Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a azt mondta, (332 db)

Van egy lány, akivel fél éve vagyok együtt! Ö 14 én 16 éves! Ilyet még sosem éreztem, velem vesztette el a szüzességét! Tegnap még azt mondta szeret és minden, ma meg elém vágta, hogy utál, és hogy nem szeret! Mit tegyek?

Nem bírnám ki nélküle,az életemet sem birom elképzelni nélküle,nagyon kivagyok.Már élni sem akarok:( És tudom,hogy az élet megy tovább,de nekem nem fog menni:( és ezt nagyon érzem,nekem ? a mindenem:\\\'(Nagyon Szeretem:\\\'(

Legjobb válasz: De mégis miért mondta hogy utál, volt valami elõzmény? vagy csak semmi ok nélkül mondta ezt? Nem tettél esetleg valamit, ami miatt így érezhet?

De mégis miért mondta hogy utál, volt valami elõzmény? vagy csak semmi ok nélkül mondta ezt? Nem tettél esetleg valamit, ami miatt így érezhet?
Hogy segítsünk ha nem tudjuk mi a baj??? Szóval tegnap minden oké volt ma meg azt mondta útál!! Miért ? Nem volt semmi elõzménye ennek ??? Írd meg a sztorit aztán kitalálunk valamit !!! Ne szomorkodj biztosan minden rendben lesz...
Csak halkan kérdezem, nem lehet, hogy a kislánynak PMS-e van? :$ (premenstruációs szindróma) Várj pár napot, meggondolhatja magát.
40/ffi.: Jó pár éve, egy hasonló esettel kerestek meg, csak akkor ott pont fordítva volt.A lány szintén 14 volt-de már nem szûz, azt elvesztette egy évvel korábban-és az együttlét után a fiú viselkedett így, hogy nem jelentkezett, majd dúlt-fúlt.Mint ahogy a lány elmesélte, épp megvolt neki, ezért szájjal csinálta meg a srácot.Mondtam a csajnak, hogy pont ezért kerül téged.Ennyi évesen még nem kellene ennek alapból jönnie.Az együttjárások során tulajdonképpen a jövendõbelinket, életünk párját keressük, még ha ez nem is tudatosul bennünk.Mit várhatott volna ez a srác a késõbbiekben ettõl a lánytól, hogyan bizhatott volna benne, ha már 14 évesen-már bocsánat, de egy kis [email protected], egy olyan élményt adott neki, ami sok esetben is, tisztes családapáknak is csak súlyos ezresek lecsengetése után elérhetõ az erre szakosodott prostiknál.Ezt így megmondtam a leányzónak, meg azt is, hogy szerezze vissza.Még két évig utána együtt voltak. Miért is írtam ezt le?Mert itt a ti esetetekben is úgy érzem, valami hasonló baklövés lehetett elkövetve.Nincs más dolgod, mint utána járni a dolgoknak, rákérdezni tõle, aztán szépen kimagyarázni magad! Tizenéveseknek ezért is szoktam javasolni, hogyha rászánják magukat, akkor ne egyszer feküdjenek már le egymással, hanem legalább négyszer-ötször.Legyen idõ megismerni egymás testét, rezdüléseit, vágyait, legyen idõ összecsiszolódni.Másképpen gondolva, legyen lehetõség korrigálni, ha kell bizonyítani, tanulni, tapasztalni.
Ez tipikusan a HP szindróma. Hülye p*csa. Tudom hogy most vagy a szerelmes korszakodban, mint mindenki ennyi idõsen. Én is meghaltam gondolatban párszor, de hidd el sokkal jobb szebb OKOSABB kedvesebb csajok rohangálnak ezrével. Verd ki a fejedból és ne szerelmesedj bele mindenkibe akivel szexelsz.
A kérdező hozzászólása: Kérlek segíccsetek:'(
Hát már ne haragudj ha 14 évesen fektetett volna le valaki én is utálnám..talán rájött hogy elsiette..mért kapkodtátok igy el?még gyerek...ezért ilyen csapongó....
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg ha akarja akkor nem mondom azt, hogy:"bocs de nem"És nem kritikát vártam hanem tanácsokat, nha de mindegy :/

Két hete a doki azt mondta, hogy 7 hetes terhes vagyok, de a tegnap is azt mondta, hogy szűk 8 hónaposnak mondaná. Van okom aggódásra, vagy nyugodtan kivárhatom, hogy elteljen ez a két hét?

Két hete 12mm volt akkor az embrió. A tegnapi vizsgálatkor nem látta már olyan tisztán, hogy mi a helyzet, hüvelyi ultrával kellett megnézzen, hallottam a szívdobogását is a kicsinek. Méretet most nem mondott. Két hét múlva kell visszamennem újra. Szerintetek van okom aggódásra, vagy nyugodtan kivárhatom, hogy elteljen ez a két hét?

Legjobb válasz: hónapos? nem hetes? szerintem nincs okod aggodásra! én 10 hetes voltam 30mm..szóval az is jónak mondható. Egyébként meg ilyen korban amúgy is hüvelyi uh-t csinálnak. Grat a babádhoz:) egy 12 hetes kismama:)

hónapos? nem hetes? szerintem nincs okod aggodásra! én 10 hetes voltam 30mm..szóval az is jónak mondható. Egyébként meg ilyen korban amúgy is hüvelyi uh-t csinálnak. Grat a babádhoz:) egy 12 hetes kismama:)
Szerintem egyáltalán nincs miért aggódnod. Nekem azt mondta a doki hogy az elején még lehet variálni a méretébõl adódóan hogy most pontosan mennyi idõs. Mert ugye a terhességet az utolsó menzesz elsõ napjától számítják de lehet hogy csak két héttel késõbb fogant a baba. A 12. hét körül már pontosat fog mondani szerintem.
Nincs okod az aggodalomra, hiszen egészen pontosan nem lehet megállapítani, hogy mikor fogant meg a baba, hiszen van, akinek középidõben van ovulációja, van, akinek elõtte vagy utána, és a ciklusok sem egyforma hosszúságúak mindenkinél. Ebbõl kifolyólag "változhat" a baba kora! =o) Ne aggódj, biztosan semmi gond nincs. Napról napra erõsödni fog!
Ne keresd, de úgyis fogod..
Ne keresd. Ne várj. Ha én ezt mondom egy nõnek, akkor 99%, hogy többé nem akarok tõle semmit.
"... azt mondta, hogy határozatlan ideig nem akar velem beszélni." Mit nem tudsz értelmezni ebben a mondatban?
Szóval határozatlan ideig... és aláírtad?
Nálam ilyen nincs. Vagy végleg szakítunk vagy nem szakítunk. De nekem ilyet senki ne mondjon, hogy határozatlan ideig. Ha nem talál "jobbat" akkor majd visszamegy hozzád? És te visszafogadod?
5-ös, szerintem félreérted: 1. Szakítottak pont. Már nem is a pasija. 2. Határozatlan ideig nem akarja látni a lányt.
De akkor mire vár a lány? Miért akarja keresni? :S
hagyd el..
igaz a helyzetet hol és hogyan történt nem tudom de ilyet nem mond az ember, még ha igaz is lenne bocs, de elég primitív egy nõszemély, tõlem szeretheted, ami nem egyenlõ azzal, hogy szerelmes vagy, õ meg nem mondott volna ilyet, ha érezne valamit is irántad, érdekes lesz késõbb milyen reakciói lesznek, ha már most ilyen, minden elismerésem, ha elviseled N
Ha szeretek valakit akkor nem alázom meg.
egyetértek az elõttem szólókkal.
A "kedves" barátnõd egy primitiv nõnek nem nevezhetõ egyed. Az ilyet max. páros lábbal kell kisegiteni ajtón kívûlre-de több szót sem érdemel.
hát ott kell hagyni
Várj nem azt mondtam hogy mint egy lovat félreérthetõ volt. A lényeg az volt hogy tett oda magad és elégítsd alaposan ki hogy élvezzen el de nagyon. Bízz magadban simán menni fog és akkor talán megtanulja hogy nem csak lómérettel lehet jó.
kamuuuuu ha meg igazi akkor mind a ketten csicskák vagytok.:D
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat. azért én még megpróbálom megbeszélni vele.:S
a 14 cm az nem kicsi, hanem átlagos, üzenem a barátnõdnek! :-)
én a helyedben úgy felpofoztam volna hogy a padló adja a másikat
Amúgy az is lehet hogy végtelenül ostoba szegénykém és fel sem fogta hogy ezzel megbántott durva de vannak ennyire hülye emberek. Két lehetõség van egy hogy felhozod neki rávilágítasz hogy eléggé megbántotta az érzéseidet ezzel a reakcióiból kiderül szeret e. Ha akkor is szívtelen és flegmázik ki kell vágni. A másik lehetõség hogy nem szólsz de úgy megdugod hogy besírjon a szó nemes értelmében tehát adni neki mint az állat. Utána tisztelni fog de ciki hogy elõtte nem ennek alapnak kéne lennie. Ezért tippelek arra hogy egyszerû teremtés de kitudja..
A kérdező hozzászólása: nem fogom [email protected] mint egy lovat mert attól hogy a porig tiport én még mindig szeretem õt.. inkább leülök beszélgetni vele errõl.. :( halálciki..
Példa nekem is volt egy olyan csajom aki közölte velem hogy sajnálja de sosem fog tudni úgy szeretni mint az elõzõ barátját mert az ilyen meg olyan egetrengetõ volt... pár hónap múlva már engem tartott élete szerelmének. Én is dönthettem volna úgy hogy otthagyom akkor nem tettem úgy döntöttem hogy azért is megmutatom igazam lett.
A kérdező hozzászólása: de most ezekután lehet fel sem fog állni.. :(
A kérdező hozzászólása: vágom. de nekem õ nem egy csaj, hanem a csaj..
lehet hogy egy kis szóbeli SM árnyalata kezd lenni a kapcsolatotoknak. Mutasd meg neki hogy tudod használni a szerszámot, ha utána is reklamál, akkor tényleg kereshetsz mást. Nem mindenkinek van "nagyzási mániája" ;)
Ráadásul tök átlagos a méreted ha még nagyon kicsi lenne akkor azt mondanám hogy lehetne szexuális téren gond de kis túlzással a fél országnak akkora van mint neked. A barátnõd bunkó volt és érzéketlen. Kíváncsi vagyok mit szólna ha azt mondanád neki hogy nem tetszik a melle nem biztos hogy élvezni fogod a szexet mert nem azt a látványt nyújtja amit megszoktál elõzõ csajaidnál......
ha az neki kicsi akkor tényleg hagyd ott a gyengeelméjû mindenit -_-
A kérdező hozzászólása: *kisfarkú
A kérdező hozzászólása: de ezért otthagyni ? én nagyon szeretem õt és elvileg õ is engem.. 20évesek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: de lehet ezt õ nem veszi megalázásnak egyszerûen csak így gondolja és lehet igaza is van :((
aki megalaz nem erdemel meg...
Mit is jelent pontosan a kisfarkú nála? Mekkora?
elfogadod, hogy igenis kicsi a p*csöd, aztán majd elhagy õ.
Tévedsz. Aki ilyet mond a párjának, azt biztos nem a szeretet vezérli. Ha már volt pasija elõtted, akkor tudnia kéne, hogy nem azon múlik a szex élvezetessége, hogy mekkora a farok. Szóval az az érzésem, hogy meg akart bántani Téged. A megoldás: Lazán közöld vele, hogy akkor keressen párt egy istállóban, és sétálj ki az ajtón. Ennyi. Ne vedd a szívedre a dolgot, még ha tényleg kicsi is a péló. Egy normális kapcsolatban nem fog számítani, ha a többi dolog klappol. Ez a csaj egyszerûen gázos.
A kérdező hozzászólása: 14cm:S
hagyd a fenébe
Nem érdemel meg téged, és egy kicsit se szeret, ha képes volt veled ezt tenni! Nekem elõbb száradni ki a szemem, minthogy ilyet vágjak a kedvesen fejéhez, és miért? Mert szeretem. Ne legyél ennyire szolgalelkû. :)
Hát ezért mondtam hogy gratulálok a csajnak a sok eszéhez így kell egy férfi önbizalmába tiporni.... Ha úgy érzed hogy segít akkor beszélj vele elõbb errõl ha feloldaná a gátlásaidat ha sikerülne kibeszélni. ÉS ki is derülne hogy csak ostoba vagy érzéketlen is. Bocs hogy ilyen hangnemben beszélek róla de ezt most megérdemli. Drukkolok!

Tegnap este azt mondta a barátom, hogy nem vagyok jó az ágyban. Ez nagyon mélyen érintett (nem érkezett még rám panasz. Vagy csak az ő igényeit nehéz kielégíteni? ! )

Azt mondta hogy "te nemvagy jó az ágyban,lekell itatni akkor jobb vagy"

Legjobb válasz: Bocs ha õszinte leszek, sokan le is pontoznak ezért, de nem érdekel. Szerintem ha ilyen durván megmondta, és nem képes megbeszélni sem veled a problémát akkor nem is szeret már igazán. Szerintem jobb ha szakítassz vele, és keresel egy olyan pasit aki megbecsül. Tuti fogsz olyat találni :) Szorítok neked!

nem lehet hanem biztos !! dobd ki! akivel egy ilyen dolgot se tudsz meg beszélni aval mit akarsz komolyaban ? f/23
Bocs ha õszinte leszek, sokan le is pontoznak ezért, de nem érdekel. Szerintem ha ilyen durván megmondta, és nem képes megbeszélni sem veled a problémát akkor nem is szeret már igazán. Szerintem jobb ha szakítassz vele, és keresel egy olyan pasit aki megbecsül. Tuti fogsz olyat találni :) Szorítok neked!
Ezt úgy bírom, a csajok mindig ilyen ta.ó parasztokkal járnak, akkor ne sírjatok hogy bunkó veletek:D
Mi az amit akarna, de nem tetted még meg neki?
A kérdező hozzászólása: 26
Lehet õ se tudja konkrétan, csak érzi, hogy volt már jobb is. Ezen neked kell dolgoznod, nem neki!
Akkor nem sok az 5:) Azt hittem 15-16 vagy.
Most jut eszembe, én is mondtam már ilyet csajnak, hogy jobban az ágyban, ha részeg :D Mert akkor sokkal vadabb meg felszabadultabb, bevállalósabb, magától csinál mindent, meg néha csak úgy "letepert" :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen Adri! :D ezek tényleg jók ;)
azt az oldalt én is csak ajánlani tudom, nagyon jó ötletek vannak fenn, meg olyan viccesen van megírva az egész
Természetesen mi nem fogjuk tudni eldönteni, hogy veled, vagy vele van e a baj, mert ugye valószínûleg (ezt az anonimitás miatt írtam) errõl az oldalról még senki nem volt veled -legalább is azok közül akik most jelen vannak. Egyébként ha ekkora paraszt akkor szerintem is rakd ki! 23f
Ezen sajnos nincs mit gondolkodni.Ha ekkora bunkó a pasid, akkor én a helyedben dobnám.Nem hiszem, hogy szeretne téged igazán. Mert-ha még így is van-az ilyen kényes dolgot nem így szokás közölni a szerelmünkkel...Én adnék magamnak és neki is idõt, hogy elgondolkozhasson.Mert egy NÕ-vel nem így kell bánni!!
biztos hogy kikaparnám a szemét a kis önimádónak.szégyellje magát el.szakíts vele, és mond ezt neki:menj akkor és verd ki .
Hány éves vagy?Ha 25 körül akkor oké az 5 pasi.
A kérdező hozzászólása: nemaz a baj.hanem nemmondja ki hogy mit rontok el
Ha ilyen stílusban mondta, mint ahogy el lehet képzeli, akkor lapát... Amúgy meg meg kell beszélni.
Szerintem az ilyen nem szeret igazán, ha ilyet mond rád, ha neki csak akkor vagy jó ha iszol. Egy normális pasi szereti ha mind ketten emlékeznek a szép dolgokra , lehet õ az akinek túl sok elvárása van veled szemben.Ha szeret és szerelmes beléd mindegy, hogy szeretkezel meg tanít irányítani és boldog ha veled elehet , ha együtt lehetek.
volt már valaha orgazmusod? szoktál "mozogni"? sztem bilincseld ki és addig izgasd, ameddig meg nem mondja, hogy mit hiányol nálad józanon.
A kérdező hozzászólása: 1.kommentelõ: mindent megtettem neki amit kért... :S volt orgazmusom vele igen õ az aki teljesen kitudott elégiteni de én õt ezek szerint nem =( megkérdeztem h mi a baj velem de azt mondta h hagyuuk :S meg hogy mindegy...de ez az h nemmindegy:S mer ez nemfog igy sokáig mûködni köszi a többi kommentelõnek
A kérdező hozzászólása: köszönöm és igazad is van lehet h ezt kéne tennem :/
A kérdező hozzászólása: de amugy velem van a hiba szerintetek? mer összesen 4fiuval voltam és õ az 5.! mindenki mondta h szakitás után összejárhatnánk-e még szexelni mert annyira jóvolt..de most lehangolta az önbizalmamat =(
5 fiú kefélt téged?Mekkora ri*anc vagy!
A kérdező hozzászólása: erre nemvoltam kiváncsi köszi xD de nem egyszerre hanem éveken át..de azt se tudod h hány éves vagyok =)
Ugyan már most hisztizhetsz is meg ott is hagyhatod de akk [email protected] is maradsz az ágyban, max. a következõ nem mondja ki. Nekem is volt ilyen, hogy egy csajom mondta, hogy van hova fejlõdni, de a menekülés helyett inkább dolgoztam a problémán :P És így utólag jól is tettem :P Nem értem, ha a szemedbe hazudik, az a baj, ha õszinte, az a baj?
Még azzal egészíteném ki, hogyha valaki szereti a párját és viszont, akkor OLYAN NINCS, hogy rossz az ágyban. meg lehet kérni a másikat, hogy adott pillanatban mit csináljon neked, mi esne jól.És te is kérdezz rá bátran. Na persze ne ennél a bunkónál...

Iszonyatosan begörcsöltem 6 hetesen. A hasi ultrahangon már a petezsák sem látszik. Tegnap délben azt mondták, biztos most vetélek. Azóta is görcsölök már nem annyira, de hogyhogy nem vérzek?

Rettenetesen félek 4 éve próbálkozunk,végre úgy örültem, most pedig hétf?n megnéz a doki hüvelyen is, felrakják a méhszáj tágítót, kedden kikaparnak, de mit ha már elvileg nincs ott semmi és nem is vérzek, félek a kikaparástól!

Legjobb válasz: Szerintem azért nem vérzel,mert valamiért nem tisztul ki magától a méhed. Szakértõ kezekben leszel,bízz bennük! Veled vagyunk lélekben!

Szerintem azért nem vérzel, mert valamiért nem tisztul ki magától a méhed. Szakértõ kezekben leszel, bízz bennük! Veled vagyunk lélekben!
Ne fe´lj.Az orvos tudja, hogy mit csinál.Sajnálom, hogy így alakult.Beszélj mégegyszer az ovossal, hogy biztosan szükség van-e a méh kikaparása´ra.?Nem tisztule ki magától.Mondjuk akko véeznél. Vigya´zz magada, és fel a fejjel.
Nehéz ilyenkor bármit is mondani, veled vagyok...Ami a kaparást ill. a doi tudja, hogy miert kell ilyen lépésekhez folyamodni...
Nagyon sajnálom... Azért nem vérzel, mert zárt a méhszáj és nem tud kiürülni. Bízz az orvosodban, nincs mitõl félned, vigyázni fognak rád. A pszichés részét próbáld meg inkább kezelni a pároddal. Kitartás!
Szia nagyon sajnálom ami veled történt. Velem is hasonló történt és nekem is volt kaparásom.Nem vészes mert az egészben a legrosszabb a pálcika feltétele utána már semmit nem érzel.A kaparás meg szerintem azért kell mert ez egy gyógykaparás.Nekem azt mondták hogy 3 hónap után lehet próbálkozni de ha hamarabb összejön az sem gáz.Ne izgulj és sok szerencsét!!!
Én is csak sajnálatomat tudom kifejezni, de bízom benne, hogy elõbb utóbb(inkább elõbb, mint utóbb) össze fog jönni a baba.Fel a fejjel!Kitartás!Én szorítok!!!!
én is nagyon féltem, csak sírni tudtam, de mára már optimista vagyok(2 hét), hogy nem hiába történt!! Ne félj, tényleg nem fogsz érezni semmit, kitartás, átérzem a problémád!! Remélem mihamarabb sikerül a következõ, én is azon vagyok!!
Én ugyanígy voltam, és ugyan ezekkel a félelmekkel! Azt mondta a doki, hogy lehet, hogy nincs ott semmi, de azért ki kell tisztítani. Mert ha mégis lenne ott valami amit nem látnak annak visszafordíthatatlan következményei lehetnek (fertõzés..stb). Ne félj, nem lesz semmi baj!
Szia! Õszintén sajnálom ami veled történt, sajnos nagyon sokunkkal elõfordul. Én ebben az évben 3 babát vesztettem el, 2-õt spontán és a harmadikat októberben nekem is kikaparták, nem fejlõdött az embryo . Borzasztóan féltem én is a mûtéttõl, nálam kényesebb nem sok nõ van a világon, de túléltem , és már lelkileg is sokkal könnyebb. Már tervezgetem, hogy mikor lehet újra próbálkozni a bébire, és NEM ADOM FEL. Mûtét után ne a múltba nézzél hanem a jövõbe, és könnyebben fel tudod dolgozni. Sok sikert, és meglátod jövõre boldog kismama leszel, csak ne vesszél el a 'miértekben'.. Minden jót! Andi

35hetes terhes vagyok 2napja vannak fájásaim tegnap adoki azt mondta zárva van a méhszáj de egyre erösebb a fájás?

Legjobb válasz: Nem jó, ha ilyen elhúzódó, ráadásul erõsödõ fájásaid vannak. Hívd fel újra az orvosodat és mondd el neki, hogy mit érzel. Csináltak UH-t? CTG-t? A babád jól van? A legfontosabb, hogy ne idegeskedj, izgulj, pihenj sokat, és mielõbb beszélj az orvosoddal! Ilyen helyzetben általában behívják 1-2 napra megfigyelésre a kismamákat.

Nem jó, ha ilyen elhúzódó, ráadásul erõsödõ fájásaid vannak. Hívd fel újra az orvosodat és mondd el neki, hogy mit érzel. Csináltak UH-t? CTG-t? A babád jól van? A legfontosabb, hogy ne idegeskedj, izgulj, pihenj sokat, és mielõbb beszélj az orvosoddal! Ilyen helyzetben általában behívják 1-2 napra megfigyelésre a kismamákat.
mi a kérdés?
A kérdező hozzászólása: nem csinált se uh se ctg nem akkarom meg nevezni az orvost de elég nem jol csinálja a dolgát
szia!én is igy voltam a múlt héten.nagyon megijedttem.bár a dokim megvizsgát és nst is volt kaptam egy inekciót, de hála istennek elmúlt kb két óra alatt, haza engedett jobban kimélem most magam és nem fáj ugy.
a most 36 hetes vagyok de szerintem menj be ha nem mulik
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat ma voltam a védönénél jo a szivhang hála istenek ajánlota hogy mennjek ctgre de a fájások még mindig vannak

Tényleg volt ovulációm? A doki tegnap délután azt mondta hogy volt.

Tegnap a 23. ciklusnapomon voltam dokinál. Nem nagyon hiszem hogy volt ovulációm, mert a görbém ezt nem igazolja. De azt mondta hogy ne foglalkozzak a görbével, mert nem mindig mutat valósat. Kérlek nézzetek rá.

Legjobb válasz: Miért ne lehetne? Leesett a hõd, és ha innentõl csak felfelé megy, akkor bizony volt. De szerintem a doki azért pontosabban látja ezt, mint a hõ, nem?

Miért ne lehetne? Leesett a hõd, és ha innentõl csak felfelé megy, akkor bizony volt. De szerintem a doki azért pontosabban látja ezt, mint a hõ, nem?
A kérdező hozzászólása: Igen, de az ovuláció után a hõm jóval feljebb szokott menni - 36, 6 körülire, de ma is csak 36, 3 volt... Ezért nem értem...
Szerintem várj még pár napot és tesztelj újra! A tesztek sem egyformák, de nem tudom nem írtad h hány napja késik?
de orulok a kerdesednek! akar en is feltehettem volna. nekem ez a 3. nap, hogy kesik. az elso napi teszt total negativ es nem birtam ki, ma reggel is teszteltem (one step- interneten rendeltem)persze negativ ez is. de!!! ha jol a fenyre forgatom, mintha a masodik csik kirajzolodna. de lehet, hogy csak en kepzelem oda, mar teljesen begolyoztam ezektol a tesztektol. en holnap reggel ujra probalom! tunetem nulla. par napja megjon erzesem volt, de nem gorcsoltem stb.. talan a mellbimbom viszket egy kicsit, de ha nem gondolnek ra talan eszre sem vennem. ja, hom reggel is 37.3, ha ez jelenthet valamit, bar erre en nem adok. tehat konkret terhessegre utalo tunetem nincs! ja, sajnos nekem mar volt teves pozitiv tesztem 2db ugyanabban a honapban, amit az orvos sem tudott megmagyarazni. nagyon drukkolok! ird meg feltetlenul, hogy mi lett!
Remélem baba!Nekem egy 10-es halványat mutatott 4 nap késéskor.25-ös teszt meg 8 nap késésnél nega lett!De tuti babás vagyok!Fel a fejjel!Amúgy pontosak a ciklusaid??
A kérdező hozzászólása: Az létezik hogy furcsán fájjon a hasam?Vagyis egyik pillanatban mintha megjönne, aztán már nemis ugyanott és teljesen más érzéssel.És föl is vagyok puffadva, még nem volt ekkora a hasam(szorítanak a farmerjaim).
vasárnap is tesztelhetsz.
Nem tudom, tegnap mit írtál, és hogy most hanyadik napon tartasz. De nekem a elmaradt mensi elsõ napján még negatívat mutatott (érzékeny teszt), és rá két napra is még csak halványka csíkocska jelent meg. VAn olyan ismerõsöm, akinek meg 6 nappal utána mutatott csak pozitívat.
A vélt fogamzástól számított kb. két hét múlva mutathat valamit a teszt. A fogamzás napja vélelmezett, azt nem igen szoktuk pontosan tudni, ezért néhány napos eltérésnek is jelentõsége lehet. Ha ma kellett volna megjönni, vagy a napokban akkor várni kell 2-3 napot az újabb teszteléssel. Több mint egy hetes késés esetén, ha szabályos ciklusaid vannak akkor lényegesen kisebb a valószínûsége van annak, hogy valóban terhes vagy.
Szia eddig pontosan jott meg? Szerintem par nap mulva ismeteld meg vagy menj orvoshoz, nekem elso nap negativ volt 4 nap keses utan halvany pozitiv nem hittem a szememnek es igy meg 2 naponta csinaltam egy-egy tesztet erosodott es a tesztcsik. Drukkolok!! Ird meg h mi lett az eredmeny kerlek, NE ADD FEL!!
Clearblue hidd el !!
Azt szokták mondani, hogy a negatív pozitív is lehet, de egy pozitív sosem lehet negatív. Egyébként ne éld bele magad túlságosan, én is ezt tettem, szûk volt minden gatyám, fel voltam puffadva, hányingerem volt, fájt a hasam a mellem. Két nap késéssel, igaz nem úgy mint máskor, de megjött. Azóta nem stresszelem magam, mert állítom, h magamba szuggeráltam a tüneteket. Türelem.
Nekem is hasonlóak a tünetek, mellfeszülés, rossz közérzet, hasszurka.Mensimnek4 napja kellet volna megjönni és a teszt negatív lett.Bizakodjunk!!!!
Szia! Nem akarlak tévhitbe ringatni, de nekem két gyermekem van, és az elsõnél 2, a másodiknál 4 különbözõ terhességi teszt lett negatív. Az orvosom is csodálkozva állt a dolog elõtt, pedig kb 6 hetes voltam mindkét esetben.
ne dimenzionáld túl. vasárnap tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Végülis elég fiatal még a késésem 2-3 napos.Tehát akkor még reménykedhetünk a párommal?Már 3 éve próbálkozunk és 5 éve volt egy vetélésem.Köszönöm a gyors válaszokat!!!!!
A kérdező hozzászólása: 2 nap ennyit számít?Te jó isten nem is gondoltam volna!Akkor megvárjam a jövöhetet vagy már vasárnap teszteljek?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok kedves válaszolók!!! Most nézegetem vissza a régi kérdéseimet és látom nem írtam meg mi lett velem.Képzeljétek hogy babás vagyok vagyis voltam akkor és azóta már 33 hetes km vagyok. Köszönöm mindenkinek a válaszát!!! És veletek mi a helyzet?

Tegnap hajnalban elviselhetetlenül elkezdett fájni az egész "hasam" meleget tettünk rá, feküdtem kb egész nap, egyszer hánytam, ittam kamilla teát, a doki azt mondta gyanús, ha rosszabbodik, irány sebészet...Ez lehet vakbélgyulladás?

16 éves vagyok, és most voltam orvosnál, megnyomkodott...azt mondta h. nem tudja megállapítani, és most most pánik van..

Legjobb válasz: Tegnap hajnalban elviselhetetlenül elkezdett fájni az egész "hasam" meleget tettünk rá, feküdtem kb egész nap, egyszer hánytam, utánna jobb volt, ittam kamilla teát, meg mindenféle teát.. aztán felhívtuk dokit, mondta h. kúp, mivelhogy 2 napja nemvolt székletem... de nem hatott... most elmentünk hozzá, megnyomkodott... azt mondta gyanús, ha rosszabbodik irány sebészet... valaki??

A kérdező hozzászólása: Tegnap hajnalban elviselhetetlenül elkezdett fájni az egész "hasam" meleget tettünk rá, feküdtem kb egész nap, egyszer hánytam, utánna jobb volt, ittam kamilla teát, meg mindenféle teát.. aztán felhívtuk dokit, mondta h. kúp, mivelhogy 2 napja nemvolt székletem... de nem hatott... most elmentünk hozzá, megnyomkodott... azt mondta gyanús, ha rosszabbodik irány sebészet... valaki??
Szerintem ne várd meg, hogy rosszabbul legyél. Legfeljebb feleslegesen teszel egy kört. Szépen bemész a sebészetre, és ott majd a hozzáértõ orvosok megállapítják, hogy mûteni kell vagy nem. Nem jó ezt az utolsó pillanatra halasztani. Sõt. A vakbélgyulladás, amikor életveszélyes szakaszba ér, már nem is fáj, tehát úgy érzed, hogy javul az állapotod, holott pont ellenkezõleg.
próbáld meg a weborvos.hu-n
Utolsó válaszoló vagyok. Hát miután megírtam a választ, utána láttam, hogy mit írtál a kommentedben. Ha nem rosszabbodik, akkor szerintem még várjál. De ha tényleg rosszabbul érezd magad, akkor menjetek el. De ne idegesítsd magad, mert akkor biztos nem fog elmúlni a hasfájásod, ha stresszelsz. Jobbulást kívánok! Remélem elmúlik a hasfájásod, és nem lesz szükség a sebészetre.
Egyreszt itt nem nagyon vannak orvosok. Masreszt ha voltal "igazi" orvosnal, mi kell meg? Egy szemelyes diagnozisnal pontosabbat online senki nem tud adni. Miert nem mesz el a sebeszetre, ahogy az orvosod tanacsolta?
Nálam hasonló volt. Reggel felkeltem, és rettenetesen fájt a hasam, majd hasmenés, hányás. Délután rendelt a háziorvosunk, akihez elmentem. Megnyomkodta a hasam. Mindenáron azt akarta bebizonyítani, hogy nekem vakbélgyulladásom van, de pont ott nem fájt. Adott valami terjesztõ anyagot egy receptnélkül kapható fájdalomcsillapítóról. Azt mondta, hogy ha rosszabb lenne, menjek be a sebészetre. Hát estére rosszabb lett, már nem tudtam beszélni sem, úgy fájt. Bent fogtak, bent voltam három napig. A vakbelem remekül érzi magát, viszont kiderült, hogy a gyomrommal volt a baj, csak már kisugárzott mindenfelé. Szóval ha rosszabbul vagy, akkor menj be, és ne várd a csodát! Ja és itt tényleg nem nagyon van orvos. Egy valaki van valamilyen dr. ...... Krisztián, ha jól tudom, mert egy-két kérdésnél láttam aláírását.
5. válaszoló vagyok, és csak annyit, hogy az elõbb utolsó válaszolót írtam, de utolsó elõtti vagyok. Bocsi! :)
A kérdező hozzászólása: azt mondta akkor menjek sebészetre HA rosszabbodik... mivel kb fél órája jöttem haza nem rosszabbodot, csak félek...
A kérdező hozzászólása: Mostmár egész jól vagyok, már csak akkor fáj ha mondjuk nyomkodom .. jó tudom.. ne nyomkodjam :D Remélem nem lesz ebbõl semmi...köszi mindenkinek :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!