Találatok a következő kifejezésre: Tegnap 36,8 a hőm, ma 35,8 (5 db)

Tegnap 36, 1volt a hőm, ma 35, 8, ovu mikroszkópom páfrányos, ovu tesztem pozitív, folyásom pici van. Ma még csak a 12. napom van. Mikor akciózzunk?

Még soha nem volt ilyen korán peteérésem, mégcsak most kezdtem el inni a cickafarkf? teát.

Legjobb válasz: Ne foglalkozz az elsõ válaszolóval igaza van a 2. válaszolónak. Szerintem is egy gerinctelen és talán magából indul ki, vagy talán csak irigykedik és tényleg se kutyája , se macskája. De a te problémádra a válaszom az az hogy ma is próbálkoztok és mind addig mig + és ráadásként még amikor elsõ nap -.

Ne foglalkozz az elsõ válaszolóval igaza van a 2. válaszolónak. Szerintem is egy gerinctelen és talán magából indul ki, vagy talán csak irigykedik és tényleg se kutyája , se macskája. De a te problémádra a válaszom az az hogy ma is próbálkoztok és mind addig mig + és ráadásként még amikor elsõ nap -.
Mikor??? Mindig!!!! Ha nem csináljátok amúgy is magatoktól, akkor mi a ráknak vállaltok gyereket? Szép kis pár lehettek.
Kedves második válaszoló. Gondolom Te sem gondoltál rá, te gyökér állat, hogy a ygereket nem csak megcsináljuk, hanem fel is neveljük. Most ha már most olyan állapotban van a gyerek apjával, hogy csak idõzítve kefélünk, és csak akkor amikor muszáj, jaj, nehogy hiába kelljen széttenni a lábam, akkor ez a kapcsolat halálra van ítélve. Gyönyörû lesz, gratulálok. Ja, és a párom??? Annak biztos nem kell naptárazni, hogy mikor "KELL" velem lefeküdni, mert mi magunktól is csináljuk, mert szeretjük és kívánjuk egymást. Gondolom ez Neked is furcsa, ismeretlen, nem?
Nagyon szívesen. Tudom, az igazság néha fáj. De próbáljátok meg elõbb a kapcsolatotok rendbe rakni, hogy "akciózni" ne idõre "kelljen", és meglátjátok, akkor bepottyan az a gyerek tea és számolás nélkül is. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Szerintem azért pontoztak le, mert nem értetted a lényegét a kérdésemnek.Egyébként, amióta kiírtam a kérdést, azóta már egy páran rákérdeztek ugyanerre a dologra, amire én voltam kiváncsi, mégse szóltad le.Szerintem csak rossz napod volt, és kiszúrtál engem.Mindegy, nem érdekel, nem ismersz minket a férjemmel, így nem tudhatsz a kapcsolatunkról semmit.Végül is megtudtam, hogy nem naponta, hanem 2 naponta kell ilyenkor együtt lenni.
Sosem érted meg a hozzászólásom lényegét, mivel a gyerek is csak egy kipipálandó tétel a "munka" és a "férj" tétel mellett a karrier listádon. Az, hogy szexelni "KELL" elárulja, miért nem jön össze magától, miért kellenek ezek a mérnökien pontos módszerek. Nekem hál istennek nincs ilyenre szükségem, az én gyerekem szerelemgyerek. :-P
Nem lehet, hogy azért nem esel csak teherbe, mert olyan idióta számító hisztis [email protected] vagy, hogy a párod bottal sem piszkál?
A kérdező hozzászólása: Hú, de nagyon egyszerû vagy!Sõt még olvasni se tudsz, mert úgy látszik csak mondod a magadét, nem nézed, hogy mit írok. Az feltûnt már, hogy általában hány százalékra értékelik hasznosnak a válaszaidat?:) Részemrõl befejeztem a témát, Te IQ Bajnok!
Elakadt a Téma.. A párod talált már normális Nõt, vagy még mindig Veled bénázik?
Hogy te mekkora egy paraszt nõ vagy.Tényleg IQ bajnok vagy. Miért mindig a párjára vagy kíváncsi talán a tiéd nem tud téged kielégíteni???Nem hiszem hogy te lennél az esete. Undorító vagy. Tûnj errõl az oldalról mert nagyon szánalmas vagy. És ha lepontoznak miattad akkor pontozzanak , de te akkor is egy undorító vagy!
A kérdező hozzászólása: A "bénázgatásnak"(ahogy Te nevezed, mert gondolom magadból indulsz ki)meg lett az eredménye!Útban a 2. szerelem gyerek:) és képzeld még apja is van:) Ha többet nem írok Neked az azt jelenti, hogy én vagyok az okosabb és a boldogabb!:) )))))
Én irtam azt, hogy szeressétek egymást reggel! Nagyon örülök neked, sok boldogságot a picihez!!! Remélem nekem is összejön egyszer...Szia!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen utolsó és drukkolok Neked!
Rosszul érzed.
Tök furi, hogy sokan azért pontoztak le, mert rámutattam, hogy egy gyerek több kéne legyen annál, mint hogy legyártjuk, mint egy gép.... Minden esetre ez úgy érzem nem engem minõsít.
A kérdező hozzászólása: Sajnos én nem vagyok egészséges, elég sok gondom van, kénytelen vagyok ilyen dolgokhoz folyamodni, mert sokat szokott késni is.Hõmérõzõs módszert is most kezdtem, ezért kértem ki a tanácsot, de 2-en inkább a férjemmel vannak elfoglalva, aki jót nevet a hülyeségeken, hogy miket írnak a kapcsolatunkról.azért köszönöm, annak, aki megértette a kérdésem lényegét.
Elsõ válaszoló. Te meg mi a RÁKNAK írsz ha ilyen bunkó vagy.Segítséget kért a kérdezõ nem pedig azt hogy ilyen bunkó stílusban válaszolj és leszóld, már csak az a kérdés hogy a te párod hogy a fenébe tud téged elviselni .Ezt nem akarod feltenni kérdésként hátha kapnál egy két szép választ.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak köszönöm a bunkó stílust.Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy sokan azt írják, 2naponta kell akciózni.Mert ha ma együtt vagyunk, akkor holnapra, amikor tényleg kéne, lehet nem annyira aktívak.És igen, én is úgy gondolom, hogy szép pár vagyunk, és ráadásul jól megvagyunk. 2. válaszoló:köszönöm, de ilyen emberek nem igazán izgatnak.Gondolom se kutyája, se macskája.
A kérdező hozzászólása: 11 éve élünk boldogan, és már van egy gyerekünk.Az utcalányok szokták széttenni a lábukat, mi csak szeretkezni szoktunk, gondolom veled ellentétben.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy a mi kapcsolatunkon nincs mit rendbe tenni, mi tökéletesen meg vagyunk elégedve egymással, és szeretjük egymást.Már csak egy 2. baba hiányzik a boldogságunkhoz.Szerintem rajtad kívûl mások értették a kérdésemet
Én is megértettem a kérdésed. Csak azt is értem, miért kérded. :-) Szerintem nem normális, ha egy pár között nincs szex. Ott valami gáz van. Az pedig, hogy csak idõre, a cél érdekében csináljátok, és azt is "akciózásnak" nevezed, nem együttlétnek.. Háát nem tudom... Nem lehet, hogy csak szerinted van rendben minden, és nem a gyerekkel akarod megfogni? Volt már ilyenre példa....
A kérdező hozzászólása: Azt is írtam, hogy együtt lenni, és szeretkezni is szoktunk.Ilyennel megfogni?Jézusom, ha ismernél nem mondanál ilyeneket.Ez egy gusztustalan dolog, ha valaki csak így tudja megtartani a párját.amúgy meg nem csak akkor szoktunk, amikor kell.Többször olvastam már ezen az oldalon, hogy 2 naponta vannak együtt a spermium miatt.
Jó, akkor lépjünk ezen túl, és sok sikert Nektek.
Holnap reggel szeressétek meg egymást! De reggel!
De sok fura ember van ezen a világon! Mint mi magunk is! Nekünk sem sikerul 15 hónapja de én nem hõmérõztem sosem nagyjábol érzem mikor lehet pém mert majd szét szakad a hasam alja. Nem iszom teát nem szedek vitamint , egészséges vagyok csinéltattam egy vérképet = tökéletes, így nam látom értelmét a sok torturának. Reménykedek és szeretjük egymást ahányszor jól esik. Úgy is el van döntve valahol mikor kell jönni a babának. Én várom jobbat úgy sem tudok!
Akkor kipipálhatod. Már csak a kocsi kell, meg a karrier?

Tegnap 36, 8 volt a hőm, ma 35, 8. Az ovulációs tesztem tegnap pozitív volt. Most akkor volt pé-m, vagy nem?

Legjobb válasz: Elvileg akkor most lenne peteérésed.A hõ lemegy majd újra fel.De ne ezen görcsölj, inkább szeretkezzetek egy jót a pároddal.Sok sikert.

Elvileg akkor most lenne peteérésed.A hõ lemegy majd újra fel.De ne ezen görcsölj, inkább szeretkezzetek egy jót a pároddal.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Akkor holnap is megmérem. Nagy gond, ha már csak este szeretkezünk???
Mérheted a hõdet, de tényleg ne görcsölj! Ne erre koncentrálj! Élvezd a pároddal a szexet! Ne törõdj semmivel!:) Én szorítok!
Miért lenne gond.Akkor szexeljetek amikor tudtok és jólesik.Amint már írtam ne görcsölj ilyen apróságokon, mert nem fog összejönni.
Szia! Ha az ovuteszt pozitiv volt, akkor volt peteérésed. Nekem a 13. napon mutatott pozitivat a teszt amit du. csináltam. Aznap este és másnap este is együtt voltunk a férjemmel. Most 7 hetes terhes vagyok.
Csakis a tesztnek higgy, a hõ bizonytalan eredményt hozhat.

Rendszertelen a mensim (28 nap, 33 nap) mikor hogy. Már meg kellett volna jönnie, de nem jött (hála istennek). a hőm november 1-óta 361 és 35, 8 között mozog. Tegnap 36, 4 ma 36, 3 volt. Lehetek terhes?

a vérnyomásom lalcsony(93/53 83).sokszor van hogy nagyon éhes leszek.nincs mellfeszülés sem hányinger.

Legjobb válasz: A 36,3-4 elég alacsony. Persze a 35,8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

A 36, 3-4 elég alacsony. Persze a 35, 8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!


A kérdező hozzászólása: Szia!Nem, 36, 5 volt.
Szia! Gondolom 37, 5-t akartál irni. Szerintem meg fog jönni ha a hõd leesett 36, 5-re. Nálam legalabbis igy szokott lenni.
Szia! attól függ, hogy mennyi az alaphõd.Az a lényeg , hogy annál (az alaphõnél , amit ha a mensi elsõ napjától mérsz)0, 3-0, 5 feljebb legyen, és úgy is maradjon, akkor lehetsz babás. Tesztet szerintem akkor érdemes csinálni, ha nem jön meg.

Tegnap voltam tüszőmérésen azt mondták hogy 8-9 mm a legnagyobb tüsző. Ma reggel a tegnapi 36, 3 hoz képest 35, 8 volt a hőm. Ez mi lehet?

Nem lehet hogy mégis volt egy tüsz?m csak nem vették észre.Ugyanakkor mérem és második hónapja.Iszom a palástfüvet is.

Legjobb válasz: Szia! Nem irtad, hogy hanyadik ciklus napon voltál UH-on. A 8-9 mm sajnos kicsi, 20-22 mm-nek kellene lennie a dominás tüszönek. Az hogy leesett a hõd azt jelentheti, hogy peteérésed következik. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni.Mérd folyamatosan a hõdet.

Szia! Nem irtad, hogy hanyadik ciklus napon voltál UH-on. A 8-9 mm sajnos kicsi, 20-22 mm-nek kellene lennie a dominás tüszönek. Az hogy leesett a hõd azt jelentheti, hogy peteérésed következik. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni.Mérd folyamatosan a hõdet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.37 napossak a ciklusaim kicsit szerintem korán voltam.Minden nap mérem a hõmet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!