Találatok a következő kifejezésre: Tegnap összevesztem és (11 db)

Tegnap összevesztem a barátommal féltékenykedés miatt és azóta nem beszélünk. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Attól függ, ki féltékenykedett, és volt-e alapja. Ha úgy érzed hogy õ a hibás, akkor megvárhatod amíg jelentkezik, vagy megkeresheted akár Te is, feltéve, hogy nem bántott meg, nem mondott nagyon sértõt stb.. Jobb megbeszélni a dolgokat. Ha viszont Te voltál a "hibás" akkor keresd meg, jól fog esni neki. Valakinek elõbb-utóbb engednie kell, nem érdemes sokáig feszültséget fenntartani. Mindent meg lehet beszélni, és utána sokkal jobb lesz :) Minden jót! 20/L

Szia! Attól függ, ki féltékenykedett, és volt-e alapja. Ha úgy érzed hogy õ a hibás, akkor megvárhatod amíg jelentkezik, vagy megkeresheted akár Te is, feltéve, hogy nem bántott meg, nem mondott nagyon sértõt stb.. Jobb megbeszélni a dolgokat. Ha viszont Te voltál a "hibás" akkor keresd meg, jól fog esni neki. Valakinek elõbb-utóbb engednie kell, nem érdemes sokáig feszültséget fenntartani. Mindent meg lehet beszélni, és utána sokkal jobb lesz :) Minden jót! 20/L
ki féltékenykedett?jogos volt? amugy sztemis hivd fel!bár ha te haragszol rá akkor ne!!!
Hívd fel és beszéljétek meg!
egyetértek. ha nem venné fel, ahogy az én barátom szokta, akkor meg várd meg míg õ hív.
Ha nem veszi fel akkor küld rá egy smst ha te voltál a fáltékenykedõse nem volt okod akkor vmi hesonlót:bocs hülye voltam megértem hogy haragszol, hív fel kérlek
A kérdező hozzászólása: Én féltékenykedtem, ami sajnos az utóbbi két hónapban nagyon jellemzõ volt és most érte el a csúcspontját. Igazából nem volt konkrét okom, csak a másokkal való nyitottsága miatt borultam ki. Most megcsörgettem, de nem csörgetett vissza.
Írj neki!Ha szeret azt nem fogja tudni megállni h el ne olvassa!legalábbis ez nekem bejött anno.
igen, és ha olvassa, de nem ír vissza? :S bocs de nekem is hasonló gondom van. 2.válaszoló vagyok

Tegnap osszevesztem a párommal. Nem érzem hogy akar engem és hogy kiván engem. Ez természetes? 12 hetes vagyok. A hormonok játszanak velem?

sziasztok.tegnap elkezdtünk együtt lenni,de megállitottam mert nem éreztem hogy o is akarja.azt mondta de igen,de nem olyan volt mint régen és nem azért mert vigyáz a babára,vagy mert fél hogy baja lesz.nagyon aggodom hogy nem szeretet már,nem mondja már annyiszor,kérdeztem mi a baj,nem kiván?annyit mondd flugos vagyok,agyamra ment a terhesség-.pedig csak vágyom arra hogy mellém bujjon.egész héten egyedül vagyok mert melozik és hétvégén sehol semmi csak nagy ritkán?muszáj ezt elviselnem?

Legjobb válasz: Nagyon vigyázz, mert ilyenkor nem feltátlenül ítélsz helyesen! A hormonok piszokul megkutyulják az embert és ha ezt a párod nem tudja, nem érti, egy életre tönkreteheted a kapcsolatotokat. Lehet, hogy jól látod és igazad van, de nagyon valószínû, hogy tévedsz. Próbáld meg vele ezt nagyon finoman megbeszélni és közben ne kapd fel a vizet. A pasik egy határig tolerálják, hogy most terhes az ember lánya, szükségképpen flúgos is kicsit, de nem korlátlanul. Amúgy pedig gondolj arra, hogy értetek - érted és a babáért - dolgozik. Próbáld magadat te is lefoglalni valami hasznos dologgal és koncentrálj a babára. Minden jót nektek!

Nagyon vigyázz, mert ilyenkor nem feltátlenül ítélsz helyesen! A hormonok piszokul megkutyulják az embert és ha ezt a párod nem tudja, nem érti, egy életre tönkreteheted a kapcsolatotokat. Lehet, hogy jól látod és igazad van, de nagyon valószínû, hogy tévedsz. Próbáld meg vele ezt nagyon finoman megbeszélni és közben ne kapd fel a vizet. A pasik egy határig tolerálják, hogy most terhes az ember lánya, szükségképpen flúgos is kicsit, de nem korlátlanul. Amúgy pedig gondolj arra, hogy értetek - érted és a babáért - dolgozik. Próbáld magadat te is lefoglalni valami hasznos dologgal és koncentrálj a babára. Minden jót nektek!
Szia. Tegnap ezt már leírtam egy kismamának, most leírom Neked is. "Megértem mit érzel. Nekem is volt ilyen idõszak a terhesség elején, hogy annyira nem bírtam elviselni a páromat, hogy rosszul voltam még a fényképétõl is. Minden irritált amit csinált, ha szeretgetett, az volt a baj, ha nem, akkor meg az. A végére annyira elmérgesedett a kapcsolatunk, hogy napokig egymáshoz se szóltunk, mit ne mondjak, szörnyû volt. De nem bírtam már meg se csókolni. Minden lépésébe belekötöttem. Pedig õ mindent megtett akkor is, és amikor már azt hittem rámegy a kapcsolatunk, egyszercsak valami megváltozott, elvonultak a haragfelhõk és elgondolkodtam, hogy mennyire megbántottam õt annyi héten keresztül. Hálával tartozom neki amiért annyi mindet elvisel nekem, nagyon szeretem és tudom, hogy õ is nagyon szeret minket. Szerintem gondold át százszor mielõtt bármit döntesz." 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: sziasztok, ugy érzem rájottem mi volt a baj foleg ha sexre kerult volna a sor.a baba.nem mondta sot tagadta hogy félne meg félti, de amikor mondtam neki hogy most felejtsd el 1 orácskára hogy terhes vagyok minden olyan lett mint azelott.és augy sejtettem hogy télleg nálam van a dili, ugyhogy nagyon remélem hogy most már lassan lenyukszom.:D

Tegnap összevesztünk a párommal és megütött mit tegyek?

Tegnap összevesztünk párommal földhözvágtam a gyújtóját elkezdet rángatni nem hagytam magam, majd pofoncsapott a nyakamnál fogva neki nyomott az üvegajtónak, akkor a kapulyukban folytatódott ott a hajam tépte megint a nyakam fogta. Tudom hagyjam el de rettegek ha szakítok megint meg üt, még mindig fáj az arcom és a nyakam.

Legjobb válasz: Hagyd el,és ha félsz jelentsd fel,tettlegességért.

Hagyd el, és ha félsz jelentsd fel, tettlegességért.
Pont ezért él többezer nõ ilyen párkapcsolatban, mert történik egy ilyen, és nem összepakol és elhagyja, hanem még képes tanakodni meg gonolkodni. Mindenki azt fogja írni hagyd el, senki nem fog olyan tanácsot adni hogy maradj majd úgyis rendebejön. Egy férfi aki egyszer megüt egy nõt, az bizony képes erre a mutatványra többször is. Ha szakítasz vele, attól félsz megint megüt. Ha meg nem szakítasz akkor lehet hogy állandóan verni fog, most hogy már tudja, veled ezt is megteheti mert úgysem történik semmi. Ha okos vagy, elhagyod.
Na figyelj. Biztos van olyan barátod, aki ott van, amíg szakítasz vele. Vagy ha együtt laktok, amíg összepakolsz. Ha nincs, hívd ki a rendõrséget. Ez nem gyerekjáték. Ezeket próbáld meg. Ha nem jön össze, én szívesen segítek. (Bp-i vagyok) De ne halogasd a dolgot, mindenképpen dobd ki.
Pedig hidd el, a választ leírtad:fel is út, le is út.Fõleg, hogy már félsz is tõle.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:25 Tökéletesen egyet értek vele! Ne is forduljon meg, hogy vele maradsz, mert késõbb csak rosszabb lesz.
Dobd ki a fenébe!Ott rohadjon meg a szemétje!!!
nem egyszerûen megütött téged, ez nem "csak" egy pofon. Haladéktalanul hagyd el, nem is kell mondani neki semmit, csak rakd össze a cuccaidat, amig nincs itthon, és lépj le. Ha meg véletlen zaklatna azonnal jelentsd fel!
Hagyd el!!!!!! Hány évesek vagytok esetleg vidd magaddal apukádat a szakításkor vagy a bátyád( már ha van) vagy egy barátnõd tanuk elõtt úgy sem verne meg...(remélem)
mi a kérdés?? ez nem is csak egy egyszerû pofon volt. pakolj és lépj le vagy ha õ lakik nálad pakold össze a cuccát és kitenni. hívj át valami férfi ismerõst, akár tesód, unokatesód. jöhetnek többen is.
Istenem, mennyi hülye nõ van... Hallottad már azt a szót, hogy Rendõrség???? Ha félsz, akkor meg pláne. Gondolom, ennek nyoma is van, ha ilyen durván bánt veled. Térj már észhez, légyszives. Bocsánat hogy így írok, de olyan felháborító, hogy ha megvernek valakit nem az az elsõ dolga hogy rendõrségre menjen. 22/L
nane.hu de sürgõsen!!!!!
orvos, ha már nem rendel, akkor korház, látlelet látlelethez nem kell hogy eltörje a kezed, vagy kitörje a nyakad, elég hogy fel van dagadva meg hogy fáj látlelettel rendõrség, feljelented, és távolságtartásit kérsz és ha a közeledbe megy rendõrt hivsz
Hagyd el most. Ne gondolkozz ne félj csak tedd meg mielõtt késõbb lesz. Bármit mond ne higyj neki ha egyszer megtette megteszi újra és újra. A végén pedig azt veszed észre hogy rettegésben és elnyomásban élsz egy olyan ember mellett akit szívbõl megvetsz de nem tudsz szabadulni a saját poklodból és azt kívánod minden nap bárcsak meghalnál hogy véget érjen az örökös fájdalom ami lassan felemészt belülrõl. Most még van esélyed ne félj csak vegyél egy nagy levegõt és menekülj. Ha megint megtámad jelentsd fel ne hagyd magad megfélemlíteni te ettõl erõsebb vagy csak higyj önmagadban és sikerülni fog.
Biztosan nehéz ilyenkor józanul gondolkozni, de szerintem is el kell hagynod minél elõbb. Mert elõbb-utóbb nem csak az arcod meg a szíved fog fájni... Sajnos gyakori, hogy egy tettlegesség után jön a másik, és több is. Ez nem szimplán egy pofon volt, amit utána rögtön megbánt. Ez sem lenne megbocsájtható, de mégis enyhébb dolog. Engem egyszer felpofozott a párom, mert annyira dühös volt rám valamiért, de abban a percben nagyon meg is bánta, nem gyõzött vezekelni. Ez 12 éve történt, azóta a férjem, és egyszer sem történt még csak hasonló sem azóta. Ezt azért írtam le, hogy igenis vannak enyhítõ körülmények, de ez amit Te leírtál, NEM az!! Lépj ki amíg nem késõ! Sok sikert...
Menekülj minél hamarabb, mert késõbb akár meg is ölhet, ezt akarod? Nekem is volt egy ilyen férjem, és évekig rettegtem tõle, hogy bosszút áll amiért megszöktem. De elmúlt és már nem is gondolok rá.
Én egy dolgot nem értek..Írod, hogy mennyire fáj az arcod és a nyakad..Meg hogy be van egy kicsit dagadva.. Amikor így helyben hagyott a pasas az elsõ értelmes gondolatot miért nem az volt, hogy elmész az orvoshoz látleletet csináltatni, és onna a rendõrségre feljelentést tenni?? Mert hogy félsz??????Ez komoly?? Én jobban félnék együtt élni vele, és nem elhagyni.. Tudod az ilyen nõkre mondják, hogy ha hagyja magát meg is érdemli ha így kell élnie.. Ha neked ez jó..akkor..csak így tovább..Még pár pofon, pár fog elvesztése, és teljes lesz az életed...
Ilyenkor nem szabad csücsükélni és azon keseregni hgy jaj a szívem így fáj, úgy fáj. Ilyenkor el kell hagyni a rohad*kot a francba, nem is értem hogy nem tud egy nõ megutálni egybõl egy olyan pasit megüti, hogy fájhat érte a szíved? Légy kemény, hagy ott. 13.25. voltam
Egyértelmû hogy ott kell hagyni. Ez egy agresszív állat.
Abban a pillanatban hagynám ott, mikor megütne!! Ha már most ezt csinálja, késõbb mi lesz? Elhiszem, hogy félsz, de ne tûrd el ezt akkor sem!! Ha máshogy nem megy, kérj segítséget szülõktõl, barátoktól, vagy jelentsd fel!! NE hagyd magad !!! Sokan inkább maradnak egy ilyen kapcsolatban, pont ezért, mert félnek, aztán már túl késõ!!
A kérdező hozzászólása: nem látszik csak kicsit bevan dagadva az arcom de a nykaam iszonyatosan fáj hahottáérek. bár nem tudom mi fáj jobban az arcom/nyakam vagy a szívem
egyszerû: hagyd el, és pont. megüt, jelentsd fel. pont.
Add ki az utjat.Legyen meg a noi becsuleted.Fel a fejjel es hidegverrel lepj ki az eletebol.Ha fojtatna a dolgokat, akkor jelentsd fel.Kitartas!
Ahogy már leírták: ha te laksz nála pakolj és menj el. Ha õ lakik nálad pakold össze a holmiját, a kulcsát meg kérd vissza. Ha nem hagy menj a rendõrségre és kérj távol tartási papírt! Én a helyedben látleletet is vetetnék ha még látszik. 21/L
Te jó ég, itt írogatsz?Én már pakolnám össze a cuccaim és szöknék.Bár aki nem akarja, annak nem lehet segíteni...

Tegnap összevesztem a párommal, és sírva távoztam Tőle. Õ nem is jött utánam, egyszer mondta ne menjek, és ennyi. Ti hagytatok volna így elmenni?

Mostanában eléggé elhidegültünk egymástól. Minden más fontosabb a számára mint én. Tegnap próbáltuk megbeszélni a dolgokat, de ? folyamatosan csak engem hibáztatott mindenért. Õ egyszer nem mondta, hogy hibás lenne bármiben is...Folyton csak én,én..Nagyon kiakadtam rajta, és eltört a mécses. Meg se próbált vígasztalni, folytatta tovább. Nagyon szeretem, de kezdem azt hinni, hogy ez csak az én részemr?l van így:( Mit tegyek? Egyszer?en nem tudunk leülni és normálisan megbeszélni a dolgokat, mert csak felidegesítem magam azon, hogy mindenért engem okol. Aztán tegnap, hogy hagyott elmenni olyan állapotban teljesen kikészített. Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Sajnálom, hogy megromlott a kapcsolatotok. Mindenképp meg kellene beszélni a dolgaitokat pedig. Neked is higgadtnak kellene maradnod, tudom nem könnyû. Valami történt, hogy ilyen veled. Hány évesek vagytok?

Sajnálom, hogy megromlott a kapcsolatotok. Mindenképp meg kellene beszélni a dolgaitokat pedig. Neked is higgadtnak kellene maradnod, tudom nem könnyû. Valami történt, hogy ilyen veled. Hány évesek vagytok?
Hagy hûlni a dolgokat. Ha neki is úgy a jobb, hogy nem vagy ott neki, hogy mindenféle bajt és ideget okozz akkor ne legyél ott. Ha utánad megy, és hív, akkor van értelme nyúzni a kapcsolatot, de ha nem keres, akkor talán eddig tartott...
Ne haragudj, de Te azt hitted, hogy majd partner lesz abban, ahogy eljátszol egy jelenetet egy szappanoperából? " - Itt, hagylak, te féreg, José Luis Rodriguez! - Menj, ne is lássalak Paola, te ribanc! [Paola sarkon fordul, az ajó felé indul zokogva, húzza maga után a gördülõ utazótáskáját, kezében kistáska, haja kócos, arca frissen sminkelt.] - Óóó, ne, ne sírj szerelmem, egyetlen Paolám, nem akartalak bántani! - Most már késõ, másnál keresek boldogságot, te szemét szoknyapecér! - Megbántam, amit tettem, kérlek, gyere vissza! - Hagyj békén! - De én nem tudok nélküled élni! Ha elmész, öngyilkos leszek! - Óóó, igazán? Hát mégis szeretsz? - A saját életemnél is jobban! - De igazán? Nem csalsz meg újból? - Nem, és fáj a szívem, hogy megbántottalak. - Mondd, hogy szeretsz! - Szeretlek, szeretlek, szeretlek... - Mindig tudtam, hogy te vagy az igazi férfi, óóó, José Luis Rodriguez! " Nnna. A viccet félretéve, ez NEM jön be a pasiknak és naiv az a lány, aki ilyen játszmákkal próbálkozik. Pláne egy 7 évvel idõsebb férfit nem fogsz tudni így zsarolni. Ha nem tetszik, menj el, hagyd ott. Senki nem kötelez a kapcsolat folytatására, majd találsz jobb pasit, elõtted az élet. Valóban nem jó, ha nem tudsz megbeszélni vele semmit és mindenért te vagy a hibás a szemében. De ha így van, akkor miért nem szabadulsz tõle? És pláne: miért az a legnagyobb gond, hogy hagyott elmenni? Hát pontosan, hogy el akartál menni, nem? Persze, jó érzés tartozni valakihez, de elõbb fedezd fel, hogy egyedül is értékes vagy, nem szorulsz rá rossz kapcsolatokra.
Akkor hagytalak volna így elmenni, ha már nem szeretnélek és úgyis tudnám, hogy visszajössz. :D Egy 29 éves pasi már egészen másképp látja a vkapcsolatot, mint egy 24 éves nõ. Remélem nem érted félre.
Nem nagyon értik a fiúk az ilyen nõi gondolkodást, hogy el akar menni, de megsértõdik mert nem tartják vissza. A vitátokról nem tudnék nyilatkozni, fogalmam sincs kinek van igaza, de én sem mentem volna utánad. Még ha kedvem lett volna hozzá, akkor sem. Nagyon nem szeretem az ilyen drámai jeleneteket. Meg lehet mindent csendben, halk szóvel is beszélni. Akkor is ha nagyok a nézetkülönbségek. A sirás meg a nõk tipikus zsarolása. Csak egy gyenge férfi ellen hatásos.
biztos hogy az pasi volt?
Ez azért van, mert minden nõnek idõsebb pasi kell, most meg megnézheted magad!
Sajnos a párod teljesen elzárkózik attól, hogy a kettõtök között kialakult problémákat megoldjátok. Ez azt jelenti, hogy nem érdekli a kettõtök kapcsolata, mert ha érdekelné, akkor segítene megoldást találni. A sírás sem segített a dolgon, mert a pasik kifejezetten utálják a nõi hisztit, bár nem csodálkozom azon, hogy eltört a mécses nálad. Ha még nem mondtátok ki a végsõ szót, hogy vége, akkor javaslom tedd meg. Nem látok esélyt rá, hogy anélkül oldd meg ezt a helyzetet, hogy a méltóságodon ne essen csorba. Ne alázd meg magad ezért a kapcsolatért, mert nem éri meg.
Ha nekem haragból így elmenne a barátnõm, akkor azt feltételezném, azért ment el, mert neki jobb egyedül. Azt is gondolnám, hogy tudja, mi a jó neki, ezért döntött így. Közben szeretném annyira, hogy jót akarjak neki és ne próbáljam az akaratom ellenére magamhoz láncolni. Tiszteletben tartanám a döntését. Ha akar, visszajön, legalábbis jelentkezik, de hadd döntsön a sorsáról. 24 F
Szia!Nekem is rosszul esett volna.Régebben a kapcsolatunk elején sokszor megbántott a barátom, néha elõfordult, hogy sírtam.De pár válaszolónak írnám, nem feltétlenül azért sír egy nõ, hogy drámázzon, taktikázzon.Csak érzékenyebbek vagyunk, jobban a szivünkre vesszük a dolgokat.Én sem azért sírtam, hogy megsajnáljon, azért mert rosszul estek dolgok.Azért várnám el, hogy utánam jöjjön, mert akit szeretünk nem engedjük el úgy, hogy tudjuk , mi okoztunk neki fájdalmat.Szerintem aki igazán szereti a másikat, az nem nézi tétlenül.Persze ez csak az igazán bántó dolgokra érvényes, tényleg vannak olyan nõk akiknél ez csak hiszti.
A megoldás útja szerintem mindig a megbeszélés. Ha ez a másik félbõl lenézést vált ki, az azt jelenti, hogy nem képes õszinte kommunikációra és megértésre. Ez pedig azt jelenti, hogy nem képes párkapcsolatra. Az ilyet meg ott kell hagyni. A hiszti a világon semmit nem old meg, csak bonyolítja a dolgokat, segít becsapni magunkat és egymást.
neked az utolsó sort ajánlom a figyelmedbe az elõzõbõl
igen, megint ott hagytam, most könyörög, meg imád, most békülgetünk már megint. és a fentiekhez szólnék, hogy: azzal, hogy valaki leül, õszintén elmondja a bajait, hajlamos a másikban kiváltani egy lenézõ magatartást, ami az én, és a kérdezõ esetében van jelen és ez a másik fél részérõl nem mindig tudatos, inkább ösztönös. tehát nem hiszem, hogy jelen esetben megoldás és azzal, hogy ott hagyjuk, azzal csak elmenekültünk a problémák elõl, és attól még nem fog jobban tisztelni, vagy becsülni
Na ez az, ami nekünk magas. Ha nem tetszik valami, mond el neki Ha utána sincs változás, hagyd ott, nem baj az De hogy egyszer hiszti, egyszer szerelem, aztán sírás, utána meg könyörgés, az nem nekünk való. Meg értelme sincs, mert az ilyen kapcsolat úgyis menthetetlen.
"ma 14:00" De remélem, otthagytad.
igen, pasi volt. pl amikor kértem, hogy úgy utálom már, hogy néha gúnyolódik rajtam és totál nincs önbizalmam, mintha csúnya lennék, és nem lennék szeretnivaló, csak annyit mondott hagjam már ezzel a gyerekes hisztivel, miközben nekem potyogtak a könnyeim. és amikor meg egyzser csak fogtam magam, és bevágtam hogy szevasz, vissza adom a kulcsot, légy boldog, én lépek, akkor 1 heti könyörgés, hogy de minden szép lesz, meg hasonlók. és késõbb ha megint és megint hüppögve hoztam fel valamit, kivétel nélkül minden esetben le se sz*rt!
A kérdező hozzászólása: Én 22, Õ 29.
egy pasi empátiából soha nem rohan egy nõ után de amikor attól fél, hogy ki lesz téve a szûre akkor õ sír, könyörög, és fut mert nálunk is ez volt a pasimmal, ha már sírva kértem, hogy ezt-vagy azt ne tegye, hát lesz*rta amikor meg lejárattam, és emelt fõvel haza mentem és a telefont sem vettem neki fel, akkor meg nem gyõzött engesztelni
*akarata ellenére

Tegnap összevesztem apuval, és nagyon sírtam, ideges voltam! Remélem nem lett baja a babámnak, ha baj lett volna, azonnal begörcsölök? 7 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Ha nem vérzel és nem görcsölsz akkor talán nincs nagy baj. Vigyázzatok magatokra!

Ha nem vérzel és nem görcsölsz akkor talán nincs nagy baj. Vigyázzatok magatokra!
nem görcsölsz be. Nem ártottál vele, de kerüld a stresszes helyzeteket. Hosszú távon a sok idegeskedés biztos nem tesz jót. Remélem kibékültök és megnyugszik mindenki. :-) 29 hetes kismama
Velem is elõfordult, hogy nagyon felhúztam magam, nekem a hasam is belefájdult. Akkor rájöttem, senki nem éri, hgy a babám egészségét kockáztassam. Nem lesz baj, csak ne hagyd magad felbosszantani, olyan szép dolog babát várni! Sok boldogságot! 25 hetes kismami

A barátommal tegnap összevesztem telefonon, mert megint nyomta a féltékenykedős dumáját, miközben erre semmi oka nincs, és elegem van az alaptalan szurkálódásaiból. (? ) bővebben lent

Teljesen meg van győződve az igazáról ilyenkor,bennem ilyenkor felmegy a pumpa,és inkább kinyomom a telefont.Gondoltam ma rácsörögök,hátha lehiggadt,viszont flegmán azt mondta a telóba,hogy nem akarta hogy hívjam,le is raktam.Soha nem csaltam meg amúgy.És még ő van felháborodva ilyenkor.Hogyan leckéztessem meg?A szakításon kívül.Valami ütős dolog kellene,ami végre elvenné a kedvét hogy ilyeneket csináljon.

Legjobb válasz: ha így veszekedtek te meg akarod szivatni akkor az milyen kapcsolat?hagyd ott ha eleged van.vagy mond a képébe.

ha így veszekedtek te meg akarod szivatni akkor az milyen kapcsolat?hagyd ott ha eleged van.vagy mond a képébe.
A kérdező hozzászólása: Eddig higgadt voltam, nem gondolkoztam ilyesmin.Csak már nem tudom hogy reagáljam le a dolgokat, hogy az én igazam érvényesüljön.Az a bosszantó, hogy most nem tudom megmondani a véleményem, mert nem akar beszélni.Bár lehet az lesz, hogy én se veszem fel neki a telefont mostanában, aztán gondolkodjon.
Tudod, van erre egy jó mondás: , , Ha bosszúra készülsz, jobb, ha két sírt ásol."
szemtõl szemben nem tudod neki elmondani? az elõttem lévõnek pedig igaza van!
A kérdező hozzászólása: Szemtõl szembe nem tudom most, mert nem akar beszélni velem.Miközben a semmibõl csinál vitát.A bosszút meg nem szó szerint értettem, hanem hogy hogy lehet észhez téríteni valakit ilyen esetben.
Én azért meghallgatnám az õ verzióját is!
Ne leckéztesd meg. Hagyd ott és kész. Nem a te dolgod megnevelni.

Mitől volt ez? Tegnap összevesztünk a barátommal és sírtam (hogy miért szerintem lehet lényegtelen is) nem tudom miért de csak úgy kaptam levegőt ha sűrűn vettem a levegőt, szinte már "lihegésnek"is nevezném.

Ilyen veletek is volt? megnyugodni nem tudtam...pedig próbáltam...

Legjobb válasz: 2-3 éves gyerekek gyakran csinálják ezt, szaknyelven "hiszti" a neve.

2-3 éves gyerekek gyakran csinálják ezt, szaknyelven "hiszti" a neve.

6 hetes kismama vagyok és tegnap nagyon összevesztem a párommal! Nagyon idges lettem. Lehet valami baja babámnak?

Ezzel most árthattam a babámnak?? Most emiatt izgulok!

Legjobb válasz: Ha egészségesek vagytok, akkor ezzel semmiképpen, de most fejlõdik ki mindene a kis csöppöknek, nagyon kíméld magad ahogy csak tudod, minden idegesítõ dologtól. Hasonlóképp voltam, ráadásul még egy sétára sem mehettem el, mert vesz.terhes vok, de olyankor kiküldtem a férjemet a szobából, szépen nyugodtan, addigra õ is belátta hogy miért csinálom így, és szépen halkan nyugodtan jött vissza! boldog babavárást Ja és még ez elõ fog fordulni egy jó párszor, úgyh lesz idõd gyakorolni az "anyai türelmet".

Ha egészségesek vagytok, akkor ezzel semmiképpen, de most fejlõdik ki mindene a kis csöppöknek, nagyon kíméld magad ahogy csak tudod, minden idegesítõ dologtól. Hasonlóképp voltam, ráadásul még egy sétára sem mehettem el, mert vesz.terhes vok, de olyankor kiküldtem a férjemet a szobából, szépen nyugodtan, addigra õ is belátta hogy miért csinálom így, és szépen halkan nyugodtan jött vissza! boldog babavárást Ja és még ez elõ fog fordulni egy jó párszor, úgyh lesz idõd gyakorolni az "anyai türelmet".
Ne izgulj. Egy-egy alkalom nem árt még, hisz úgysem tudod kivédeni, hogy mindig boldog, vidám és kiegyensúlyozott legyél. Az árt, ha a terhesség alatt végig, vagy a terhesség jórészében idegeskedsz, stresszelsz.
Csak nyugi, nem hiszem, hogy baja lett vona, esetleg nem tetszik neki, hogy anyáék úgy kiabálnak. :) Boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat! És mostmár vigyázok rá!
Jól vagytok azóta? Én ma vagyok 5+0 hetes és nagyon összevesztem a húgommal, még a vérnyomásom is felment. Remélem nem ártottam. :(
Vegyél neki a Mercedest.
* egy Mercedest
Az elsö ami az eszembe jutott a szex! A második a szex! Harmadik meg Szex! Karcsi Bácsi
szo*d le.

Szerintetek felhívjam? összevesztem a barátommal, hülye voltam, egyszer beszéltünk, azt mondta holnap találkozunk ( ez 2 napja volt) azóta sem, tegnap írtam neki sms-t, de nem válaszolt, és most szeretném felhívni.

Fiúk ti ezt "zaklatásnak vennétek" vagy nem zavaró? Mert mindenképp szeretnék vele beszélni, és bocsánatot kérni...

Legjobb válasz: ismerõs helyzet, mi így szakítottunk. ha még szeretnél vele együtt lenni, akkor mindenképpen keresd

ismerõs helyzet, mi így szakítottunk. ha még szeretnél vele együtt lenni, akkor mindenképpen keresd
hívd fel! legalább többet tudsz majd! A barátod vagy volt a barátod lényeg h nem idegen! Hívd fel! Légy érett! 27/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!