Találatok a következő kifejezésre: Tegnap óta a babámnak (123 db)

26hét 4napos kimama vagyok. Tegnap óta a balnokám vizes. Mit csináljak, hogy ne legyen ennyire dagadt a lábam? Nem korai még a vizesedés? Ugye nincs baja a babámnak?

Legjobb válasz: én 20 hetes vagyok és már vizesedik a bokám. Sajnos ez a melegtõl is van. A babának nincs baja ettõl. egyél sok dinnyét az vizhajtó hatású, fehérjét, fehér húsokat ami megköti a vizet. Polcold fel a lábad amikor teheted. Ne állj és ne ülj sokat, inkább mászkálj, vagy feküdjél felpolcolt lábbal. Nekem ezt tanácsolta a doki.

én 20 hetes vagyok és már vizesedik a bokám. Sajnos ez a melegtõl is van. A babának nincs baja ettõl. egyél sok dinnyét az vizhajtó hatású, fehérjét, fehér húsokat ami megköti a vizet. Polcold fel a lábad amikor teheted. Ne állj és ne ülj sokat, inkább mászkálj, vagy feküdjél felpolcolt lábbal. Nekem ezt tanácsolta a doki.
A mászkálás sem tesz neki jót, csak ha felpocolod, a dinnye tényleg jó egy kicsit , meg sztem a folyadék bevitel is.Amúgy kipróbálhatod a hidegvizes borogatást nekem egy kicsit segített, bár csodát ne várj.Amúgy sajna ez van kinek hamarabb kinek késõb jön, nekem már fájnak is a lábaim , olyan mintha szét akarna pukkani néha sõt a kezem is.Alig bírom behajlítani az ujjaimat.37hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat. A hideg vizes borogatást kipróbálom. Boldog babavárást kivánok nektek!!
Ilyen melegben egyenesen mázlista, aki nem vizesedik. Az én lábaim is dagadnak, szintén 26 hetes vagyok.

38hetesen hogy bírod? Nekem úgy hasogat az előző császáromnál, meg a hüvelyembe olyan szúrásokat érzek. Néha lépni nemtudok, ez van tegnap óta. De babám nagyon aktív még mindig, egésznap pörög, talán futóversenyre készül odabenn : )

Legjobb válasz: Nekem is vannak szúrkálások a hüvelyembe, néha olyanok, hogy meg hülyülök! Emellett még egy kis görcsölgetés és keményedés is bejátszik! 37 hetes km

Nekem is vannak szúrkálások a hüvelyembe, néha olyanok, hogy meg hülyülök! Emellett még egy kis görcsölgetés és keményedés is bejátszik! 37 hetes km
az nekem is, de a hegedet nézesd meg, az szülés elõtt is szétmehet.Közvetlen ismerõs járt így.
Szia! Szerintem is nézesd meg a heget. Én is 38 hetes vagyok a 2. babámmal, az elsõt császárral szültem, de soha nem fájt vagy nyilalt a hegem. Mennyi idõ lesz a 2 szülés között?
A kérdező hozzászólása: ma pont megyek dokihoz, mindig megnézi a hegem, persze mondom neki mindenképpen.3év, 3hónap van a két szülés között. boldog babavárást mindenkinek
De, a céklától lehet.
100% hogy a céklátol van, még az is lehet hogy a széklete is lilás lesz. Ne ijedj meg teljesen normális.
Cékla, hidd el, majd figyeld meg hogy elmúlik, ne aggódj.Amit megeszik abból bontódnak anyagok is a vizeletbe, ami megfestheti a vizelet színét.
Mibõl gondolod, hogy a céklától nem lehet? Igenis lehet. A cékla megszínezheti rózsaszínre, pirosra, feketére a székletet és a vizeletet is! A dokid felelõtlen ha nem figyelmeztetett! Semmi baj:-)
A kérdező hozzászólása: http://www.foodandwine.hu/2009/01/18/ez-csak-a-cekla-ne-ijed..
A kérdező hozzászólása: igazabol eddig is evett ceklat de sosem pisilt rozsaszint ezert ijedtem meg..a kakija is lilas volt de ez normalis..de a a pisije?????? megnyugodtam koszi a valaszokat
A lányomé is mindig rózsaszínû a céklaebéd után, sõt, az enyém is! :) Ne aggódj!
A cékla az emberek kb. 20%-nál még felnõtt korban is "festést" okoz.
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom mindenkinek a valaszokat..bizti a cekla volt mert el is mult...:) :)


Egy hete késik, hétfői tesztem negatív, de tegnap óta a mellembe szúrásokat érzek, ez utalhat babára?

nem egyfolytában fáj,hanem belenyilal,és elmúlik!szerintetek?

Legjobb válasz: 23.hétben vagyok, de a melleimben még mindigérzem ezt,elõtte sosem volt, ugyhogy ha magamból indulok ki akkor tesztelj megint! Esetleg ha késik a mensi azt is jelezheti, de inkább a baba. Lehet nem volt elég hcg-d hétfõn.

23.hétben vagyok, de a melleimben még mindigérzem ezt, elõtte sosem volt, ugyhogy ha magamból indulok ki akkor tesztelj megint! Esetleg ha késik a mensi azt is jelezheti, de inkább a baba. Lehet nem volt elég hcg-d hétfõn.

17 hetes terhes vagyok. Tegnap óta a jobb bokám vizesedik, és a jobb vádlim zsibbad. Ez mitől lehet? Ugye a babómnak nem lehet semmi baja?

Legjobb válasz: ez teljesen normális szerintem,de ha mész dokihoz, mond majd neki, ha kérdezi, hogy van e panaszod.

ez teljesen normális szerintem, de ha mész dokihoz, mond majd neki, ha kérdezi, hogy van e panaszod.
Ha sok folyadékot iszol attól is lehet. Nekem is volt ilyen. Mindenképp beszélj azért orvossal! De nyugi, a babónak nincs baja!
Szia nekem is ilyen gondjaim voltak, nagyon vizesedtem.Vizesedésre ajánlottak Zöldteát, és nekem nagyon jót tett.A zsibbadásra, izomgörcsre Magne b6 szedek, de beszéld meg az orvosoddal õ mit mond.Boldog babavárást!!!

Furán eresek a melleim, minden irányból a bimbó felé tartó elég erősen látható erek lettek láthatóak rajta tegnap óta, lehet babó a dologban?

A h?m kitartóan 36,8 felett van, néha fájdogál a méhem, és puffadt a pocim a köldök alatt.

Legjobb válasz: Ma vagyok a peteérést követõ 13. napomon, tesztelni még nem mertem.

A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a peteérést követõ 13. napomon, tesztelni még nem mertem.
Nekem is a mellemen látszott elõször... Lehetsz babás, de nem biztos, hogy a tezt kimutatja még ilyenkor.
a bizonytalanság sem jo szoval vegyél erõt magadon és teszteéj. hidd el pozi lesz
Szerintem varj a nemvart mensiig+1 nap, es utana tesztelj. Ezek lehetnek babás tunetek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztató válaszokat, tesztelek holnap, de már annyiszor volt nega..., utána olyan letört vagyok, nem szeretem az érzést. Mindenki más növeszti a pocakját körülöttem, próbálok nem gondolni rá, meg optimistán gondolkodni, de elég nehéz.

17 hetes terhes elmúltam, már régeb óta érzem a babám rugdalását. Tegnap, és tegnap ellött nagyokat rugott, máma meg semmi kezdek agódni. Most mért nem érzem őt?

Legjobb válasz: Szia! Ettõl én is frászt kaptam párszor, de mindig feleslegesen. Én is nagyon korán - 13 hetesen - már éreztem a babót, aztán ha egy ideig nem úgy mocorgott, ahogy vártam volna tõle, mindig megijedtem. Épp ma is aggódtam - már 32 hetet betöltöttük - mert egész délelõtt meg se mozdult, de csak aludt. Akkor szokta így csinálni, amikor elõzõleg pár napig nagyon aktív volt, aztán ki kell pihennie kicsit magát. Ne aggódj, legkésõbb este biztosan érezni fogod õt. Ha mégsem és nagyon nyugtalan vagy, menj be a kórházba és kérj egy ultrahangot, az biztosan megnyugtat. Minden jót neked, szép babavárást!

Szia! Ettõl én is frászt kaptam párszor, de mindig feleslegesen. Én is nagyon korán - 13 hetesen - már éreztem a babót, aztán ha egy ideig nem úgy mocorgott, ahogy vártam volna tõle, mindig megijedtem. Épp ma is aggódtam - már 32 hetet betöltöttük - mert egész délelõtt meg se mozdult, de csak aludt. Akkor szokta így csinálni, amikor elõzõleg pár napig nagyon aktív volt, aztán ki kell pihennie kicsit magát. Ne aggódj, legkésõbb este biztosan érezni fogod õt. Ha mégsem és nagyon nyugtalan vagy, menj be a kórházba és kérj egy ultrahangot, az biztosan megnyugtat. Minden jót neked, szép babavárást!
A kérdező hozzászólása: Szíja!Köszönöm, hogy ilyen aranyos vagy, és ilyen hamar válaszóltál!!Reméljük, hogy mostcsak pihiznek, remélem a te babód is nem sokára doból a hasban:) )Vigyázz magadra, és babódra!Boldog baba várást!!Üdv:Zsuzsa
Szia, ne aggódj mert én is így voltam.A második babámat várom és elég hamar megmozdult 16-17 hetessen.1hétig minden nap éreztem õt, és hirtelen pár napig semmi mozgás.Rohantam az orvoshoz csinált uh, és minden rendben volt.A babóca befelé fordult, és mivel nagy volt még a hely mozogni azért nem éreztem.Most így 37 hetessen örülnék neki ha csak 10 percig nem mozogna:-)
Szia, az elsõ válaszoló vagyok. Hogy álltok? Az én babám sikeresen felébredt és most pótolja, amit eddig elmulasztott.:-) Remélem, nálatok is minden rendben van!:)
A kérdező hozzászólása: Most értem haza anyóstól, 2x éreztem már.Ez az örökös agódás!Igazatok volt!Nagyon-nagyon meg köszönöm nektek a válaszokat!Minden jót kivánok nektek, és babótoknak!!
Hát azért, ha tegnap óta nem érzed nézzen meg orvos mindenképp!!!
Ma lustálkodik kicsit, úgy döntött. Meg egy kicsit beljebb húzódott, hogy anya ne tudja úgy nyomon követni, és köszöni szépen jól van így. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy ennyien írtatok:) .Délután bejelentkezett többször is, megnyugodtam.Legközelebb nem pánikolok így be inkább várok!Köszi nektek
Egyet értek az utolsóval, nekem a 4. babám volt 36 hetesen amikor nem éreztem. Én se írom le a továbbiakat! Az teljesen hülyeség, hogy otthon várj!
Érzed már a babádat? Ne hallgass senkire, ha valami azt súgja, hogy baj van, menj azonnal egy uh-ra. Én is mások véleményét kérdeztem és ráadásul már a 3. babám volt, pont 20 hetesen. Nem írom le a történteket, mert neked ez most nem segítene, de ne hallgass csak a belsõ megérzéseidre!!! Remélem azóta minden oké!
Nehogy elrohanj már dokihoz! Egyél csokit, igyál kólát, hallgass zenét és várj! :) Meg fog rugdosni a kisember!
én próbát tennék a csokival és a cólával ...attól nagyon beindulnak...ha akkor sincs jel akkor mennék a dokihoz! 25+2km
Van olyan idoszaka, amikor aktívabb és van olyan amikor csak itt-ott bezelentkezik. Ez pár napig is eltart nálam. 24 hkm
Én ilyenkor azt csináltam, hogy hanyatt feküdtem, rátettem a kezem a hasamra, egy idõ után kényelmetlen lett neki, és elkezdett mozgolódni.
Ilyen nálam is szokott lenni. Egyik nap szinte reggeltõl estig "edzést" tart, másnap meg csak apróbb jelét adja hogy minden rendben. Ilyenkor szoktam azt mondani hogy biztos kifáradt. Sõt mikor ez az egész napos mocorgása van, akkor már rákészülök hogy következõ nap "pihi" van :D Bár ujabban még éjszaka sem nyugszik... szintén 20 hetes

27. hétben járok. Eddig szépen, aktívan mozgott a babám, azonban tegnap óta lusta egy kicsit. Ugye nem kell aggódnom?

Mozog, de nem annyira mint eddig. Idegesít, hogy nehogy baja legyen, anyukám szerint azonban ez normális. Akkor lenne gond szerinte, ha egyáltalán nem érezném, hogy mozog. Nálatok is volt ilyen? Köszi előre is a válaszokat :))

Legjobb válasz: sokadik kérdés tegnap óta. nem kell aggódnod, ez a front miatt van valószinû. nem is elõírás hogy folyton rugdosson. õ is pihenget,lustizik, néha meg aktívabb, mi sem vagyunk egyformák. de ha továbbra is ilyen lusta,egyél egy kis csokit, igyál tejeskávét attól kicsit beindul. :)

sokadik kérdés tegnap óta. nem kell aggódnod, ez a front miatt van valószinû. nem is elõírás hogy folyton rugdosson. õ is pihenget, lustizik, néha meg aktívabb, mi sem vagyunk egyformák. de ha továbbra is ilyen lusta, egyél egy kis csokit, igyál tejeskávét attól kicsit beindul. :)
Ne izgulj nincs semmi gond.Õk is megérzik ezt az idõt azért lustábbak:) Ilyenkor nekem se nagyon szokott mocorogni. 34 hkm
Tök érdekesen meg lehet figyelni gyakorikérdéseken a frontokat, valóban sokan írják, hogy kevesebbet mozog a manó. :) Nekem amikor itt sokan írják, hogy lustul a babájuk akkor mozog rengeteget, amikor pedig azt írják, hogy kirúgja az oldalukat, na az én pockom akkor pihen.... :) )) Minden babának vannak pihis napjai, semmi baja. :) 36 hetes kismama
Azért figyeld!!! Sok minden gondra utalhat a feltûnõen kevesebb mozgás!!! Megnézetni nem kerül semmibe!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) ) tegnap este már aktívabb volt, este egy kicsit hagyott is aludni. Azért persze figyelgetem, jövõhéten meg úgyis megyek be a védõnõmhöz. De szerencsére megjött a kedve, igaz ma reggel kicsit megint lusta, csak párat rúgott. :)

Tegnap délután óta alig mocorog a babám. Néha érzem, de azon kívül semmi. Tegnap nagyon kitett magáért. Ugye nincs semmi baja?

Nem görcsölök, meg semmi különös jel nincs...28hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia ne izgulj minden rendben vannak napok mikor aktivabak és van hogy nem annyira.nekem pl ma nem mozgolodik annyit tegnap meg egésznap bulizot a drágám. Ez igy a természetes biztos az idöjárás váltózás ugy vettem észre jobban szereti a hüvösebbet

Szia ne izgulj minden rendben vannak napok mikor aktivabak és van hogy nem annyira.nekem pl ma nem mozgolodik annyit tegnap meg egésznap bulizot a drágám. Ez igy a természetes biztos az idöjárás váltózás ugy vettem észre jobban szereti a hüvösebbet
igaza van ez elsõ válaszolónak majd csak figyeld meg ha esõ közeledik akkor nem mocorog annyit ha meg már esik és hüvösebb van akkor beindul.Nekem õ a kis idõjósom :D Jó babavárást üdv 32 hetes kismami
Aggodalomra semmi gond. Az én babám is volt, hogy egész nap megsem mozdult, csak szunyált. Holnap megint aktív lesz
.. bocsi, semmi ok :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!