Találatok a következő kifejezésre: Tegnap óta nagyon fáj (74 db)

Tegnap óta nagyon fáj a jobb mellem. Van benne egy kis görcs is. Mitõl lehet? Ha fejem alig jön belõle, szoptatni nem tudok, mert a kislányom nem akarja elfogadni a mellemet. Van valami megoldás rá valami praktika amitõl elmúlik ez a fájdalom?

Legjobb válasz: Valószínüleg begyulladt a melled a sok tejtõl,nagyon meleg vízzel zuhanyoztasd a fájó melled fõleg ott ahol a csomó van benne úgy 10-15percig és utána masszírozd meg egy kicsit és tedd rá a babádat úgy hogy az alsó ajka a csomó felõli oldalon legyen és ezt mind addig ismételd míg meg nem szûnik a fájdalom.De tényleg inkább forró víz legyen mert ez megnyitja az eldugult tejcsatornákat,fájdalmas lesz a szopi is de muszáj.Nekem bevált már kétszer. Sok sikert.

Valószínüleg begyulladt a melled a sok tejtõl, nagyon meleg vízzel zuhanyoztasd a fájó melled fõleg ott ahol a csomó van benne úgy 10-15percig és utána masszírozd meg egy kicsit és tedd rá a babádat úgy hogy az alsó ajka a csomó felõli oldalon legyen és ezt mind addig ismételd míg meg nem szûnik a fájdalom.De tényleg inkább forró víz legyen mert ez megnyitja az eldugult tejcsatornákat, fájdalmas lesz a szopi is de muszáj.Nekem bevált már kétszer. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.már maszírozgattam, meg próbáltam szoptatni, de nem nagyon ment, ezért fejtem és már jobb de még a forró vizet kipróbálom, mert még azért ott a csomó.
Úgy tedd mellre a babát, hogy az álla a csomó felé legyen...tudom, neha hülye pózt kell felvenni. Mindíg azzal kezd a szoptatást amelyik fáj, elõtte masszírozd meg. Ne add fel, akárhogy fáj. Ha lázas vagy, ad a doki gyulladáscsökkentõt!

Hétfõre vártam a menstruációmat legkésõbb, de nem jött meg még mostanra sem. (Kedd délután van. ) Nem szokott késni. Tegnap óta nagyon fájnak oldalt a melleim, és szinte egész nap hányingerem van. Mi okozhatja?

Ha babát várnék, akkor ugye nem oldalat fájnának a mellek? Fogok tesztet venni, de addig is jó lenne tudni, hogy volt-e már valaki hasonló helyzetben. Elõre is köszönöm a hozzászólásokat!

Legjobb válasz: Még annyit, hogy soha nem fájtak még oldalt a melleim. Ha nagy ritkán úgy is alakult, hogy mensi elõtt fájt, akkor elõl.

A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy soha nem fájtak még oldalt a melleim. Ha nagy ritkán úgy is alakult, hogy mensi elõtt fájt, akkor elõl.
Ha védekezés nélkül volt szexuális kapcsolatod lehetsz terhes. De 1 nap késés még nem jelenti, hogy az vagy. Még az sem, hogy a melled nem ott szokott fájni, ahol most. A feltételezett teherbeesést követõ 10-12 után már érdemes tesztet csinálni. Tedd meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Tesztelni fogok, ha addig nem jön meg.

Tegnap óta nagyon fáj a torkom, szerintem elkaphattam valamit és most éppen egyedül vagyok itthon. Mit csináljak h ne fájjon ennyire? A mézes tea jó avgy nem szabad meleget ilyenkor?

egy gombócot érzek atorkomban vagy a garatban inkább nemtudom és a hallojáratomat is érinti ugyérzem. Mit kell csinálni ilyenkor ?? tele van bacival ráadásul ami sehogyse jön ki.

Legjobb válasz: ja és enni se tudok mert iszonyuan fáj ha nyelek. és ha befogom a fülem akkor furcsamod kevésbé fáj.

A kérdező hozzászólása: ja és enni se tudok mert iszonyuan fáj ha nyelek. és ha befogom a fülem akkor furcsamod kevésbé fáj.
Vegyél calcimusc injekciót a patikába, tedd bele 1 dl teába vagy vízbe és azt idd meg, hatásosabb mint a sima gyógyszer. Naponta 1-et igyál. Ha még mindig nagyon fáj akkor max késõ este még egyet. Nekem mindig ez segít. És nem is drága.

Tegnap óta nagyon fáj a jobb forgóm. Ha ülök akkor nem fáj, csak felállás és menés közben. Elkezdtem calcium pezsgőtablettát szedni. Nem korai még ez? Most már végig igy lesz? 23 hetes vagyok

Legjobb válasz: hogy mi korai meg mi nem ez egyénfüggõ. Nekem is volt elég sok "nyûgöm" amire azt hittem korai, és ha végig megmarad akkor az húzós lesz, de a legtöbb része elmúlt és hetekig tartott ugyan de változatos volt :))) Mindig más nyûg... Lehet nem vígasztal... de ez várható :) Fõ a változatosság. Én pl. már a végén vagyok, még két napom van.. de kb 3 hete nagyon fittnek és mozgékonynak érzem magam, holott azt hittem a vége lesz a legnehezebb, van hogy könnyebben mozgok mint 27-30 hetesen.. :) Érdekes csoda ez amit átélünk! Sok sikert és változatos heteket! :)

hogy mi korai meg mi nem ez egyénfüggõ. Nekem is volt elég sok "nyûgöm" amire azt hittem korai, és ha végig megmarad akkor az húzós lesz, de a legtöbb része elmúlt és hetekig tartott ugyan de változatos volt :) )) Mindig más nyûg... Lehet nem vígasztal... de ez várható :) Fõ a változatosság. Én pl. már a végén vagyok, még két napom van.. de kb 3 hete nagyon fittnek és mozgékonynak érzem magam, holott azt hittem a vége lesz a legnehezebb, van hogy könnyebben mozgok mint 27-30 hetesen.. :) Érdekes csoda ez amit átélünk! Sok sikert és változatos heteket! :)
Szia. Én 18 hetes vagyok, nekem is van ilyen gondom. Hol az egyik oldalon fáj, hol a másikon, hol mindkettõn, ahol a comcsontom meg a csípõcsontom találkozik. És csk akkor ha megyek. És csinálni vele semmit sem tudok.

36 hetes vagyok, és tegnap óta nagyon fáj a bal oldalamon lent a petefészkemnél?

Néha be is keményedik a hasam,de ez a fájdalom nagyon durva,kisugárzik a combomba.nem tudom eldönteni,hogy ez most fájás,vagy inkább csak jósló lenne?Alig birok menni.

Legjobb válasz: A "csúnya combfájdalom" önmagában még nem utal a szülés beindulására, azért fáj annyira, mert elszorítja az idegeket, ez velem is megesett, többször össze is csuklott a lábam, amikor álló helyzetben voltam. Lehet, hogy jóslóid vannak, de ennyi idõsen ez már nem furcsa. Ha egyszerre érzel fájdalmat és keményedést, akkor az fájás szerû. Ha azonban nem rendszeresek (pontosan ugyanannyi idõnként jönnek), akkor egyelõre még várakozni kell...

A "csúnya combfájdalom" önmagában még nem utal a szülés beindulására, azért fáj annyira, mert elszorítja az idegeket, ez velem is megesett, többször össze is csuklott a lábam, amikor álló helyzetben voltam. Lehet, hogy jóslóid vannak, de ennyi idõsen ez már nem furcsa. Ha egyszerre érzel fájdalmat és keményedést, akkor az fájás szerû. Ha azonban nem rendszeresek (pontosan ugyanannyi idõnként jönnek), akkor egyelõre még várakozni kell...
Pontosan ilyen érzésem volt nekem is 2 napja éjszaka, ugyanez, csak nem keményedek. 32 hetesek vagyunk a babám nagyobb egy picit mint kellenne nekem is, és egyenlõre faros.de azóta semmi és a baba is kaparászik:-) Én is arra gondoltam valami ideg lehetett amire ráfeküdt...!
A kérdező hozzászólása: Igen, lehetséges, hogy valami ideget nyom.De hol elmúlik, hol erõsödik.Mostmár mintha az egész hasam alja fájna mensi szerûen.Várok türelmesen.
H1N1 gyanús. dokihoz minél hamarabb
Hallgasson rád egy orvos, akár ügyeleten is.
Ezt szerintem tüdõgyulladás jelentkezik, de nem biztos. Szóval irány orvos!!
A kérdező hozzászólása: jaj, ne ijesztgessetek. most jutott eszembe , hogy attól esetleg nem lehet, hogy tegnap elõtt csak egy pántos vékony hálóingeben aludtam , és arra ébredtem hogy ki vagyok takarva és fáztam, fel is kellett vennem egy másik pizsit(mert rettenetesen fázós vagyok)
21:56 vagyok! Bocsi, én nem akarlak megijeszteni. Csak szerintem erõsen ajánlott forduljon orvoshoz!

Mit csináljak? Tegnap óta nagyon fáj a fejem, nembírom már.

Fájdalomcsillapítót már nem vehetek be. Orvoshoz leghamarabb csütörtökön tudok menni, de feleslegesnek tartom, mit tudna csinálni? Voltam már ilyennel 1x orvosnál, csak szemészetre küldött el.

Legjobb válasz: Pihenj, igyál kávét, egyél, igyál eleget, masszírozd a fejed, hajolj le-valaki tartsa lenyomva a fejed, te pedig told felfelé És a szemészeten mit mondtak?

Pihenj, igyál kávét, egyél, igyál eleget, masszírozd a fejed, hajolj le-valaki tartsa lenyomva a fejed, te pedig told felfelé És a szemészeten mit mondtak?
A kérdező hozzászólása: Mondta, hogy semmi gond nincs. Elég bunkó volt. A végén úgy dobott ki, közölte, hogy ne menjek töbször mert semmi baja nincs a szememnek, neki meg nincs ideje ilyenekre.
receptre lehet kapni imigran nevû orrsprét. nem tom mi lehet benne, de 2 p alatt elmúlik a fejfájás tõle. szupi érzés, de tényleg csak ha nagyon muszáj, akkor használom.

Tegnap óta nagyon fáj a fejem. Bevehetek még egy panadolt?

Tegnap 17 órakor bevettem egy felet, aztán 20 órakor még egy felet. Még most is nagyon fáj a fejem, nem árt ha beveszek egy egészet most is? 26 hetes vagyok.

Legjobb válasz: nyugodtan!

nyugodtan!
Nyugodtan bevehetsz, nem lesz baja a babának.
nekem is egy hete fájt a fejem és csak egy fél panadolt mertem bevenni na de az annyira kiütött hogy aludtam reggelig
Igyál sokat és hûtsd le magad, az is segít, hátha nem kell gyógyszer több. Ha van lehetõséged, aludj is egyet.
Panadol nyugodtan mehet. Borogasd a fejed, és vegyél be nyugodtan egyet, igyál, és pihenj! Ez a fejfájás az idióta kánikulától van. És nem árt, ha beveszel egy egészet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Most meg teljesen ingadozik a fejfájásom, még nem vettem be gyógyszert, mert vannak percek, amikor nem is fáj, fõleg, ha hûtöm a fejem... Remélem hamar elmúlik ez a nagy meleg...

Tegnap óta nagyon fáj a tarkóm?

Mit?l lehet ez? Ma is nemrég ébredtem és bárhogy próbáltam feküdni, mindenhogy fájt. :S Itt a tarkómnál bal oldalt fáj.. már vettem be Rubophent hátha elmúlik de ha nem fog akkor mit csináljak??

30 hetes kismama vagyok és tegnap óta nagyon fáj a jobb oldalam. Éjjel alig bírtam feküdni meg aludni mert sehogy se jó. Ma nem is mozgott annyit a babám. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Nekem is szokott fájni.Olyan rossz ha azon az oldalon vagy a hátamon fekszek.Remélem hamarosan szülök.Magas vérnyomás vizesedés 3.fokú érettségû lepény csökkent magzatvíz.37 h

Nekem is szokott fájni.Olyan rossz ha azon az oldalon vagy a hátamon fekszek.Remélem hamarosan szülök.Magas vérnyomás vizesedés 3.fokú érettségû lepény csökkent magzatvíz.37 h
Kedves 2.! De igen, jelezhet toxémiát a jobb bordaív alatti erõs fájdalom.Nyilván a többi általad leírt tünettel együtt, csak azokat a kismama nem érzi.Persze lehet ennek a fájdalomnak banális oka is, és nem szerettem volna megijeszteni.De azt gondolom, hogy jobb az ilyen dolgokkal orvoshoz kell menni.
4. vagyok:az a kell nem kell...
Nekem is ez a problémám volt, a jobb oldalam el kezdett fájné, elküldtek hasi uh-ra, kiderült hogy a baba nyomja a húgyvezetékemet, és vesetágulatot okozott, elküldtek vizelet vizsgálatra, találtak bacit is a vizeletemben, és így antibiotikumot kell szednem, most már nem fáj, de sok folyadékot kell innom, ill. azt a "trükköt" mondta a védõ nõ hogy szedjek c-vitamint mert azt nem szeretik a bacik. Szóval ha nem vagy lázas, nem fáj ahogy pisilsz, nem kell aggódnod, szerintem nálad is "csak" az lehet hogy növekszik a baba és nyomja a húgyvezetékedet! Azt javasolta rá a doki, hogy térdeljek le négy kéz láb, és lógassam a hasam, ismételd meg párszor naponta 5-10 percig, és remélhetõleg el fog múlni. De azért hogy megnyugodj, fordulj vele orvoshoz. De én szinte biztos vagyok benne hogy ez a probléma, mert olvasni is lehet róla, és a nõgyógyász is mondta, hogy elég gyakori ez terhesség alatt! Ne aggódj és kitartás! 28hkm
Akkor, az van mint nálam! :) Ne aggódj! Igyál sok folyadékot, hogy nehogy pangás legyen a vesédben, mert nekem tõle baci lett benne, és antibiotikumot kellett szednem. Jó babavárást!
Toxémiát ez? Toxémia: tartós magas vérnyomás, hirtelen nagy súlynövekedés (vizesedés), fehérje a vizeletben. Ez a tünet nem utal toxémiára, nyugi.Nem feküdted el magadat, vagy mozdultál rosszul? Engem jobban aggaszt, hogy nem mozgott annyit a baba, bár ilyenkor már való igaz, kisebb a hely odabent.Ma mi a helyzet? Én a biztonság kedvéért azért ma reggel felhívnám a dokimat a helyedben! Majd írj, hogy mi volt!Kíváncsi vagyok, drukkolok, hogy ne legyen semmi baj! Üdv. 3 gyerekes anya
S.O.S. ügyelet.Nem akarlak megijeszteni, de ez jelenthet toxémiát is.Inkább vizsgáljanak meg feleslegesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok voltam az orvosomnál megnézet minden rendben csak a baba rátelepedett a húgyhólyagomra meg a vezetékre azon ül meg tapossa. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi igen azt teszem :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!