Találatok a következő kifejezésre: Tegnap összetákoltam széket, és olyan festéket (1 db)

Tegnap összetákoltam egy széket, és olyan festéket keresek hozzá ami nem fog a ruhán és ehhez hasonló dolgokon?

Lehet?leg ne legyen nagyon drága.

Legjobb válasz: Feltételezem, ha bemész egy festéküzletbe, ott megmondják. Gondolom, eleve úgy gyártják ezeket a festékeket, hogy ne fogjon. Szépen néznénk ki, ha egy szék befogná a ruhánkat. :) Akkor nem látná el a funkcióját. Amúgy szerintem a természetes szín a legjobb, azaz magának a fának a színe. Jobb, ha ez marad. Pácolás, lakkozás, aztán kész is. Ügyelj rá, hogy elég vastag legyen a lakk, mert másképp le is pereghet, kophat róla. Ha mégis ragaszkodsz a festéshez, akkor a boltban megmondják, mit kell venned, tenned.

Feltételezem, ha bemész egy festéküzletbe, ott megmondják. Gondolom, eleve úgy gyártják ezeket a festékeket, hogy ne fogjon. Szépen néznénk ki, ha egy szék befogná a ruhánkat. :) Akkor nem látná el a funkcióját. Amúgy szerintem a természetes szín a legjobb, azaz magának a fának a színe. Jobb, ha ez marad. Pácolás, lakkozás, aztán kész is. Ügyelj rá, hogy elég vastag legyen a lakk, mert másképp le is pereghet, kophat róla. Ha mégis ragaszkodsz a festéshez, akkor a boltban megmondják, mit kell venned, tenned.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Falból kiszakadt radiátort hogy lehet megjavítani?

Az történt, h a földön ültem a radiátor mellett és ahogy felkeltem, elveszítettem az egyensúlyomat, belekapaszkodtam a radiátorba és kicsit kitéptem a falból! A tetején a csavarok kilógnak a lyukból és az egész ferdén áll. Hogy tudnám megjavítani egyszerűen?

10

Mit jelent az hogy a hidraulika olaj 32-es vagy 22-es esetleg 46 os? Mit takarnak a számok?

1

Édes apukám nagyon szeret barkácsolni, kint a ház körül. Bármit: hegesztés, szerelés, építkezés. Karácsonyra szeretnék ezzel foglalkozó könyvet venni neki. Tudnátok felsorolni pár könyv címet?

5

Mi a pillanat ragaszto?

3

Jó lesz ez így?

Legolcsóbb szigetelő gumit vettem a nyílászáróimra,amiken egyébként van szigetelés,csak vetemedettek a nyílászárók.Ezeket a gumikat a tokra tenném,nem az ablakszerkezetre,mert akkor nem lehetne becsukni az ablakot.Jó ötlet lehet ez?Igaz látszana az ablak mellett a gumi.

2

Budapesten melyik boltban kaphatok szilikoncsövet?

1 centiméter alatti átmérőjű kellene.

2

Átfesthető-e a siladecorral kezelt kültéri fafelület vízbázisú festékkel, ill. fordítva?

1

Hol kapható Budapesten Leatherman zsbkés?

Konkrétan a wave és a charge al

2

Hol lehet Budapesten venni textilfestő sprayt? Csak webshopokban találok. Arany, barna és ezüst színekben kellene, lehetőleg nem méregdrágán.

2

Ajánlana valaki jó asztalost Debrecenben? Lapra szerelt nappali szekrénysort vettünk, ennek az összeszereléséhez lenne rá szükség.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!