Találatok a következő kifejezésre: Tegnap óta a hasam ha nem (4 db)

Tegnap óta fájdogál a hasam ha nem fekszem. Befejezhetem így a nagytakarítást?

25 hetes vagyok és tegnap ablakpucolá közben is minden második ablak után le kellet ülnöm egy id?re,mert fájdogált.Bevásárlás közben este rámtört,hogy fáj és alig bírok állni meg menni.Miután hazaértünk lefeküdtem,de ma folytatni kellett.Délelött még a munkahejemen voltam,akkor is fájt néha,de mióta itthon teszem a dolgom öt perc után le kell ülnöm.Nem tudom mit tegyek.Szívem szerint lefeküdnék és hagynék mindent (esetleg estére),de ugyanakkor tudom,hogy be kellene fejeznem.Árthatok a picinek ha továbbra sem fekszem le?

Legjobb válasz: Szerintem inkább feküdj és pihengess, nehogy tényleg valami baj legyen. Most nem a takarítás a legfontosabb, hanem a ti egészségetek. Most pihenj le, aztán majd ha este vagy holnap jobban bírsz takarítani, akkor folytatod.

Szerintem inkább feküdj és pihengess, nehogy tényleg valami baj legyen. Most nem a takarítás a legfontosabb, hanem a ti egészségetek. Most pihenj le, aztán majd ha este vagy holnap jobban bírsz takarítani, akkor folytatod.
Szerintem mindenki meg fogja érteni hogy munka mellett és pocak mellett nem lehet pöpec rend folyton! Nem ettõl lesz szebb az ünnep! A pici és te sokkal fontosabb vagytok mint egy széthagyott könyv vagy zokni!! ;) pihenj egy órát és esetleg utána próbáld meg ha mindenképp ragaszkodsz a rendhez, de ne sokat egyszerre. Aszervezetünk nem véletlen jelez!! Ha fáj irány pihizni ok??? Ne vidd túlzásba!!! Nekem is ott a mosatlan, de majd lesz vmi :) )) Ha valakinek nem tetszik, hát csinálja meg helyettem! , )) 27 hetes kismami
Szerintem is pihenj. Azt csináld meg, amit a legjobban muszáj, szóval azért ne hagyd, hogy megegyen a kosz, de tarts szünetet, ha azt érzed, hogy már nem megy. A párod nem tud segíteni? Vagy egy szomszéd, vagy nagyi, vagy tesó? Tudom milyen idegesítõ, ha félbe van hagyva a lakás, ezért lenne jó, ha valaki tudna segíteni.
Feküdj csak le nyugodtan!Nehogy megerõltesd magad!Majd folytatod, ha kipihented magad.

Még egy hét van a nem vártig, de tegnap óta görcsölök. Csak akkor szokott fájni a hasam, ha vérzek, de még folyásom sincs. Kétnaponta együtt voltunk, így esélyes a beágyazódás?

Legjobb válasz: igen.sok esetben menstruációs görcshöz hasonlót is érezhetnek az ujdonsült kismamák.szóval szorítok ezerrel.majd írj 1 hét múlva ha teszteltél

igen.sok esetben menstruációs görcshöz hasonlót is érezhetnek az ujdonsült kismamák.szóval szorítok ezerrel.majd írj 1 hét múlva ha teszteltél

Kb még 4 napom van a nem vártig, de tegnap óta fájnak a cicijeim, illetve a mellbimbóm, ha hason fekszem, ha megnyomom. Terhes lehetek? Talán végre sikerült?

Egy pici megjön érzés is van, de nem vészes bár menzi el?tt már több mint egy héttel érzem. A pé-m óta fehér folyásom van ami mostanában már inkább krémesebb. A reggeli tesztemen megjelent 1-2 percen belül valami lehelletnyi 2.csík de olyan halvány hogy azt mondanám hogy csak képzel?döm vagy szellemcsík.

Legjobb válasz: Szia, Tudom, hogy azt írják a tesztekre, hogy 15perc után fals az eredmény, de ha az a csík ott van, akkor most is ott van, az elsõ babám elsõ tesztje még most is megvan, és lám kétcsíkos... tiszta fejjel less rá újra. Amúgy eddig úgy tûnik, szép karácsonyod lesz. Karácsony a csodák ideje:) Kellemes Ünnepeket

Szia, Tudom, hogy azt írják a tesztekre, hogy 15perc után fals az eredmény, de ha az a csík ott van, akkor most is ott van, az elsõ babám elsõ tesztje még most is megvan, és lám kétcsíkos... tiszta fejjel less rá újra. Amúgy eddig úgy tûnik, szép karácsonyod lesz. Karácsony a csodák ideje:) Kellemes Ünnepeket
Halvány csík is csík! Én is halvány csíkkal kezdtem, mára ugyan olyan mint a control csík.Én minden reggel csináltam tesztet 5 napon keresztül mert anyira hihetetlen volt...De ha te kibirod akkor csak 26.-án csinál egy másikat.Ha baba van akkor már ki fogja rendesen mutatni.Drukkolok Kellemes Ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Hát jó lenne ha baba lenne! Akkor a két ünnep között tesztelek. De már annyit csalódtam hogy a szervezetemet sem tudom eldönteni hogy ezek lehetnek-e tünetek vagy sem. Kellemes Ünnepeket!
Szia! Én is onnan gondoltam h terhes vagyok h fájtak a cicijeim pedig nem szoktak na meg a folyás..a nem várt napján szerintem kifogja mutatni h babás vagy:) ! Drukkolok! Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Kedvesek vagytok! Akkor 28-án tesztelek újra. Remélem hogy tényleg baba lesz és a teszt is kimutatja. Amúgy még most is látom a 2.csíkot de szinte alig észrevehetõ. Remélem csak korai volt a teszt.

27 hetes vagyok, és tegnap óta többször is elkezd a köldököm alatt szúrkálni a hasam. Nem erösen, de azért érzem. Mitöl lehet? Ha holnap is érzem irány az orvos? Nektek nincs ilyen?

Erre kell a magnéziumot szedni?

Legjobb válasz: Elsõ vok. Én nekem akkor kezdett el szurkálni, kb ilyen korban , amikor csúcsosodott kifelé a köldököm.Ha nem görcsölsz , vagy vérzel , szerintem nincs nagy gond. Próbáld vízszintesbe tenni magad és pihenj kicsit!

Elsõ vok. Én nekem akkor kezdett el szurkálni, kb ilyen korban , amikor csúcsosodott kifelé a köldököm.Ha nem görcsölsz , vagy vérzel , szerintem nincs nagy gond. Próbáld vízszintesbe tenni magad és pihenj kicsit!
szia! Nekem akkor csinált ilyet , mikor kezdett "kiemelkedni" a helyérõl a köldököm. Kenegesd , hogy ne legyen túl gyors a bõrfeszülés körülötte.
A kérdező hozzászólása: Hát nemtudom...elég nagy már a hasam, akkor is ettöl lenne? Meg belül fáj a hasam. Szóval nem olyan feszülös érzés!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!