Találatok a következő kifejezésre: Tegnap és reggel (393 db)

A pozitív az pozitív. Gratulálok!
ez AZ! GRATULÁLOK!
Valószínüleg terhes vagy. Gratula!!!
A pozitív teszt soha sem téved, ha halvány is. Gratulálok a babához.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!!És le sem tudom írni hogy hányszor járok pisilni.....ma kb 11-12szer voltam pedig 9 kor keltem, de nagyon nehezen, mert az egész napot végig tudnám aludni!!!!

Tegnap és tegnap előtt az ov teszt pozitív lett, a ma reggeli hő felment 36, 8-ra. Ha a héten 2 naponta együtt voltunk, meg a 2. pozitív napon és ma reggel is;sikerülhet a baba?

Legjobb válasz: Szia! Elvileg igen. De biztosat csak az elmaradt mensi jelenthet. Egy évig probálkoztunk, kétnaponta együtt voltunk és mégsem sikerült azonnal teherbeesnem. Túlságosan görcsösen akartam már anya lenni. Aztán amikor elengedtem ezt a görcsös akarást akkor sikerült. Drukkolok!!!!

Szia! Elvileg igen. De biztosat csak az elmaradt mensi jelenthet. Egy évig probálkoztunk, kétnaponta együtt voltunk és mégsem sikerült azonnal teherbeesnem. Túlságosan görcsösen akartam már anya lenni. Aztán amikor elengedtem ezt a görcsös akarást akkor sikerült. Drukkolok!!!!
hagyd egy kicsit hogy magához terjen..tedd fol toltore aztan hagyd beken. 10perc-felora mulva probald bekapcsolni.
vírusos lett, sok aszpirint + forró teát neki
A kérdező hozzászólása: jó megpróbálom õket :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm sikerült bár a zárolásra még nem reagál :/
A kérdező hozzászólása: konkrétan semmire cserélem az aksit nagyon sokszor hogy reagáljon :/

9 hónapos babámon kiütések jelentek meg, ami ma csak szaporodott, tegnap és ma reggel volt hőemelkedése. Délutánra már semmi nem volt, csak a pöttyök szaporodtak, amik nem hólyagosak. lehet bárányhimlő? Vagy valami vírus?

Legjobb válasz: A bárányhimlõ hólyagos, tehát szerintem nem az. Figyeld reggel, hogy több vagy kevesebb pötty lesz e rajta és mutasd meg a dokinak, már csak a hõemelkedés miatt is.

A bárányhimlõ hólyagos, tehát szerintem nem az. Figyeld reggel, hogy több vagy kevesebb pötty lesz e rajta és mutasd meg a dokinak, már csak a hõemelkedés miatt is.
Ilyenkor nem egy orvost lenne érdemesebb megkérdezni?
A kérdező hozzászólása: ja a pöttyök, szúnyog-pók csípésre hasonlítanak, és csak ma reggel vettem észre.
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ válaszoló!!! délelõtt 3-4 szúnyogcsípés szerûség volt rajta, délután, és este jött ki a többi. holnap viszem dokihoz, és este fele a védõnõt is fölhívtam.

Terhesség jele, ha feszül a hasam, fáj a hátam és sokat járok a Wc-re? Tegnap este teszteltem, negatív lett! Szerintem korai volt még, és reggel kellett volna!

A párommal két hete voltunk együtt, rá egy hétre mejött, de nem olyan volt mint máskor!

Legjobb válasz: reggel tesztelj, az biztosabb. Lehet a terhesség jele (bár a hátfájás inkább az utolsó hónapok jellemzõje a nagy súly miatt).

reggel tesztelj, az biztosabb. Lehet a terhesség jele (bár a hátfájás inkább az utolsó hónapok jellemzõje a nagy súly miatt).
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy reggel kellet volna, de nem bírtam kivárni. A hátam az sokat fáj amúgy is, mert gerincferdülésem van, de ennyire egyhuzamban nem szokott.

Holnap nem kéne megjönnie, de már napok óta fáj a hasam alul és a derekam is főleg reggel. A hőm lement 36.4-rekét mapig de tegnap és ma reggelre vissza ugrott 36.9-37re. Talán még lehet baba a dologban?

A mellem is két napja kezdett el annyira fájni,hogy alig birom ki míg ferlveszem reggel a meltartót!

Legjobb válasz: Szia! A mellfeszülés akkor jelenthet szerintem babát, ha máskor nem szokott fájni. Nekem például minden mensi elõtt fáj, duzzadt. Amióta nem szedek bogyót, azóta hetekkel mensi elõtt fáj. :-( alig van pár jó napom! :-) De, persze lehet baba a dologban. Holnap reggel elsõ vizeletbõl tesztelj 10-es érzékenységû tesztel. Qupido, vagy Acon teszt a jó. Az már kimutatja elvileg. Sok sikert! Szorítok! :-)

Szia! A mellfeszülés akkor jelenthet szerintem babát, ha máskor nem szokott fájni. Nekem például minden mensi elõtt fáj, duzzadt. Amióta nem szedek bogyót, azóta hetekkel mensi elõtt fáj. :-( alig van pár jó napom! :-) De, persze lehet baba a dologban. Holnap reggel elsõ vizeletbõl tesztelj 10-es érzékenységû tesztel. Qupido, vagy Acon teszt a jó. Az már kimutatja elvileg. Sok sikert! Szorítok! :-)

Utolsó mensi december 25-én volt. Már kilenc napja késik, egy negatív és egy halvány két csíkos teszt az eredmény. Tegnap és ma reggel enyhe vérfolt, de csak reggel. Fáj a hasam, lehetek mégis terhes?

Babát szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia,szerintem lehetsz, fõleg lett egy pozitív teszted... :) Szerintem holnap, vagy holnapután csinálj egy új tesztet,ah pozitív én gratulálok :)

Szia, szerintem lehetsz, fõleg lett egy pozitív teszted... :) Szerintem holnap, vagy holnapután csinálj egy új tesztet, ah pozitív én gratulálok :)
szia.a negatív teszt a kevés hcg miatt lehetett.de ennek itt nincs is jelentõsége.annál inkább a másiknak!!!amin pozitív lett!a halvány csík is csík!!!csinálj holnap még egyet.az is két csíkos lesz, majd meglátod.a vérfolt meg azért van, mert ilyenkor kellene lennie a mensidnek.a szervezeted még így van beállítódva.ha jól számolom akkor 36 napos(5hét+6napos)lehetsz.péntek vagy hétfõn menj el dokihoz.akkor már õ is látni fogja.gratula!!!bár én is itt tartanék már...
Szia! Nekem, illetve egy barátnõmnek volt egy hasonló tapasztalata! A tesztek vizeletsugárba tartási ideje szerintem kevés! Én jóval hosszabb ideig tartottam benne ( egy halvány eredmény utáni másodikat)és erõseb is lett a jel. Barátnõm bizonytalan volt (halvány csík) és neki a saját tapasztalatomat mondtam el, bevált! Drukkolok Neked!
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam orvosnál, és UH után sem tudott semmi biztosat mondani.Teszt nem egyértelmû. Ma erõsen és darabosan megjött. A többieknek sok sikert.

Mára nem vártam, barnázom reggel óta, a reggeli hőm 3 tizeddel több volt mint tegnap és halvány + vannak. Most mégis babás vagyok?

Clearblue 10 percen bel?l lett halvány +,a Corax besure és Medi Preg több óra múlva lett csak +.Most akkor babás vagyok?Barnázom reggel óta de 1 betéttel el vagyok.Szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem bízz abban h nem fog megjönni a tesztnek inkább ne hidj hanem holnap reggel elsõ vizeletbõl csinálj még egyet de a barnázás már magában sem jó

szerintem bízz abban h nem fog megjönni a tesztnek inkább ne hidj hanem holnap reggel elsõ vizeletbõl csinálj még egyet de a barnázás már magában sem jó
sztem ez baba, de nagyon kell vigyáznod magatokra ha nem mulik pár nap altt vagy erösödik, azonnal orvos, hogy tudjon adni babamegtarto bogyot, de a halvány pozi az baba. tesztelj másikat .pár nap mulva

20 hetes terhes vagyok ma. Penteken tegnap es ma reggel kicsit barnaztam, nem allandoan. Doki azt mondta, hogy melyen tapad a lepeny, pihenjek plusz megnezium. Volt vkinek ilyen es mi lett belole?

Koszi a valaszokat!

Legjobb válasz: nekem volt a lányommal, kb pont nekem is a 20. hét körül, ugyan ezt mondta a doki, hogy pihi és magnézium (napi 2), és el is múlt hamar :)

nekem volt a lányommal, kb pont nekem is a 20. hét körül, ugyan ezt mondta a doki, hogy pihi és magnézium (napi 2), és el is múlt hamar :)
Volt, a 28. hét környékén. Nekem is kicsit mélyen tapadt a méhlepény, de biztosra nem mondták, hogy ettõl van. Mindenesetre szigorú ágynyugalomra intettek, amit meg is tartottam kb. 3 napig, de aztán képtelen voltam, mert nem volt folytatás. 1 hétig azért pihentem, aztán még 1 hónapig dolgoztam. Többé nem volt probléma. De legalább alaposan megnézték a méhlepény helyzetét, mert addig senki se figyelt fel rá, hogy kicsit mélyen ül. Azért jó, hogy rám ijesztettek, azóta kímélem magam jobban. Elõzõ napokban pl. 1 órás biciklitúrával mentem el a vércukorterheléses vizsgálatra, lehet hogy az okozta a kis vérzést. Most kezdtem a 37. hetet, azóta is volt fizikailag húzós idõszakom, de nem lett bajunk. A MagneB6-ot a 36. hétig szedtem, napi 4-5 szemet.

Lehet, hogy a magzatvizem szivárog, ha tegnap és ma reggel a nyákdugó távozott és a bugyimba pecsételő "vizes" folyás van? Nem sok, de mindig nézegetem és van egy- egy kicsi folt. A folt szagtalan és színtelen!

Sajnos nem tudom eldönteni, hogy ez most már az -e, mert a picúr dolgozik ezerrel, igaz az éjjel volt kb 20 percig elég er?s fájásom, de elaludtam vissza és utána már nem keltem fel rá. Várom segítségeteket!!!

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak hígabb folyás. Bár ha nem vagy biztos benne, inkább menj be a kórházba, maximum hazaküldenek. De az is lehet, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor jelentkeznek is utána a fájások, de ebben nem vagyok biztos.

Lehet, hogy csak hígabb folyás. Bár ha nem vagy biztos benne, inkább menj be a kórházba, maximum hazaküldenek. De az is lehet, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor jelentkeznek is utána a fájások, de ebben nem vagyok biztos.
szerintem azonnal menj orvoshoz. ez nem játék! ha nem szülsz akkor úgyis hazaengednek de nyugodtabb leszel ha látott doki és nem mi okoskodunk itt neked.
Szerintem az lehet, irány a kórház! Biztos ami biztos! Nyákdugó távozásában biztos vagy? Az milyen volt? Szintelen és szagtalannak kell lennie. Tisztasági helyett érdemes akár egy textil pelenka darabot tenni be, ami kevéssbé nedvszívó, így könnyebb megállapítani. Nekem ezt tanácsolták. Nem szívja be mint a betét. Ha már szivárog menj be! Sok sikert! Majd értesíts. 37 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!