Találatok a következő kifejezésre: Tegnap óta egyik mellem (20 db)

Egy hete késik, hétfői tesztem negatív, de tegnap óta a mellembe szúrásokat érzek, ez utalhat babára?

nem egyfolytában fáj,hanem belenyilal,és elmúlik!szerintetek?

Legjobb válasz: 23.hétben vagyok, de a melleimben még mindigérzem ezt,elõtte sosem volt, ugyhogy ha magamból indulok ki akkor tesztelj megint! Esetleg ha késik a mensi azt is jelezheti, de inkább a baba. Lehet nem volt elég hcg-d hétfõn.

23.hétben vagyok, de a melleimben még mindigérzem ezt, elõtte sosem volt, ugyhogy ha magamból indulok ki akkor tesztelj megint! Esetleg ha késik a mensi azt is jelezheti, de inkább a baba. Lehet nem volt elég hcg-d hétfõn.

Tegnap óta nagyon fáj a jobb mellem. Van benne egy kis görcs is. Mitõl lehet? Ha fejem alig jön belõle, szoptatni nem tudok, mert a kislányom nem akarja elfogadni a mellemet. Van valami megoldás rá valami praktika amitõl elmúlik ez a fájdalom?

Legjobb válasz: Valószínüleg begyulladt a melled a sok tejtõl,nagyon meleg vízzel zuhanyoztasd a fájó melled fõleg ott ahol a csomó van benne úgy 10-15percig és utána masszírozd meg egy kicsit és tedd rá a babádat úgy hogy az alsó ajka a csomó felõli oldalon legyen és ezt mind addig ismételd míg meg nem szûnik a fájdalom.De tényleg inkább forró víz legyen mert ez megnyitja az eldugult tejcsatornákat,fájdalmas lesz a szopi is de muszáj.Nekem bevált már kétszer. Sok sikert.

Valószínüleg begyulladt a melled a sok tejtõl, nagyon meleg vízzel zuhanyoztasd a fájó melled fõleg ott ahol a csomó van benne úgy 10-15percig és utána masszírozd meg egy kicsit és tedd rá a babádat úgy hogy az alsó ajka a csomó felõli oldalon legyen és ezt mind addig ismételd míg meg nem szûnik a fájdalom.De tényleg inkább forró víz legyen mert ez megnyitja az eldugult tejcsatornákat, fájdalmas lesz a szopi is de muszáj.Nekem bevált már kétszer. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.már maszírozgattam, meg próbáltam szoptatni, de nem nagyon ment, ezért fejtem és már jobb de még a forró vizet kipróbálom, mert még azért ott a csomó.
Úgy tedd mellre a babát, hogy az álla a csomó felé legyen...tudom, neha hülye pózt kell felvenni. Mindíg azzal kezd a szoptatást amelyik fáj, elõtte masszírozd meg. Ne add fel, akárhogy fáj. Ha lázas vagy, ad a doki gyulladáscsökkentõt!

Lindynette 20-at szedek dec.10. óta. Tegnap felfedeztem egy csomót a mellemben (fáj is a mellem). Valakinek volt hasonló tapasztalata?

Kérdésem: Hallottam, hogy ez lehet a tablettától is. A hormonkészítmények miatt kialakult csomók általában jóindulatúak? Kinek mi a tapasztalata? Dokihoz febr 24-re kaptam id?pontot. Addig meg?rülök...

Legjobb válasz: A gyógyszer hatása is lehet. Szerintem ne izguldd halálra magad, hanem keress másik dokit! Nehogy már 1 hónapot várjál! Amúgy ezek általában jó indulatú csomók. Barátnõmnek is lett a tabitól és nem csinált neki semmit a doki.

A gyógyszer hatása is lehet. Szerintem ne izguldd halálra magad, hanem keress másik dokit! Nehogy már 1 hónapot várjál! Amúgy ezek általában jó indulatú csomók. Barátnõmnek is lett a tabitól és nem csinált neki semmit a doki.
Milyen az a csomó, amit találtál? Mekkora? Kemény? Jól körülhatárolható? Kb. hol helyezkedik el?
A kérdező hozzászólása: A jobb mellem külsõ felén, kb 1, 5 cm átmérõjû, nem tudom mihez hasonlítani: aránylag kemény, de azért nem annyira mint pl egy szem mogyoró. 2oldala teljesen jól körülhatárolható, másik fele kevésbé.
Hát szép...Ha ezek után tovább szede a tabit, csak gratulálni tudok!Sürgõsen irány a nõgyógyászhoz!!!
A kérdező hozzászólása: mert szerinted tovább szedem!?!!!

Okt. 17-én volt az utolsó mensim, 3 teszt pozitiv lett egy negativ hányingerem van a mellem érzékeny viszket fáj feszül. Tegnap óta kevés minimális barnázgatás rózsaszines fehéres valami. Mit jelent ez?

voltam az orvosnál a méhem meg van nagyobbodva vastagodva ami a picire utal szerinte!mivel hasi uh-t csinált de az nem olyan biztos mint ha hüvelyit csinált volna de én azt nem szeretném!ha a mensim lenne akkor már rendesen folynia kellene mert nekem általában b? vérzésem van. szerintetek bébi van a dologban? sajnos már volt egy vetélésem 6 hetesen!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem bébi van a dologban! Én mikor kezdtem gyanakodni 3 tesztet csináltam. Már az elsõ pozitív lett. A dokim meg kinevetett, h 3-mat csináltam.... Ha egy teszt pozitív, akkor az pozitív..:) Ahogy számolom te most 5 hetes vagy, de olyankor még nem sok minden látszik uh-on. 1-2 hét múlva, ha csinálnak még egy uh-ot bizti látszani fog a petezsák. A barna folyás pedig elõfordulhat, vetélést én úgy tudom, h erõs görcsök kísérik. Én azért beszélnék az orvossal a helyedben, hogy megnyugodjak! De szerintem babás vagy! Grat!:) Üdv. 12 hetes kismami

Szia! Szerintem bébi van a dologban! Én mikor kezdtem gyanakodni 3 tesztet csináltam. Már az elsõ pozitív lett. A dokim meg kinevetett, h 3-mat csináltam.... Ha egy teszt pozitív, akkor az pozitív..:) Ahogy számolom te most 5 hetes vagy, de olyankor még nem sok minden látszik uh-on. 1-2 hét múlva, ha csinálnak még egy uh-ot bizti látszani fog a petezsák. A barna folyás pedig elõfordulhat, vetélést én úgy tudom, h erõs görcsök kísérik. Én azért beszélnék az orvossal a helyedben, hogy megnyugodjak! De szerintem babás vagy! Grat!:) Üdv. 12 hetes kismami
Szia! Szerintem is baba van a dologban, és az úgy igaz, hogy ha egy teszt pozitív, akkor a szervezetedben jelen van már a hcg, a teszt nem hazudik. Fõleg nem 3! A hüvelyi uh-tól ne félj, nem kellemetlen, inkább nézd közben a monitort, fergeteges élmény vár Rád!
Szerintem is biztos a baba! Színes folyás elõfordulhat, nekem is volt az elején. Gratulálok!
Az elsõ tesztem pozitív a második negatív lett, vagyis nem igaz, hogy a teszt nem tévedhet, ezt már többen is alátámasztották itt. A barnázgatás normálisnak tekinthetõ ha nem kísérik fájdalmak, mert a szervezet olykor-olykor "megemlékezik" az egykori menzeszrõl, ilyen pecsételõ vérzés formájában, akár minden hónapban is. Én is azt gondolom, hogy terhes vagy, a tüneteid mindenképp emellett szólnak!!

A mensi kb 2 napja kesik a hom magas(37) mar napok ota a hasam neha gorcsol mint maskor a mensi napjan, a mellem csak a tegnap ota kezdett el fajni viszont szombaton teszteltem negativat. Remenykedhetek hogy egy ev utan vegre osszejott?

emenykedhetek vagy most is csak a termeszet jatszik velem.Amugy semmi terhessegi tunetem nincs.

Legjobb válasz: Nálam ugyanígy kezdõdött mensi elõtt el kezdtem görcsöni a hõm magas volt, mikor nem jött meg 3 nap múlva csináltam tesztet pozitív lett. (6 hetes)

Nálam ugyanígy kezdõdött mensi elõtt el kezdtem görcsöni a hõm magas volt, mikor nem jött meg 3 nap múlva csináltam tesztet pozitív lett. (6 hetes)
Szia!Szerintem te voltál az aki a kérdésemre válaszolt!Én is ugyan igy vagyok mint te!!!!!Várj még!!!!!!2-3 nap mulva csinálj még egyet én is igy teszek!!!!!Drukkolok!Viki
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen en is szoritok neked ird meg majd az eredmenyt en csak egy het mulva tesztelek felek az egy csiktol.

3 hetes babám egy órán át szopik a fél helyett, gyűri a mellem, hisztizik, nincs benne elég tej. Növekedési ugrás, ugye? Tegnap óta csinálja.

Nem eszik sokkal gyakrabban, eddig 4 óránként evett, most is 3,5-4 óránként kér, de mintha nem lenne elég neki, nem ernyed úgy el a végén, nem alszik bele a cicimbe. Durcás, gyömöszköli, ha átteszem, a másikra, a köztes id?ben sír. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: lehet ugrás , de lehet pocakfájás is, nálunk is van ilyen idõnként, én olyankor meg is büfiztetem, bár nem tetszik neki ez sem, de büfi után megkönnyebbül és nyugodtabban szopizik tovább. egy próbát megér. ahogy nõnek sokkal jobb lesz . 9 hetes baba anyukája

lehet ugrás , de lehet pocakfájás is, nálunk is van ilyen idõnként, én olyankor meg is büfiztetem, bár nem tetszik neki ez sem, de büfi után megkönnyebbül és nyugodtabban szopizik tovább. egy próbát megér. ahogy nõnek sokkal jobb lesz . 9 hetes baba anyukája
Próbáld meg fokozni a tejtermelést. Igyál szoptatós teát, kipróbálhatsz homeós bogyókat is , urtica urens 15ch, ricinus communis 5ch, lac caninum 9 ch. Kezd az urticával napi 3-4x 5 golyót szopogass el, ha pár nap alatt nem nõ tejmennyiség, akkor a másik kettõt próbáld ki ugyanilyen adagolással. Illetve nekem ami nagyon megugrasztotta a termelést a rostos üdítõitalok.Sok sikert és kitartást!
Utolsó vagyok. Minden szoptatás után fejjél , még éjjel is, azzal is tudod fokozni a termelést.
tuti tipp a tejmennyiség növelésére: alkohol mentes sör.... vehettem én a homeós bogyókat, ihattam a teákat, semmi, ez viszont, hajjaj!!!! nekem amúgy ez hasfájásnak hangzik, és azért gyûri a cicidet, mert az nyugtatja, a kisfiam dettó ezt csinálta!!! viszont ihatsz te édeskömény teát, és az lehet segít neki, nálunk bejött...(de erre jó volt még a mecsek szoptatós tea) ha nem válik be, akkor infacol... vagy ha Veszprém és környékiek vagytok, a dózsavárosi gyógyszertárban lehet venni dr. Hajdú féle kanalast...de csak ott lehet kapni....na az egy csodaszer!!!!!!

Tegnap óta az egyik mellemben érzek egy csomót, ami fáj is, akkor is, ha hozzá sem érek. Gondolom, onnan nem jön ki a tej. Mit tudnék tenni?

Próbáltam finoman masszírozni, de baromira fáj. Elmúlhat esetleg magától?

Legjobb válasz: Szia! Feltetlenul kezelni kell, mert ebbol lehet a mellgyulladas. En is probaltam masszirozni, fejni, de nem segitett. Csak a pici fiam tudta "megszerelni" a cicimet. Onnan kell szoptatni. A baba onnan sziv amerre az alla all. szoval probalj olyan pozt talalni, hogy a babad alla a csomo fele legyen. Nekem csak ez segitett. Szuleszno baratnom a hideg vizes borogatast ajanlotta, de azt en nem probaltam, mert nem akartam, hogy apadjon a tejem. Es nem hinnem, hogy magatol elmulana. Szoptass!!! jobbulast!

Szia! Feltetlenul kezelni kell, mert ebbol lehet a mellgyulladas. En is probaltam masszirozni, fejni, de nem segitett. Csak a pici fiam tudta "megszerelni" a cicimet. Onnan kell szoptatni. A baba onnan sziv amerre az alla all. szoval probalj olyan pozt talalni, hogy a babad alla a csomo fele legyen. Nekem csak ez segitett. Szuleszno baratnom a hideg vizes borogatast ajanlotta, de azt en nem probaltam, mert nem akartam, hogy apadjon a tejem. Es nem hinnem, hogy magatol elmulana. Szoptass!!! jobbulast!
A kérdező hozzászólása: Ajjaj...hát azt érdekesen fogom megoldani, pont a cici külsõ oldalán van a csomó...:) De meg fogom mindenképp próbálni, amúgy már tegnap az utolsó két szopit onnan kapta, meg a ma reggelit is, de sajnos nem javult. Köszi a tippet, megpróbáljuk!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Tegnap nagynehezen összehoztuk, bár érdekes látvány lehetett...:) Javult is a helyzet, szóval sokat segítettetek!:)
A kérdező hozzászólása: most bekentem tejfollel... de nagyon budos :S ... az hiszem fel ora mulva le is mosom... :|
Én azt hallottam h a tejföl felesleges rá, pdig itt is írták páran h jó, hát nem tudom. Am nálam is ez van, rákvörös voltam, már nem ég szerencsére, párszor bekentem testápolóval, most meg hámlik egy kicsit már, de egy kis színem lett.
Nagyon tudom ajánlani a Panthenol spray-t.
A kérdező hozzászólása: koszi... anyira nagyon piros nem vagyok de erzem h eg... a tejfol husit de ugyanugy a tobbi krem is amivel kentem... amit ithol talaltam.... koromvirag levelel tapasztolatok??
Miért tetted fel mégegyszer a kérdést rossz kategóriába?:) )) am vszínû le fog hámlani, ne aggódj, mármint ha nagyon ég, akkor tuti..
Pantenollal kend be. Ez egy hab állagú szer, kifejezetten leégésre és már égési sérülésekre, megnyugtatja a bõrt és sok vitamint tartalmaz, segít neki regenerálódni. Gyógyszertárban lehet kapni, nem drága úgy tudom, és egy flakon nagyon sokáig elég.

Tegnap óta a jobb mellemben egy nagyobb csomót érzek ami fáj is ha kicsit megnyomom. A mellbimbó fölötti részen! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: ezt orvosnak kellene megnézni, mi nem tudjuk innen megállapítani gondolom, már halálra rémültél, és temeted magad, de ne tedd, lehet, hogy csak valami mirigy nagyobbodott meg a rosszindulatú daganatok az esetek nagy részében nem szoktak fájni, alattomban nõnek, hogy észre se venni

ezt orvosnak kellene megnézni, mi nem tudjuk innen megállapítani gondolom, már halálra rémültél, és temeted magad, de ne tedd, lehet, hogy csak valami mirigy nagyobbodott meg a rosszindulatú daganatok az esetek nagy részében nem szoktak fájni, alattomban nõnek, hogy észre se venni
a rosszindulatú ráadásul hátul szokott lenni, hónalj környékén. de azért nézesd meg orvossal.
Mindenképpen menj orvoshoz, mert látatlanban semmit nem lehet mondani.
Ha el tudod mozdítani a helyérõl akkor nagy valószínûséggel jóindulatú, de errõl csak egy ultrahang tud pontos képet adni. Ha jóindulatú akkor nem kell tartanod tõle. Mindenképp megy el dokihoz, õ már tapintásból is sok mindent meg tud állapítani! Ha szedsz fogamzásgátlót hagyd abba, mert csak nõni fog a mérete és rosszabbodni fog (ezt onkológus mondta). Ha sokat fáj akkor változtass az étrendeden, nekem bejött: amennyire lehet kerüld vagy csökkentsd a kakaó, a csoki, a tea, a koffein, a sör, a margarin, az olaj és a só használatát. Ezek serkentik a vízvisszaszívást a testedben. Ez azért fontos, mert ha cisztád van (ennek a belsejében víz van) nõni fog a mérete és fájni fog nyomás nélkül is. Használj inkább vajat és zsírt.
Már volt ilyen nekem is. Orvossal megnézettem, azt mondta ez semmi, idõ múlva el is múlt.
Azt is jelentheti, minden jót!
Nem lehet tudni, de közel a nagy nap, az biztos. Leírom nekem mi vált be: könnyû takarítás, fõzõcskézés, séta. Este egy deci vörös bor /nem vicc, beindíthatja a szülést/ és óvatos szex. Éjjel megszültem. Szép és könnyû szülést Neked!
És mondják még a fahéjat is jó szülésindítónak. Én tegnap megettem(nem emiatt, csak kívántam)2 fahéjas csigát meg egy fahéjas joghurtot, és semmi...szerencsére...én még várok kicsit :-) 38 h
Lehet bizony. Könnyû szülést!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!