Találatok a következő kifejezésre: Tegnap és reggel elment a nyákdugóm, (2 db)

Tegnap és ma reggel elment a nyákdugóm, úgy van tervezve hogy pénteken császároznak, mert az első babám is azzal volt. Be menjek a kórházba?

a dokim mindenféleképp megcsászároz!!

Legjobb válasz: Ha még a magzatvíz is kifolyik vagy szivárogni kezd akkor mindenképp, de én már most bemennék, van ott hely. Ha pedig beindulna a szülés, nem lesz ott semmiféle császár.Lehet ez a baba a rendes úton akar jönni.

Ha még a magzatvíz is kifolyik vagy szivárogni kezd akkor mindenképp, de én már most bemennék, van ott hely. Ha pedig beindulna a szülés, nem lesz ott semmiféle császár.Lehet ez a baba a rendes úton akar jönni.
SZerintem várjál még. Ahogy az elõttem válaszoló is irta, ráérsz, ha a magzatvíz elkezd folyni, vagy fájásaid vannak. Az pedig, hogy az elsõ baba csázáros volt, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a második is az lesz. Nekem is az elsõ baba császárral született, mert faros volt, de a másodikat természetesen szültem. Persze, csak ha nálad nincs valami indok.
Amíg nem folyik a magzatvíz, nincsenek rendszeres 5 perces fájásaid vagy nem vérzel, nem kell bemenni. A nyádugó elfolyása nem a szülés beindulásást jelzi. És miért császároz mindenképpen? Attól hogy az elsõ az volt, a másodikat szülheted természetes úton.
A kérdező hozzászólása: azt mondta nem akar kockáztatni a sebbel kapcsolatban
Hát a seb miatt nem hiszem, hogy muszály császár, a barátnõm kettõt szült császárral, aztán kettõt természetesen.
A kérdező hozzászólása: eddig barna szinû volt, most már egy kicsit rózsaszines.fályásaim nincsenek.még mindig várjak?

Tegnapelőtt és tegnap elment a nyákdugóm és ma reggel pedig nagyon sok és nyúlós állagú sárgás vmi távozott a hüvelyemből. De vagy 30 percig nem tudtam a WC-ről felkelni. Szülés lesz?

Felhívtam a véd?n?t és azt mondta, h menjek be, mert szülés lesz a vége.Érzek elég s?r?n megkeményedéseket és tompán fáj a hasam.Azért a véd?n?t hívtam, mert az orvosom ki van kapcsolva.El?re is köszönöm a válaszokat.Vasárnapra vagyok kiírva.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem igen! Nézd a keményedések közötti idõt, ha rendszerezõdnek, erõsödnek, irány a kórház! De jó, nemsoká karodban tarthatod a babád! :-) Nagyon szorítok! 3 hónapos kiscsaj anyukája

Szia! Szerintem igen! Nézd a keményedések közötti idõt, ha rendszerezõdnek, erõsödnek, irány a kórház! De jó, nemsoká karodban tarthatod a babád! :-) Nagyon szorítok! 3 hónapos kiscsaj anyukája
Szia! Szerintem is szülés lesz, úgyhogy irány a kórház! Könnyû szülést kívánok neked! 5 hetes kislány anyukája
Én totál igy voltam 3hete:) pénteken. Rá 2napra vasárnap szültem addig folyt a nyákdugóm és jöttek a fájások is csak nem rendezõdtek. Várj míg 5perces fájásaid lesznek 1órán keresztül vagy elfolyik a magaztvíz addig ne menj mert csak bentfogank az meg nem jó. Élvezd a maradék pár órát/napot!!!
Szia! Szerintem is nemsokára babázol. Tiszta írigy vagyok! Minden jót és jó egészséget kívánok Neked azaz Nektek. Ja és gratulálok!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!