Találatok a következő kifejezésre: Tegnap óta nap (194 db)

21 hetes kismami vagyok a napokban nagyon is éreztem a baba mozgását viszont tegnap óta alli talán ha egyszer. ugye nincs semmi baja csak most pihizik?

Legjobb válasz: Tegnap nekem is alig mozgott, ma meg még "korán van". No meg még amúgy is picike, és sok mozgást még nem is érzel. Nekem még tegnap elõtt a védõnõ mikor nézte a szívhangot akkor is mondta, hogy na már mocorog, és semmit nem éreztem, pedig 32 hetes vagyok, és én már szinte minden mozdulatát érzem. SÕT. Ez már nem is mozdulat.. :)) Sokszor kirugja az oldalam. Érzika frontokat, meg szimplán a rosszabb idõt is. Neked sincs kedved kimenni ha nem süt a nap nem? ;) Próbáld megmozgatni a hasad, hátha felébred. Én sokszor csinálom ezt. De mostmár ha csak mozdulok is, az ágyban akkorát "leng" a poci, hogy szegény egybõl felébred, és már arra is reagál.. :) Ne aggódj! De azért figyelj rá, hisze ez természetes. 32 hetes kismama

Tegnap nekem is alig mozgott, ma meg még "korán van". No meg még amúgy is picike, és sok mozgást még nem is érzel. Nekem még tegnap elõtt a védõnõ mikor nézte a szívhangot akkor is mondta, hogy na már mocorog, és semmit nem éreztem, pedig 32 hetes vagyok, és én már szinte minden mozdulatát érzem. SÕT. Ez már nem is mozdulat.. :) ) Sokszor kirugja az oldalam. Érzika frontokat, meg szimplán a rosszabb idõt is. Neked sincs kedved kimenni ha nem süt a nap nem? ;) Próbáld megmozgatni a hasad, hátha felébred. Én sokszor csinálom ezt. De mostmár ha csak mozdulok is, az ágyban akkorát "leng" a poci, hogy szegény egybõl felébred, és már arra is reagál.. :) Ne aggódj! De azért figyelj rá, hisze ez természetes. 32 hetes kismama
Nyugi nincs baj.Az én babóm is pihizik, néha egész nap alig érzem.De utána bepotolja:) A front is lehet!Ne aggódj.Minden jót.26hetes kismama
En is 21 hetes kismama vagyok, es ugyan igy van nalunk is.Kedden , szerdan annyit mozgolodott, rugdosott, es tegnap mar szinte alig, talan csak este ereztem egy kicsit, ma viszot meg nem.De ne izgulj Te se, biztos, h semmi baj nincsen, egyszeruen meg kicsike, es nem erezzuk minden mocorgasat, de ahogy olvasgatom azert akkor is elofordul olyan nap, h kevesebbet mocorog. Nagyon boldog babavarast kivanok neked!
Ne aggódj!Az én kisbabám is ilyen volt tegnap, az NST is alig lett jó..De ez volt velünk 20-25hetes korunkban is.Szórakozott velem a kis lurkó!Egyik nap rengeteget mozgott, aztán 2-3napig alig.Emlékszem, még el is mentem a védõnénihez, hogy nézzünk stívhangot, mert nagyon rossz érzés volt!Aztán megnyugtatott.Ha téged is, akkor menyj el hozzá, és nézzetek egyet, de ez teljesen normális, hogy ilyen , és ilyen is lesz!Nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokatlegalább megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül :) pfuuuu

Ha az ovu tesztem tegnap volt pozitív, ma pedig majdnem pozitív, akkor lehet megvolt a peteérésem? Vagy a neg. Napon az ovuteszten nem lehet csík? Nagyon kicsit halványodott tegnap óta, így is vehetem negatívnak?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d2d39406585413ddfe588a..

Legjobb válasz: Ha már halványabb, mint elõzõ nap, akkor az elvben már negatív. Ha holnap még halványabb lesz, akkor valószínû, hogy megvolt az ovud. Viszont lehet jobb lenne inkább a délutáni órákban csinálni, úgy 5-6 óra felé a legjobb, és elõtte 2 órával már mérsékeld a folyadék fogyasztást.

Ha már halványabb, mint elõzõ nap, akkor az elvben már negatív. Ha holnap még halványabb lesz, akkor valószínû, hogy megvolt az ovud. Viszont lehet jobb lenne inkább a délutáni órákban csinálni, úgy 5-6 óra felé a legjobb, és elõtte 2 órával már mérsékeld a folyadék fogyasztást.
Nekem csak annyi a kérdésem, hogy az ovu utáni elsõ nap után már nem is voltatok együtt?Ez mindig így van?Mert akár ez is gátolhatja a teherbe esést...olyan, mintha csak azért lennétek együtt(lelki gát).NE haragudj meg azért, amit írtam, nem bántani akarlak!És persze nagyon DRUKKOLOK!
A kérdező hozzászólása: Közvetlenül után a férjem tüszös mandulával lázasan feküdt - sajnos :(( Azóta voltunk együtt, de azokat már nem jegyeztem, mert ovu szempontjából nem fontos. De azért köszi :)
Akkor jó(tudom ez most hülyén hangzik)!Remélem a férjed rendbe jött azóta.Feltétlen írj majd.
A kérdező hozzászólása: Hello Sorstárs! Mi újság? Teszteltél? A hõd hogy alakult mára? Én nem mertem reggel tesztelni, a hõm ugyanannyi, mint tegnap. Szorítok :)
Teszteltem, de negatív lett. A hõm kicsit lejjebb ment, szerintem holnap fog megjönni..talán majd legközelebb:-)
A kérdező hozzászólása: Most csinátam én is 10-es tesztet, de nekem is negatív :( Azért megírod majd a fejleményeket?
Persze megírom azért ha megjött:-)) Én már lemondtam róla, de neked nagyon-nagyon szorítok továbbra is! Hátha csak késõbb fogant, azért nem mutatja a teszt!
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam magammal és csináltam egy ovu tesztet, lássam van-e egyáltalán HCG és egy halvány csíkor kaptam. Ezért nem gondolom, hogy sikerült :( Azért majd jelentkezem, de te se add fel addig, amíg meg nem jön :)
A kérdező hozzászólása: Nekem reggelre leesett a hõm 2 tezedet és meg is jött sajnos :( Veled mi újság?
Nekem még nem jött meg, és a hõm se esett annyit, gondolom holnapra fog, mert a teszt meg negatív. Sajnálom, hogy neked megjött, de majd legközelebb!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szurkolok, hátha :)
Szia! Megjött nekem is.. Közetkezõ hónapban találkozunk?:-))
Jaj, nyugi én is mindig így érzek. Szerintem holnap teszteljünk újra, reggeli elsõbõl! Azért ha nem bírnád ki, írd meg az esti teszt eredményét!:-)
A kérdező hozzászólása: Nekem ma vagy holnap nem kellene megjönnie. Sajnos eléggé úgy érzem, hogy meg fog jönni (görcsölgetek, mint mindig). Én reggel megint tesztelek, ha nem jön meg addig. Vagy lehet még ma este is egyet? Tudom, felesleges, csak már nem bírok várni. több, mint 3 év - nagy idõ ...
Szerintem is inkább késõ délután csináld az ovutesztet, akkor a legpontosabb. A görbébõl még nem látszik semmi. Ha van még teszted, csinálj egyet ma 5-6 óra fele, aztán holnap du. is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Azt elfelejtettem írni, hogy minden nap kettõt csináltam, egyet délelõtt, egyet délután. A tegnap délelõtti és délutáni egyforma erõs volt, a ma reggeli kicsit halványabb és most is csináltam egyet, ezen már szinte nem is látszik a vonal.
2.vagyok Akkor remélem voltatok együtt tegnap a férjeddel, és legyetek együtt még ma is :) Drukk
Szerintem tegnap megvolt a pé-d hõ alapján. Egyébként nekem is mindig a 2.pozitív napon van pé-m, vagyis éppen ma:-) Akkor mostantól együtt számoljuk a napokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor talán most sikerül :) )) Egyébként voltunk együtt tegnap és már ma is. Már teljesen elmúlt a petefészek fájdalmam is. Kíváncsi leszek a reggeli hõmre. Kedves utolsó, neked nincs hõgörbéd?
Eddig ilyen a görbém.. [url=http://www.fertilityfriend.com/home/251f0d/]My Ovulation Chart[/url]
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Mi újság veled, hogy alakult a görbéd azóta? Az enyém ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d2d39406585413ddfe588a.. Nekem ma, vagy holnap kellene megjönnie, de szerintem meg is fog.
Nagyon szépek a görbéitek, drukkolok hogy ne essen le:)
A kérdező hozzászólása: Köszi Reggel ellõttem egy 10-es tesztet, de full neg. lett. Már ki kellett volna mutassa halványan, nem?
Nem valószínû, inkább 2 nap múlva ismételd meg!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Amint látod a görbémen, én is csináltam tesztet, szintén negatív. Tudja a fene, hogy korán van-e. Nekem nem elsõ terhesség, eddigiek ilyenkor már látszottak. Mikor tesztelsz legközelebb? És mikorra kellene megjönnie? Nekem még van 2 napom.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom. Ha van kedved, persze. Én tettem fel azt a kérdést, hogy miért majdnem poz. a ciklus 2.napján az ovu teszt. Mára teljesen leesett a hõm, lehet nagyon korai peteérésem lesz. Majd este csinálom a köv. tesztet, hátha. A tüneteim egyébként illenek a peteérésre, mert szúrkál a petefészkem.

Valami azonnali segítséget tudtok írni felfázásra? Tegnap óta állandóan pisilési ingerem van, tegnap reggel beültem sós forró vízbe akkor el is múlt, egész nap nem volt bajom, aztán este megint kezdődött.

Este is beültem forró vízbe,de ma reggel megint érzem.Segítsetek!!!Nem pisilek véreset,csak állandóan ingerem van,és picit csíp...

Legjobb válasz: A múlt élen 1 hónapban 3-szor voltam felfázva. Véres vizelet, állandó borzalmas görcsök, minden megvolt. Ha nagyon durva, akkor urulógia és antibiotikum kell rá. Viszont ha csak enyhe és csak inger van de fájdalom nincs, akkor sok folyadék és UROGIN gyógynövényes lötyi és nekem nagyon jól bevált, de sokan mások is mondták már, hogy nekik is. Patikában lehet kapni és egy két nap alatt helyretesz. De ez nem jó akkor, ha nagyon súlyos a felfázásod. HA nagyon sokat jársz wc-re és fáj is, ne várd meg míg rosszabb lesz, nekem elhiheted!!! UROLÓGIA! Ne érezd gáznak, mert mindnenél fontosabb az egészsséged és nehogy vesemedence-gyulladásod legyen belõle mert az kórház!!! Nem ijesztegetni szeretnélek, csak nem kaarom hogy átéld azt, amit én tavaly.....ezért félek idén is a téltõl......

A múlt élen 1 hónapban 3-szor voltam felfázva. Véres vizelet, állandó borzalmas görcsök, minden megvolt. Ha nagyon durva, akkor urulógia és antibiotikum kell rá. Viszont ha csak enyhe és csak inger van de fájdalom nincs, akkor sok folyadék és UROGIN gyógynövényes lötyi és nekem nagyon jól bevált, de sokan mások is mondták már, hogy nekik is. Patikában lehet kapni és egy két nap alatt helyretesz. De ez nem jó akkor, ha nagyon súlyos a felfázásod. HA nagyon sokat jársz wc-re és fáj is, ne várd meg míg rosszabb lesz, nekem elhiheted!!! UROLÓGIA! Ne érezd gáznak, mert mindnenél fontosabb az egészsséged és nehogy vesemedence-gyulladásod legyen belõle mert az kórház!!! Nem ijesztegetni szeretnélek, csak nem kaarom hogy átéld azt, amit én tavaly.....ezért félek idén is a téltõl......
igyál mnél többet (ne szénsavasat) és legalább 3-4 litert! forró vízbe ülj és huzz zoknit még a lakásban is

Mi lehet a baja? Kb.4-5 napja vettem egy nyuszit, 1-2hónapos lehet, és tegnapig tök jól elvolt, de tegnap óta alig eszik, nem olyan élénk mint eddig volt, szinte csak fekszik egész nap.

A fülei normál esetben ugye felállnak de egy napja igy lekonyulnak s?t az egyik igy átment a másik oldalra, szoval nem áll a normális helyén. Remélem érthet?, ja és az olyan válaszolok kiméljenek akik csak azt tudják mondani hogy:" vidd el dokihoz, minek az ilyen embernek állat..stb.." Ha estig nem javul elviszem az állatkórházba, ugyanis szombat van és ahova szoktunk járni az már zárva van.

Legjobb válasz: Hol tartod a nyuszidat? Lehet megcsípte a szúnyog és azért ilyen. MIvel eteted? VAgy lehet hogy szimplán csak melege van.. az enyém is szokott ilyet csinálni, ha este sem fog enni amikor már lehül az idõ akkor komolyabb baja lehet... Tegyél neki be friss vizet, hátha iszik belõle..

Hol tartod a nyuszidat? Lehet megcsípte a szúnyog és azért ilyen. MIvel eteted? VAgy lehet hogy szimplán csak melege van.. az enyém is szokott ilyet csinálni, ha este sem fog enni amikor már lehül az idõ akkor komolyabb baja lehet... Tegyél neki be friss vizet, hátha iszik belõle..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, elvittük dokihoz adott antibiotikumot meg infuziot, ám mindennek ellenére a nyuszi délután 5óra körül elpusztult.. :'( R.I.P.
Utolsó válaszolónak van igaza, teljes mértékben. Fogadd meg a tanácsait, gyakorlott nyulas vagyok, én is ezt írnám.
szénát egyen szénával, meg reggel este egy kis marék nyuszitápot... nagyon fiatal még, te meg össze-vissza eteted :S nem csoda, hogy megy a hasa szegénynek... http://www.nyuszivilag.hu/taplalas.htm 6 hetesen szokták elválasztani õket az anyukájuktól :(( nem kell neki kenyeret sem adni, még szárazon sem, semmi szükség rá, azonkívül nem is nyuszinak való... http://www.torpenyul.hu/content/t%C3%B6rpeny%C3%BAl-%C3%A9tr..
Ha a nyuszi mégcsak 1-2 hónapos az nagy baj.Olyankor még az anyja mellett a helye. Három hónapos kor alatt tilos zöldség, gyümölcs, fû stb. Csak széna és száraztáp.És a kenyér is tilos.Mielõtt belevágtál a nyuszizásba utána olvashattál volna a dolgoknak...
A sok zöldtõl kakil folyósat.. Én is bele estem anno ebbe a hbába, a nyuszi nem nagyon tud mértéket tartani... Vegyél el tõle minden zöldséget és csak száraz tápot vagy kenyeret adj neki(a kenyér nagyon száraz legyen). A sok zöldtöl kezd menni a hasa, a nyuszik abba el is pusztulhatnak, vigyázz vele..
egy orvos biztos megmondja a választ
A kérdező hozzászólása: amugy nem hiszem hogy túl etettem, eddig normálisan evett mostmeg pont hogy alig eszik.
A kérdező hozzászólása: Most már a széklete is kezd folyós lenni, eddig szépen bogyózott, most már hígabbat kakil.
Hát a nyulak nenagyon szoktak felfázni, nekem a nyuszim kint töltötte a telet is egy hatalmas ketrecben, annyi hogy az ólja tele volt szénával. (vicces volt amikor csak a feje látszott ki a széna közül).. Figyeld meg hogy nem e folyik az orra, vagy nem hapcizik e ha nem akkor valószínüleg nem megfázás.. Nem lehet hogy túletetted? akkor is szoktak így viselkedni. Ha holnara nem lesz jobban, akkor valami komolyabb baja lehet..
A kérdező hozzászólása: Lakásban van szabadon jár-kel, füvet kap enni, salátát, száraz tápot, szárított kenyeret, vize az mindig friss és inkább iszik mint eszik. Adtam még neki répát meg paprikát de azt nem eszi. Egyik ismerõsöm szerint felfázott, mert a fürdõszobában csempe van és tegnap végig ott kuksolt..
Sajnálom..
Hát azért, ha tegnap óta nem érzed nézzen meg orvos mindenképp!!!
Ma lustálkodik kicsit, úgy döntött. Meg egy kicsit beljebb húzódott, hogy anya ne tudja úgy nyomon követni, és köszöni szépen jól van így. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy ennyien írtatok:) .Délután bejelentkezett többször is, megnyugodtam.Legközelebb nem pánikolok így be inkább várok!Köszi nektek
Egyet értek az utolsóval, nekem a 4. babám volt 36 hetesen amikor nem éreztem. Én se írom le a továbbiakat! Az teljesen hülyeség, hogy otthon várj!
Érzed már a babádat? Ne hallgass senkire, ha valami azt súgja, hogy baj van, menj azonnal egy uh-ra. Én is mások véleményét kérdeztem és ráadásul már a 3. babám volt, pont 20 hetesen. Nem írom le a történteket, mert neked ez most nem segítene, de ne hallgass csak a belsõ megérzéseidre!!! Remélem azóta minden oké!
Nehogy elrohanj már dokihoz! Egyél csokit, igyál kólát, hallgass zenét és várj! :) Meg fog rugdosni a kisember!
én próbát tennék a csokival és a cólával ...attól nagyon beindulnak...ha akkor sincs jel akkor mennék a dokihoz! 25+2km
Van olyan idoszaka, amikor aktívabb és van olyan amikor csak itt-ott bezelentkezik. Ez pár napig is eltart nálam. 24 hkm
Én ilyenkor azt csináltam, hogy hanyatt feküdtem, rátettem a kezem a hasamra, egy idõ után kényelmetlen lett neki, és elkezdett mozgolódni.
Ilyen nálam is szokott lenni. Egyik nap szinte reggeltõl estig "edzést" tart, másnap meg csak apróbb jelét adja hogy minden rendben. Ilyenkor szoktam azt mondani hogy biztos kifáradt. Sõt mikor ez az egész napos mocorgása van, akkor már rákészülök hogy következõ nap "pihi" van :D Bár ujabban még éjszaka sem nyugszik... szintén 20 hetes

Julius 23, -án kellett volna meg jönnie tegnap ota barnánásom van kicsit. A menszeszem mindig pontosan jön meg menszesz után 21. napra. Tegnap vettem egy tesztett negativ lett. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: szia lehet hogy csak kesik es mar lehet hogy holnap meg is jon a barnazas miatt.szerintem ha nem jon meg holnap akkor csinalj megint egy tesztet 2 nap mulva reggeli elso vizeletbol.

szia lehet hogy csak kesik es mar lehet hogy holnap meg is jon a barnazas miatt.szerintem ha nem jon meg holnap akkor csinalj megint egy tesztet 2 nap mulva reggeli elso vizeletbol.
én is pont ebben a helyzetben vagyok, szerintem csinaálj még 1 tesztet ha nem jon meg...
persze.ma is akciozatok
Én is a ciklusom 12. napján vagyok! Voltam is ma dokinál és az ultrahang szerint van egy nagy érett petesejtem. Nagyon szeretnék kisbabát, így aztán bevetek mondent. Iszom a cickafarkfû teát még két napig, aztán kezdem a palástfû teát. Remélem bejön mindkettõnknek!
A hõ menstruáció elõtt esik le, nem a peteérésnél!
A kérdező hozzászólása: peteéréskor is leesik a hõ!máj.19-re várom a menzim!3.válaszolónak!

Ma reggel hirtelen jött fehér folyást vettem észre, nincs szaga, nem csíp, sűrű és fehér, mint a testápoló. 26 naposak a ciklusaim, ma tartok a 20. napon. Tegnap volt egy két csepp barnázásom. Enyhén görcsölök tegnap óta. Sikerülhetett?

Fél éve próbálkozunk de ilyet még nem tapasztaltam.Mensi elött 1-2 nappal vizes folyásom szokott lenni ,de az nem hagy nyomot a fehérnemün ez pedig igen.Ilyenkor a mellem is szokott feszülni most viszont csak nagyobb keményebb de nem fáj.Köszi hogy meg halgattatok.Korai az öröm?

Legjobb válasz: A luteális fázis felénél a legtöbb nõnek krémes a nyálkája. Az egy-két csepp barnázás jó jel lehet. Azt írtad hogy mensi elõtt 1-2 nappal vizes folyásod szokott lenni, de akkor nem értem miért hasonlítod össze a mostani folyásodat az akkorival, mikor most a 20 cn.-en vagy és 26 napos a ciklusod. Igen, korai az öröm, viszont esélyed van rá a barnázás miatt. Szurkolok!

A luteális fázis felénél a legtöbb nõnek krémes a nyálkája. Az egy-két csepp barnázás jó jel lehet. Azt írtad hogy mensi elõtt 1-2 nappal vizes folyásod szokott lenni, de akkor nem értem miért hasonlítod össze a mostani folyásodat az akkorival, mikor most a 20 cn.-en vagy és 26 napos a ciklusod. Igen, korai az öröm, viszont esélyed van rá a barnázás miatt. Szurkolok!
Az öröm midenképpen korai, de ha nem jön meg, 2-3 napra rá csinálj tesztet és minden kiderül. Én szorítok, sok sikert!
Szia!Csati az elõttem szólóhoz, én még mindig a késéstõl számított egy hetet javasolnám tesztelésre, mert korai vetélés nagyon sûrûn elõfordul sajnos, és bizony a teszt attól lehet pozitív, a váladék pedig lehet felfázástól is, hiába nem csíp.Én attól drukkolok, és írj, hogy mi lett a végeredmény.Sok sikert.Egy öreg róka

A mensi kb 2 napja kesik a hom magas(37) mar napok ota a hasam neha gorcsol mint maskor a mensi napjan, a mellem csak a tegnap ota kezdett el fajni viszont szombaton teszteltem negativat. Remenykedhetek hogy egy ev utan vegre osszejott?

emenykedhetek vagy most is csak a termeszet jatszik velem.Amugy semmi terhessegi tunetem nincs.

Legjobb válasz: Nálam ugyanígy kezdõdött mensi elõtt el kezdtem görcsöni a hõm magas volt, mikor nem jött meg 3 nap múlva csináltam tesztet pozitív lett. (6 hetes)

Nálam ugyanígy kezdõdött mensi elõtt el kezdtem görcsöni a hõm magas volt, mikor nem jött meg 3 nap múlva csináltam tesztet pozitív lett. (6 hetes)
Szia!Szerintem te voltál az aki a kérdésemre válaszolt!Én is ugyan igy vagyok mint te!!!!!Várj még!!!!!!2-3 nap mulva csinálj még egyet én is igy teszek!!!!!Drukkolok!Viki
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen en is szoritok neked ird meg majd az eredmenyt en csak egy het mulva tesztelek felek az egy csiktol.

22 hetes kismami vagyok és tegnap óta szurkál a pocakom. Szokott ilyen érzésem lenni egy nap 1szer-2szer, de ez ez érzés egész nap jelentkezik ha a jobb oldalam felé hajulok. Ez mitöl van?

Aggódom,mert egész nap ha pl véletlenül úgy mozdulok beszúr.Csak a pocakom jobb oldalán érzem ezt,a csíp? csontom környékén függ?leges irányban.Az ágyból is nehézkes felkelnem mert egyb?l szúr.

Legjobb válasz: Mivel írtad, csak 1 oldaladon érzed, szerintem a kicsi most épp ott helyezkedhet el, és valami ideget nyom. Ha úgy érzed, hogy ez a fájdalom nagyon rossz, akkor keresd fel a dokidat vagy menj be a kórházba egy Uh-ra.

Mivel írtad, csak 1 oldaladon érzed, szerintem a kicsi most épp ott helyezkedhet el, és valami ideget nyom. Ha úgy érzed, hogy ez a fájdalom nagyon rossz, akkor keresd fel a dokidat vagy menj be a kórházba egy Uh-ra.
szia!! ez teljesen természetes, nyugodj meg!! a baba helyezkedik, még van helye bõven, így sokszor téved olyan helyekre, ahol Neked kellemetlen lehet. meg a méh szalagok is nyúlnak, ez pedig ilyen éréssel jár. szóval nyugi!! boldog pocakoskodást, 35 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!