Találatok a következő kifejezésre: Tegnap óta egy kicsit a jobb (2 db)

Tegnap óta fáj egy kicsit a jobb mellbimbóm, mitől lehet?

34 hetesek vagyunk, el?tejem még nincs.2 hete megnyomtam kicsit a mellemet akkor jött bel?le egy csepp színtelen folyadék, ez lett volna az el?tej? De azóta nem piszkáltam, de tegnap óta fáj egy kicsit, és csak a jobb. Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Az a csepp színtelen folyadék valószínû valamiféle savszármazék,nekem legalábbis ezt mondtá, pontosabban megnyomta a nõgyógyász és azt mondta emlõbõl sav nyerhetõ.Erre kaptam gyógyszert méga terhesség elõtt, mert a teherbeesést és a peteérést akadályozta, sikerült is a dolog, most 14,2 hetes vagyok, de az ilyen savjelentkezés magas prolaktinszintre utal, ami nálad márnemgon, ez már az elõtejtermelés jele, a tejcsatornák ilyenkor átmosódnak. Ezmiatt nem kell aggódni, de ha fáj azért azt említsd meg az orvosnak, nehogy mellgyulladást kaoj, mert az nehezíti a szoptatást.

Az a csepp színtelen folyadék valószínû valamiféle savszármazék, nekem legalábbis ezt mondtá, pontosabban megnyomta a nõgyógyász és azt mondta emlõbõl sav nyerhetõ.Erre kaptam gyógyszert méga terhesség elõtt, mert a teherbeesést és a peteérést akadályozta, sikerült is a dolog, most 14, 2 hetes vagyok, de az ilyen savjelentkezés magas prolaktinszintre utal, ami nálad márnemgon, ez már az elõtejtermelés jele, a tejcsatornák ilyenkor átmosódnak. Ezmiatt nem kell aggódni, de ha fáj azért azt említsd meg az orvosnak, nehogy mellgyulladást kaoj, mert az nehezíti a szoptatást.

Tegnap óta a jobb mellemben egy nagyobb csomót érzek ami fáj is ha kicsit megnyomom. A mellbimbó fölötti részen! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: ezt orvosnak kellene megnézni, mi nem tudjuk innen megállapítani gondolom, már halálra rémültél, és temeted magad, de ne tedd, lehet, hogy csak valami mirigy nagyobbodott meg a rosszindulatú daganatok az esetek nagy részében nem szoktak fájni, alattomban nõnek, hogy észre se venni

ezt orvosnak kellene megnézni, mi nem tudjuk innen megállapítani gondolom, már halálra rémültél, és temeted magad, de ne tedd, lehet, hogy csak valami mirigy nagyobbodott meg a rosszindulatú daganatok az esetek nagy részében nem szoktak fájni, alattomban nõnek, hogy észre se venni
a rosszindulatú ráadásul hátul szokott lenni, hónalj környékén. de azért nézesd meg orvossal.
Mindenképpen menj orvoshoz, mert látatlanban semmit nem lehet mondani.
Ha el tudod mozdítani a helyérõl akkor nagy valószínûséggel jóindulatú, de errõl csak egy ultrahang tud pontos képet adni. Ha jóindulatú akkor nem kell tartanod tõle. Mindenképp megy el dokihoz, õ már tapintásból is sok mindent meg tud állapítani! Ha szedsz fogamzásgátlót hagyd abba, mert csak nõni fog a mérete és rosszabbodni fog (ezt onkológus mondta). Ha sokat fáj akkor változtass az étrendeden, nekem bejött: amennyire lehet kerüld vagy csökkentsd a kakaó, a csoki, a tea, a koffein, a sör, a margarin, az olaj és a só használatát. Ezek serkentik a vízvisszaszívást a testedben. Ez azért fontos, mert ha cisztád van (ennek a belsejében víz van) nõni fog a mérete és fájni fog nyomás nélkül is. Használj inkább vajat és zsírt.
Már volt ilyen nekem is. Orvossal megnézettem, azt mondta ez semmi, idõ múlva el is múlt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!