Találatok a következő kifejezésre: Tegnap óta a (1256 db)

Mi baja van tegnap óta a facebooknak?

Legjobb válasz: Mi baja van tegnap óta a facebooknak?

Mi baja van tegnap óta a facebooknak?
szabad a gazda!
Nálam tegnap este még semmi baja nem volt, ma csinálja azt, hogy hiányosan és furcsán tölti be. Minden máshogy elrendezve jelenik meg, nem találok semmit, a kék fejléc hiányzik. Talán karbantartás van.
A kérdező hozzászólása: Nekem is ez volt..de már jó:D
Az a jobbik eset nekem már be sem tölti egyáltalán:DDD

Más se tudja használni tegnap óta a cilus.hu-t, mert trójai vírussal fertőzött?

Legjobb válasz: Én minden nap folyamatoan használom.Tegnap nálam nem volt gond.

Én minden nap folyamatoan használom.Tegnap nálam nem volt gond.
Én ma is használtam, nem volt vele semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor nem értem, mert Nekem tegnap otthon is meg ma itt a munkahelyemen is az AVAS-t vírus irtó ezt a trójai vírust észlelte. Miért vajon? Hát ez rejtély.
Tegnap nekem is jelzett kétszer is trójait! Ma már nem.
A kérdező hozzászólása: Én most próbáltam meg újból, és sikerült. Próbáld meg Te is.
Nekem is trójaival fertõzte meg a benti gépem :( Szívás...

Tegnap óta a hasszurkám alább hagyott. Tegnap óta azt érzem mintha le akarna szakadni a hátam. Feszít a méhem. A cickóm sem érzem most olyan érzékenynek? Mitől lehet? Ezek a babóca jelei?

Legjobb válasz: Szia. Ha a ciklusod vége felé jársz akkor lehet babóca jelei de én is oly sokszor éreztem már ezeket a tüneteket hogy , mikor érzem azt mondom magamnak hogy hülye vagyok csak beképzelem , mert ha mégsem baba könnyebb elviselni de neked kívánom hogy az legyen.

Szia. Ha a ciklusod vége felé jársz akkor lehet babóca jelei de én is oly sokszor éreztem már ezeket a tüneteket hogy , mikor érzem azt mondom magamnak hogy hülye vagyok csak beképzelem , mert ha mégsem baba könnyebb elviselni de neked kívánom hogy az legyen.
A kérdező hozzászólása: Szia!Szombatra nem várom!Persze próbálom magam nem beleélni magam!Már csalódtam.Tudom, h könnyen be tud csapni a szervezetem, ha nagyon akarom!De eddig ilyen érzésem még nem volt, mint amit most érzek.Remélem most sikerült!:

Opera böngeszö tegnap ota a google.hu oldalra adathaläsz figyelmeztetes ad. Meg a ceges gepen is. Mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: jaja, delelött mär nem volt. csak tegnap este, meg ma reggel :D

A kérdező hozzászólása: jaja, delelött mär nem volt. csak tegnap este, meg ma reggel :D
Ezt én is tapasztaltam! Elég meglepõ volt, nagyokat pislogtam! :D Viszont ma már nekem nem jelzett.

21 hetes vagyok. Tegnap óta a bal alsó hasi szakaszban intenzív nyomást érzek. Azt gondolom a baba nyom valami szervet, vagy belet. Ha ilyet tapasztaltál, hogyan tudtad ezt a kellemetlen szúró érzést elviselhetőbbé tenni?

Legjobb válasz: Nos, az én babámnak ez volt a rejtekhelye. Ha hirtelen erõs hanghatás érte, vagy valami baja volt, mindig odakuporodott a bal alsó hasi részbe. Nagyon feszített, kellemetlen volt, de amikor egyszer UH-n megláttam, hogy a kicsikém feje van ott, ahol éppen nekem annyira fáj, tökre elmúlt minden fájdalmam, illetve azt mondtam magamban, hogy ha õ ott szeretne lenni, mert ott nyugszik meg, akkor legyen ott, s már nekem ez nem is fáj. Ez a legkevesebb egyébként majd meglátod. Az enyém már nagyfiú. Most már mindenhol nyom szegénykém, de nem tehet róla, kicsi a helye már. Én ezt a helyzetet elfogadtam.

Nos, az én babámnak ez volt a rejtekhelye. Ha hirtelen erõs hanghatás érte, vagy valami baja volt, mindig odakuporodott a bal alsó hasi részbe. Nagyon feszített, kellemetlen volt, de amikor egyszer UH-n megláttam, hogy a kicsikém feje van ott, ahol éppen nekem annyira fáj, tökre elmúlt minden fájdalmam, illetve azt mondtam magamban, hogy ha õ ott szeretne lenni, mert ott nyugszik meg, akkor legyen ott, s már nekem ez nem is fáj. Ez a legkevesebb egyébként majd meglátod. Az enyém már nagyfiú. Most már mindenhol nyom szegénykém, de nem tehet róla, kicsi a helye már. Én ezt a helyzetet elfogadtam.
Mindenkppen nezesd meg dokival, abbol baj nem lehet.Utanna megnyugszol.

Tegnap óta a gyereken csalánkiütést észleltem, ma is. Menjek ügyeletre? Vagy érdemesebb holnap a gyerekorvoshoz menni? Tapasztalt valaki ilyet a gyereken?

csak azért kérdezem,hogy ez veszélyes e?mert ha nem muszáj nem akarok ügyeletre menni,mert semmit nem csinálnak vele,akárhányszor vittem valamivel.ráadásul nálunk fizetni is kell érte.szlovákiában lakunk.

Legjobb válasz: Nem kell ügyeletre menni vele.Az én kislányomnak is volt,és a gyerekorvos se nagyon tudott mit kezdeni vele.Azt mondta adjak neki Calcimusk-ot és majd elmúlik.Nem tudom nektek hogy néznek ki a kiütések,az én kislányomnak olyan volt mint a szúnyogcsípés csak hosszúkás.Általában az arcán szokott kijönni,kijött rajt ott volt pár percig majd eltûnt.És ez így ment egy darabig.

Nem kell ügyeletre menni vele.Az én kislányomnak is volt, és a gyerekorvos se nagyon tudott mit kezdeni vele.Azt mondta adjak neki Calcimusk-ot és majd elmúlik.Nem tudom nektek hogy néznek ki a kiütések, az én kislányomnak olyan volt mint a szúnyogcsípés csak hosszúkás.Általában az arcán szokott kijönni, kijött rajt ott volt pár percig majd eltûnt.És ez így ment egy darabig.
A kérdező hozzászólása: igen az arcán, nyakán stb.fél órán belül eltünnek.akkor holnap gyarekorvos.köszi.azota nektek végleg eltünt?
Nem kell emiatt orvoshoz vinni, teljesen ártalmatlan bõrreakció. Ahogy jött, úgy el is múlik. Ha nem viszket neki nagyon, nincs vele teendõ. Átmeneti vagy tartós allergiára utal. Nem evett valami újdonságot? Újfajta mosópor, fürdetõ?
Az én kisfiamon is volt. Fõleg pelus alatt, meg lábon, hol eltûntek, hol elõjöttek. Hidrofiles mosakodóval fürdettem, de csak pár percig volt szabad fürdetni, meg a bõrgyógyász Fenistil cseppet írt fel neki, bár abból nem sokszor adtam neki. Meg figyelnem kellett, hogy pamut nadrágot hordjon, amíg el nem múlt teljesen a csalánkiütés, mert a mûszálas dolgokat nem bírta. Nekünk kb 2 hétig tartott. Nem kell emiatt ügyeletre menni.
Elsõ vagyok. Igen már eltûntek, nekünk nyáron volt.De valószínû hogy a kislányomnak is a mosószertõl volt.Mert születése óta folyékony Ariellel mostam a ruháit és akkor egyszer vettem Dreft Babyt.Biztos hogy attól volt mert utána már megint csak Ariellel mostam-mosom a ruháit, és azóta nincs neki.

Könyökölve szoptatok, és tegnap óta a kisujjam fölső része zsibbad, mit tegyek?

Nem teljesen zsibbad, mert érzem, csak halványan.

Legjobb válasz: Szoptass másképp. Elnyomódhatott egy ideg.

Szoptass másképp. Elnyomódhatott egy ideg.

Nagyon ég tegnap óta a jobb mellbimbóm. SOS! Mit tegyek?

Tegnap estét?l ég, fáj a mellbimbóm,van hogy az egész mellem is hozzá.Nagyon rossz érzés.vizes ruházgatom de nem múlik el.Mi bajom lehet, illetve mit?l múlik ez el?Terhes nem vagyok.Legalábbis szerintem nem..eddig mindig rendszeresen megjött.(vagy 4 napja múlt el)
Nem jó az anyag amit belöttek vagy szúrtak.
A kérdező hozzászólása: Értem :S És valahogy nem lehet visszacsinálni , hogy olyan legyen mint volt mert kivenni nem tudom 3 hete szúrták és bármennyit bénázok nem jön ki :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!