Találatok a következő kifejezésre: Tegnap óta ki van száradva (2 db)

Kislányom 1 hetes, és tegnap óta a hasán nagyon ki van száradva a bőre. Eddig nem volt ilyen gond. Mitől lehet? Mivel kenjem be?

Legjobb válasz: Semmi gond,minden babánál elõfordul. Kenegesd gyógyszertári babaolajjal,pikk-pakk elmúlik. 5 hetes kisfiú anyukája

Semmi gond, minden babánál elõfordul. Kenegesd gyógyszertári babaolajjal, pikk-pakk elmúlik. 5 hetes kisfiú anyukája
Igen, sima patikai napraforgó olajat tegyél steril vattára, hipp hopp megoldja!
Az én lányomnak a kezérõl már a kórházban lekopott a bõr, a lábárõl itthon az elsõ pár napban. Én Neugranormonnal kentem, tökéletesen szépen begyógyult 2 nap alatt, és nem hámlott utána. Mondják hogy jó a napraforgó vagy paraffin olaj, de hallottam azt is, hogy a gyógyszertári fürdetõkrémet kend rá testápolóként, az is jó, vagy sima babatestápolóval. Megkérdezheted a védõnõd és a dokid is, hogy mit javasol.
A gyógyszertári fürdetõkrém testápolóként is használ és legjobb a száraz bababõrre. Esti fürdetés után be lehet kenni vele és elmúlik hamarosan!

Tegnap óta teljesen ki van száradva a mellbimbóm és körülötte. Miért?

Ma vagyok a ciklusom 25-ik napján.Mindig 28 napra jön meg.És teljesen ki van száradva a cicim.Nem száradt még ki soha így.Kb. 4 hete szedek bromot,mert babát szeretnénk.Kicsit feszül is,fáj is.De az lehet a mensi el? jele is.Szóval miért száradhatot ki ennyire?Sosem szoktam kenni magam krémmel egyébként.

Legjobb válasz: Pl új tusfürdõ,új mosópor és még sorolhatnám,hogy milyen vegyszerrel találkozhatott a melled. Nem hinném,hogy most egy kisárdt mellbimbó lehet egy baba elõjele,de bármi megeshet.Kend be olivaolajjal,attól szépen helyreáll,és nem lesz olyan száraz.

Pl új tusfürdõ, új mosópor és még sorolhatnám, hogy milyen vegyszerrel találkozhatott a melled. Nem hinném, hogy most egy kisárdt mellbimbó lehet egy baba elõjele, de bármi megeshet.Kend be olivaolajjal, attól szépen helyreáll, és nem lesz olyan száraz.
Lehet a terhesség jele is, meg az ellenkezõje is. Türelmesnek kell lenned!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!