Találatok a következő kifejezésre: Tegnap 36,8 a (44 db)

Tegnap 36, 8 volt a hőm, ma 35, 8. Az ovulációs tesztem tegnap pozitív volt. Most akkor volt pé-m, vagy nem?

Legjobb válasz: Elvileg akkor most lenne peteérésed.A hõ lemegy majd újra fel.De ne ezen görcsölj, inkább szeretkezzetek egy jót a pároddal.Sok sikert.

Elvileg akkor most lenne peteérésed.A hõ lemegy majd újra fel.De ne ezen görcsölj, inkább szeretkezzetek egy jót a pároddal.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Akkor holnap is megmérem. Nagy gond, ha már csak este szeretkezünk???
Mérheted a hõdet, de tényleg ne görcsölj! Ne erre koncentrálj! Élvezd a pároddal a szexet! Ne törõdj semmivel!:) Én szorítok!
Miért lenne gond.Akkor szexeljetek amikor tudtok és jólesik.Amint már írtam ne görcsölj ilyen apróságokon, mert nem fog összejönni.
Szia! Ha az ovuteszt pozitiv volt, akkor volt peteérésed. Nekem a 13. napon mutatott pozitivat a teszt amit du. csináltam. Aznap este és másnap este is együtt voltunk a férjemmel. Most 7 hetes terhes vagyok.
Csakis a tesztnek higgy, a hõ bizonytalan eredményt hozhat.

2 napja megvan, de a hőm még mindig fent van. Tegnap 36, 8 volt, ma 36, 9. Miért?

Legjobb válasz: Nekem is van, hogy csak a mensi végére esik le. Normális.

Nekem is van, hogy csak a mensi végére esik le. Normális.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes... De a görbém ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/92038810751bf782a52619.. Lehet, hogy azt 36, 5-öt nem kéne figyelembe venni, de már máskor is volt, hogy 1 órával elõbb mértem és nem kaptam ilyen kiugró értéket.
Nem vagy babás véletlen? Én csinálnék mostmár egy tesztet...
A kérdező hozzászólása: Még mindig 36, 9... Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, hogy normális volt-e. Volt vérzésem, de fele olyan erõs sem, mint szokott. És ma már szinte semmi sincs, pedig 7 napig szoktam menstruálni. Na mindegy, a jövõhéten úgyis megyek dokihoz, csak szeretnék megnyugodni. :S Köszi a választ!
Szerintem nem. Ha normális volt a mensid és biztosan nem vagy terhes, akkor ne aggódj, mensi végére majd lemegy!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek nem baj, hogy még mindig fent van? Ráadásul tegnap el kellett kezdeni a clostit is.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen! :)
Ne aggódj! Nekem volt már hogy mensi elõtt 2 nappal megindult lefelé, mensi napján hirtelen leesett, mensi idején folyamatosan ment lefelé ill. hogy csak a végén esett le. Ez mind belefér.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, köszi! Csak nekem a ciklus elsõ két napja eddig mindig kimaradt mérésileg, a 3. napon pedig mindig 36, 3 körüli hõt mértem. Furcsa volt, hogy lemegy fél fokot, de akkor majd kiderül holnap.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/92038810751bf782a52619.. Arra is gondoltam, hogy esetleg a Proverátórl, de az ezt megelõzõ ciklusomban is csak attól jött meg, és itt a 3. napon már normál a hõm.

Késik, fájnak a cicieim és a méhem körül, mintha megjönne. Van kevés fehér folyásom, testhőmérsékletem tegnap 36, 8, ma 37, 1. Lehetséges hogy babás vagyok?

10-én (nem) kellett volna megjönnie, de késik,nagyon fájnak a cicieim,és a méhem körül is fájdalmat érzek néha, olyan mintha megjönne, de nem. van egy kevés fehér folyásom, de az átlaghoz képest sokkal kevesebb. Elkezdtem h?mér?zni,tegnap 36,8 volt ma meg 37,1. Hüvelyben mértem, ebb?l le kell vonni valamennyit? Lehet hogy végre terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem értek egyet az elõttem szólóval! A hõt mindig testnyílásban kell mérni. Én pl. szájban mérem, higanyossal 10 percig! Szerintem a hét végén csinálj tesztet, ha addig nem jön meg! SZORÍTOK!

Nem értek egyet az elõttem szólóval! A hõt mindig testnyílásban kell mérni. Én pl. szájban mérem, higanyossal 10 percig! Szerintem a hét végén csinálj tesztet, ha addig nem jön meg! SZORÍTOK!
Persze a terhességnek vannak ilyen tünetei is de az a biztos ha tesztet csinálsz.
A kérdező hozzászólása: Megvettem a tesztet és annyira örülök mert pozitiv lett. :-)) de még veszek majd jövöhéten és azután megyek csak el dokihoz. Remélem minden rendben lesz
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet hogy már holnap elmegyek tesztet venni, aztán megcsinálom csütörtökön. Szurkoljatok nekem. :-)
Szia! A hõmérsékletet testnyilásban kell mérni, /száj, hüvely, végbél/ nem kell levonni az értékébõl. Ha valaki teherbe esik a hõmérséklete 37 C v. afölötti. Szerintem lassan vegyél tesztet, nekem már az elmaradt mensi napján kimutatta a terhességet.
A kérdező hozzászólása: én még eddig soha nem mértem hõt, csak olvastam egy pár helyen, hogy ha meg kell jönnie akkor lejjebb csökken pár tizedet, de nekem 37, 1 az ébredési, és nem tudom hogy mire gondoljak, lehet hogy összejött? vagy sem? tényleg nem tudom...
Nekem is a doki szájat vagy hüvelyt mondott. Mondjuk az ébredési hõt nem a kimaradó mensi idején mérjük, hanem folyamatosan, hogy lásd a ciklus alatti ingadozást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, jaj nagyon remélem hogy összejön, mert már nagyon szeretnénk.
Szia! Hónaljban kell mérni a hõt, és ha ott 37 vagy afelett kicsivel több akkor jó. Kb. 15-én tesztelj, addig nem nagyon érdemes. Nyugi és türelem.
gratula, vigyázz magatokra!

Tegnap 36, 1volt a hőm, ma 35, 8, ovu mikroszkópom páfrányos, ovu tesztem pozitív, folyásom pici van. Ma még csak a 12. napom van. Mikor akciózzunk?

Még soha nem volt ilyen korán peteérésem, mégcsak most kezdtem el inni a cickafarkf? teát.

Legjobb válasz: Ne foglalkozz az elsõ válaszolóval igaza van a 2. válaszolónak. Szerintem is egy gerinctelen és talán magából indul ki, vagy talán csak irigykedik és tényleg se kutyája , se macskája. De a te problémádra a válaszom az az hogy ma is próbálkoztok és mind addig mig + és ráadásként még amikor elsõ nap -.

Ne foglalkozz az elsõ válaszolóval igaza van a 2. válaszolónak. Szerintem is egy gerinctelen és talán magából indul ki, vagy talán csak irigykedik és tényleg se kutyája , se macskája. De a te problémádra a válaszom az az hogy ma is próbálkoztok és mind addig mig + és ráadásként még amikor elsõ nap -.
Mikor??? Mindig!!!! Ha nem csináljátok amúgy is magatoktól, akkor mi a ráknak vállaltok gyereket? Szép kis pár lehettek.
Kedves második válaszoló. Gondolom Te sem gondoltál rá, te gyökér állat, hogy a ygereket nem csak megcsináljuk, hanem fel is neveljük. Most ha már most olyan állapotban van a gyerek apjával, hogy csak idõzítve kefélünk, és csak akkor amikor muszáj, jaj, nehogy hiába kelljen széttenni a lábam, akkor ez a kapcsolat halálra van ítélve. Gyönyörû lesz, gratulálok. Ja, és a párom??? Annak biztos nem kell naptárazni, hogy mikor "KELL" velem lefeküdni, mert mi magunktól is csináljuk, mert szeretjük és kívánjuk egymást. Gondolom ez Neked is furcsa, ismeretlen, nem?
Nagyon szívesen. Tudom, az igazság néha fáj. De próbáljátok meg elõbb a kapcsolatotok rendbe rakni, hogy "akciózni" ne idõre "kelljen", és meglátjátok, akkor bepottyan az a gyerek tea és számolás nélkül is. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Szerintem azért pontoztak le, mert nem értetted a lényegét a kérdésemnek.Egyébként, amióta kiírtam a kérdést, azóta már egy páran rákérdeztek ugyanerre a dologra, amire én voltam kiváncsi, mégse szóltad le.Szerintem csak rossz napod volt, és kiszúrtál engem.Mindegy, nem érdekel, nem ismersz minket a férjemmel, így nem tudhatsz a kapcsolatunkról semmit.Végül is megtudtam, hogy nem naponta, hanem 2 naponta kell ilyenkor együtt lenni.
Sosem érted meg a hozzászólásom lényegét, mivel a gyerek is csak egy kipipálandó tétel a "munka" és a "férj" tétel mellett a karrier listádon. Az, hogy szexelni "KELL" elárulja, miért nem jön össze magától, miért kellenek ezek a mérnökien pontos módszerek. Nekem hál istennek nincs ilyenre szükségem, az én gyerekem szerelemgyerek. :-P
Nem lehet, hogy azért nem esel csak teherbe, mert olyan idióta számító hisztis [email protected] vagy, hogy a párod bottal sem piszkál?
A kérdező hozzászólása: Hú, de nagyon egyszerû vagy!Sõt még olvasni se tudsz, mert úgy látszik csak mondod a magadét, nem nézed, hogy mit írok. Az feltûnt már, hogy általában hány százalékra értékelik hasznosnak a válaszaidat?:) Részemrõl befejeztem a témát, Te IQ Bajnok!
Elakadt a Téma.. A párod talált már normális Nõt, vagy még mindig Veled bénázik?
Hogy te mekkora egy paraszt nõ vagy.Tényleg IQ bajnok vagy. Miért mindig a párjára vagy kíváncsi talán a tiéd nem tud téged kielégíteni???Nem hiszem hogy te lennél az esete. Undorító vagy. Tûnj errõl az oldalról mert nagyon szánalmas vagy. És ha lepontoznak miattad akkor pontozzanak , de te akkor is egy undorító vagy!
A kérdező hozzászólása: A "bénázgatásnak"(ahogy Te nevezed, mert gondolom magadból indulsz ki)meg lett az eredménye!Útban a 2. szerelem gyerek:) és képzeld még apja is van:) Ha többet nem írok Neked az azt jelenti, hogy én vagyok az okosabb és a boldogabb!:) )))))
Én irtam azt, hogy szeressétek egymást reggel! Nagyon örülök neked, sok boldogságot a picihez!!! Remélem nekem is összejön egyszer...Szia!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen utolsó és drukkolok Neked!
Rosszul érzed.
Tök furi, hogy sokan azért pontoztak le, mert rámutattam, hogy egy gyerek több kéne legyen annál, mint hogy legyártjuk, mint egy gép.... Minden esetre ez úgy érzem nem engem minõsít.
A kérdező hozzászólása: Sajnos én nem vagyok egészséges, elég sok gondom van, kénytelen vagyok ilyen dolgokhoz folyamodni, mert sokat szokott késni is.Hõmérõzõs módszert is most kezdtem, ezért kértem ki a tanácsot, de 2-en inkább a férjemmel vannak elfoglalva, aki jót nevet a hülyeségeken, hogy miket írnak a kapcsolatunkról.azért köszönöm, annak, aki megértette a kérdésem lényegét.
Elsõ válaszoló. Te meg mi a RÁKNAK írsz ha ilyen bunkó vagy.Segítséget kért a kérdezõ nem pedig azt hogy ilyen bunkó stílusban válaszolj és leszóld, már csak az a kérdés hogy a te párod hogy a fenébe tud téged elviselni .Ezt nem akarod feltenni kérdésként hátha kapnál egy két szép választ.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak köszönöm a bunkó stílust.Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy sokan azt írják, 2naponta kell akciózni.Mert ha ma együtt vagyunk, akkor holnapra, amikor tényleg kéne, lehet nem annyira aktívak.És igen, én is úgy gondolom, hogy szép pár vagyunk, és ráadásul jól megvagyunk. 2. válaszoló:köszönöm, de ilyen emberek nem igazán izgatnak.Gondolom se kutyája, se macskája.
A kérdező hozzászólása: 11 éve élünk boldogan, és már van egy gyerekünk.Az utcalányok szokták széttenni a lábukat, mi csak szeretkezni szoktunk, gondolom veled ellentétben.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy a mi kapcsolatunkon nincs mit rendbe tenni, mi tökéletesen meg vagyunk elégedve egymással, és szeretjük egymást.Már csak egy 2. baba hiányzik a boldogságunkhoz.Szerintem rajtad kívûl mások értették a kérdésemet
Én is megértettem a kérdésed. Csak azt is értem, miért kérded. :-) Szerintem nem normális, ha egy pár között nincs szex. Ott valami gáz van. Az pedig, hogy csak idõre, a cél érdekében csináljátok, és azt is "akciózásnak" nevezed, nem együttlétnek.. Háát nem tudom... Nem lehet, hogy csak szerinted van rendben minden, és nem a gyerekkel akarod megfogni? Volt már ilyenre példa....
A kérdező hozzászólása: Azt is írtam, hogy együtt lenni, és szeretkezni is szoktunk.Ilyennel megfogni?Jézusom, ha ismernél nem mondanál ilyeneket.Ez egy gusztustalan dolog, ha valaki csak így tudja megtartani a párját.amúgy meg nem csak akkor szoktunk, amikor kell.Többször olvastam már ezen az oldalon, hogy 2 naponta vannak együtt a spermium miatt.
Jó, akkor lépjünk ezen túl, és sok sikert Nektek.
Holnap reggel szeressétek meg egymást! De reggel!
De sok fura ember van ezen a világon! Mint mi magunk is! Nekünk sem sikerul 15 hónapja de én nem hõmérõztem sosem nagyjábol érzem mikor lehet pém mert majd szét szakad a hasam alja. Nem iszom teát nem szedek vitamint , egészséges vagyok csinéltattam egy vérképet = tökéletes, így nam látom értelmét a sok torturának. Reménykedek és szeretjük egymást ahányszor jól esik. Úgy is el van döntve valahol mikor kell jönni a babának. Én várom jobbat úgy sem tudok!
Akkor kipipálhatod. Már csak a kocsi kell, meg a karrier?

Az normális, hogy tegnap előtt 36.8, tegnap 36.4, ma meg megint 36.8 volt a hőm? Ilyen téren még csak "kezdő" vagyok. Nemrég kezdtem el mérni a hőmet.

Legjobb válasz: Hol jársz ciklusilag? Hanyadik napon? Mert ha a közepén,akkor lehet akkor volt peteérésed!

Hol jársz ciklusilag? Hanyadik napon? Mert ha a közepén, akkor lehet akkor volt peteérésed!
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 24-dik napon. Kb jövõ héten csütörtök-pénteken kellene megjönnie...

Fontos! Ebben a hónapban kezdtem hőmérőzni, sokáig alacsony volt, majd elkezdett emelkedni egészen 36, 8-ig két napig annyi volt aztán visszaesett 36, 6-ra két napig (gondolom ekkor volt pé). Tegnapra felment megint 36, 8-ra. Szerintetek ez mitől lehet?

A délutáni,esti h?m pedig 37-37,4 körül mozog. Kíváncsi vagyok, hogy reggel mennyi lesz, szerintetek lehet babó? Már több mint egy éve próbálkozunk,de mivel most kezdtem a h?mér?zést még nem nagyon tudom mi mit jelent...EGyébként szabályosan mérem.

Legjobb válasz: Nem tudod csatolni a görbédet?

Nem tudod csatolni a görbédet?
A kérdező hozzászólása: Elõre is köszi! http://ciklus.hu/?p=6
A kérdező hozzászólása: Bocsi, azt hiszem ezt kell küldeni: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e59340d1d792c5a5f07e13..
A kérdező hozzászólása: Bocsi de nem igazán értem ezt a ciklus.hu oldalt :S most felvette az adataimat máig, de hogy tudom majd holnap folytatni?
Jajj, elfelejtettem: a holnapit úgy tudod megadni, hogy mikor bejelentkezel kiválasztod a naptárból az aktuális napot, rákatt és feldobja, hogy nap részletei (vagy valami ilyesmi) ezt kell választani, onnan már menni fog! Ha mégsem írj ide és segítek!
Szívesen:) Sok sikert!!!
A görbe tényleg jó lenne, úgy jobban átlátnánk. Amúgy hanyadik napon tartasz a ciklusodban? Az normális, hogy peteérés után elkezd emelkedni a hõ, ez általában így van, ez még nem jelent semmit, csak ha késõbb még jobban megemelkedik. Akkor már sanszos, hogy baba lehet. A délutáni hõ pedig szintén nem mérvadó.
Elsõ vagyok! nem felejtettelek el, csak kicsit sûrû volt a napom:) A görbéd szép, ovud is volt valószínûleg akkor, amikorra behúzta a gép. Amikor felmegy a hõ és fennt is marad, akkor biztosan megvolt. Le nem igen maradtatok róla, mert jó sokat voltatok együtt. Végül is a hõmérõzés lényege, hogy a ciklus elsõ felében, amíg nem reped meg a tüszõ, viszonylag alacsony a hõ. Ovukor leesik (ezt nem midig lehet elkapni), és egy-két napon belül felmegy és fennt is marad egészen addig, amíg meg nem jön. Ez kb 12-16 nap. Ha ettõl tovább magasan van, akkor már lehet gyanakodni, hogy sikerült a babó.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, köszi szépen a segítséget!!

Tegnapi lh tesztem kontroll csíkja egy hangyányit, szinte alig láthatóan volt sötétebb mint a teszt csík, és ma a hőm már 36.6-ról 36.8-ra emelkedett, volt ovulációm, vagy mikor lesz?

mindig ugyanott és ugyanabban az id?ben mérem a h?met

Legjobb válasz: A tegnapi pozitív teszt azt jelezte neked elõre, hogy MA LESZ ovulációd. ma a megemelkedett hõ meg azt jelezte neked utólag, hogy megtörtént az ovuláció. Ugye tegnap együtt voltatok? Az ovuláció elõtti nap hajszálnyival esélyesebb a megtermékenyülésre, mint maga az ovu napja, mert a kiszabadult petesejt óráról órára egyre öregszik és romlik a minõsége.

A tegnapi pozitív teszt azt jelezte neked elõre, hogy MA LESZ ovulációd. ma a megemelkedett hõ meg azt jelezte neked utólag, hogy megtörtént az ovuláció. Ugye tegnap együtt voltatok? Az ovuláció elõtti nap hajszálnyival esélyesebb a megtermékenyülésre, mint maga az ovu napja, mert a kiszabadult petesejt óráról órára egyre öregszik és romlik a minõsége.
A kérdező hozzászólása: akkor ha jól értem az éjszaka lehetett ovulációm? jó ha nem ma, hanem holnap leszünk együtt a párommal?
A kérdező hozzászólása: ja és eléggé szurkál a petefészkem már reggel óta, és nincs folyásom se

Rendszertelen a mensim (28 nap, 33 nap) mikor hogy. Már meg kellett volna jönnie, de nem jött (hála istennek). a hőm november 1-óta 361 és 35, 8 között mozog. Tegnap 36, 4 ma 36, 3 volt. Lehetek terhes?

a vérnyomásom lalcsony(93/53 83).sokszor van hogy nagyon éhes leszek.nincs mellfeszülés sem hányinger.

Legjobb válasz: A 36,3-4 elég alacsony. Persze a 35,8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

A 36, 3-4 elég alacsony. Persze a 35, 8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

Tegnap 36, 4 volt a hőm, ma már 36, 8! Jelent ez valamit? Kezdő höméröző! Kb most tartok a ciklus közepén!

Legjobb válasz: Igen jelent, méghozzá azt, hogy ma van ovud. Most kell belehúzni, ha babát akarsz. A tegnapi nap is jó volt, s még a mai is jó lesz. Mindent bele:-), s két hét múlva már tesztelhetsz.

Igen jelent, méghozzá azt, hogy ma van ovud. Most kell belehúzni, ha babát akarsz. A tegnapi nap is jó volt, s még a mai is jó lesz. Mindent bele:-), s két hét múlva már tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: Hát éjjel együtt voltunk, remélem hogy sikerül, mert már lassan egy éve hogy szeretnénk babát! Ez az elsõ hõmérõs hónapunk, remélem beválik!!! Köszi választ és szoríts értem!!

Tegnap voltam tüszőmérésen azt mondták hogy 8-9 mm a legnagyobb tüsző. Ma reggel a tegnapi 36, 3 hoz képest 35, 8 volt a hőm. Ez mi lehet?

Nem lehet hogy mégis volt egy tüsz?m csak nem vették észre.Ugyanakkor mérem és második hónapja.Iszom a palástfüvet is.

Legjobb válasz: Szia! Nem irtad, hogy hanyadik ciklus napon voltál UH-on. A 8-9 mm sajnos kicsi, 20-22 mm-nek kellene lennie a dominás tüszönek. Az hogy leesett a hõd azt jelentheti, hogy peteérésed következik. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni.Mérd folyamatosan a hõdet.

Szia! Nem irtad, hogy hanyadik ciklus napon voltál UH-on. A 8-9 mm sajnos kicsi, 20-22 mm-nek kellene lennie a dominás tüszönek. Az hogy leesett a hõd azt jelentheti, hogy peteérésed következik. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni.Mérd folyamatosan a hõdet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.37 napossak a ciklusaim kicsit szerintem korán voltam.Minden nap mérem a hõmet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!