Találatok a következő kifejezésre: Tegnap a a (9683 db)

Tegnap megvettem a dead islan LV játszotunk coop modba ne volt semmi baj vittem kuldeteseket és ma reggel nem tudtam mert nem mutat hogy méter a meg a pontokat se ezér van de belépek a menübe ott se tudom beállitani?

Tegnap megvettem a dead islan LV játszotunk coop modba ne volt semmi baj ma pedig játszok vele coop-ba és szeretnem tovább vinni a kuldetést és nem engedi ne mutatja pontokat és hogy menyi méter meg nyomo az M gombot ott van küldetés és rá katintok es akorse mutatja hogy merre kell meni?

Tegnap a rádióban hallottam egy olyan számot amit egy rekedt hangú énekesnő énekelt és vmi hasonló volt a szövege:van de baby by o by you Vagy vmi hasonló. Segíttsesek már megtalálni vhol ezt a számot. Nem ismeritek fel?

Youtube-n próbáltam, de nincs hangfalam, hogy meg tudjam hallgatni..USB kábellel letöltöttem egy párat és rátettem a telómra, de egyik sem volt az. Köszi

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=KRAMNWzfjcg ez lenne az?:)

taio cruz scream ??
köszii

Tegnap probáltam a haverom ugy hogy fifa 07 többszemélyben de nem hagyta peddig beirtuk a nevünket ip-ünket nem hagyta lehet azért mert egy az ipünk? Neki is ugyan az mind nekem ez lehet a hiba?

Legjobb válasz: Elggé érthetetlen a kérdés, de próbálok válaszolni. Eredeti a játék? Ha nem, akkor ez lehet a gond. Szedjetek le oylan programot, amivel tudtok majd játszani egymással, így ha a gépetek egy interneten is osztozik, menni fog a multiplayer.. (gameranger, hamatchi...)

Elggé érthetetlen a kérdés, de próbálok válaszolni. Eredeti a játék? Ha nem, akkor ez lehet a gond. Szedjetek le oylan programot, amivel tudtok majd játszani egymással, így ha a gépetek egy interneten is osztozik, menni fog a multiplayer.. (gameranger, hamatchi...)
A kérdező hozzászólása: öm ha letöltöm segitel beálitani?
Válaszd valamelyiket, és írd be googleba, hogy xy beállítása (vagy angolul, hogy xy options), azok jobban elmondják, mint én tenném, és láthatod videóban is, mit hogan kell csinálni. Itt van egy ilyen videó: http://videosmart.hu/video/tobb-szaz-jatekhoz-szerver-keszit..
A kérdező hozzászólása: na várj leszedtem valami gamerange
A kérdező hozzászólása: és valami codot kér
A kérdező hozzászólása: kox hogy segitetél -.-''
Leírtam, hogy mit szedjél le. Adtam egy videót. Ha telepíteni se tudzs egy programot, akkor már rég rossz az egész! Ez a "kox hogy segitetél -.-''" meg egyenesen pofátlanság.

Tegnap adtam a tizora i után ebédre is szilár ételt a babámnak. Egész este sirt üvöltött. Folyamatosan vigasztalhatattlanul ha hasra raktam. Lehet, hogy a két étkezést még nem birja a kis gyomra? Vagy vergődhet a fogától is?

Legjobb válasz: lehet, hogy kicsit megviselte a gyomrát a két szilárd, de azt nem hiszem, hogy ettõl órákig sírna. Széklete volt? lábát húzkodta? ha jönni készül a foga, én lehet hogy inkább arra gondolnék, nem az étkezésre.

lehet, hogy kicsit megviselte a gyomrát a két szilárd, de azt nem hiszem, hogy ettõl órákig sírna. Széklete volt? lábát húzkodta? ha jönni készül a foga, én lehet hogy inkább arra gondolnék, nem az étkezésre.
A kérdező hozzászólása: 4.5 hós, és tizóraira, öszibarackot kapott, ebédre meg sütõtököt. Mindkettõt ettük már és nem volt gond. Vagy talán a frontok viselik meg ennyire?
4, 5 fél hónaposan szerintem túlterhelted a hasát. Elvileg 2 hete kap szilárd ételt, ennyi idõ alatt nem szabad 2 étkezész kiváltani. Esetleg egyet, de jobb lenne, ha csak fél adagot kapna és utána tápszet, mert gondolom tápszeres. Egy étel bevezetéséhez kb két hét kell. Még éretlen a pocija, vigyázz vele.
Azt nem írtad mennyi idõs? És, hogy milyen ételt adtál neki? Lehet hogy felpuffadt tõle. Adjál fõzelék után vizet neki.
A kérdező hozzászólása: Hát lehet! De a doki azt mondta, hogy ha már egy étkezésnél nem kér tápszert potlásnak, akkor már adhatom a fõzit. De azért ma kipróbálom, hogy nem kap most fõzit. Köszönöm

Tegnap a pulimnak valamilyen rohama volt, nem tudott lábra állni, remegett és csattogtatta a fogait, utána pár percel hányt és már semmi baja sem volt. Egyszer régen is történt már vele ilyen. Mi lehetett a baj?

Legjobb válasz: Attól függ mekkora a roham. Ha gyakran jelentkezik és 5-10 percig tart az gyógyszeres kezelésre szorul. A kutya nem nyeli le a nyelvét és nem is harapja el, ami veszélyes, az az esés a roham kezdetén, a támolygás a végén (ilyenkor beütheti magát) és a hányástól megfulladhat. Ha súlyos a roham akkor lehet injekciózni, nekem Seduxen injekcióim voltak itthon, ha jött a roham azonnal beadtam a kutyának és akkor szépen abbamaradt. Gyógyszerrel az esetek nagy részében tünetmentesen tartható.

Egészségügyit szóval az átlag embernél könnyebb helyzetben vagyok. Láttam már el epilepsziás embert is aki az utcán összeesett. Viszont egyrészt nem epilepsziás a kutyám másrészt így is nagyon ritka, hogy egyedül marad. Azt nem mondom, hogy nem veszélyes betegség de nem is olyan mértékben, mint sokan beállítják. Gyógyszeres kezeléssel szépen visszafogható, tudom, mert van olyan ismerõsöm akinek epilepsziás a labradorja és soha nem volt még vele semmi baj. Ráadásul így szájkosár használatára sem kötelezhetik:)
10:19-esnek. Nem szurkolok, mondjuk odafigyelek rá hogy ne nyelje le a nyelvét, ne verje szét a fejét a járólapon és ne fulladjon meg a hányásában. Vagy te ezt telepátiával csinálod a munkahelyedrõl? Mert akkor gratulálok!
Nem csak súlyos változata lehet az epilepsziának, szinte ahány kutya annyiféle képpen jelentkezhet. Elsõ ízben nem kell, hogy minden tünet jelentkezzen. Légy oly kedves, és vidd már el dokihoz! Ha számít a kutyád, akkor illene a minimumot megadni neki.
Abszolút lehetséges, hogy más baja volt a kutyádnak. De most azt várod, hogy a pontatlan kórleírásod által teljes diagnózist állítsanak fel az itt lévõk? Esetleg be akarod írni a vérképét is a kutyusnak, vagy azt is találjuk ki magunktól? Mit lehet, egy ilyen kérdésre válaszolni? Csak azt, amit fentebb is írtak. Esélyes az epilepszia, azonban ezt a diagnózist majd egy olyan szakember, aki megnézte, megvizsgálta, fel fogja állítani. Mi itt, az elmondottak alapján BIZTOS NEM...
Nem vagyunk állatorvosok. Látatlanba találgatunk hozzáértés nélkül. Ennél a kutyád sokkal többet érdemel, minimum egy állatorvosi vizsgálatot.
Nagyon sok kutya epilepsziás. Ez sajnos tenyésztésbõl kizáró ok lenne, de ugye ahol nincsnek szûrések, csak úgy születnek a kutyák, mert "olyan aranyosak a kölykök" ott egyre halmozódik. A roham alatt a kutya többé kevésbé elveszti az emszméletét, mindenképp izomgörcse van, rángatózik, megfeszül a teste. Általában eldöl és az oldalára fekszik. A feje hátrafeszül. Elõfordulhat nyálzás, hányás. Amikor vége a rohamnak nehezen áll fel, kába és szomjas, sokat iszik. Mivel a súlyosabb rohamok agykárosodást okoznak és nagyon súlyos esetben halálhoz vezetnek érdemes az elsõ roham után orvoshoz menni és gyógyszeresen megakadályozni a következõ rohamokat.
Az én kutyámnak is hasonló rohama volt, de anyukám aztmondta, hogy csak a hányinger kínózta vagy az epe. Eddig 2x volt rohama kb 1 éve meg most nemrég. Szerintetek biztos, hogy epilepszia?
Attól függ mekkora a roham. Ha gyakran jelentkezik és 5-10 percig tart az gyógyszeres kezelésre szorul. A kutya nem nyeli le a nyelvét és nem is harapja el, ami veszélyes, az az esés a roham kezdetén, a támolygás a végén (ilyenkor beütheti magát) és a hányástól megfulladhat. Ha súlyos a roham akkor lehet injekciózni, nekem Seduxen injekcióim voltak itthon, ha jött a roham azonnal beadtam a kutyának és akkor szépen abbamaradt. Gyógyszerrel az esetek nagy részében tünetmentesen tartható.
epilepsziás roham
Nem veszélyes? Ne viccelj már!! Agyilag leépül a kutya, persze, ha megéri! Napi szinten gyógyszeres kezelésre szorul. És ha a gazda ott van mellette, akkor miért nem lehet baj? Mit tud vele csinálni? Szurkol neki? Simán leharapja a saját nyelvét a kutya, vagy megfullad, mert lenyelte! Állatorvoshoz kell vinni, nem játék!
Valóban epilepsziás roham lehetett. Nem veszélyes ha mindig figyelsz rá és soha sincsen egyedül. Az állatorvosnak mindenképp szólni kell.
De akár egy kisebb agyvérzés is lehetett.
A kérdező hozzászólása: Az én kutyám nem vesztette el az eszméleteét, és utána nem ivott. Nem lehet hogy valami más baja van?
szia. az én kutyámnak ugyanilyen rohama volt, sajnos õ neki Inzulinómája volt. Sztem ez vagy epilepszia roham vagy más idegrendszeri betegség esetleg cukorbetegség. Sztem a biztonság kedvéért vidd el az állatorvoshoz, vesz vért elküldik és pontosan megtudják mondani, hogy mi volt ez az egész, és hogy mire számíts.Ha komolyabb dologról van szó ír fel gyógyszert amit a kutyának majd szednie kellessz.
20:22! Lehet, hogy amikor a munkahelyeden ülsz éppen a gép elõtt, és ezeket a sorokat írod, éppen rohama van a kutyádnak! Akkor mit csinálsz? Ha elviszed dokihoz, akkor kap rá tablettát, és se az otthoni felügyeletre nem lesz szükség, se a telepátira. Vagy úgy gondolod, hogy az epilepszia nem veszélyes, és a leírtak szerint fogod a fejét, a nyelvét és kés! Csak arra lennék kíváncsi, hogy a görcsöt kapott kutyának hogyan szeded ki a torkából a nyelvét, ugyanis az ujjadat is simán leharapja, olyan görcse van!! De ha szerinted ez nem veszélyes...
Mindig elcsodálkozom azon, hogy valaki mennyire félvállról tudja venni a rá bízott állatot! Ha arra érnék haza, hogy a kutyám fekszik és rángógörcse van, utána hány... azonnal rohannék vele a dokihoz, nem itt enne a fene a gép elõtt! De a kutyámnak nem kell ahhoz rohamot kapni, hogy orvos lássa, elég, ha csendben fekszik, és nem mutat érdeklõdést... minden gyanus viselkedés, kedvetlenség okot ad arra, hogy felkeressem vele a dokit. Nem azért írom ezt, mert felvet a pénz, és ha lehet naponta futkoznék vele a dokihz, de nagyon sok betegséget, késõbbi súlyosbodást el lehet kerülni azzal, ha a kutya idõben kezelést kap. Egy állat esetében benne van a pakliba, hogy párszor teljesen feleslegesen aggódik az ember. De inkább kidobok az ablakon egy felesleges vizsgálatért 3-4000Ft-ot, mint késõbb a saját felelõtlenségem miatt 10ezreket!

36 hetes kismama vagyok. Tegnap a CTG után vérnyomást mértek, az jó volt, viszont a pulzusom 120 volt. Azt hittük, hogy rossz a mérő, így itthon is megmértük, de itthon is magas volt. Mit jelent ez? Köze lehet a közelgő szüléshez?

Legjobb válasz: 36 hetes kismama . Holnap megyek én is CTG-re ,itthon szoktam mérni a vernyomasom ami jo szokott lenni àltalaban 109-115/69-71 de a pulzusom nagyon magas (93-106-116-123). Szerintem nem a kozelgo szülést jelzi . Két hette jöttem ki a korhazbol ,mert +2cm nyilàs van ,ki engedtek de csak àgy nyugalom es 4 féle gyogyszer amit még jövö hétig szednem kell . Remenykedem ,hogy ki bir még egy par hetet a pocaklakom.:)

36 hetes kismama . Holnap megyek én is CTG-re , itthon szoktam mérni a vernyomasom ami jo szokott lenni àltalaban 109-115/69-71 de a pulzusom nagyon magas (93-106-116-123). Szerintem nem a kozelgo szülést jelzi . Két hette jöttem ki a korhazbol , mert +2cm nyilàs van , ki engedtek de csak àgy nyugalom es 4 féle gyogyszer amit még jövö hétig szednem kell . Remenykedem , hogy ki bir még egy par hetet a pocaklakom.:)

Én beteg vagyok, fáj a fejem a torkom, tüsszögök.Tegnap a baba is tüsszögött, nyűgös volt, az orr ürege szörcsög, nem jön ki a porszívóssal sem-oldatot is haszn.hozzá.Ma jó kevdű a baba, nem lázas nincs hőemelkedése. Mikor hívjam ki a drnőt?

Hoeopátiás dolgokkal kezelgetjük magunkat.Mikor hívjam ki a drn?t,feleslegesen nem akarom ide citálni.

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mennyi idõs a babád. Az enyém 10 hónapos. Múlt héten szerdán lázas volt, majd fojt az orra. Nekünk mondjuk a spray + orrporszívó mûködött. A lázat csillapítottam kúppal és fürdõvel. Jobban lett, de vasárnak elkezdett csúnyán köhögni, és megind megindult a nózija, ezért elmentem vele a dokihoz. A doki szerint vírusos felsõ légúti fertõzés. Adott rá egy oldatot, amit napi háromszor kell adnom a fiamnak + rendszeresen kell az orrát porszívóznom. A fiam valószínûleg tõlem kapta el, mert én elõbb voltam beteg (takony, torokfájás, köhögés, tüsszogés) A gyógyszertárban beszereztem szájmaszkot, és legközelebb azt fogom használni megelõzésképpen. Ami a konkrét kérdésedet illeti, ha olyan a doki nálatok, akit ki lehet hívni házhoz, akkor én kihívnám, mert látod én is azt hittem, hogy rendbe tettem a dolgokat, aztán kiderült, hogy mégsem. Nálunk sajnos a gyerekorvos ilyenért nem jön ki.

Nem tudom, hogy mennyi idõs a babád. Az enyém 10 hónapos. Múlt héten szerdán lázas volt, majd fojt az orra. Nekünk mondjuk a spray + orrporszívó mûködött. A lázat csillapítottam kúppal és fürdõvel. Jobban lett, de vasárnak elkezdett csúnyán köhögni, és megind megindult a nózija, ezért elmentem vele a dokihoz. A doki szerint vírusos felsõ légúti fertõzés. Adott rá egy oldatot, amit napi háromszor kell adnom a fiamnak + rendszeresen kell az orrát porszívóznom. A fiam valószínûleg tõlem kapta el, mert én elõbb voltam beteg (takony, torokfájás, köhögés, tüsszogés) A gyógyszertárban beszereztem szájmaszkot, és legközelebb azt fogom használni megelõzésképpen. Ami a konkrét kérdésedet illeti, ha olyan a doki nálatok, akit ki lehet hívni házhoz, akkor én kihívnám, mert látod én is azt hittem, hogy rendbe tettem a dolgokat, aztán kiderült, hogy mégsem. Nálunk sajnos a gyerekorvos ilyenért nem jön ki.

Tegnap írtam a férjemmel kapcsolatban? Olvasd el szükség lenne megint jó tanácsokra. Tegnapi kérdésem címe:tegnap-este-derult-ki-kiakadtam. (bocs nem engedi a linket) Megint lenne kérdésem?

Ott tartottam hogy tegnap este még lelkiismeret furdalása volt.Viszont mikor hazajött munkából közölte,hogy az exet jól leb.szta és azon szörnyülködtek a férfi munkatársaival együtt,hogy mennyire bunkó ez a n? mert egy kisgyerekes családapára hajtott rá.!!!

Legjobb válasz: Ezt nem ertem. Tegnap nem ugy volt, hogy a ferjed hajtott a nore? A no pedig kosarat adott? Akkor miert ot bunkozzak le? Es miert neki koszonhetoen nem tudsz bizni?

Sok szerencsét Kérdezõ, neked és a kisfiadnak is!
A kérdező hozzászólása: 15:34 igazad van nyeregben érzi magát én is igy látom. Vagy álomvilágban él, mindig azt hangoztatja, hogy mi sosem megyünk szét. :S tipikusz oroszlán
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 15:33 én is gondoltam arra hogy megint külön leszünk és lehet ezt kihasználja.Hááát...meglátom hogy mit csinál :S Legalább megkönnyiti a döntést ha igy alakulna. 15:40 köszi a sztorit jót nevettem, tényleg egy idióta lehetett az a pasi (is). Utolsó:Sajna lehet hogy igazad van de ha nem keres akkor legalább el van döntve mit lépjek. Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igen, költözz el. Egy-két hétig még keresgél, telefonál, aztán úgy elfelejt benneteket, mintha sosem léteztetek volna. Beleveti magát a szabad életbe, közben mindenkivel sajnáltatja majd magát, hogy egy gerinctelen nõ (exe) tönkretette a csodás családi életét. Hát õ már nem tud mit tenni, elbulizgat, hogy addig se érezze a fájdalmat. Persze, mindenki õt fogja sajnálni, hogy egy ilyen félreértés miatt elhagytad. Hiába viszed õt pszichológushoz, a jellemét (jellemtelenségét) nem tudja kicserélni senki.
a párterápia a ti esetetekben annyiból mindenképp hasznos volna, h egy teljesen kívülálló 3. fél szembesítené õt a dolgaival, méghozzá a te jelenlétedben. kérdéseket tenne fel, h mit miért csinál, miért így reagál, miért nem érzi magát felelõsnek, miért az exet akarja nevetségessé tenni ebben a helyzetben, stb. Magyarán rá lenne kényszerítve, h igazat mondjon, átgondolja a saját szerepét ebben a sztoriban és elismerje, h hülyeséget csinált, majd pedig hülyén s gyáván reagált a saját hülyeségére. neked magától nem tenné meg mindezt, mert hülyére vesz és játssza a hülyét, de egy szakember elõtt nagyon is szorongatva érezné magát. te még mindig szereted ezt a pasit, nem könnyû helyzet, meg is értem, h reménykedsz. akkor viszont most kell minden tõletek telhetõt megtenni, h ne romoljon tovább a helyzet. akkor talán még menthetõ lesz. de hallod, ámulok. egy kicsit arra az estre emlékeztet engem, amit egy barátnõm mesélt (és bocs az offért, de annyira ide illik): Vera járt egy pasival, akivel egy helyen dolgoztak, csak úgy mint Vera barátnõje, Eszter (mármint õ is ott dolgozott). egy szép napon Eszter szólt Verának, h "te, figyelj már, nagyon kínos nekem ez az egész, de a pasid csapja a szelet és randira hívott engem". Mire Vera: "azta, tedd már meg, h megbeszélsz vele egy találkát és majd együtt várjuk, h ne tudja kimagyarázni magát". így is lett. Eszter a megbeszélt helyen és idõben, pasi megérkezik hozzá. mire egy sarok mögül Vera odalép hozzájuk és kérdõre vonja a pasit. Mire a pasi: "Vera, te kémkedsz utánam? nagyot csalódtam benned, h képes voltál ilyet tenni! nem is vagyok benne biztos, h érdemes volna folytatni a kapcsolatunkat így, h részedrõl nincs meg a bizalom" muhahaha! uakkora f..kalap, mint a férjed, bocs a kifejezésért...
szerintem akár megis mondhatod neki telefonon vagy személyesen teljesen korrekten, hûvösen hogy elköltözöl.Legalább látja hogy komoly vagy és komolyan is gondolod.egy kicsit ettõl megijedne, nem?ha látja a határozottságodat!mert így most azt látja hogy nem tudod mit akarsz és úgy érzi ettõl magát hogy nyeregben van.Vedd át az írányítást.
szerintem is nagyon jó ötlet :) amolyan hidegzuhany, ami talán felnyitná a szemét, hogy basszus, ez a nõ nem viccel, még a végén elhagy!!!....hátha ettõl észhez tér és visszakapod a "férjed"...persze az is elõfordulhat, hogy ezt a pár napot õ is mással tölti, amolyan kihasználom a helyzetet, úgysem vagyok szem elõtt....mert így Te sem tudod õt szemmel tartani :( kemény meccs :(
Az elköltözés mindenképp jó ötlet pár napra.
A kérdező hozzászólása: Hajlok arra hogy pár napra elköltözzem, persze bejelenteni nem fogom.Majd kiderül mennyire fontos neki a család.
A kérdező hozzászólása: Döntésképtelen vagyok gondolom észrevettétek, meg egy jó nam marha is, ennek azaz oka hogy régebben nem ilyen volt, és én bízom abban hogy hátha megint olyan lesz.Lehet hogy csak magamat álltatom.De ezaz egyetlen ok amiért még hezitálok.
Hát ez nagy változás a tegnaphoz.... kicsit éretlen a férj, nemde? Valahogy most én sem látom nagy esélyét a higgadt elõremutató beszélgetéseknek, ha meg tudod oldani a külön költözést, az nagyobb bajt nem okozhat. De a múltkor õ ment el egy hétre, nem? Hova, olyan rövid idõre albérlet sincs!
Ugye, nem írsz teleregényt? Tegnap megírtuk a véleményünket a helyzetrõl. Az nem sokat segít, hogy te minden nap leírod, hogy mit tesz a férjed és a segítsgénket kéred és mi minden nap megírjuk ugyanazt. Ha ennyire nem tudsz boldulni és nem mersz önálló lenni, akkor mégis mit vársz a kapcsolattól? A férjed mellé akart d--ni, de a csaj miatt nem jött össze. Erre hazakullog és elhordja a világot mindennek és ha ló nincs, szamár is jó alapon most te is jó vagy? Nem jött be a nõnél, és sértett férfiúi önérzetében azt elhordja mindennek - aki ilyen ember, az szerinted téged minek tekint? Aki [email protected]ázza a nõket, az elõbb-utóbb minden nõt lek&rváz. Még nem adtad be a válópert? A tegnapi után azt gondoltam, hogy már ma reggel postáztad.
A kérdező hozzászólása: Még annyit hogy az utóbbi napokban próbál kedveskedni, ablakot pucol, mosogat stb. Csak néztem amikor megláttam a széken ahogy az ablakokat sikálja.De csak szánni tudom, ahogy belegondolok, hogy mennyire teper, hogy maradhasson.De nem fog neki menni, mert beláttam, hogy nem való õ nekem, nem illünk össze. Ráadásként a saját szülei sem bírják elviselni, szerintem ez mindent elmond róla.Engem és a gyereket támogatják, de õt nem fogják ezt mondták nekünk. Üdv mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a jó tanácsokat és a biztatást, jókívánságokat. Igen a fiam az elsõ mindig is az lesz, persze arra törekedni fogok, hogy az apjával is eleget legyen együtt :) A férjem nem fog tudni manipulálni mert már döntöttem véglegesen. Átbeszéltem édesanyámmal, barátokkal és igy sokkal könnyebb. A válási papírokat már kitöltöttem, szerencsére nem kell az õ beleegyezése, sem az aláírása. Nyavalyog persze de ez már nem hat meg, sokáig filóztam nem tudtam dönteni, DE most már lenyugodtam és tudom mi a jó nekem és a kisfiamnak.Az elmúlt hét olyan nagy csalódás volt nekem fõleg a viselkedése miatt, hogy már nem is bánt annyira a szakítás.Szinte kiábrándultam belõle. Köszönöm a válaszokat. Minden jót nektek.
Hidd el jól döntöttél, de ezt nem most fogod igazán érezni/látni/tudni, hanem egy kis idõ elteltével.....szerintem gyorsan kárpótol majd Téged az élet, csak tényleg ne engedj neki újra, amíg még nem megy el onnan, de ne is hagyd, hogy kibújjon az elköltözés alól!!! Nem baj, ha nem látja be, az már valóban az Õ baja, Te helyesen cselekszel! Kitartást és majd azért írd meg, hogy mikor sikerül végre egyedül maradnod....Sok sikert az új élethez :)
Tisztelt kérdezõ, már az elõzõleg kiírt kérdésedre válaszoltam, illetve leírtam a velem történteket, talán ez kicsit tanulságosabb, hogy miként viselkedik egy férfi, aki még szereti a nõt, és visszakarja kapni.Az én uram sem egy tipikus romantikus fajta sõt, a sok sok év alatt a fél kezemen megtudom számolni, hányszor volt igazán romantikus, de viszon a viselkedése amikor elhagytam az mindent elárult róla, hogy mégiscsak egy szerelmes kiskölyök, akit most elhagytak, és mindenáron visszakar szerezni. Tisztelt kérdezõ, ha a párod csipetnyi is tisztelte volna a veled eltöltött idõt, akkor nem az lett volna az elsõ dolga egy hét külön töltött idõ után, hogy visszaédesgesse az exét, és ráadásul miután tõle kosarat kapott még õt állítja be idiótának, meg hülyének. Abba már belegondoltál, ha az ex nem mond nemet, hol tartanátok?!Mivel nagy valószínüséggel a te urad megcsalt volna.Ezt már átgondoltad?!Gondolkodj inkább ezen, hogyha nem kapott volna kosarat, most éppen egy olyan emberrel akarsz kibékülni, aki mindenféle gondolkodás nélkül megcsalt volna.Nem tartom okos döntésnek, hogy visszamész illetve hogy együtt maradtatok.Csak magadnak okozol plusz szenvedést, akár évekre is.És ha van gyerek esetleg neki is.Fõleg hogy te mondtad soha többé nem fogsz megbízni benne.Akkor mi értelme is van?! Tudom milyen amikor valakit nagyon szeretünk, és rettenetesen ragaszkodunk hozzá.de hidd el a te esetedben az a legjobb dontés, ha most kilépsz ebbõl, és pár hónap alatt túljutsz rajta, és elkezdheted az életedet elõlrõl, ami még boldog is lehet.Vele illetve csak szenvedni fogsz, hol a bizonytalanságtól, hol a féltékenykedéstõl.neked megéri, egy olyan embert visszafogadni, aki az nagy bajban elmenekült, és még hátba is akart szúrni?!Tényleg megéri?!A szerelem nem ez.Szeretheted, de nem kell ezmiatt vele élned és neked szenvedni matta, mert õ ilyen.A szerelem elmúlik, és hidd el te fogod a legjobban bánni pár év múlva, hogy rá vesztegetted az idõdet, mert vártad, hátha olyan lesz mint régen.Õ meg persze hogy játsza a Janit ahogy írtad, hiszen még ezek után is mellette vagy, és a párjának mondhat téged.És elárulom ott magában mosolyog is ezen. Sajnálom hogy így alakult az életed, kívánom neked legyen erõd, elhagyni õt, és kezdeni új boldog életet.
A kérdező hozzászólása: Oké rendben irok. :)
en szemely szerint szivessen kovetnem a fejlemenyeket :) ) ird meg mi lett a vege oke?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek az õszinte választ. Hasznos volt minden egyes szó.:) Már másképp látom én is a dolgokat.
csak helyeselni tudok az elõttem szóló szavait igaza van, én is nehezen, de változtattam, én kerültem padlóra ettõl, de felálltam, új életet kezdtem és a sors egy olyat adott helyette, hogy összeteszem a két kezem...
A kérdező hozzászólása: Az anyjáékhoz költözött addig. Köszönöm a választ mindenkinek.
attól függ hogy te mit szeretnél?ha szereted még mindig akkor ugy sem fogod tudni elküldeni. akkor valahogy mentsétek meg a házasságot, párterápia, stb. a különköltözés meg talán arra jó hogy átgondold Te mit akarsz!illetve õ is talán elgondolkodik. Persze ha megint megtenné ezt akkor egyértelmû hogy nincs sok jövõtök együtt...de ha szeretitek egymást egy kicsit is, akkor még valahogy rendbehozható.. Kérdés hogy mit akartok?át kell gondolni hogy van e értelme...
Itt nincs más tennivaló, mint közölni a pasival, hogy valóban menthetetlen a kapcsolat, mától annál próbálkozik, akinél akar. Hülyének néz téged, semmibe sem vesz. Még elvárná, hogy te bizonygasd, dehogynem apukám, meg fogok bízni benned, hogy is gondolhatod. Mindezt EGY nap után! Mondd meg neki, hogy valóban nem bíznál már benne soha, még ha az elõzõ mocskosságát meg is tudtad volna bocsátani, a mostani pitiáner viselkedését semmiképp. Félreismerted õt, ez egy gerinctelen alak. Nem kell itt pár napokra költözni, ki kell dobni a francba. Soha nem leszel boldog mellette, kutyába sem vesz téged.
sztem megint hülyíteni akart.
Én azt tenném amit írtál, elmennék pár napra, és döntse el végre hogy kellesz még neki, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Én szomorkodom itthon, miközben õ a csajt szidja hogy bekavart a házasságunkba.Nagyon jól esne egy bocsánat.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam elmegyek a gyerekkel pár napra szüleimhez és nem veszem fel neki a telót, sõt nem is szólok hol vagyunk.Vagy ez durva? Amugy tényleg nem tisztel senkit még a saját anyját se.Velem eddig jó volt és jó apa, de pár hónapja már változott a viselkedése.
Elso vagyok. A nonek koszonheto, hogy a ferjed nem lepett felre. Nem bantastt, hanem koszonetet erdemelne. Sztem. A ferjed egy rohadt nagy barom. Aheltett, hogy azzal torodne , hogy helyre hozza a kapcsolatotokat es orulne, hogy nem csinalt meg nagyobb baromsagot. Azon van kiakadva, hogy nem ment el vele? Hihetetlenul nevetseges....
Annak dacára, hogy nyilván nem kedveled most túlzottan az exét sem, azért ugye mégiscsak egy nõ, akit õ anno társául választott. Most õ tepert a csajnál, erre így beszél arról anõrõl... Akarsz te lenni a következõ, akirõl ilyeneket mond?! Mert aki az egyik exét ennyire tartja és tiszteli, az a következõt is így fogja...
ácsi-ácsi! Miért is a nö a hibás mert nem tudsz bizni a férjedben?Oda két ember kellett nem csak a nö.Nem olvastam a tegnapit, esetleg ha belinkelnéd. Egyébként egy jó tanács--- ne engedd magadhoz közel egy ideig kicsit bánkódjon már hogy mit tett te meg legyél kicsit kitartó pár napig.
A kérdező hozzászólása: De ugy történt kedves elsõ ahogy mondod.Most mégis õ hepciáskodik. Ezért gondolom hogy nem normális. Kedves második tényleg nem tisztel senkit szerintem is igy van.Szerintem szégyelli a csajt a többi pasi elõtt ezért játsza az eszét.
Alapvetõen senkit nem tisztel a pasid, és ennyit siekrült aférfi kollégákkal kisütnie a munkahelyen, hogy elkerülje az otthoni "hisztit". (Nagy idézõjelek közt... ;) Ez az elsõ benyomásom.
a férjed komplett idiótának néz téged. Azt hiszi, h egy ilyen nyilvánvaló hazugságot, csúsztatást lenyomhat a torkodon. azon is elgondolkodnék, ahogy a nõkkel bánik. rányomul a volt csajára, az kiadja az útját (rajta nem múlott volna, h újra összegabalyodjon vele, a nõ volt észnél), most meg mindenféle normálatlan idiótának állítja be. jól látod, a férjed szánalmas alak. a helyedben elgondolkodnék, h érdemes-e folytatni egy ekkora kaliberrel, mint õ. ötlet: mondd meg neki, h elég gyenge próbálkozás volt, de te átlátsz a szitán és nagyon gyorsan fejezze be a hazudozást. mások feketítése helyett vállalja a felelõsséget a tetteiért, mert már így is nagyon rezeg a léc, ami kettõtöket illeti
A kérdező hozzászólása: Van valami a hülyitésben, de nem jön össze hiába szeretné.Ugy próbálj beállitani hogy nem történt semmi az egész félreértés. Gondoltam arra is hogy féltékennyé teszem, persze meg nem csalom. Vissza akarok valahogy vágni, mert ugy érzem megalázott és nem valami bûnbánó.Bebeszélte magának hogy nem õ a hibás és igy megnyugodott.
A párterápia jó gondolat (lehet)...
szerintem egy pár napja költözz el a gyerekekkel..persze ha megoldható.. Egy kicsit a férjed is elgondolkozik hogy mit mûvelt és rájön hogy talán bocsánatot kellene kérnie...illetve igy legalább nem szeditek szét egymást, nem a gyerekek elött. Egy kicsit ha külön mentek, attól még nem kell elválni, szakítani...csak egy picit te is és õ is higgadjatok le egyedül. Gondolkozzatok el hogy mit szeretnétek, mit változtassatok a kapcsolatban és egy kis idõvel ha már nyugodtan meg tudjátok beszélni a dolgokat és belátja hogy hibázott akkor tis meg tudsz neki bocsájtani... sokszor az ment meg egy házasságot ha a két fél külön költözik egy picit, mert ha együtt laknak továbbra is akkor csak marni fogják egymást és sosem beszélik meg a dolgokat...szerintem..ez csak egy tanács
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nagyon jókat irtok.Én nem pontoztam le senkit sõt csak a zöldre tettem :) Elvagyok keseredve de hát ezt már irtam. Azt tudom, hogy ha elválok maga alatt lesz ezért nem értem hogy miért játsza akkor most a janit. Ráadásul szégyelli is a nõt mások elõtt, elõttem is ezért próbál magyarázkodni a haverjainak. Párterápiát javasolt régebben, de én akkor nemet mondtam.Ezek után van még erre szükség? Talán ha egy idegen rávilágitana akkor elgondolkodna. Egyébként a saját anyukája azt javasolja már egy ideje hogy vigyem el pszichológushoz.
Dehogy üvöltöztem, csak bekapcsolva maradt a caps lock, mert túl gyorsan írtam :) bocsi
Köszönöm szépen, de azért üvöltözni nem kell...
BOCSI, EZ UTOLSÓ ELÕTTINEK SZÓLT, MERT MIRE MEGÍRTAM, MÁR NEM Õ VOLT AZ UCCSÓ :D
UTOLSÓ, ÖRÜLÖK, HOGY A MAI KIEGÉSZÍTÉSSEL TE IS BELÁTTAD, HOGY EZ A FÉRFI NEM ÉRDEMLI MEG EZT A NÕT, ÉS BÁR EGY NÕ LEHET IDÕNKÉNT HISZTIS ÉS HÁRPIA, DE NEM CSAK AZ Õ DOLGA , HOGY "LEÜLJÖN" A HÁRPIASÁG HELYETT MEGBESZÉLNI, HANEM A FÉRJÉ IS, HOGY HA GOND VAN OTTHON A FELESÉGGEL, AKKOR SZÓLJON ERRÕL NEKI, HOGY "TE ASSZONY, ELVISELHETETLEN VAGY, NÉZZ MAGADBA VAGY ELVESZÍTESZ", NEM UTÓLAG AZZAL TAKARÓZNI, HOGY BOCS, DE HÜLYE VOLTÁL, ÉN MEG JÓ "SZÓRA " VÁGYTAM HELYETTEM, EZÉRT MÁSNÁL KERESTEM!!!!
Felesleges ido pocseklas lenne vissza vagni. Attol meg a ferjed nem fog eszhez terni. Felnott ferfi es nem kepes vallalni a tetteit. Csinalt egy jo nagy kaksi godrot amibol ahelyett hogy mielobb kimaszna megprobal masokat is belerantani. Mindemelett teged abszolut hulyere vesz. Az exet meg elmondja, lejaratja a semmiert. Ne haragudj de a ferjed nem ferfi hanem egy pocs!
Az elõzõ kérdésnél én még azt írtam, hogy egy esélyt megér, elvégre külön voltatok akkor és nem is történt semmi. (Le i slettem pontozva, pedig szerintem az akkori ismereteim szerint egy házasság, család élete még ennyit megér.) Mostmár azt kell mondjam, tényleg rezeg a léc... ha nem már hullik...
Ezt nem ertem. Tegnap nem ugy volt, hogy a ferjed hajtott a nore? A no pedig kosarat adott? Akkor miert ot bunkozzak le? Es miert neki koszonhetoen nem tudsz bizni?

Tegnap a suliba volt egy koncert, és az egyik fiú nagyon megtetszett, és nem merek neki irni, Mit irjak neki?

Nem vagyok vmi csinos lány. 163cm magas és kb.86kg vagyok . Nem vagyok az az alaktalan lány, homokóra alakom van , és ezért nem is merek ismerkedni , Meg nem tudom h mit irjak neki. A barátnőim szerint lehet ne nála esélyem, de semmi önbizalmam . Segitsetek légyszives hogy mit irjak neki, hogy kezdjek el beszélgetni vele ??

Legjobb válasz: Õ is zenélt a koncerten? Ha igen: "Szia! Tegnap láttalak a koncerten, tök jó voltál, szívesen meghallhatnálak máskor is. Meg tudnád mondani, legközelebb hol léptek fel?" Ha csak a közönségben volt a srác: "Szia! Láttam, hogy te is ott voltál a tegnapi koncerten. Meglepõdtem, hogy te is szereted ezt a zenekart! Nem tudod esetleg, hol lépnek fel legközelebb? Melyik a kedvenc számod tõlük?" vagy ha jobban akarsz célozni, hogy tetszik: "Szia! Láttalak a tegnapi koncerten, örülök, hogy te is szereted ezt az együttest. Tudtad, hogy .....-án ....- lépnek fel? Esetleg nem lenne kedved együtt menni? Egyik barátom sem ér rá, egyedül pedig nem szívesen mennék." vagy "Szia! Ugye téged láttalak a tegnapi koncerten? Sajnos nincs sok ismerõsöm, akinek bejön ez a zene, de valakivel szeretnék beszélgetni róla" stb stb... Szerintem mindenképp a koncertet hozd fel, mert ez egy közös téma. Ha errõl váltatok pár sort, utána már bármerre lehet terelgetni a beszélgetést. A külsõd miatt meg ne aggódj, addig már úgysem tudsz változtatni, és persze nem tudhatod, melyik srácnak mi jön be. Legyen önbizalmad, tudatosítsd magadban, hogy jó csaj vagy!

Õ is zenélt a koncerten? Ha igen: "Szia! Tegnap láttalak a koncerten, tök jó voltál, szívesen meghallhatnálak máskor is. Meg tudnád mondani, legközelebb hol léptek fel?" Ha csak a közönségben volt a srác: "Szia! Láttam, hogy te is ott voltál a tegnapi koncerten. Meglepõdtem, hogy te is szereted ezt a zenekart! Nem tudod esetleg, hol lépnek fel legközelebb? Melyik a kedvenc számod tõlük?" vagy ha jobban akarsz célozni, hogy tetszik: "Szia! Láttalak a tegnapi koncerten, örülök, hogy te is szereted ezt az együttest. Tudtad, hogy .....-án ....- lépnek fel? Esetleg nem lenne kedved együtt menni? Egyik barátom sem ér rá, egyedül pedig nem szívesen mennék." vagy "Szia! Ugye téged láttalak a tegnapi koncerten? Sajnos nincs sok ismerõsöm, akinek bejön ez a zene, de valakivel szeretnék beszélgetni róla" stb stb... Szerintem mindenképp a koncertet hozd fel, mert ez egy közös téma. Ha errõl váltatok pár sort, utána már bármerre lehet terelgetni a beszélgetést. A külsõd miatt meg ne aggódj, addig már úgysem tudsz változtatni, és persze nem tudhatod, melyik srácnak mi jön be. Legyen önbizalmad, tudatosítsd magadban, hogy jó csaj vagy!
Írd meg neki, hogy úgy szopsz mint senki más :) ))
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen , ez sokat segitett :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!