Találatok a következő kifejezésre: Tegnap 2 volt az ovu (9 db)

Tegnap erős 2 csíkos volt az ovu tesztem (20-as) (40-es ovu teszt is 2 csíkos volt, csak halványabb). Ez a 15. ciklusnapom. Elméletileg ma van ovum? Tehát ma és holnap kell együtt lennünk baba miatt?

Tegnap este er?sen fájt a petefészkem, mikor együtt voltunk a férjemmel. (Õ gyengéd volt, mégis szúrt a bal petefészkem) Ma is néha szurkál a petefészkem. Ez ovulációs fájdalom lenne? Ma a 40-es ovu teszt nagyon halvány csíkos volt.

Legjobb válasz: a poz. ovuteszt után 24-36 órával várható az ovu amit éreztél, az ovu fájdalom volt általában azt tanácsolják, hogy a poz. napon és az elsõ neg. napon érdemes együtt lenni

a poz. ovuteszt után 24-36 órával várható az ovu amit éreztél, az ovu fájdalom volt általában azt tanácsolják, hogy a poz. napon és az elsõ neg. napon érdemes együtt lenni
Mit értesz azon, hogy nagyon halvány kétcsíkos és erõs kétcsíkos? Az ovu-teszt akkor pozitív, ha egyforma erõs a 2 csík, vagy tesztcsík erõsebb a kontrollcsíknál. Ha a tesztcsík csak halványan jön elõ, akkor negatív.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A 20-as erõsségû teszten olyan erõs a 2. csík, mint a kontroll csík, de a 40-es tesztnél nem olyan erõs, halványabb a 2. csík. (Én úgy gondolom, akkor még nem termelõdött annyi Lh hormon, nem?)

Tegnap volt először 2 csík az ovu tesztemen és szeretkeztünk is. Ma ismét van két csík (talán erősebb is mint tegnap). Érdemes ma szeretkezni?

Ja, és ma egész nap hasszurkálást érzek ... Félek ,hogy inkább ártok a "tul sok" szeretkezéssel ...

Legjobb válasz: Hát ha tegnap volt nemmuszáj ma. de nem ártassz neki az bisztos

Hát ha tegnap volt nemmuszáj ma. de nem ártassz neki az bisztos
Szerintem akkor szeretkezzetek, amikor csak kedvetek van! Ne akarjátok görcsösen, mert annál nehezebben fog összejönni! Kitartás!
Szia! Nekem a 13. napon volt poz. az ovutesztem, igy aznap és másnap is együtt voltunk a párommal. A 28. napon teszteltem és terhességet mutatott a teszt. A spermiumok akár 72 óráig is életképesek. Ha van kedved hozzá szeretkezzetek, ha nincs akkor ne.
Ne görcsölj rá, mert annál nehezebben jön össze! Amikor kedvetek van, és mindketten úgy érzitek akkor legyen szex!Remélem összejön! Én is szeretnék már babócát, próbálok én sem görcsölni és rákoncentrálni, hát megmondom nem mindig megy, de azért megpróbálom! Szorítok neked! Írj majd, hogy mi lett!! SZORÍTOK NAGYON!!!!!
A kérdező hozzászólása: Végül is szeretkeztünk, de próbálom nem muszájból ... És próbálok nem görcsölni ...Következõ nap már negatív lett az ovu teszt. És most a várakozás ... ((:
Ismeros szuleszno tanacsa, miutan homeroztem-szamoltam-ovulacios teszteztem de nem lett baba: Cilkus 10. napjatol masfel-ketnaponta szex a 20. napig. Meg abban a ciklusban megfogant a baba! Az ovu teszt csak tampont, de igy biztos, h mindig lesz ott megfelelo mennyisegu kiskatona, ha kiszabadul a pete :)
VAn itt a neten ahol kitudod számíttatni hogy pontosan mikor van a Pé-d?!
Ha 35 napos a ciklusod akkor ha nem tévedek a 21. ciklusnapon kell hogy legyen peteérésed. addig még lehet pozitív az ovu teszted. De attól lehet hamarabb a peteérésed.
Ovu tesztet NEM a reggeli elsõ vizeletbõl kell csinálni, hanem délután a legjobb, s elõtte kb. 2órán keresztül nem ajánlott inni. http://www.diagnosticum.hu/hun/data/labordiagnosztika/haszna.. Elképzelhetõ, hogy késõbb lesz pé, szóval ne hagyd abba a tesztelést, viszont délután 5körül tesztelj, ne reggel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap délután fogok tesztelni! Remélem nem csúsztunk le róla mert eléggé szurkál a hasam 2 napja.
Ma és az elkövetkezõ 36 órában.
És érdemes tovább tesztelni, egészen addig, amíg ismét negatívat nem tesztelsz.
A kérdező hozzászólása: Nekem olyan nem tetszik ha belém értitek ugye?
A kérdező hozzászólása: Mikor tudhatom meg leghamarabb h terhes vagyok e?
Az ovuteszt lehet hogy pont peteérést mutat. Ha nem jönne meg akkor utána tesztelhetsz.. Hcg teszttel.
A kérdező hozzászólása: Hamarabb nem tudhatom meg semmiféleképpen h terhes vagyok e? Ó én már most szeretném tudni érted?

Ma volt pozitív az ovu tesztem, együtt is voltunk, meg tegnap is. Holnap is ajánlatos, úgy tudom. A páromnak 2 hete volt herevisszér műtéte. Alacsonyabb a sperma száma. Ha holnap is együtt vagyunk, nem rontja a mennyiségét? Van esély?

(12 millió a sperma száma)

Legjobb válasz: Hát igen, azt ajánlják, hogy a pozitív napokon és az elsõ negatív napon kell együtt lenni, addig folytasd a tesztelést, míg nem lesz negatív az ovu teszt...viszont ha alacsony a spermaszám, ajánlatos inkább két naponta...szóval nincs jó döntés...

Hát igen, azt ajánlják, hogy a pozitív napokon és az elsõ negatív napon kell együtt lenni, addig folytasd a tesztelést, míg nem lesz negatív az ovu teszt...viszont ha alacsony a spermaszám, ajánlatos inkább két naponta...szóval nincs jó döntés...
A kérdező hozzászólása: Na ez az... Ha nem vagyunk együtt lekéshetjük a napot, ha igen, kevesebb lesz a szám. Jól látod!!! Bár szedi a Fer14-et remélem meglesz a hatása...
Nem késitek le, nyugi. Mivel ilyen kevés a sperma, inkább a két naponta történõ együttlétet favorizáljátok, úgy biztosan elcsípitek az ovut, és a mennyiség sem csökken a sok igénybevételtõl.
A kérdező hozzászólása: Ok, de ha holnap negatív nap lesz és nem szexelünk, pont a tüszörepedést hagyjuk ki, nem?
Akkor jók vagytok szerintem:) Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Remélem, bár már másodszor ez a 13. nap marad ki, ha most se jön össze, akkor megpróbáljuk pont akkor. köszi a választ!

Ovu után 6. (tegnap) este mindjárt megjön érzésem volt és nagyon enyhén de vérezni kezdtem, az orvos azonnal ágyba parancsolt és 2 Duphastont vetetett be velem. Ma délre leállt a vérzés.3x1-et kell mától szednem. Segíteni fog?

Állítólag nincs elég sárgatestem a beágyazódáshoz, azért kezdtem vérezni. Volt ilyen nálatok? Fekszek, és szedek mellé folsavat és Magne B6-ot is. Két gyermekünk van, de már 7 éve a második is petevezeték átfújással lett. Most is volt hsg-m, de tüszőrepesztő szurit is kaptam a biztonság kedvéért múlt szerdán így pénteken volt a nagy nap... ma egy hete... és így állok. :( nagyon szeretnénk ezt a babát másfél éve próbálkozunk. Nem késő h csak tegnap kezdtem el szedni a Duphastont, mikor a vér jelentkezett?

Legjobb válasz: ha az orvos azt mondta neked akkor biztos nem,mi ezekre nem tudunk válaszolni.tegnap biztos mindent elmondott a doki.

ha az orvos azt mondta neked akkor biztos nem, mi ezekre nem tudunk válaszolni.tegnap biztos mindent elmondott a doki.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom... :( arra lennék kiváncsi, van valaki akinek segített a Dophastin?
Szia. Nekem vérezgetésre utrogestant adtak, de kolléganõmnek duphastont. Én annyit tudok mondani, hogy mindkettõ jó. Én 13 hetes vagyok, kolléganõm pedig 26 hetes. Szóval maga a tabi jó, többi meg már nem rajtad és nem is a dokin múlik. Te megtettél mindent.:-) drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Köszönöm a kommented, rámfér a bíztatás, mert itt feküdni és várni az dõ múlását... nem éppen nagyszerû. A betétem száraz, de wcn jön kevés piros vér pisiléskor, és törléskor is van.... doki azt mondja szedjem a 3x1 Dup-ot és feküdjek, mert most vk a 8. napon és kevés a sárgatest, ezért vérezgetek, de attól be tud ágyazódni. Azt mondta jövõ pénteken csináljak tesztet a 14. napon és ha negatív, hagyjam abba a gyógyszert... Mit gondolsz ez a vérezgetés mellett be tud ágyazódni a bébim? Kicsit szédelgek még fekve is... ez lehet a gyógyszertõl, vagy a bébi? Várom mielõbbi kedves válaszod, és köszönöm hogy szántál rám idõt. Gondolom átérzed a helyzetem :) Akinek a kérdésére tudok segítõ választ adni én is írok, mert már tudom mennyire fontos a visszajelzés. Évi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!