Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a a nevem (53 db)

Tegnap probáltam a haverom ugy hogy fifa 07 többszemélyben de nem hagyta peddig beirtuk a nevünket ip-ünket nem hagyta lehet azért mert egy az ipünk? Neki is ugyan az mind nekem ez lehet a hiba?

Legjobb válasz: Elggé érthetetlen a kérdés, de próbálok válaszolni. Eredeti a játék? Ha nem, akkor ez lehet a gond. Szedjetek le oylan programot, amivel tudtok majd játszani egymással, így ha a gépetek egy interneten is osztozik, menni fog a multiplayer.. (gameranger, hamatchi...)

Elggé érthetetlen a kérdés, de próbálok válaszolni. Eredeti a játék? Ha nem, akkor ez lehet a gond. Szedjetek le oylan programot, amivel tudtok majd játszani egymással, így ha a gépetek egy interneten is osztozik, menni fog a multiplayer.. (gameranger, hamatchi...)
A kérdező hozzászólása: öm ha letöltöm segitel beálitani?
Válaszd valamelyiket, és írd be googleba, hogy xy beállítása (vagy angolul, hogy xy options), azok jobban elmondják, mint én tenném, és láthatod videóban is, mit hogan kell csinálni. Itt van egy ilyen videó: http://videosmart.hu/video/tobb-szaz-jatekhoz-szerver-keszit..
A kérdező hozzászólása: na várj leszedtem valami gamerange
A kérdező hozzászólása: és valami codot kér
A kérdező hozzászólása: kox hogy segitetél -.-''
Leírtam, hogy mit szedjél le. Adtam egy videót. Ha telepíteni se tudzs egy programot, akkor már rég rossz az egész! Ez a "kox hogy segitetél -.-''" meg egyenesen pofátlanság.

Tegnap a barátom a nevem helyett egy másik női nevet mondott. Egyből bocsánatot kért és mondta hogy nem tudja miért mondta de ő soha nem csalt meg (állítása szerint) hihetek neki vagy lehet tényleg megcsal?

Legjobb válasz: hát azért nemtudom... én akit szeretek annak nemtudok más nevet mondani! ugyh kicsit izgulhatsz! de ha többször nemfog eléöfordulni akkor minden ok!

hát azért nemtudom... én akit szeretek annak nemtudok más nevet mondani! ugyh kicsit izgulhatsz! de ha többször nemfog eléöfordulni akkor minden ok!
Szerintem veletlen.En SOSEM csaltam meg a baratom es megis van amikor a neve helyet egy olyan fiu nevet mondom aki akar velem jarni.De veletlenul.Szerintem folosleges aggodnod!
én is mondtam már más nevet a páromnak is, barátaimnak is:) szóval ha nem fordul ez elõ rendszeresen, akkor nincsen különösebb baj. sõt, képzeld csak, amikor kisebb koromban, olyan 10 éves lehettem; nagyszüleimnél voltam egy hetet vidéken, és ugye õket mamának meg papának szólítom. aztán amikor egy hét után hazatértem szüleimhez, anyukám falra mászott attól, hogy két hétig rendszeresen mamának hívtam:D nem direkt, csak úgy jött magától. lehet, hogy aznap sokat beszélt egy ilyen nevû lánnyal, vagy szó volt róla haverjaival, és azért hívott az õ nevén:) nyugi;) köszöntem a lehetõséget.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de azért félek. Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni!!!
azért ez attól is függ ám mennyire hasonlít a 2 név egymásra. Párom sokszor szólított egy jó darabig az exének a nevén, mindig kivertem a balhét, nem kellett volna, csak nagyon hasonlít egymásra a kettõ, és több, mint 3, 5 évig voltak együtt, szóval berögzõdés. Különben attól is lehet, hogy elõtte egészen máson járt az esze (mint ahogy nagy valószínûséggel szeretkezõ hoppon maradt válaszolónak is tudat alatt beugrott valamilyen emlék, vagy teendõ, az "áldott" személlyel kapcsolatban), és egész egyszerûen még "nem ébredt" fel az elmélkedésbõl. Ne aggódj, ha látod, és érzed rajta, hogy szeret, puszta véletlen.
Bizony ez azt jelenti, hogy az épp aktuális élmény(jelen esetben a sex) ahhoz a névhez kötõdik neki legjobban. Vagy egy elõzõ ex ez talán a jobbik eset de ez is elég gáz. Vagy valaki olyan neve akire õrültül vágyik elõfordulhat, hogy nem tud róla és tudatalatti a dolog de az esetek 99%-ban nagyon is tisztában van vele és bizony arra a valakire gondol miközben veled sexel gondolom nem kell magyaráznom, hogy ez miért szakító ok...
Az ilyen elszólások, arra utalnak, hogy tudat alatt másra vágyik....próbáld kideríteni van e olyan nevû ismerõse akinek a nevét mondta.
szeintem meg csal
En jartam mar ugy, hogy szex kozben egy kedves ismerosom nevet mondtam....a parom arca leirhatatlan volt... Soha nem csaltam meg. Halovany fogalmam sincs, miert mondtam!!!!!???? Tudom, hogy szarul eshetett, de szerintem nyelvbotlas lehetett az ove is akarcsak az enyem... Arrol nem is beszelve, hogy mennyire ciki...
Én egyedül azért nem mondok más nevet, mert a névmemóriám hihetetlen gáz, és ha egy nevet kell mondanom, elõtte mindig NAGYON alaposan átgondolom, h tényleg jót mondok-e :D
Ne idegeskedj - régebben biztos más is volt az életében, de most téged szeret. Ha hajszolod õt, az viszont biztos nem tesz jót! Tessék bízni benne, amíg okot nem ad az ellenkezõjére!
én is mondtam már mást a barátnõmnek tök véletlen, de szerencsére csak a hugom nevét, amit furcsán vett, de mondta, hogy nagyon berágott volna, ha más nõi név lett volna

Tegnap szült a volt feleségem. Lassan 2éve elváltunk. Baba az élettársáé. ÉN nevemen van baba. Mit csináljak, h ne az én nevemen legyen, mert nekem ahhoz semmi közöm?

Facebookon tudtam meg,amikor fényképen megláttam a babát én vezetéknevemmel.Remélem baba után nem kell fizetnem gyerektartást!

Legjobb válasz: Ha követelne gyerektartást,akkor követeld a dns vizsgálatot! De szerintem nem fog kérni ö is tudja hogy elöbb utobb ez kiderülne!

Ha követelne gyerektartást, akkor követeld a dns vizsgálatot! De szerintem nem fog kérni ö is tudja hogy elöbb utobb ez kiderülne!
Ha legalább 280 napja elváltatok hivatalosan is, akkor nem anyakönyvezhették a nevedre a gyereket. Elõször anyukával beszélj, aztán gyámhivatal. Nem lehet, hogy csak azonos a vezetékneved a valódi apáéval?
A válásnál "visszavette" a saját nevét? Mert ha nem, és nem volt apasági nyilatkozat, akkor azért kaphatta azt a nevet. Esetleg élettárs vezetékneve nem ugyanaz?
Hidd már el, hogy ha a törvény szerinti idõn túl született az a gyerek, akkor nem kaphatja a te nevedet
Legyél nyugodt. Ugyanez volt a helyzet 12 évvel ezelõtt a lányommal. Mivel a lányom még a volt férje nevét viselte, a szülés után csak a lányom M...né nevére vehették fel a baba adatait. Pedig õ az adatfelvételnél szólt és azt kérte, hogy inkább a lánykori vezetéknevére anyakönyvezzék ideiglenesen a babát. De ezt nem lehetett. Sõt, még alakcímkártyát is kiküldték a volt férj címére. Az apasági nyilatkozat leadása után azonban azonnal átvezették a névváltozást.
Bocs, de mindegy, hogy anyukának mi a hivatalos neve, Sz, vagy K , vagy Z, mivel ha a gyereket az õ nevére anyakönyvezik, az kizárólag a lánykori neve lehet. Elképzelhetõ, hogy képzelt apa kerül majd bejegyzésre, ilyen esetben anyuka bármilyen vezetéknevet mondhat. Ahhoz, hogy a férj -volt férj- nevére kerüljön egy gyerek, 30 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kell. Ezt igen nehéz lenne megoldani, ha már majdnem 2 éve elvált...
A válásnál kérned kellett volna a névhasználat megszüntetését. Az anyakönyvezésre vonatkozó törvények szemellenzõsek, egyetlen szempont a gyerek biztonsága. Az anyakönyvi hivatal azok alapján járt el. A bíróságok meg úgyis unatkoznak. A volt nejed hanyagsága miatt egy sabloneljárással több.
A kérdező hozzászólása: Mindegy, akkor nem tudtam, azt hittem, hogy ha elválunk, akkor nem kerül a nevemre a gyerek.Mivel én siket vagyok, nekem errõl nem szólt senki, nem nagyon értek a törvényekhez.
"Nem tudom, hogy a védõnõk miért nem világosítják fel az anyákat, hiszen õk tudják a törvényt is meg ismerik a szülõi hátteret is és 9 hónapjuk van, h elmondják." Én annyira nem élvezném, ha a védõnõ azt firtatná, hogy a férjemtõl van a gyerek vagy a szomszédtól. Aki félrekefél, az nézzen utána a törvényi hátterének, ne a normális házasságban élõket sértegessék miattuk.
19-es 2 éve váltak el, a nõ meg most szült. Szerinted, akkor mikor kefélt félre? Nem elefánt õ, hogy évekig legyen terhes. A védõnõ meg úgyis megkérdezi a családi állapotot, ami a nõ részérõl elvált. Így gondolom gyanítja, h nem a volt férjtõl van a gyerek. Sok nõ megtartja a volt férje nevét. Miért lenne ez bûn, ha egyszer lehet? A védõnõnek meg nemcsak az a feladata, hogy súlyt mérjen meg elküldjön vizsgálatra.
Már nem azért, de én még mindig nem értem ezt az egészet. Ahhoz, hogy a gyerek nevet kapjon, kell vinni igazolást. Ha anyuka házas, a 30 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot, ha bejegyzett élettársi kapcsolatban él, az arról szóló igazolást, ha "csak úgy el vannak" , akkor apasági nyilatkozatot. Ha egyik sincs, a gyerek az anya nevét kapja. A lánykorit. Nem a férjezettet, mûvésznevet, akármit. A személyi igazolványon szereplõ lánykori nevét.
Igen, elvileg így van, én vittem is házassági kivonatot, de a kutya nem kérte, automatice a férjem nevére került a baba. K-né vok, a baba K... lett. A nagyobbik gyerkõcnél még nem voltam férjnél, a lánykori nevemet használtam, akkor kérték az apaságit.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez baj, hogy a védõnõk nem foglalkoznak ilyesmikkel. Mindegy, a lényeg az, h nincs nagy baj, elintézik.Csak ezeket azért írtam, mert ideges lettem, nem tudtam mi van.Hirtelen nem tudtam, hogy ilyenkor mit kell csinálni.
Én is csak az anyukát tudom védeni. Szülészeten dolgoztam és sok olyan esetünk volt, ahol csak a szülõágyon tudta meg az anya, hogy bizony a volt férj nevét kell kapnia a gyereknek. Nem tudom, hogy a védõnõk miért nem világosítják fel az anyákat, hiszen õk tudják a törvényt is meg ismerik a szülõi hátteret is és 9 hónapjuk van, h elmondják. Volt olyan nõ is, aki már 15 évvel azelõtt elvált a férjétõl, de a nevét nem változtatta meg, így a baba egy olyan ember nevét kapta, akit az anya sem látott már hosszú évek óta. Késõbb rendezõdött az õ ügyük is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget.Kicsit megnyugodtam.Jövöhetet megvárom, ha nem intézték el, akkor elmegyek a gyámhivatalba.
Egy ismerõsöm járt így de annak már vagy 10 éve. Évekkel elvált a szülés elõtt, de megmaradt a volt férj-né neve. A babát a volt férj nevére írták, de miután hazamentek elrendezõdött a dolog.
Hát ez nem így megy, bocsi. Ha K-ra anyakönyvezték, akkor a gyámhivatalhoz kell menni, ott apaság megállapítása iránti kérelmet beadni, megvárni amíg lezárul a bírósági per és akkor lehet majd új névben anyakönyvezni a babát. A volt feleség csak szivat, hivatalos papírok nélkül nem anyakönyvezhették a gyereket a te nevedre.
A kérdező hozzászólása: Most írt sms-t az anyuka, h megszült, és hogy K-né miatt van a nevén, és elfelejtették bevinni az apasági nyilatkozatot.Ma viszi be az apuka a nyilatkozatot, és hétfõn intézni a névváltozást.Remélem így is lesz.Kicsit megnyugodtam!
A kérdező hozzászólása: K...né B.I. a mostani neve.Gondolom ezért kapta meg a nevemet a baba.De állítólag a baba apja aláírta az apasági nyilatkozatot
A kérdező hozzászólása: Nem vette vissza a nevére. Az én vezetéknevem K... az élettárs vezetékneve Sz...! Majd délután beszélek a volt feleségemmel, hogy miért nevemen van a baba.Majd megírom, hogy mit válaszolt. Direkt féléve írtam volt feleségemnek, hogy nem szeretném, ha nevemen lenne a baba, és vegye vissza a lánykori nevét.Azt válaszolta, hogy visszaveszi a nevét, és Sz... néven lesz a baba. Ezek szerint semmit nem csinált.
A kérdező hozzászólása: Remélem így lesz, de azt akarom, h nevemrõl vegye le. :(
A kérdező hozzászólása: Állítólag volt apasági nyilatkozat, csak az exem "ELFELEJTETTE" bevinni a nyilatkozatot, mert "hirtelen" jött a szülés(1hónappal elõbb).Állítólag hétfõn rendezik a névváltozást. Az exem személyi igazolványában K-né B.I. van, régebben szóltam neki, csináltassa meg a babája miatt, nem vette komolyan, azt mondta elég az apasági nyilatkozat.Ja, és szüléshez nem kell vinni házassági anyakönyvi kivonatot, mert az automatikusan benne van a rendszerben.Élettársi papírjuk nincs. Most bocsánatot kért tõlem, és visszaveszi a lánykori nevét. Ja, és tegnap páran gratuláltak nekem a baba miatt :S Nagyon szar volt.


Tegnap (2011. 08.23. ) láttam a disney chanellen a varázslók a wawrly helyről. Valaki esetleg h hanyadik évad hanyadik rész? Vagy h mi a címe? Vagy mi volt a fiúnak a neve benne? A többi lent

Tegnap láttam egy részt amiben alex-nek lett egy új barátja. egy ilyen külföldi barátja lett aki imád festeni és le is akarta festeni alexet egy csivava testtel ahogyan varja az amerikai zászlót. szóval ez a rész nagyon megetszett. nem tudja valaki h hanyadik évad hanyadik része? vagy aki esetleg látta, tegnap az nem tudja a címét? emlékszem, hogy úgy kezdödött, hogy a fiú oda megy alexhez és azt mondja. ez nem a te ecseted? mire alex: óó nem nekem nincs ilyenem, nem az enyém.

Legjobb válasz: port.hu ott pedig a tv mûsor kiválasztod a tegnapi napot és csatornát és megnézed

port.hu ott pedig a tv mûsor kiválasztod a tegnapi napot és csatornát és megnézed
mármint ezzel azt tudod megnézni, hogy hanyadik évad és melyik rész
Csak annyit tudok, hogy Mason-nek hívják
A kérdező hozzászólása: köszi:) de a port.hu-n hogy tudom megnézni? mert rámentem arra, hogy tv. ott kiválasztottam h disney channel. kedd 23. aztán pedig meg is találtam azt h varázslók a wawerly helyrõl. rákatintottam de csak azt adta h ki 3 varázslóról szól meg h operatõr, vágó. nem láttam olyat h pl. 3.évad 24.rész :S
Jetix.Try.Hu itt akár vissza is nézheted online vagy letöltheted :)

Tegnap kaptam egy szép kis vírust facebookon, és a nevembe like-oltak egy csomó oldalt, hogyan tudnám törölni az összes kedvencek részt?

Meg volt valami olyan is hogy követek nem tudom kiket azt se tudom hogyan lehet kitörölni, valami török oldalak jöttek be, légyszi aki tud segítsen.

Legjobb válasz: Szerintem csak egyenként tudod törölni. Rámész a "Kedvencekre", ott kiválasztod amit lájkoltak a nevedbe. Ott van a "Tetszik" gomb. Fõlé viszed az egeret és a legalsó sorban rányomsz, hogy "Nem tetszik".

Szerintem csak egyenként tudod törölni. Rámész a "Kedvencekre", ott kiválasztod amit lájkoltak a nevedbe. Ott van a "Tetszik" gomb. Fõlé viszed az egeret és a legalsó sorban rányomsz, hogy "Nem tetszik".
igen ezt unokahugom is bekapta ezt a virust. auz elsõ dolog hogy az alkalmazás központban törölj minden olyan alkalmazást amit nem ismersz. a második hogy az adatlap szerkesztésnél még se tetszikeled ezeket az oldalakat, illetve a követéseknél még se követed jó fél-egy órás mûvelet a dolog..
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget, meg volt a mûvelet de szerintem a gépen is kell irtást csinálni, mivel a férjem nem kapott olyan linket mégis õ is "kedvelte" az oldalakat.Sajnos csak egyenként tudtam ki törölni mindkét profilról a nemkívánatos dolgokat.
Mi volt a neve???
mi vót a neveje?
Mi volt a film címe?
0.9923% esély van rá
A kérdező hozzászólása: A neve lényegtelen, próbáltam utánanézni, de nem találtam. :S

Tegnap voltam az 576-ban és láttam egy játék borítóját csak elfelejtettem felírni a nevét, melyik lehetett ez?

A borítón volt egy kalapos öltönyös maffiózó szerű, akinek az egyik keze robot volt. az első ránézésre maffiás beütésű volt. Segítsetek!

Legjobb válasz: LoL.

LoL.
A kérdező hozzászólása: nem
The Bureau: XCOM Declassified ?
A kérdező hozzászólása: Az az. Köszönöm!
szívesen :)

Tegnap este suttogást hallottam elalvás előtt. Egy kérdést hallottam (de nem értettem tisztán olyasmi hogy mit csinálok most), utána pedig a nevemet hallottam. Skizofrén leszek?

Elég z?rös most az életem,teljes a bizonytalanság és gyomoridegem van 3 hete. Félek hogy skizofrén vagyok :(

Legjobb válasz: Nem vagy az, akkor nem gondolkodnál rajta.

Nem vagy az, akkor nem gondolkodnál rajta.
Azért ne ijedj meg nagyon. Figyeld magad és próbálj meditálni. Kíméld a gyomrodat, mert a gyomorideg csak egy figyelmeztetés. Késõbb nagyobb baj is lehet belõle. Gondold át a problémáidat és kérj segítséget, ha nem boldogulsz velük, de ne stresszeld magad. Azzal nem oldod meg õket.
A kérdező hozzászólása: Jártam pszihológushoz, de nem tudott segíteni 3 hónap alatt semmi sem javult , ezért már nem járok.Próbáltam relaxálni is de azt mondta az orvos hogy felesleges, sõt lehet hogy ront az állapotomon.
AZ álom és az ébrenlét határán nagyobb eséllyel jelennek meg hallucinációk. Ha sok a probléma az is ronthatja, ha például nem tudsz rendesen elaludni. Ha nem rendszeres, ha nem észleled napközben is, ha nincsenek pszichotikus tüneteid (paranoia, téveszmék), akkor nem kell aggódnod semmiért. Nyilván jót tenne, ha a problémáidat meg tudnád oldani.
én csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy egyszer 3 nap, illetve 2 éjszaka alatt kb 4 órát aludtam (vagy 10 perc, nem emlékszem :D) ésmind2 éjszaka eléggé beb*sztam, hazaérve lefeküdtem aludni, (nem tudtam) és tök hangosan hallottam a hangokat elõzõ napokról, meg minden, teljesen más hangja volt a családnak is :D vicces volt. Szédülök az ágyban, egyszercsak hallom hogy valaki mondja a nevemet pedig nem. Szóval elég ehhez ha csak fáradt vagy, vagy részeg. Vagy mind kettõ :D
mi az h skizofrén??

Ismét kislányunk lesz, tegnap derült ki. mi legyen a neve? Lesznek harcok.

olyan nevet szeretnénk,ami nem feltün?,de nem is annyira tucat.nekem eddig az orsolya a favorit.segítenétek kicsit??a másik lányom Zsófi

Legjobb válasz: Én lányaim Emese és Csilla. Zsófia mellé testvérnek Katalint tudok elképzelni :)

Én lányaim Emese és Csilla. Zsófia mellé testvérnek Katalint tudok elképzelni :)
Anita?
A lányom neve szerepel a listádon.147 született abban az évben.A bölcsiben egymás mellett öltöznek ketten.
Luca, nekem most ez a kedvencem.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm, szépen bõvítitek a listánkat, még jó hogy van bõ 4 hónapunk, addig talán a nevet is megszüljük:) a pocakosoknak gratulálok, és mindenkinek jó egészséget kívánok!!!!
Szia! Nekem a Bella, Anna, Viola, Vivien, Gréta, Kinga nevek nagyon tetszenek.
Norina, Hanna
Zsófi és Dorka
Nina, Lili, Melitta
Kincsõ, Bernadett, Alexa, Júlia, Emese, Villõ.
Hanna, Johanna, Csenge, Rebeka Az én kislányom Csenge Zsófia.
Szia! Lányaim Adél és Zsófia!:) (Én pedig Orsi vagyok:) )
az én lányom is Eszter lesz:) Szerintem szép név. Ami még tetszik: Viktória, Veronika, Johanna, Dorottya. Egy ismerõsünk lánya Jázmin Zsófia, a nõvérét Rebekának hívják.
A kérdező hozzászólása: felkerül a listára:) köszi
Regina?
Regina, Kinga, Eszter, Adrienn, Brigitta, Barbara, Renata, Viktoria, Nikolett
A kérdező hozzászólása: a kinga, brigi már listás, a regina nem teszik, adrienn, barbi, niki-sajnos negatív emberekhez köthetõk, viktória már van a családban, reni a férjemnek nem tetszik.érdke, mert amikor az elsõvel voltam terhes, és még azt sem tudtuk mi lesz, egyszer azt álmodtam, hogy lányom van, és eszter......köszi
Patrícia, Eszter(én is az vagyok):D, Evelin, Vivien, Enikõ, Bea hirtelen ezek jutottak eszembe gratula a babóhoz:)
Zsanett ., Zóra. Ivett :)
Kinga, Eszter, Emese, Csenge, Réka, Gréta, Lilla
Van egy ismerõsöm, akinek a nagyobbik Zsófi, a kicsi Orsi :-) Amúgy az Eszter szerintem is szép.. Ha két lányom lenne, Csenge és Hanga lenne, de nálunk a második is fiú lesz :-)
Na mi lett végül? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!