Találatok a következő kifejezésre: Tegnap észrevettem lány (5 db)

Miért nem viszitek orvoshoz, ha valamit bajt láttok a kutyán? Én ezt nem értem...
a mi kutyánknak ugyan ilyenek voltak a tünetei és õt megmérgezték....
A kérdező hozzászólása: köszönöm a rendes kommenteket !!!!!! én is attól tartok h megmérgezhették :// 11.ik válaszoló : nem, nem zihál a lábára érzékeny. anyukámmal tudnám elvinni állatorvoshoz, csak nagyon késõn ér haza minden nap mert munka után apukámhoz jár be a kórházba. remélem rendbe jön, de szeretném megmutatni orvosnak.
Lehet, hogy meg kellett volna hánytatni, biztos, ami biztos.
Lehet, hogy egy kóbor kutya befedezte.
A kérdező hozzászólása: mûteni kellett
És mi baja volt?
A kérdező hozzászólása: gennyes méhgyulladása volt
A macskámnak is az volt, ez elég gyakran elõ szokott fordulni.
Nem zihál? Nem érzékeny a lába nyomásra?
Nálunk hasonló volt pár hete. Egy két nap kedvetlenség, majd nem nagyon kelt fel, nem tudott lábra állni, lázas volt, nem evett, nem ivott. Amúgy 5 éves németjuhász keverék. Csonthártya gyulladása volt, 1 hét alatt rendbe jött.
A kérdező hozzászólása: elfogjuk vinni, amint van rá lehetõség, csak szeretném minél elõbb tudni mi lehet a baj és esetleg már most segíteni neki valahogy
Gyomorrontástól rákos daganatig bármi lehet, ha még te sem tudod megállapítani, aki látod a kutyád, mi honnan tudnánk a képernyõ mögül?!
A kérdező hozzászólása: hátha valaki kutyájával már volt ilyen
amint lesz rá lehetõség..ez minnél elõbb legyen, elég súlyosan hangzik amit leírtál!!
szerintem is csak orvos tudja megállapítani. Otthon megnézhetitek a hõmérsékletét, van e láza...a kutya normál hõje kb 37-39..ha 39 fölött van akkor láza van. lehet egy vírust bekapott...de mivel nem vagyok állatorvos, meg itt senki nem az, hacsak nem téved erre egy...szóval akármi is az nem normális, így vigyétek el orvoshoz hogy megkapja a kezelést...
Lehet kullancsfertõzés is...és még millió dolog. Sajnos mi nem tudunk segíteni, gyorsan vidd el õt orvoshoz! Nehogy késõ legyen.
Még ha lenne itt állatdoki, az se tudná ennyibõl megállapítani, hogy mi a baj. Ezt látnia kell ahhoz. Addig csak õ is találgatna..
ha nem tudod elvinni, kérd meg a szülõket, tesókat, vagy akire rá mered bízni a kutyust.vannak állatorvosok akik házhoz mennek, persze biztos plusz pénzért..szóval minnél elöbb dokihoz!!!
A kérdező hozzászólása: igen, mondta az állatorvos is hogy érdemes ezt az elsõ menzesz után megcsináltatni

Tegnap észrevettem a lány hörim belső lába mellett egy fényes gömbszerű valamit. Szerintem daganat. El akartam ma vinni orvoshoz, de közben lefialt mára a hörim. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Figyeld ha növekedik a ' púp ' akkor állatorvos.. Nekem is volt a hörimnek dagija :( a fején lett egy kis seb féle, elég száraz és barna, és örökké vérzett hiába kenegettük csak nõtt a púp és nõtt... eggyik reggelre meg..... :(

Figyeld ha növekedik a ' púp ' akkor állatorvos.. Nekem is volt a hörimnek dagija :( a fején lett egy kis seb féle, elég száraz és barna, és örökké vérzett hiába kenegettük csak nõtt a púp és nõtt... eggyik reggelre meg..... :(

Lányok, vélemény? Tegnap az öcsém laptopján böngésztem, és az előzmények között észrevettem csomó ilyen fétis jellegű oldalt.

Tulajdonképpen arról szóltak, hogy n?k fogják be egymás, illetve férfiak száját. Ez azt jelenti, hogy a tesóm ezt szereti? Hogyan beszéljek vele err?l, vagy csináljam neki? Igazából szerintem nem mer err?l beszélni, de én mégis kíváncsi vagyok.20/L Ilyesmir?l van szó, a tesóm egyébként 16/F

Legjobb válasz: 20 éves lány vagy? Biztos?

20 éves lány vagy? Biztos?
ne csináld neki
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem akarom se megkötözni, se erotikába hajlóan csinálni...csak kíváncsi lennék a reakciójára, ha befogom a száját
Eleve mit kutakodsz te az öcséd gépén? És ha ilyet néz, akkor mi van? Jobb lett volna, ha animal pornóra gerjed?
Elég beteg lenne, ha te csinálnád neki... Egyébként nem tudom, hogy milyen a kapcsolatotok, de annak függvényében kérdezz rá szerintem. Ha jóban vagytok, lehet, hogy elárulja miért nézeget ilyesmiket. 19L
esetleg orálisan nem akarod kielégíteni? .... mégis miért kellene bármit is csinálod vele? ha olyan videókat akar nézni hadd nézze, majd csinálja neki valami csaj, csak ne te legyél az.
idefigyelj az öcséd már nem kisfiú ezért ne kezeld úgy ez az õ magánügye ha majd akar beavat téged ne nézegesd h mit néz!
te most az öcséddel szeretnéd ezt csinálni? akkor feküdj is le vele...pfffff
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy kinövi, valószínûleg már egész kis kora óta megvan neki...hogy mibõl gondolom azt most nem magyaráznám el, én is csak most figyeltem fel bizonyos részletekre. Kedves utolsó: ez a video csak egy a sok közül, nem a megfojtásról van szó -, -
hát ha ennyire szereted akkormár ki iselégithetnédamugymiaj ü abbah ogy székhezkötöztök egy fiut és szerencsétlen majdnem megfullad ez élvezetes?
Semmiképp se csináld neki. Ha meg is kérdezed tõle (én nem tenném, még kinõheti simán), valószínûleg átmegy defenzívbe, és onnantól kezdve jobban fog figyelni böngészõjének elõzményeire. Tehát csak óvatosan.
Inkább ne...szerintem nem lenne jó vége. Lehet, hogy meg is ijedne szegény. Meg érted...ha ilyeneket néz, gondolom tetszik neki és esetleg fel is izgul rá. Ha te csinálnád neki és élvezné, az kicsit beteg lenne, nem? Csak gondolj bele! 19L

Nemolyanrég 2 hete találtam 1 sárga lány hullámospapagájt tegnap vettünk hozzá párt és ma észrevettem hogy a fiúnak a fejetetején vérzik mitcsináljak velük? Lehet hogy a lánynak már volt párja? Különtegyem őket vagy még várjak 1 pár napot?

Legjobb válasz: Figyeld õket, ha sokat veszekednek érdemes külön tenni, nehogy komolyabb kárt okozzon a másikban. Ha egy-két nap után nem szokják meg egymást, akkor kevés az esély arra, hogy összebarátkozzanak. Megpróbálhatod, hogy közvetlen egymás mellé teszed õket külön kalitkában.

Figyeld õket, ha sokat veszekednek érdemes külön tenni, nehogy komolyabb kárt okozzon a másikban. Ha egy-két nap után nem szokják meg egymást, akkor kevés az esély arra, hogy összebarátkozzanak. Megpróbálhatod, hogy közvetlen egymás mellé teszed õket külön kalitkában.
próbáld meg kicserélni azt amit vettél ...válassz oylan madarat ami a papagájodnak tetszene és nem neked ..nagyon soakat számít, hogy mennyire hasonlítanak egymásra (belsõleg)

Ezt vehetem flörtölésnek? Tegnap amikor felszálltam a buszra észrevettem egy szép lányt(kb.20 év), aki szemezni kezdett velem.

Erre felszállt még 3 lány (17-19 év) és ?k is engem kezdtek bámulni, pedig voltak más fiúk is de a csajokat ez láthatóan nem érdekelte.

Legjobb válasz: Ezt én nem mondanám flörtnek. Szerintem csak megbámultak, néha énis megbámulom a helyes pasikat, és olyankor nem érdekelnek a buszon utazó emberek. ennyi :))

Ezt én nem mondanám flörtnek. Szerintem csak megbámultak, néha énis megbámulom a helyes pasikat, és olyankor nem érdekelnek a buszon utazó emberek. ennyi :) )
igen veheted flörtölésnek. Bár a másik 3 csajjal nem hinném.
igen, ezt veheted flörtölésnek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!