Találatok a következő kifejezésre: Tegnap óta a hasam (163 db)

35 hetes terhes vagyok. Tegnap óta a hasam felső része a gyomor környékén görcsölget és össze-össze rándul. Az alhasam meg folyamatosan fáj. Olyan izomláz szerű fájdalmam van. Ez mit jelent? Mit érzek?

Legjobb válasz: hát, jó kérdés... Nekem a vajúdás olyan volt, hogy csak az alhasam fájt, de van, akinek az egész hasa. Nem lehet, hogy a babád egyre jobban ékelõdik be, attól fáj az alhasad, a gyomrod pedig attól, hogy idõnként megrúgja? Nem tudod felhívni az orvosod, vagy a védõnõt?

hát, jó kérdés... Nekem a vajúdás olyan volt, hogy csak az alhasam fájt, de van, akinek az egész hasa. Nem lehet, hogy a babád egyre jobban ékelõdik be, attól fáj az alhasad, a gyomrod pedig attól, hogy idõnként megrúgja? Nem tudod felhívni az orvosod, vagy a védõnõt?
Ez csak jósló fájás teljesen természetes.A szervezet így készül fel a szülésre.Mostantól, majd egyre gyakrabban érzed ezt és sokkal erõsebben is.Lesz, hogy csak néhány órán át lesz, hogy egy teljes napig akár napokig.Sok sikert és jó babázást:)

Kislányom 1 hetes, és tegnap óta a hasán nagyon ki van száradva a bőre. Eddig nem volt ilyen gond. Mitől lehet? Mivel kenjem be?

Legjobb válasz: Semmi gond,minden babánál elõfordul. Kenegesd gyógyszertári babaolajjal,pikk-pakk elmúlik. 5 hetes kisfiú anyukája

Semmi gond, minden babánál elõfordul. Kenegesd gyógyszertári babaolajjal, pikk-pakk elmúlik. 5 hetes kisfiú anyukája
Igen, sima patikai napraforgó olajat tegyél steril vattára, hipp hopp megoldja!
Az én lányomnak a kezérõl már a kórházban lekopott a bõr, a lábárõl itthon az elsõ pár napban. Én Neugranormonnal kentem, tökéletesen szépen begyógyult 2 nap alatt, és nem hámlott utána. Mondják hogy jó a napraforgó vagy paraffin olaj, de hallottam azt is, hogy a gyógyszertári fürdetõkrémet kend rá testápolóként, az is jó, vagy sima babatestápolóval. Megkérdezheted a védõnõd és a dokid is, hogy mit javasol.
A gyógyszertári fürdetõkrém testápolóként is használ és legjobb a száraz bababõrre. Esti fürdetés után be lehet kenni vele és elmúlik hamarosan!

Mi is régota probálkozunk, de eddig semmi. Viszont 3 napja nagyon fáj a derekam, rosszul alszom miatta, és egész nap fáradt álmos vagyok. Tegnap ota a hasamban nyilamlo picike fájást érzek(alul). De semmi más tünet. Jelenthet valamit?

Tegnapelött normális volt az étvágyam tegnap egész nap csak ettem, mert mindig éhesnek éreztem magam. Miután édeset ettem, rögtön a sósat kivántam.

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy késik-e a menzeszed, de a kívánósság jellemzõ tünet. Lehet baba, de a növekvõ étvágy lehet a közelgõ menzesz jele is. Ha késett is már pár napot, csinálj tesztet, hátha :-)

Nem írtad, hogy késik-e a menzeszed, de a kívánósság jellemzõ tünet. Lehet baba, de a növekvõ étvágy lehet a közelgõ menzesz jele is. Ha késett is már pár napot, csinálj tesztet, hátha :-)

21 hetes vagyok. Tegnap óta a bal alsó hasi szakaszban intenzív nyomást érzek. Azt gondolom a baba nyom valami szervet, vagy belet. Ha ilyet tapasztaltál, hogyan tudtad ezt a kellemetlen szúró érzést elviselhetőbbé tenni?

Legjobb válasz: Nos, az én babámnak ez volt a rejtekhelye. Ha hirtelen erõs hanghatás érte, vagy valami baja volt, mindig odakuporodott a bal alsó hasi részbe. Nagyon feszített, kellemetlen volt, de amikor egyszer UH-n megláttam, hogy a kicsikém feje van ott, ahol éppen nekem annyira fáj, tökre elmúlt minden fájdalmam, illetve azt mondtam magamban, hogy ha õ ott szeretne lenni, mert ott nyugszik meg, akkor legyen ott, s már nekem ez nem is fáj. Ez a legkevesebb egyébként majd meglátod. Az enyém már nagyfiú. Most már mindenhol nyom szegénykém, de nem tehet róla, kicsi a helye már. Én ezt a helyzetet elfogadtam.

Nos, az én babámnak ez volt a rejtekhelye. Ha hirtelen erõs hanghatás érte, vagy valami baja volt, mindig odakuporodott a bal alsó hasi részbe. Nagyon feszített, kellemetlen volt, de amikor egyszer UH-n megláttam, hogy a kicsikém feje van ott, ahol éppen nekem annyira fáj, tökre elmúlt minden fájdalmam, illetve azt mondtam magamban, hogy ha õ ott szeretne lenni, mert ott nyugszik meg, akkor legyen ott, s már nekem ez nem is fáj. Ez a legkevesebb egyébként majd meglátod. Az enyém már nagyfiú. Most már mindenhol nyom szegénykém, de nem tehet róla, kicsi a helye már. Én ezt a helyzetet elfogadtam.
Mindenkppen nezesd meg dokival, abbol baj nem lehet.Utanna megnyugszol.

Ma van a 21. napom. Napok óta szurkál a jobb petefészkem, meg tegnap feszült a hasam alja. A hőm 0, 6 tizedet emelkedett kb. egy hét alatt. Hányingerem most is van. Lehet baba?

Norcolutot kell szednem (nem jött meg, nem volt peteérésem) 8 nap múlva nem kellene megjönnie. A gyógyszer mellett teherbe eshetek. Szerintetek lehet már a mensi el?tt egy héttel érezni a tüneteket? Február óta próbálkozunk.

Legjobb válasz: Hát elképzelhetõ, de az is lehet hogy izgulsz nagyon és azért szurkál a hasad. Nem is tudtam, hogy a Norcolut erre is jó! Várjál még 8-9 napot! Ez a legnehezebb ilyenkor, de tényleg ki kell várni. Nagyon kis százaléknak mutat pozitívat a teszt ennyivel a mensi elõtt. Olvastam itt, hogy volt olyan, akinek negatív lett a teszt, de elment dokihoz, hogy miért nem jön meg... aztán meglátták a kis szivecskét verni a monitoron. Szorítok nagyon!!!

Hát elképzelhetõ, de az is lehet hogy izgulsz nagyon és azért szurkál a hasad. Nem is tudtam, hogy a Norcolut erre is jó! Várjál még 8-9 napot! Ez a legnehezebb ilyenkor, de tényleg ki kell várni. Nagyon kis százaléknak mutat pozitívat a teszt ennyivel a mensi elõtt. Olvastam itt, hogy volt olyan, akinek negatív lett a teszt, de elment dokihoz, hogy miért nem jön meg... aztán meglátták a kis szivecskét verni a monitoron. Szorítok nagyon!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi. A norcolutot azért kaptam, hogy megjöjjön. 2x10 napra kaptam. Most vagyok a második 10 nap alatt. Eddig még egyszer sem szurkált így a petefészkem.

A mensi kb 2 napja kesik a hom magas(37) mar napok ota a hasam neha gorcsol mint maskor a mensi napjan, a mellem csak a tegnap ota kezdett el fajni viszont szombaton teszteltem negativat. Remenykedhetek hogy egy ev utan vegre osszejott?

emenykedhetek vagy most is csak a termeszet jatszik velem.Amugy semmi terhessegi tunetem nincs.

Legjobb válasz: Nálam ugyanígy kezdõdött mensi elõtt el kezdtem görcsöni a hõm magas volt, mikor nem jött meg 3 nap múlva csináltam tesztet pozitív lett. (6 hetes)

Nálam ugyanígy kezdõdött mensi elõtt el kezdtem görcsöni a hõm magas volt, mikor nem jött meg 3 nap múlva csináltam tesztet pozitív lett. (6 hetes)
Szia!Szerintem te voltál az aki a kérdésemre válaszolt!Én is ugyan igy vagyok mint te!!!!!Várj még!!!!!!2-3 nap mulva csinálj még egyet én is igy teszek!!!!!Drukkolok!Viki
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen en is szoritok neked ird meg majd az eredmenyt en csak egy het mulva tesztelek felek az egy csiktol.

Tegnap óta a bal oldalam szurkál lent a hasam aljánál, hol erősebb, hol gyengébb. A mensit 25-re (nem) várom. Örüljek vagy még ne?

A múlt hónapban nem sikerült, talán majd most? :) A ciklusom csöppet változékony, de átlag 28-29 naposak.

Legjobb válasz: 25dike még elég messze van így még akármi lehet a dologból.Lehet,hogy babás vagy,de az is lehet,hogy nem.Inkább ne gondolj rá sehogy,mert ha esetleg megjönne az olyan rossz érzés,mert beleélted magad valamibe és csak gyötörni fog.Én is jártam már így. Türelmesnek kell lenni a baba meg úgy is jön ha akar. Más tüneted is van vagy csak ezek amiket leírtál?

25dike még elég messze van így még akármi lehet a dologból.Lehet, hogy babás vagy, de az is lehet, hogy nem.Inkább ne gondolj rá sehogy, mert ha esetleg megjönne az olyan rossz érzés, mert beleélted magad valamibe és csak gyötörni fog.Én is jártam már így. Türelmesnek kell lenni a baba meg úgy is jön ha akar. Más tüneted is van vagy csak ezek amiket leírtál?
A kérdező hozzászólása: egyenlõre csak ezek

38+4 hetes vagyok! Normális az, hogy tegnap óta sokat keményedik a hasam, és tegnap egész délután, és most is picit görcsölget a hasam? úgy mint mielőtt megszokott jönni a mensi. Nagyon gyengén!

Legjobb válasz: 38+6 hetes vagyok. Nekem délelõtt óta feszül a hasam, néha görcsölget és tök zizis vagyok, úgyhogy arra gondoltam, lehet vmi. front van vegy a szeles idõ teszi. Nem tudom, eddig nem voltak se jóslómim, a nyákdugó sem ment el.

38+6 hetes vagyok. Nekem délelõtt óta feszül a hasam, néha görcsölget és tök zizis vagyok, úgyhogy arra gondoltam, lehet vmi. front van vegy a szeles idõ teszi. Nem tudom, eddig nem voltak se jóslómim, a nyákdugó sem ment el.
A kérdező hozzászólása: szia! nekem tegnap volt egy hete, hogy a nyákdugó elment! hát lehet, hogy tényleg ez a front lesz a hibás! boldog babavárást, és könnyû szülést neked! szia
Az normális, úgy hívják jósló fájás és ha rendszeres idõközönként jelentkezik, akkor már nem jóslás. (Nekem egy napig görcsölgetett, aztán másnap reggel már 5 percenként és kicsit erõsebben is, de nem voltak nagyon erõs fájások azok még.) Szóval könnyû szülést nektek, valamint jó babázást. Szerintem ez már annak az elõszele.
Na csajok, ez lehet tényleg a front. Én is 38 hetes 4 napos vagyok és ugyanezt érzem, igaz nem bánnám, ha már történne valami.... Szép szülést!
Már én is türelmetlen vagyok, de amilyen "szerencsém" van, nem fog megindulni magától és indítás lesz a vége, mint a fiamnál. Kedden megyek dokihoz, kívánncsi vagyok mit mond. elsõ

Lombikosok! Ma vagyok ET+8. napon! Eddig is fájdogált a hasam, de tegnap este óta mensis görcseim vannak! Sikerült így valakinek a baba?

A melleim érzékenyek, ET utáni 6. napon iszonyatosan bedurrantak, de mára az is csökkent egy kicsit! A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia, en ET+5 napon vagyok. Magam sem tudom, a tuneteimbol kovetkeztessek- e valamire. Elso 3 napban szurkalt a hasam, gorcsolt is neha. Tegnap semmi, de este elkapott egy nagy gorcs, kisugarzott a huvelyembe is, ma megint semmi, neha pisiles utan enyhe gorcs, mint mielott megjon.melleim fajnak. Mikor tesztelsz? Valaki azt irta, a gorcsok jot jelentenek, valaki azt irta, hogy akkor maradt meg neki a pici, amikor nem erzett semmit. Nem tudom, mit gondoljak.

Szia, en ET+5 napon vagyok. Magam sem tudom, a tuneteimbol kovetkeztessek- e valamire. Elso 3 napban szurkalt a hasam, gorcsolt is neha. Tegnap semmi, de este elkapott egy nagy gorcs, kisugarzott a huvelyembe is, ma megint semmi, neha pisiles utan enyhe gorcs, mint mielott megjon.melleim fajnak. Mikor tesztelsz? Valaki azt irta, a gorcsok jot jelentenek, valaki azt irta, hogy akkor maradt meg neki a pici, amikor nem erzett semmit. Nem tudom, mit gondoljak.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Bocsánat, de eléggé magam alatt voltam! Sajnos nem sikerült! ET+ 10 napon elkezdtem vérezni. Csináltam egy tesztet, halványan pozi volt, szóval elindult valami, de sajnos nem fejezõdött be. Aranyosak vagytok és nagyon köszönöm, h szorítottatok értem!!
Én írtam neki privátot is, de nem válaszolt.
Mi a helyzet kérdezõ?
Nekem az ET+10. napon + volt a tesztem. Olyan volt, mintha meg akart volna jönni a menszeszem. Szorítok nagyon!
Ma már tesztelhetsz:)
Szia Kerdezo, teszteltel ma? Pozitiv?
Kedves kerdezo, hogy vagy?
Koszi, en is drukkolok neked is.
sziasztok!Énis lombikos vagyok, nagyon drukkolok nektek.írjatok ha teszteltetek.
Koszonom, en is ertetek. Ha teszteltel, irj, legyszi, akar privatot is.
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon szeretném, mi is 2, 5 éve küzdünk a bébiért! Nagyon szorítok érted is!!
En is 3- at kaptam vissza, ketto 8 sejteset es egy 7 sejteset. Sajnos fagyasztani nem is lehetett, ez a harom lett. Ugy szeretnem, ha sikerulne, 2 eve probalkozunk.
A kérdező hozzászólása: Én is köszönöm a drukkot! Hármat kaptam vissza, 7-8-és egy nagyon sok sejteset:) Te?
Elso vagyok. Koszonjuk a drukkot. Kerlek, ird majd meg, milyen lett a teszt, en kedd korulre tervezrm. Hany sejtecsket kaptal vissza, hany naposakat?
A kérdező hozzászólása: Szia elsõ! Nekem ez a 2. lombikom, az elsõnél semmi ilyesmit nem éreztem! Szerintem vasárnap tesztelek egyet, bár nagyon félek az eredménytõl!:)
Kinek így, kinek úgy... Én anno semmit nem éreztem, van aki meg mindent amit csak lehet. Sajnos azt kell mondanom, hogy csak az idõ hozza meg nektek a választ. Szorítok a sikeretekért!
Sajnalom nagyon. :(

Hétfőn volt egy abortuszom, kedd szerda semmi. Tegnap óta viszont erősen görcsöl a hasam-pirosas enyhén barnás a vérzésem-Ez normális Vagy érdemesebb visszamenni a korházba?

Ha vissza kell mennem akkor úrja megcsinálják a vákumos eljárást vagy kaparás lesz?

Legjobb válasz: mármint hétfõn kedden szépen vérezgettem,szerdán már nem annyira és tegnap óta van ez az erõs görcs-ami nem tudom hogy normális-e...

A kérdező hozzászólása: mármint hétfõn kedden szépen vérezgettem, szerdán már nem annyira és tegnap óta van ez az erõs görcs-ami nem tudom hogy normális-e...
Szia! Nekem küretem volt, mert elhalt a baba, de utànna 8 napig véreztem és görcsöltem! Szerintem neked is ez lehet, tisztulsz, huzodik össze a méh, azért a görcsös fàjdalom!
Nekem missed em volt két hete. Én is görcsöltem meg véreztem. De ez attól van amit az elsõ válaszoló le írt. Ha annyira görcsölsz hogy nem bírsz fölkelni vagy ha belázasodsz akkor kell vissza menni.
szia nekem is hétfön volt egy abortuszom sajnos én sem tudom hogy menjek e orvoshoz hiszen én is csak aznap véreztem másnap csak barna fojásom volt és görcsöl a hasam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!