Találatok a következő kifejezésre: Tegnap óta ki (64 db)

Szerintem a nyákdugó visszamaradt része lehet. Ettõl még húzhatod egy darabig.
szia! Vagy az , amit az elõttem író írt, vagy erõsebb folyás; ami a terhesség végén is igen gyakori. Ha nincsenek görcseid és /vagy nem folydogál a magzatvized, akkor még nincs itt az idõ.

2 hónapos babám orrát, már több, mint 2 hete reggel, este ki kell orrszívó-porszívóznom. Tegnap óta véres váladékot szívtam ki. Otrivin béby-t használunk szívás előtt és után. Mitől lehet ez? Mit használjak neki? más is tapasztalt már ilyet?

nem folyik az orra, hanem tortyog. nem értjük miért nem múlik el neki?

Legjobb válasz: nekünk is volt ilyen véres, az lehet attól hogy elpattan egy ér, megsérti az orrszívó a nyálkahártyát, stb... mi Sterimarral fújtunk elõtte és Nasivin csepp utána! ezt nekünk a Kórházban mondták (betelefonáltam és ott adtak tanácsot). A NAsivin az orrnyálkahártya duzzanatot csökkenti és ez kell hogy ne legyen bedugulva szegénynek. A Sterimar pedig fiziológiás sóoldat és oldja a váladékot és jobban kitudod szívni az orr mélyebb rétegébõl is és megszûnt nekünk hamar! próbáld ki ezeket! 8 és fél hós kisfiú anyukája

nekünk is volt ilyen véres, az lehet attól hogy elpattan egy ér, megsérti az orrszívó a nyálkahártyát, stb... mi Sterimarral fújtunk elõtte és Nasivin csepp utána! ezt nekünk a Kórházban mondták (betelefonáltam és ott adtak tanácsot). A NAsivin az orrnyálkahártya duzzanatot csökkenti és ez kell hogy ne legyen bedugulva szegénynek. A Sterimar pedig fiziológiás sóoldat és oldja a váladékot és jobban kitudod szívni az orr mélyebb rétegébõl is és megszûnt nekünk hamar! próbáld ki ezeket! 8 és fél hós kisfiú anyukája
ha nagyon vérzik eleredt neki akkor elpattant egy hajszálér és függölegesen tartva eláll egy idõ után a vérzés, legközelebb ovatosabban. ha kicsit vérzik akkor vagy felsértetedd neki picit és attol vérzik ugyanugy ovatosabban szivd legközelebb vagy a cucc kimarta az orrnyálkáját és attol vérezhet arrol nem etehetsz ennyi jah és ennek ellenére szivd sokszor merta pango váladék az orrüregbe középfülgyulladáshoz vezet (családomba fül-orr-gégész van:) onnan tudom ezeket)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

Márc.5-re voltam kiírva, de még mindig semmi, néha fáj a derekam. Tegnap óta valami fehéres ("takonyszerű" bocsi) jön ki belőlem. Lehet ez a nyákdugó vagy hívjam a dokimat? Nektek volt ilyen?

Legjobb válasz: Én mára vagyok kiírva, de semmi. Éjszaka majd leszakadt a derekam, nekem is volt 2-3 napig ilyen nyálkás folyás. De még csak 1 ujjnyira vagyok nyitva,mert tegnap csináltak magzatvízvizsgálatot. Hát várnunk kell türelmesen, bár én is nehezen birom.

Én mára vagyok kiírva, de semmi. Éjszaka majd leszakadt a derekam, nekem is volt 2-3 napig ilyen nyálkás folyás. De még csak 1 ujjnyira vagyok nyitva, mert tegnap csináltak magzatvízvizsgálatot. Hát várnunk kell türelmesen, bár én is nehezen birom.
Szia! Nem akarlak el keseriteni de én február 25-re voltam kiirva és még mindig egybe vagyok! Holnap császároznak mert nem vagyok kitágulva! Sok sikert és kitartást!
Szia! Én is márc. 5- re voltam kiírva, de nekem sincs semmi. Most jöttem haza NST- rõl és magzatvízvizsgálatról, de mindent rendben találtak. Még csak 1 ujjnyira vagyok nyitva. Elég türelmetlen vagyok már én is, akárcsak a család.
bocsi, de most akkor kicsit megkönnyebbültem, mert én meg 10-re vagyok kiírva, és semmi! a magzatvízvizsgálat fájt, mert ha nem lesz semmi, akkor kedden rám is az vár!
Én is eredetileg febr. 25-re voltam kiírva utolsó mens. máj 18. volt, de az uh. leletek alapján módosították márc 5-re.... még mindig egyben vagyok énis, de sehol semmi... vártam a hétvégi hidegfrontot, de az sem tette meg hatását :-( kitartás !!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nekem csütörtök óta nem is kellett mennem vizsgálatra csak holnap megyek ctg-re+vizsgálat. Remélem lesz a közeljövõben v.mi, mert már minden percben várjuk. :-) Nektek is kitartás és könnyû szülést!

Megvettem a Assasin Creed Brotherwood-ot és nem indul el. Azt mondták azért mert xbox slimem van és ez a fajta nem viszi se a codokat :S Nektek is van ilyen? (Tegnap flesseltettem ki az x et )

Legjobb válasz: Nekem is Slimem van és kikérem magamnak viszi a Cod-ot. Ja és nem kellett volna kiflesseltetni mert úgymond elrontottad az x-box jó minõségét. És különben is minden Xboxnak vinnie kell. Ha semmi esély rá cseréld el a ConsoleCornerben másik játékra, vagy az 576-nál.

Nekem is Slimem van és kikérem magamnak viszi a Cod-ot. Ja és nem kellett volna kiflesseltetni mert úgymond elrontottad az x-box jó minõségét. És különben is minden Xboxnak vinnie kell. Ha semmi esély rá cseréld el a ConsoleCornerben másik játékra, vagy az 576-nál.

Babámnak tegnap óta könnyezik a szeme és piros is! Kamilla teával törölgetem neki! ez így jó? Csütörtökön megyünk a védőbe! Addig is ne vigyem ki ebbe a szeles időbe ugye?

Legjobb válasz: Jó a kamilla teás törölgetés. Lehet hogy huzatot kapott. Ha nem muszáj ne vidd ki a nagy szélbe. Pár nap alatt elmúlik.

Jó a kamilla teás törölgetés. Lehet hogy huzatot kapott. Ha nem muszáj ne vidd ki a nagy szélbe. Pár nap alatt elmúlik.
A törölgetésnél arra ügyelj, hogy kívülrõl befelé törölj, mert a könnycsatorna a szem belsõ oldalán van, és ha bentrõl kifelé törölsz, akkor szétkened a szemén a könnyet/váladékot, tehát nagyobb felületen fertõzõdhet.
Lehet, hogy egy kis gyuladas van a szemen. Ha szoptatsz akkor nyugodtan torolgetheted anyatejes vattaval. Pici anyatejet lefejsz, hogy bele tudd martani a tiszta vattat. Hidd el csodakra kepes. Az en kisfiamnak is konnyezett a szeme es szegenykemnek reggelre ossze is volt ragadva, alig birta kinyitni. Nekem a vedono mondta, hogy az anyatejnel jobb nincs. Masnapra semmi baja nem volt. Napi 4-szer mostam le anyatejes vattaval es pici anyatejet csepentettem a vattarol a szeme sarkaba (belul). Rengeteg antitestet tartalmaz es gyuladas csokkento hatasa is van. Kulfoldon elunk es itt nagyon ajanljak ilyen esetekre. Ha nem szoptatsz akkor a kamillas torolgetes is jo, ahogyan elottem mar irtak.
A kérdező hozzászólása: 5 hónapos!
Mennyi idõs a kicsi?
A kérdező hozzászólása: attól mert könnyezik a szeme még nem "beteg".és muszáj leszek bevinni a védõbe!!
Vidd el az orvoshoz!!! Csütörtökig rosszabbodhat, és mivel beteg, a védõ õhöz, az egészségesek közé be sem szabad vinni! Na meg a kamillás lemosást sem mindegy hogy csinálod! 1 vattàt bele mártasz a kamillába, egyet török sz a szemén, majd új vattát megint mártassz, megint törölsz egyet, majd a másik szemet ugyan így, de naponta 6-7 alkalommal kell hogy érjen valamit, de nem Biztos hogy olyan baja van, amin ez segít!!!
A kérdező hozzászólása: oké!nem viszem ki!!!!köszönöm hogy írtatok!
Ne vidd ki!Borogasd neki, de nem meleg kamilás vizzel!Hideggel!Mert azzal csak rontasz!
Az én kislányom holnap lesz 7hetes neki kötöhártya gyulladása volt!ma cseppentek neki utoljára. nekem nem ajánlották a kamillát ugyanis az szárít.az elsõ nap én is azzal törölgettem neki de hajnalra össze csípásodott tõle.aztán mondták hogy forraljak fel vizet várjam meg még kihül és azzal törölgessem a szemét kintrõl befelé!és nem vattával hanem steril gézlappal. aztán másnap kaptunk brulamicyn szemcseppet. egyébként ha hamarabb tudom én is anyatejet csepegtettem volna bele, de sajnos én ezt a napokba tudtam meg! jobbulást a kicsinek

Tegnap óta van egy Prestigio MultiPad PMP3084B táblagépem, és ma -első használatkor azt írja ki, hogy újra kell kalibrálni. Miért írja ezt ki? Mi az a kalibrálás? Hogyan kell kalibrálni? Mi kell ahhoz, hogy megjelenjen végre a főmenü?

Tegnap kivettem a dobozból a készüléket... Feltöltöttem az aksit... Ma bekapcsoltam a gépet... Megjelent az a bizonyos zöld android a képernyőn, és angolul azt kéri, hogy: "óvatosan fogjam meg és húzzam a főmenühöz"... Kérdem én: "Hol van az a főmenü?", mert itt a zöld androidon kívül más nem látható, max. egy szöveg, hogy helytelen a kalibrálás, kalibráljam újra... Mi az a kalibrálás? Hogy kell azt csinálni? Attól minden rendben lesz?

Legjobb válasz: Tablethez úgy látszik ész nem jár. :) Gondolom apuka pénzébõl van, hát kérdezd õt.

Tablethez úgy látszik ész nem jár. :) Gondolom apuka pénzébõl van, hát kérdezd õt.
A kérdező hozzászólása: Amúgy, ha valaki segítséget kér, nem szokás belerúgni! Gondolom, neked is így szoktak segíteni... Nagyon sajnállak!... :( Különben játszani kellett vele egy kicsit, és sikerült! :D Azért leírom a tapasztalatom, hátha másoknak is gondja akad a legelsõ használatkor... Minden újraindításkor a mindig máshol felbukkanó kereszt közepére kell bökni addig, amíg ki nem írja, hogy a kalibrálást elfogadta (tehát nem húzogatni, hanem bökdösni kell, és nem az androidot, hanem a keresztet!)... Kb. háromszor ugrik körbe a kereszt, aztán végre megjelenik a fõmenü. Azon viszont már simán el lehet igazodni. (Elején van egy kis gubanc a nyelvi beállításnál, mivel meg kell szokni az érintõkijelzõ érzékenységét, mûködését)... A mobilom érintõkijelzõje sokkal egyszerûbb (azt nem kell kalibrálni) ;) Különben nagyon bejön! Laptophoz képest kicsi, könnyû, (utazáshoz használom - nyelvleckéket teszek rá, és idegen nyelvû filmeket nézek rajta, miközben megnézhetem az e-maileket is -többek között!)Kategóriájában az egyik legolcsóbb készülék (32-36.000-ért árulják, nagyon esztétikus és persze okos! :) Kiváló ajándék lehet mindenkinek! :)

Tegnap óta elég rosszul érzem magam. Ma reggel hogy ki akartam menni kicsit levegőzni, nem jött össze. Mi történik velem?

:( annyira bántotta a szemem a nap hogy alig tudtam kinyitni, és a b?römön is iylen ég? érzést éreztem. miután megreggeliztem (fokhagymás pirítós) 5 percre rá sugárban vissza...azóta is folyamatosan éhes vagyok, de nem marad meg bennem a kaja. az ezüst nyakláncom délre olyan mértékben kidörzsölte a nyakam hogy szabályosan szedte le a b?rt. évek óta van rajtam, sosem volt még ilyen. mi történik velem? segítsetek

Legjobb válasz: Ahelyett hogy itt kérnél tanácsot SÜRGÕSEN HÍVD KI A HÁZIORVOSODAT, VAGY A MENTÕKET!!!

Ahelyett hogy itt kérnél tanácsot SÜRGÕSEN HÍVD KI A HÁZIORVOSODAT, VAGY A MENTÕKET!!!
Most erre mit írjunk? terhesség kontra bõrrák? szerintem is hivj mentõt, ez nem olyan dolog, ami bárkivel elõfordulhat!
reggelente engem is bánt a nap, egyszerû fényérzékenység...azoknál alakul ki a legjobban, akiket születésükkor jobban megzavart a hirtelen fény, vegyél napszemüveget, vagy majd hozzászokik a szemed egy kis hunyorgás után. Reggelire nem szokás nehéz kaját fogyaztani, legközelebb hagyd ki a fokhagymát a piritósból. Megterheli a gyomrodat hirtelen, és amugyis büdös akarsz lenni egész nap? majd vacsira ráérsz fokhagymázni... ezüst...hord úgy, h ne érjen a bõrödhöz. vagy én még azt szoktam csinálni a fémcuccaimmal, h bekenem színtelen körömlakkal, ugyanis olyan erõs fémallergiám van, mint neked...egyedül az aranyat bírom.... vagy ne hordj láncot...én se tehetem :( még a farmernadrágom gombjától is kisebesedik a hasam....
A kérdező hozzászólása: jaj jemberkék ennyire nincs humorérzéketek:) ) na ezt lehet hogy a humor rovatba kellett volna mégis írnom de az egyébben is jól van...szal...egyszerû vámpírrá válásom storyját mondtam vala el. hogy ez senkinek nem esett le..napfény, fokhagyma, ezüst...legfõbb ellenségek:) néha olvassatok a sorok között:)
utolsó válaszoló vagyok..enmtom mit vártál, meg kellett volna ijednem, h jaj, vámpír vagy? :) gondoltam nem adom meg azt az örömöt, bár oda akartam biggyeszteni a végére valamit ezzel kapcs. ... amugy az igazi vámpíroknak semmi közük ezekhez a mesékhez :) majd egyszer olvass utána, mert léteznek...és nem árthatsz nekik se fokhagymával, se ezüsttel, meg ilyesmivel, és nem öldösnek embereket az éjszaka közepén...de vannak :)
A kérdező hozzászólása: fura:) de érdekes
hány éves is vagy? 12? és szerinted ez poén?

7 hetes terhes vagyok, eddig szinte semmi bajom nem volt, de tegnap óta olyan erős és intenzív hányingerem van, hogy azóta nem tudtam enni, ami lement ki is hánytam?

Hiába iszom gyömbér teát, rágok kekszet, ráadásul a fejem is fáj, mintha migrénem lenne. Mi segítene?

Legjobb válasz: B6 vitamint szoktak az orvosok javasolni hányingerre, próbáld ki hátha az majd segít. 27 hetes mami

B6 vitamint szoktak az orvosok javasolni hányingerre, próbáld ki hátha az majd segít. 27 hetes mami
Nekem a hatodik hettol kezdodtek a rosszulletek.Nekem sem hatott igazan semmi.Talan a keksz segitett, de csak par percig ereztem magam jobban.A negyedik honap vegere elmult. Sokan ellenzik, de en szedtem hanyinger ellen gyogyszert.Rosszul ereztem magam, de nem hanytam.Olyan is elofordult, hogy 1 hetig nem tudtam az utcara menni.
Én normaflore-t ittam, próbáld ki!!Sok szerencsét!!!Boldog babavárást!!!32hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Normaflore jó a hányingerre?? Kipróbálom mindenképpen! a magneb6-ot most hánytam ki..:-( Köszönöm a válaszokat!
Én is a 7. hétem kezdtem iszonyúan rosszul lenni. Próbáld ki a sima B6-ot, vagy a MagneB6 pezsgõtablettás változatát. A gyömbért pedig kapszula formájában. A kekszek belõlem is kijöttek. Ha ez vigasztal, nekem kb a 11 hétig volt rossz, azóta szinte teljesen elmúltak a rosszullétek. 15 hetes kismama.
Igen, a normaflore nagyon jó, mivel helyreállítja a bélflórádat!!!:D Nekem bevált.32hetes kismama
Nekem a hideg reggeli tejecske segít, lassan kortyolgatva. egyébként sajnos a terhesség ezzel jár, de a nõdokim szerint ez a normális, tehát egészséges a terhesség. Úgyhogy fel a fejjel, a babód egészségesen fejlõdik. 8+4 hetes babós.
Hat, nem akarlak elkeseriteni, de en is a 4. honap vegeig kinlodtam, nemcsak hanyingerrel, hanem hanytam is reggel, delutan, este. Semmi sem hasznalt, a doki gyogyszert nem ajanlott, csak a tejet, kekszet, de az is kijott (azt mondta, hogyha nem javul a helyzet az elso par honap utan, akkor majd elkuld belgyogyaszatra, de szerencsere erre nem volt szukseg). A gyomber sem hatott, en is probaltam. Szoval, nekem tul kellett esni ezen (igaz, egy jo oldala is volt, hogy fogytam sokat, es abbol nem jott vissza csak 1 kg :) ).

Candy mosogatógépem tegnap óta nem reagál a KI/BE kapcsoló gombra, tehát se kép se hang. Valaki hasonlóval találkozott már? (a gép be van dugva)

Legjobb válasz: Üdv! Vagy az elektronikát ellátó táp transzformátor hibásodott meg, vagy "kiugrott" egy belsõ biztosíték. Üdv!

Üdv! Vagy az elektronikát ellátó táp transzformátor hibásodott meg, vagy "kiugrott" egy belsõ biztosíték. Üdv!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
D.O.81 : vagy a lement a kismegszakító, azaz a konnektorban nincs feszültség. Vagy ......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!