elején még lehet variálni a méretébõl adódóan hogy most pontosan mennyi idõs. Mert ugye a terhességet az utolsó menzesz elsõ napjától számítják de lehet hogy csak két héttel késõbb fogant a baba. A 12. hét körül már pontosat fog mondani szerintem.
Nincs okod az aggodalomra, hiszen egészen pontosan nem lehet megállapítani, hogy mikor fogant meg a baba, hiszen van, akinek középidõben van ovulációja, van, akinek elõtte vagy utána, és a ciklusok sem egyforma hosszúságúak mindenkinél. Ebbõl kifolyólag "változhat" a baba kora! =o) Ne aggódj, biztosan semmi gond nincs. Napról napra erõsödni fog!
Ne keresd, de úgyis fogod..
Ne keresd. Ne várj. Ha én ezt mondom egy nõnek, akkor 99%, hogy többé nem akarok tõle semmit.
"... azt mondta, hogy határozatlan ideig nem akar velem beszélni." Mit nem tudsz értelmezni ebben a mondatban?
Szóval határozatlan ideig... és aláírtad?
Nálam ilyen nincs. Vagy végleg szakítunk vagy nem szakítunk. De nekem ilyet senki ne mondjon, hogy határozatlan ideig. Ha nem talál "jobbat" akkor majd visszamegy hozzád? És te visszafogadod?
5-ös, szerintem félreérted: 1. Szakítottak pont. Már nem is a pasija. 2. Határozatlan ideig nem akarja látni a lányt.
De akkor mire vár a lány? Miért akarja keresni? :S

Tényleg volt ovulációm? A doki tegnap délután azt mondta hogy volt.

Tegnap a 23. ciklusnapomon voltam dokinál. Nem nagyon hiszem hogy volt ovulációm, mert a görbém ezt nem igazolja. De azt mondta hogy ne foglalkozzak a görbével, mert nem mindig mutat valósat. Kérlek nézzetek rá.

Legjobb válasz: Miért ne lehetne? Leesett a hõd, és ha innentõl csak felfelé megy, akkor bizony volt. De szerintem a doki azért pontosabban látja ezt, mint a hõ, nem?

Miért ne lehetne? Leesett a hõd, és ha innentõl csak felfelé megy, akkor bizony volt. De szerintem a doki azért pontosabban látja ezt, mint a hõ, nem?
A kérdező hozzászólása: Igen, de az ovuláció után a hõm jóval feljebb szokott menni - 36, 6 körülire, de ma is csak 36, 3 volt... Ezért nem értem...

Van egy lány, akivel fél éve vagyok együtt! Ö 14 én 16 éves! Ilyet még sosem éreztem, velem vesztette el a szüzességét! Tegnap még azt mondta szeret és minden, ma meg elém vágta, hogy utál, és hogy nem szeret! Mit tegyek?

Nem bírnám ki nélküle,az életemet sem birom elképzelni nélküle,nagyon kivagyok.Már élni sem akarok:( És tudom,hogy az élet megy tovább,de nekem nem fog menni:( és ezt nagyon érzem,nekem ? a mindenem:\\\'(Nagyon Szeretem:\\\'(

Legjobb válasz: De mégis miért mondta hogy utál, volt valami elõzmény? vagy csak semmi ok nélkül mondta ezt? Nem tettél esetleg valamit, ami miatt így érezhet?

De mégis miért mondta hogy utál, volt valami elõzmény? vagy csak semmi ok nélkül mondta ezt? Nem tettél esetleg valamit, ami miatt így érezhet?
Hogy segítsünk ha nem tudjuk mi a baj??? Szóval tegnap minden oké volt ma meg azt mondta útál!! Miért ? Nem volt semmi elõzménye ennek ??? Írd meg a sztorit aztán kitalálunk valamit !!! Ne szomorkodj biztosan minden rendben lesz...
Csak halkan kérdezem, nem lehet, hogy a kislánynak PMS-e van? :$ (premenstruációs szindróma) Várj pár napot, meggondolhatja magát.
40/ffi.: Jó pár éve, egy hasonló esettel kerestek meg, csak akkor ott pont fordítva volt.A lány szintén 14 volt-de már nem szûz, azt elvesztette egy évvel korábban-és az együttlét után a fiú viselkedett így, hogy nem jelentkezett, majd dúlt-fúlt.Mint ahogy a lány elmesélte, épp megvolt neki, ezért szájjal csinálta meg a srácot.Mondtam a csajnak, hogy pont ezért kerül téged.Ennyi évesen még nem kellene ennek alapból jönnie.Az együttjárások során tulajdonképpen a jövendõbelinket, életünk párját keressük, még ha ez nem is tudatosul bennünk.Mit várhatott volna ez a srác a késõbbiekben ettõl a lánytól, hogyan bizhatott volna benne, ha már 14 évesen-már bocsánat, de egy kis [email protected], egy olyan élményt adott neki, ami sok esetben is, tisztes családapáknak is csak súlyos ezresek lecsengetése után elérhetõ az erre szakosodott prostiknál.Ezt így megmondtam a leányzónak, meg azt is, hogy szerezze vissza.Még két évig utána együtt voltak. Miért is írtam ezt le?Mert itt a ti esetetekben is úgy érzem, valami hasonló baklövés lehetett elkövetve.Nincs más dolgod, mint utána járni a dolgoknak, rákérdezni tõle, aztán szépen kimagyarázni magad! Tizenéveseknek ezért is szoktam javasolni, hogyha rászánják magukat, akkor ne egyszer feküdjenek már le egymással, hanem legalább négyszer-ötször.Legyen idõ megismerni egymás testét, rezdüléseit, vágyait, legyen idõ összecsiszolódni.Másképpen gondolva, legyen lehetõség korrigálni, ha kell bizonyítani, tanulni, tapasztalni.
Ez tipikusan a HP szindróma. Hülye p*csa. Tudom hogy most vagy a szerelmes korszakodban, mint mindenki ennyi idõsen. Én is meghaltam gondolatban párszor, de hidd el sokkal jobb szebb OKOSABB kedvesebb csajok rohangálnak ezrével. Verd ki a fejedból és ne szerelmesedj bele mindenkibe akivel szexelsz.
A kérdező hozzászólása: Kérlek segíccsetek:'(
Hát már ne haragudj ha 14 évesen fektetett volna le valaki én is utálnám..talán rájött hogy elsiette..mért kapkodtátok igy el?még gyerek...ezért ilyen csapongó....
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg ha akarja akkor nem mondom azt, hogy:"bocs de nem"És nem kritikát vártam hanem tanácsokat, nha de mindegy :/

Én 25 hetes kismama vagyok tegnap voltam UH-on és a doki ezt megelőzően 2 UH-on is azt mondta, hogy kisfiam lesz most viszont tegnap közölte velem, hogy lehet még sem fiú, mert nem látja a fütykösét! Ekkorát tévedhet egy orvos?

Eddig fiú most meg talán lány?

Legjobb válasz: Én sok olyat hallottam már, hogy azt mondta a doki, h x, aztán mágis y lett a szülés után. Ezek a tévedések persze mindig a 2D-s UH alapján voltak.Szerintem a !D-s Uh lesz a biztos, addig ne éld bele magad semmibe. Ott neked is egyértelmû lesz, ha éppen mutogatja magát. Én mindig kislányt szerettem volna, a párom fiút. És nekem is fiú érzésem volt, álmomban is fiú lett. Aztán kiderült, hogy kislány lesz. És nem éreztem magam boldogabbnak tõle, és a párom sem csalódottabbnak egy pillanatig sem. Hisz az a lényeg, hogy egészséges legyen, bármennyire közhelyes is.

Én sok olyat hallottam már, hogy azt mondta a doki, h x, aztán mágis y lett a szülés után. Ezek a tévedések persze mindig a 2D-s UH alapján voltak.Szerintem a !D-s Uh lesz a biztos, addig ne éld bele magad semmibe. Ott neked is egyértelmû lesz, ha éppen mutogatja magát. Én mindig kislányt szerettem volna, a párom fiút. És nekem is fiú érzésem volt, álmomban is fiú lett. Aztán kiderült, hogy kislány lesz. És nem éreztem magam boldogabbnak tõle, és a párom sem csalódottabbnak egy pillanatig sem. Hisz az a lényeg, hogy egészséges legyen, bármennyire közhelyes is.
27 hetes kismama vagyok. A nagyobbik fiam 5 éves. És most is kisfiút várok. Nem tudom, hogy hogyan tudják félrenézni, vagy elnézni a dokik a "dolgot", mert nálam mind a kettõnél nagyon látszott hogy fütykös van:) tisztán látszott a zacsi, és a hegye is:) még fordított helyzetet el tudok képzelni, hogy elõször azt mondják lány, utána meg hogy fiú, de így.... na mindegy! tudom, könnyû azt mondani, hogy ne legyél elkeseredve, de próbáld meg! a lényeg tényleg az, hogy egészséges legyen! örülj neki, hogy ez most a legnagyobb probléma!:) boldog babavárást!
Valamelyik csatornán láttam egy mûsort, ahol mutatták a bébi fejlõdését a pocakban, és mondták is, hogy az elsõ hetekben (amikor már látszik a pici formája) mind a két nemû babának van egy kis "nyulványa" ott, ami maga az ivarszerv, és ez kislányoknál visszahúzódik.. Nem akarok nagy hülyeséget mondani, csak lehet, hogy ilyesmi az oka. Még nem biztos így sem, hogy kislány lesz, állítólag a fiúk szégyellõsebbek és lehet, hogy épp elbújt. De gratulálok nagyon, bármilyen nemû is lesz a bébi!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a biztatást nagyon jól esik! Tiszta szívembõl kívánok mindenkinek Boldog babavárást!
Szia! Mi 27 hetesek vagyunk, az elsõ 3 UH-n kisfiút láttak, majd közölte az orvos, hogy fütyinek igen nagy lenne amit lát, ( egy férfi megirigyelhetné), végül beismerte, hogy a köldökzsinórt látta.Tegnap viszont a 4Dn mondta a dr.nõ, hogy egy mozgékony pici hölgy lakik odabenn.Ilyenek elõfordulnak! További szép babavárást!

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap voltam nőgyógyásznál és gynoxin 2% hüvelykrémet írt fel nekem az antibiotikum mellé! Azt mondta, hogy a hüvelykrémet csak egy este alkalmazzam! Tegnap meg is tettem, ahogy tanácsolta! Elég ez az egy este vagy alkalmazzam még töb

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap voltam nőgyógyásznál és gynoxin 2% hüvelykrémet írt fel nekem az antibiotikum mellé! Azt mondta, hogy a hüvelykrémet csak egy este alkalmazzam! Tegnap meg is tettem, ahogy tanácsolta! Elég ez az egy este vagy alkalmazzam még több este folyamán is? Direkt kihangsúlyozta, hogy csak egyszer használjam! Nem lesz kevés ez az egy alkalom? Vagy ha még alkalmazom például ma nem okozok magamnak több kárt? Előre is köszönöm megtisztelő válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen kezelőorvosa javaslatát kövesse, hiszen csak ő ismeri pontosan az Ön problémáját, állapotát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen kezelőorvosa javaslatát kövesse, hiszen csak ő ismeri pontosan az Ön problémáját, állapotát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap voltam nőgyógyásznál és gynoxin 2% hüvelykrémet írt fel nekem az antibiotikum mellé! Azt mondta, hogy a hüvelykrémet csak egy este alkalmazzam! Tegnap meg is tettem, ahogy tanácsolta! Elég ez az egy este vagy alkalmazzam még töb

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap voltam nőgyógyásznál és gynoxin 2% hüvelykrémet írt fel nekem az antibiotikum mellé! Azt mondta, hogy a hüvelykrémet csak egy este alkalmazzam! Tegnap meg is tettem, ahogy tanácsolta! Elég ez az egy este vagy alkalmazzam még több este folyamán is? Direkt kihangsúlyozta, hogy csak egyszer használjam! Nem lesz kevés ez az egy alkalom? Vagy ha még alkalmazom például ma nem okozok magamnak több kárt? Előre is köszönöm megtisztelő válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen kezelőorvosa javaslatát kövesse, hiszen csak ő ismeri pontosan az Ön problémáját, állapotát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen kezelőorvosa javaslatát kövesse, hiszen csak ő ismeri pontosan az Ön problémáját, állapotát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Mért nem ott kérdezted meg ?
Ki engedett haza? Orvosod?
És ma mit mondtak, amellett, hogy hazaküldtek? Mikor kéne újra menned? Miért nem kérdezted meg a dokit? Van orvosod? Én felhívnám. Ha nincs akkor visszamennék, mert nem hagyna nyugodni a baba egészsége az elsõ.
A kérdező hozzászólása: AZ orvos küldöt haza hogy rendben van minden 180 volt a pulzusa de sokat mozgott tegnap meg 160-170 volt .nincs fogadot orvosom csütörtökön kell megint mennem.
Érdekes, nálunk , ha valami gond van, egybõl megismétlik, és ha utána is baj van, tovább küldenek a kórházba... Én em hagynám annyiban...
A kérdező hozzászólása: olyan hülye voltam hogy nem kérdeztem ott rá olyan ideges voltam hogy mikor haz jöttem akkor gondolkodtam el rajta.
Menj vissza ez elég sok.
Az elõzõ terhességem utolsó heteiben nálunk is magas (180 körüli) volt a frekvencia, de nem volt semmi gond, egészéges baba született.

Tegnap a barátommal ahogy ott feküdtünk az ágyon . El kezdtünk csókolózni! Hátra döntött. Lefogta a kezem és azt mondta hogy :- akarlak! én azt mondtam neki hogy :- én nem vagyok biztos ebben! Mire azt mondta hogy: -meg dolgoztam érte! Ez most mi?

nem feküdtem le vele... adtam neki egy kis pofont amikor le akarta húzni a bugyimat!... de utánna megint azt mondta hogy: -Tudom hogy akarod!meg dolgoztam az élvezetért! ... utánna fel kelt az ágyból mondta h gondolkozzak el ezen!.. és haza ment!

Legjobb válasz: akkor remélem el is döntötted már, h szakítasz vele

akkor remélem el is döntötted már, h szakítasz vele
Ez "Olyan régen szeretkeztem, hogy már arra sem emlékszem kit kell megkötözni." feeling :D Szakíts vele pff szánalmas.
kiváncsi vagyok, h hány évesek vagytok?! Azt jelenti, h udvarolt, meg mindent megtett, h meghódítson téged, most már le akarja szakítani a termés gyümölcsét:D Gondolkozz el rajta, h fogod neki adni, ezt jelenti!:)
hát ez az.. ha még 16 évesen nem állsz készen a szexre (no komment...) akkor inkább ne feküdj az ágyban a barátoddal csókolózva. így jogosan következtet arra, hogy [email protected] akarsz.
utolsó miért kéne 16 évesen készen állnia? mert ez a trend ma hogy 13-16 évesek dugnak?
Mondjuk ez elég lol duma. Megdolgoztam érte.?. ÁHÁ, akkor tehát a lányok érzelme vagy bármi egyéb teljesen mellékes. Ha én megcsináltam x dolgot akkor az automatikusan szex. "Óóó basszusz még hiányzik a milka csoki, gyorsan lerohanok érte..... nah, meg jöttem, ezzel mindent letudtam úgyhogy sipirc az ágyra, már megdolgoztam érte"
ha nem szakítassz vele most azonnal akkor megérdemled, hogy megerõszakoljon...egy idióta a "barátod", ha lehet annak nevezni, szóval ha te ezt nem látod be, akkor magadra vess...
Volt barátnõmmel elég hosszú ideig csak petting volt mert úgy éreztük hogy nem állunk készen még..mostanival még nem "jutottunk el az ágyig" de most se érzem, hogy késztetést éreznék, hogy rögtön..Nem valami kifinomult srác lehet és ezekbõl a mondatokból kb. egy 13-14 éves ugrott be...vagy csak szimplán dugni akar és kész. 17/F
Sehol sem láttam leírva, hogy a "megdolgoztam érte" vajon milyen idõtartamot jelentett. Egy nap? Két hónap, vagy egy év? Hülyén fejezte ki magát, ez tény. De lehet, hogy a mondanivalója jogos volt. 21F
A kérdező hozzászólása: ha most arra célzol hogy mennyi ideje jártam vele amikor ezt mondta ?? akor 2 hónap:D
2 hónap után fekszel vele az ágyban?? na itt rontottad el 16 évesen még félév után is korai egy ágyban feküdni, bár az együtt alvás még sztem 1 év után is korai, azt hitte könnyen adod magad
Kedves kérdezõ, te viszonylag hamar ráfogsz ébredni arra, hogy egy pasinak /25-30éves koráig/ semmi más nemjár a fejében, mint a szex... És ezért hajlandó kinyögni pár "szeretlek"-et-is, a romantikusabbja pedig letép neked még egy virágot is...
Jófej, hogy hónap után közli, hogy megdolgoztam érte... XD Mindegy, fenntartom, hogy te is hibás vagy, de 2 év után is gáz lenne ezt mondania, így meg pláne!
de még mindig a legjobb ötlet ha vele beszéled meg:P én el tudnám képzelni, hogy attól még szeret ezt csinálja csak tombolnak a hormonok benne:D de ha ágyba feküdtél vele...nem lehet hogy te is akartad? szerintem már nagyon izgatott volt és elhitetted vele, hogy már akarod, aztán mégse...és gondolom ez jött ki belõle:D:D hát igen vagy hülye szegény vagy az elõzõ kommentek igazak 19 F
Valóban nem kellene senkivel fetrengened az ágyban, ha nem akarsz szexelni, ez tény... Azzal pörgetted be, hogy feküdtél mellette, csókoltad, simogattad, stb. Ilyen egyszerû. Viszont a srác részérõl sem normális, hogy gyakorlatilag nem érdekli, hogy a lány akarja-e, rámászik, mert "megdolgozott érte" és kész. Úgy adnám ki az ilyen pasi útját, hogy csak lesne... ÉN küldtem volna el haza, nem magától ment volna az is biztos. Jobb ha elfogadod, hogy 99%, hogy nem szeret téged õszintén, csak azért teper, hogy legyen kit d*gni, aztán ha ez nem jön össze, akkor bûntudatot kelt és elrohan mint egy durcás kisgyerek. Dobd ki!
A barátod egy kis taknyos. Még nem tanulta meg, hogy akkor van szex, ha a lány akarja és sosem fordítva.
A kérdező hozzászólása: ezen is gondolkoztam már!
hát miért feküdtetek az ágyon??ha nem akarsz vele lefeküdni, és fiatalok vagytok ne feküdjetek az ágyon ez a tanulság, sztem õ csak a szexért van veled
én szakitanék, nehogy már azért feküdj le vele, mert õ nem bir magával, akkor kell megtedd amikor kész vagy rá és nem erõltetéssel.
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok! õ meg 18 éves-.-.... annyit tette eddig h csak azt mondta sokszor h szép vagyok és hogy szeretlek
lehet hogy tulorazott is. ki tudja?! :D
14 éves vagy mi? csak õk nem tudják mit akarnak XD
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok!!!:O de nagyon szeretem! vagyis eddig azt hittem! eléggé meg ilyettem amikor ezt mondta!
Látod aki egyáltalán nem akar szexelni a barátjával az ne is feküdjön vele az ágyban csókolózva! Naív kislány vagy még...
16:15, teljesen igaz! Bepörgeti a fickót, aztánmeg lefújja az akciót... Az ilyen csaj csak szórakozik
A kérdező hozzászólása: mivel pörgettem be?
Szóval megijedtél mikor ezt mondta. Na, akkor legközelebb tedd neki szét a lábad, mert hát megdolgozott érte... Aztán pedig átkozd magad, mert nem volt elég eszed hogy átláss rajta. Ha õ fiúból van akkor te ne nagyon heveréssz hanyatt vele az ágyon, mert sitty-sutty becsempészi a lompost. Ha meg olyan típus, tényleg gerincre vág, aztán beteszi úgy is ha te nem akarod. Ez kell neked?

22hetes kismama vagyok. A 19 héten azt mondták a bajcsiba, hogy kislányom lesz. Tegnap az 1. sz. Női klinikán azt mondták, hogy fiam. Kinek van igaza? Van még valaki hasonló helyzetben? Melyiknek nagyobb az esélye?

Legjobb válasz: mindkettõnek esély ugyanannyi...sztem menj el 4 d s uh ra, ott jobban látják...de ha kukit mondtak azt azért neét összetéveszteni...

mindkettõnek esély ugyanannyi...sztem menj el 4 d s uh ra, ott jobban látják...de ha kukit mondtak azt azért neét összetéveszteni...
A bajcsiba 4D-s a genetikai UH??
Mi is igy jártunk. A 19 héten azt mondta a doki, hogy valószínû kislány (gondolom ezt azért mondta mert nem látott fütyit). Onnantól Mirának szólítottuk. Egészen a 22. hétig, amikor 4d-n voltunk és határozottan állították, hogy kisfiú. Még én mint laikus is egybõl kiszúrtam a kis fütyköst. Most 25+6 naposan inkább hiszek a 4d nek. A következõ UH csak májusban lesz.
A kérdező hozzászólása: nekem az orvosom adott beutalót a klinikára, mert alacsony(0, 57)lett az AFPm.genetikai uh voltam, de mondták, hogy semmi gond, nem kell aggódni, minden rendben van ezzel. én fiút szeretnék, a férjem kislányt.amikor mondták a bajcsiba, hogy kislány elsirtam magam(pontosan nem tudom miért)azóta már megszoktam, hogy punás lesz.a nevén szólitottam, beszéltem hozzá... a klinikán amikor fiút mondtak, kicsit furcsa volt.már megszoktam, hogy kislány.... de akármi lesz nagyon fogok neki örülni!!!!!
Miért mentél a bajcsi után az 1-be? Csak azért kérdezem mert engem a bajcsiba küldött a dokim a Juhász doktorhoz genetikai uh-ra mert a comcsont 1 héttel kisebb a picurnál, és biztosra akar menni hogy csak túloz az uh-s csaj. Hogy kell oda bejelentkezni genetikai tanácsadásra? Bocs hogy kérdést tettem fel! :) Nekem tegnap 80%-ra mondtak lányt, még bízok benne hogy félre nézték! :)
Szerintem a fiút könnyebben beazonosítják, mint a lányt.
Akkor, ha teheted tényleg menj el egy 4d-sre.Különben kislányból sûrûbben lesz fiúcska, mint fordítva, értem ezalatt, hogyha elsõre azt mondják fiú, abból már ritkábban lesz lány , mint fordítva.Úgyhogy szerintem fiú, de azért ne vedd 100%-ra!
A kérdező hozzászólása: sima 2d ultrahang volt.
4 D-s UH-on mondták?
A kérdező hozzászólása: nem.sima 2d uh

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!