Találatok a következő kifejezésre: Tegnap óta érzem (144 db)

6+3 hetes kismama vagyok. Tegnap óta érzek a petefészkeim környékén enyhe fájdalmat. Kicsit aggódom, hogy ez normális-e? Lehet ez haspuffadástól is, mert eléggé fel vagyok puffadva.

Legjobb válasz: Szia.igen normális,tágul a méhed.és ott bent most minden picit átalakul,hogy alkalmas legyen egy baba kihordására.Ha nagyon fáj,elmehetsz orvoshoz,csak hogy megnyugodj,de általában ezek a fájások ilyenkor természetesek.És gratulálok a bébihez.boldog babavárást.

Szia.igen normális, tágul a méhed.és ott bent most minden picit átalakul, hogy alkalmas legyen egy baba kihordására.Ha nagyon fáj, elmehetsz orvoshoz, csak hogy megnyugodj, de általában ezek a fájások ilyenkor természetesek.És gratulálok a bébihez.boldog babavárást.
Ugyanezt érzem. Akkor csak nincs gond! Nyugdojunk meg és minden rendben lesz!
egyidõsek vagyunk! Nekem ma kezdõdött a szúrkálgatás. :) Ha nincs vérzés, barnázás, erõs görcs, akkor nagy baj nem lehet, ugye? :)

Tegnap óta érzek ilyen szúró égető fájdalmat "odalenn". És ma vettem észre, hogy ilyen nyálkás cucc jött ki. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: A vizeletedben volt a nyálkás cucc? Nekem volt ilyen, gyulladásban voltam odalenn és kúpot kaptam.

A vizeletedben volt a nyálkás cucc? Nekem volt ilyen, gyulladásban voltam odalenn és kúpot kaptam.
A kérdező hozzászólása: nem, a hüvelyembõl jött.
peteérés
A kérdező hozzászólása: még 2 hét múlva kell megjönnie. Akkor várjak vele, vagy hívjam fel a nõgyógyászt?
Szerintem is peteérés csak. Várj 2-3 napot, ha nem múlik, menj orvoshoz.
Ha 2 hét múlva kéne megjönni a menstruációdnak, akkor ez egyértelmû, hogy a peteérésed miatt van. Semmi gond!
A kérdező hozzászólása: Még mindig érzékeny, és enyhén fáj, de semmi nem jön belõle. Akkor gondolom igazatok volt, és ez is elmúlik lassacskán.

Tegnap óta érzek vizelési ingert (éjszaka nem járok wc-re) de nem fáztam fel, 1 hét múlva kell megjönnie a vérzésemnek. Lehet ez már a terhességnek a jele?

Gyógyszert szedek, de mindig egy kis félsz van bennem hogy véd-e. Eddig nem is engedtem,hogy elmenjen a barátom bennem, de 9 napja megengedtem(kb.félid?ben).

Legjobb válasz: Ilyen korán nem jelentkeznek a tünetek. Nem gondolom, hogy terhes lennél, de ha véletlenül nem jön meg (késik), akkor kell erre gondolni. Gyógyszer mellett ennek nagyon kevés az esélye.

Ilyen korán nem jelentkeznek a tünetek. Nem gondolom, hogy terhes lennél, de ha véletlenül nem jön meg (késik), akkor kell erre gondolni. Gyógyszer mellett ennek nagyon kevés az esélye.
Ez szerintem sem terhesség, ha elmegy benned a párod, és megtermékenyülsz, annak is minimum 4-5 hétnek el kell telnie, sõt, inkább 6-nak, hogy kiderüljön, és onnan vannak tünetek általában!Ha pedig terhes lennél, éjszaka is wc-nél, mert a méh az éjjel-nappal tágul! Mellesleg az elõttem szólóhoz, az én kislányom egy éves lesz két hét múlva, és gyógyszer mellett fogant meg!Van ilyen is, nem sok, de van...

Ezt okozhatja egy kisbaba? A 24. napon vagyok, tegnap óta érzem, hogy tompán szorít a hasam, ma méginkább, de még nem görcsöl.

A mellem érzkenyebb, de igazából nem tudom, hogy azért mert sokat vizsgálgatom, hogy érzékenyebb-e vagy amúgy is... Van ilyen tapasztalata valakinek?

Legjobb válasz: A folyásom meg kissé vizes, de nem sok egyáltalán...

A kérdező hozzászólása: A folyásom meg kissé vizes, de nem sok egyáltalán...
Nos én még nem tartok a 24. napnál de hasonlókat érzek mint te. Én csináltam terhességi tesztet de negatív lett. úgyhogy nem biztos, hogy babától van de neked is ajánlom a terehességi teszte.
A kérdező hozzászólása: Pontosítok.. a folyás törlés után tojásfehérje szerû.
hm nekem is ugyanúgy, de mint írtam nem biztos, hogy baba de persze lehet az is de biztos ami biztos csinálj egy tesztet.
Szerintem még korai lenne tesztelni, mert nem biztos, hogy jó eredményt vagyis pozitív eredményt mutatna. Még korai.
ezekszerint még kb 5 napod van a meni-ig, ha rendszeres, úgyhogy a tesz csak kb 7 nap múlva mutatja ki, de még az is lehet korai.várj türelemmel, ha nagyon fájna is akkor lehet fél no-spa-t bevenni.
Mindenképp korai lenne tesztelni. Várd meg, hogy megjön-e. De elviekben érezheted a beágyazódást.
A kérdező hozzászólása: És a folyás? Az normális? Mármint hol ilyen, hol olyan, de inkább tojásfehérjés és egyáltalán nem sok!

Tegnap óta a hasszurkám alább hagyott. Tegnap óta azt érzem mintha le akarna szakadni a hátam. Feszít a méhem. A cickóm sem érzem most olyan érzékenynek? Mitől lehet? Ezek a babóca jelei?

Legjobb válasz: Szia. Ha a ciklusod vége felé jársz akkor lehet babóca jelei de én is oly sokszor éreztem már ezeket a tüneteket hogy , mikor érzem azt mondom magamnak hogy hülye vagyok csak beképzelem , mert ha mégsem baba könnyebb elviselni de neked kívánom hogy az legyen.

Szia. Ha a ciklusod vége felé jársz akkor lehet babóca jelei de én is oly sokszor éreztem már ezeket a tüneteket hogy , mikor érzem azt mondom magamnak hogy hülye vagyok csak beképzelem , mert ha mégsem baba könnyebb elviselni de neked kívánom hogy az legyen.
A kérdező hozzászólása: Szia!Szombatra nem várom!Persze próbálom magam nem beleélni magam!Már csalódtam.Tudom, h könnyen be tud csapni a szervezetem, ha nagyon akarom!De eddig ilyen érzésem még nem volt, mint amit most érzek.Remélem most sikerült!:
Hát azért, ha tegnap óta nem érzed nézzen meg orvos mindenképp!!!
Ma lustálkodik kicsit, úgy döntött. Meg egy kicsit beljebb húzódott, hogy anya ne tudja úgy nyomon követni, és köszöni szépen jól van így. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy ennyien írtatok:) .Délután bejelentkezett többször is, megnyugodtam.Legközelebb nem pánikolok így be inkább várok!Köszi nektek
Egyet értek az utolsóval, nekem a 4. babám volt 36 hetesen amikor nem éreztem. Én se írom le a továbbiakat! Az teljesen hülyeség, hogy otthon várj!
Érzed már a babádat? Ne hallgass senkire, ha valami azt súgja, hogy baj van, menj azonnal egy uh-ra. Én is mások véleményét kérdeztem és ráadásul már a 3. babám volt, pont 20 hetesen. Nem írom le a történteket, mert neked ez most nem segítene, de ne hallgass csak a belsõ megérzéseidre!!! Remélem azóta minden oké!
Nehogy elrohanj már dokihoz! Egyél csokit, igyál kólát, hallgass zenét és várj! :) Meg fog rugdosni a kisember!
én próbát tennék a csokival és a cólával ...attól nagyon beindulnak...ha akkor sincs jel akkor mennék a dokihoz! 25+2km
Van olyan idoszaka, amikor aktívabb és van olyan amikor csak itt-ott bezelentkezik. Ez pár napig is eltart nálam. 24 hkm
Én ilyenkor azt csináltam, hogy hanyatt feküdtem, rátettem a kezem a hasamra, egy idõ után kényelmetlen lett neki, és elkezdett mozgolódni.
Ilyen nálam is szokott lenni. Egyik nap szinte reggeltõl estig "edzést" tart, másnap meg csak apróbb jelét adja hogy minden rendben. Ilyenkor szoktam azt mondani hogy biztos kifáradt. Sõt mikor ez az egész napos mocorgása van, akkor már rákészülök hogy következõ nap "pihi" van :D Bár ujabban még éjszaka sem nyugszik... szintén 20 hetes

17 hetes terhes elmúltam, már régeb óta érzem a babám rugdalását. Tegnap, és tegnap ellött nagyokat rugott, máma meg semmi kezdek agódni. Most mért nem érzem őt?

Legjobb válasz: Szia! Ettõl én is frászt kaptam párszor, de mindig feleslegesen. Én is nagyon korán - 13 hetesen - már éreztem a babót, aztán ha egy ideig nem úgy mocorgott, ahogy vártam volna tõle, mindig megijedtem. Épp ma is aggódtam - már 32 hetet betöltöttük - mert egész délelõtt meg se mozdult, de csak aludt. Akkor szokta így csinálni, amikor elõzõleg pár napig nagyon aktív volt, aztán ki kell pihennie kicsit magát. Ne aggódj, legkésõbb este biztosan érezni fogod õt. Ha mégsem és nagyon nyugtalan vagy, menj be a kórházba és kérj egy ultrahangot, az biztosan megnyugtat. Minden jót neked, szép babavárást!

Szia! Ettõl én is frászt kaptam párszor, de mindig feleslegesen. Én is nagyon korán - 13 hetesen - már éreztem a babót, aztán ha egy ideig nem úgy mocorgott, ahogy vártam volna tõle, mindig megijedtem. Épp ma is aggódtam - már 32 hetet betöltöttük - mert egész délelõtt meg se mozdult, de csak aludt. Akkor szokta így csinálni, amikor elõzõleg pár napig nagyon aktív volt, aztán ki kell pihennie kicsit magát. Ne aggódj, legkésõbb este biztosan érezni fogod õt. Ha mégsem és nagyon nyugtalan vagy, menj be a kórházba és kérj egy ultrahangot, az biztosan megnyugtat. Minden jót neked, szép babavárást!
A kérdező hozzászólása: Szíja!Köszönöm, hogy ilyen aranyos vagy, és ilyen hamar válaszóltál!!Reméljük, hogy mostcsak pihiznek, remélem a te babód is nem sokára doból a hasban:) )Vigyázz magadra, és babódra!Boldog baba várást!!Üdv:Zsuzsa
Szia, ne aggódj mert én is így voltam.A második babámat várom és elég hamar megmozdult 16-17 hetessen.1hétig minden nap éreztem õt, és hirtelen pár napig semmi mozgás.Rohantam az orvoshoz csinált uh, és minden rendben volt.A babóca befelé fordult, és mivel nagy volt még a hely mozogni azért nem éreztem.Most így 37 hetessen örülnék neki ha csak 10 percig nem mozogna:-)
Szia, az elsõ válaszoló vagyok. Hogy álltok? Az én babám sikeresen felébredt és most pótolja, amit eddig elmulasztott.:-) Remélem, nálatok is minden rendben van!:)
A kérdező hozzászólása: Most értem haza anyóstól, 2x éreztem már.Ez az örökös agódás!Igazatok volt!Nagyon-nagyon meg köszönöm nektek a válaszokat!Minden jót kivánok nektek, és babótoknak!!

22 hetes kismama vagyok. Tegnap óta bár mozog a babám, mégis olyan gyengén érzem az eddigiekhez képest. Ez rendben van?

Kicsit fárasztó 2 nap volt, de eddig olyan erősen éreztem, most meg kevésbe,már a 16. héttől mozog.

Legjobb válasz: Tegnap nekem is lustább volt, talán már érzi a hétvégi hidegfrontot.

Tegnap nekem is lustább volt, talán már érzi a hétvégi hidegfrontot.
nálunk is tegnap óta kevés a mozgás. szerintem rendben van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igaziból lehet, hogy nem tudtam értelmesen megfogalmazni, nem is az a gondom, hogy kevesebbet mozog, hanem hogy kevésbé érezhetõ. Mintha kisebbeket rúgna.
Szia! Ezt a kérdést én is fel akartam tenni, mert én is így vagyok vele. Tegnap óta kicsit gyengébben rúgdos. Tegnapelõtt meg csak úgy hullámzott a hasam. :) Remélem csak a front miatt. Boldog babavárást! 25hkm
A kérdező hozzászólása: Hú, ez azért megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezzel :-) reggel óta rengeteget mozog, csak kevésbé erõsen. De akkor ha Te is így vagy vele, akkor biztosan megvan a maga normális oka. Sok-sok hullámzást nekünk :-)!!!!!!
Sziasztok! Tegnap nekem is lustább volt a megszokottnál, de megnyugtatott, hogy másnak is. Tuti a front miatt. Ma reggel már virgonckodott! :) 23 hkm
én 22 hetesen keztem érezni és van amikor majdnem kirugja a ház oldalát de van amikor nem is érzem aztmonta a védõnõ hogy ez normális majd ha nagyobblessz akkor nem nagyon lessz ilyen üdv:26 hetes km..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, már megy a bukfencezés, milyen jó :-) Boldog babavárást mindenkinek!

Tegnap óta nem igazán érzem mozogni a babámat, lehet köze a fronthoz, vagy aggódnom kéne? 33 hetes vagyok!

Eddig olyan nagy bulikat csapott,tegnap meg csak 2-3 szor éreztem ?t akkor is csak kicsit

Legjobb válasz: Szia! Tegnap nekem is lusta volt.Gondolom az idõ miatt,meg már a hely is egyre kisebb.Én ilyenkor néha elszoktam feküdni,és figyelni a pocakom,mert van olyan mozgás,amit nem is érzek,de látom és az megnyugtat.De különben én is mindig aggodom. 33.hetes kismama

Szia! Tegnap nekem is lusta volt.Gondolom az idõ miatt, meg már a hely is egyre kisebb.Én ilyenkor néha elszoktam feküdni, és figyelni a pocakom, mert van olyan mozgás, amit nem is érzek, de látom és az megnyugtat.De különben én is mindig aggodom. 33.hetes kismama
Az a lényeg hogy mozogjon, nem az hogy hányszor. Lehet, hogy épp alvási periódusban volt. Azért ha ma is lustábbnak érzed, a biztonság kedvéért és a saját magad megnyugtatására menj be a kórházba. Nekem a védõnõm azt mondta, inkább százszor feleslegesen, minthogy egyszer elbagatellizálj valamit. És igaza van.
Mivel a végén jársz, így bármikor szülhetsz :) A jósló, a furcsa érzet mind mind természetes.
A kérdező hozzászólása: ja és visszatértek az elsõ tünetek, hányinger, rosszullét pár napja, annyira várom :) ))))
Szerintem igen- hamarosan szülni fogsz. Én nemrég szültem a 3. babámat, azt hinné az ember ilyenkor már rutinos. De most voltam a legbizonytalanabb én is. :) Könnyû szülést neked, majd írjál, hogy mikor és hogy sikerült!!
A kérdező hozzászólása: Majd írok ha meglesz a kisbabám :) köszi a választ, nekem ez volt a legbizonytalanabb :)
Mi újság?
A kérdező hozzászólása: Végre megszületett 4, 5kg és 55 cm sima szülés, nem császár, boldogok vagyunk
gratulálok a kis "kéthónapos" méretû babádhoz!!! :) Biztos nagyon aranyos. Jó egészséget nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönjük, igen egy igazi kis álombaby <3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!