Találatok a következő kifejezésre: Tegnap és a bal (77 db)

Tegnap és ma ébredés után el voltak zsibbadva a jobb lábamon, és a bal kezemen az ujjaim, tegnap csak a jobb kezem ujjai, mi okozhatja? Mozgatás után elmúlt.

Legjobb válasz: Az,hogy oldalt alszol. Semmi komoly, nem kell aggódni. Szedjél magnéziumot az segít a zsibbadáson és görcsökön.

Az, hogy oldalt alszol. Semmi komoly, nem kell aggódni. Szedjél magnéziumot az segít a zsibbadáson és görcsökön.
Verkeringes! Nem lehet, hogy rafekszel a kezedre, igy a veraramlast akadalyozod?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, elvileg lehet persze hogy ráfekszem a kezemre, de a láb ujjaim is elzsibbadtak ma pl.Kis mozgatás után jó volt már.Amúgy igen mindig oldalt alszom, akkor ez is lehet az oka?

Tegnap eltörtem a bal kezem, és gipszbe van. Ha megemelem nem fáj, gépelni is tudok vele. Gépelhetek vele vagy az nem tesz jót neki?

Első kéztörésem, sajnos. 1 kézzel gépelni elég fura, baj ha 2 kézzel gépelnék? Most pl. az asztalon van, de így se fáj. Köszönöm a válasz előre :)

Legjobb válasz: Ha az ujjaid kint vannak a gipszbõl, tudod õket használni fájdalom nélkül, akkor nyugodtan gépelhetsz vele. Én is csináltam.

Ha az ujjaid kint vannak a gipszbõl, tudod õket használni fájdalom nélkül, akkor nyugodtan gépelhetsz vele. Én is csináltam.
A kezet nyugalomba kell helyezni, nem igazán kéne mozgatni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. És ha az asztalon van simán? tehát nem itt az ölemben , hanem fent az asztalon? az nem problem ugye?
A kérdező hozzászólása: kint vannak, köszi, akkor gépelek vele, mivel fájni nem fáj. :)
Gépelj. Ha gond úgy is fájni fog. Kényelem kedvéért mindig legyen a nyakadban a háromszög kendõd. Jól jön, ha tudod bármikor pihentetni ;) (+ simán tudsz bele puskát rejteni a dolgozatoknál)
Nekem épp most is be van gipszelve a kezem. A sajkacsontom tört el 5 hete. Nemsokára leveszik a gipszet és remélem már összefort. Én pl. mindent csinálok, ami nem fáj, mert ha mozog jobb a vérállátás és gyorsabban gyógyul.
Valószínûleg a kormányöszzekötõ gömbfeje van már kikopva.
Vagy valamelyik gömbfej, vagy a kerékcsapágy. Próbáld meg benyomott fékkel, és ha akkor is lóg, akkor gömbfej.

Tegnap voltam a fogorvosnál és a bal alsó 6os fogamat kihúzta. Utána 1 nappal már ettem. De megpróbáltam úgy hogy a sebbe ne menjen. Szerintetek lesz valami baj? és ott a sebbe van középen valami fehér. Az mi? és 1 nappal utána szénsavasat lehetinni?

Legjobb válasz: Nem lesz baja, én foghúzás után már 4 órával ettem, ráadásul tarhonya volt a kaja. A szénsavasat még hanyagolnám pár napig,a fehér "valamitõl" meg nem kell vélni, most kezd varrosodni. :)

Nem lesz baja, én foghúzás után már 4 órával ettem, ráadásul tarhonya volt a kaja. A szénsavasat még hanyagolnám pár napig, a fehér "valamitõl" meg nem kell vélni, most kezd varrosodni. :)
Szénsavasat, tejet, tejes ételeket, csípõset egy hétig tilos enni és ami nagyon fontos, szintén egy hétig tilos öblögetni, szívogatni a sebet. A húzás után másnap óvatosan már lehet mosni a sebet fogkefével. A fehér valami a gyógyulás jele. Nem szabad piszkálni. De fura, hogy a fogorvos ezeket nem mondta el neked!!
A kérdező hozzászólása: És az baj hogyha pogácsát ettem? :/
Az nem:)

30 hkm vagyok a tegnap es a mai nap a bal mellembol valami folyadek cseppent ez normalis vagy nem? Nem tul korai az ilyesmi es kivetelesen a babam aktivabb mint maskor 5napja voltam dokinal de minden rendben volt

Legjobb válasz: Elõtej, tök normális :-) Nekem kb. egy hete van (36 hetes vagyok), de annyira örültem neki!! Már az 1. trimeszterben is jöhet.

Elõtej, tök normális :-) Nekem kb. egy hete van (36 hetes vagyok), de annyira örültem neki!! Már az 1. trimeszterben is jöhet.
szia!Ez normalis!Nekem körül belül 3 hete van es meg csak hetfön töltöm a 24.hetem!Nem azt mondom hogy folyik de ha megnyomom eleg rendesen jön belöle, ezert nem is nyomkodom!Nagyon boldog babavarast mindednkinek!:)
megnyugtatlak, nem korai :) elsõ babás vagyok, nekem már a 16. hét óta folyik folyamatosan, remélem azért akkor is lesz valami ha már a babú is kibújt :D
Szia! Én csak elõ-elõtejnek hívom, hiszen a melled most gyakorol a szoptatásra, kezdenek a mirigyek dolgozni, ennek köszönhetõ a csepegés, van olyan aki ázik is ilyenkor. És nem korai! Nekem 2. babával már úgy a 26. hét tájékán kezdõdött, néha-néha foltosodtam :)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valszokat mindenkinek boldog baba varast kivanok
Nekem is már a 16.héten is volt.A baba meg van hogy aktivabb, van hogy nem.A lányunk 3napig alig mocorgott, tegnapelõtt estétõl kezdve meg meg se állt.Kötekedett az ággyal, a kezemmel, ha ültem megállás nélkül húzta a részeit ide-oda, a fürdökádban is ugyanez.Meg újabban a vakbelemet mozgatja, ami nem valami kellemes.És sajnos még mindig farfekvéses a 32.héten...

Kiütés terhesen? Tegnapelőtt megettem 3 kiwit, és tegnapra kijött 1 pattanás nagyságú, kemény, viszkető, fájó kiütés a bal kézfejemre.

Legjobb válasz: Tegnap elõtt megettem 3 kiwit, és tegnapra kijött 1 pattanás nagyságú, kemény, viszketõ, fájó kiütés a bal kézfejemre. Direkt emiatt nem ettem több kiwit, mert erre gyanakodtam, mivel eléggé allergén gyümölcs, csak úgy mint a szamóca. Mára errefel újra kijött egy (egyelõre ennyit vettem észre csak), szintén viszket, kemény, nagyságra is ugyanakkora és a jobb bokámon van elõl. Szóval lehetséges hogy terhesen az ember szervezete allergiássá/érzékennyé válik olyan dologra, ami addig (terhesség elõtt) nem okoz gondot? Volt már valakinek hasonló? Természetesen fogom figyelgetni, és ha továbbra is jön még ki minimum néhány, akkor megkérdem a védõnõt, hogy érdemes-e orvoshoz menni vele.

A kérdező hozzászólása: Tegnap elõtt megettem 3 kiwit, és tegnapra kijött 1 pattanás nagyságú, kemény, viszketõ, fájó kiütés a bal kézfejemre. Direkt emiatt nem ettem több kiwit, mert erre gyanakodtam, mivel eléggé allergén gyümölcs, csak úgy mint a szamóca. Mára errefel újra kijött egy (egyelõre ennyit vettem észre csak), szintén viszket, kemény, nagyságra is ugyanakkora és a jobb bokámon van elõl. Szóval lehetséges hogy terhesen az ember szervezete allergiássá/érzékennyé válik olyan dologra, ami addig (terhesség elõtt) nem okoz gondot? Volt már valakinek hasonló? Természetesen fogom figyelgetni, és ha továbbra is jön még ki minimum néhány, akkor megkérdem a védõnõt, hogy érdemes-e orvoshoz menni vele.
A kérdező hozzászólása: Szia! Elmennék dokihoz, de szerintem kiröhögnek, ha két darab kiütés miatt elmegyek. Érdemesebb lenne várni picit, hogy jön-e még ki újabb pötty, mert ha nem, akkor felesleges lenne, nem?
Szia! Igen, ilyenkor érzékenyebb a szervezet. Nekem antibiotikumra jöttek elõ kiütések (a bokámtól a bikini vonalig, kb.1000 db....). Elsõ körben szerintem próbáld ki a calcium sandoz pezsgõtabit (a dokik szerint ez a legjobb, de persze ha más gyártóé van neked otthon, az is jó). De fontos, hogy ha szedsz magnéziumot is, akkor csak utána 3 órával idd meg a calciumot, és utána 3 óráig ne vedd be az újabb Mg-t. 1 nap elég 1 pezsgõtabi, ha lehet, ne igyál többet. Ha 2-3 nap alatt nem enyhül, akkor feltétlen menj el dokihoz! Jó babavárást!
Szia! Lehet, hogy allergiás lettél bizonyos dolgokra terhesség alatt. Én az eperre voltam, de csak akkor jött ki, amikor már napok óta 1-1 kg-ot megettem belõle. (mármint minden nap kb 1 kg) A hasam tiszta csalánkiútéses lett, szét vakartam, és ennek köszönhetõen iszonyatosan szétrepedt a bõröm. Szerintem menj el bõrgyógyihoz, tök jó krémeket adnak rá. Nekem is hamarabb el kellett volna mennem. Most már bánhatom!:(
Szia! Nem fognak kinevetni! Amikor bent feküdtem a kórházba a kislányommal behoztak egy kismamát, akinek kiütései voltak. Semmi egyéb tünet, de azt mondta az orvos, hogy minden ilyesmit komolyan kell venni, mert hatással lehet a babára. Nem akarlak megijeszteni, csak azért írtam, hogy ha aggódsz, nyugodtan menj orvoshoz. Inkább nézzenek meg feleslegesen, minthogy bármi baj legyen. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Ma kértem idõpontot, mert újabb két kiütés jött ki, viszketõ, fájó! Egy a bal könyökömhöz közel, a másik meg ma reggelre a bal combom belsõ oldalán. Lehet van több is, csak még nem láttam.
persze.ma is akciozatok
Én is a ciklusom 12. napján vagyok! Voltam is ma dokinál és az ultrahang szerint van egy nagy érett petesejtem. Nagyon szeretnék kisbabát, így aztán bevetek mondent. Iszom a cickafarkfû teát még két napig, aztán kezdem a palástfû teát. Remélem bejön mindkettõnknek!
A hõ menstruáció elõtt esik le, nem a peteérésnél!
A kérdező hozzászólása: peteéréskor is leesik a hõ!máj.19-re várom a menzim!3.válaszolónak!

Ma vagyok a 23. ciklusnapon tegnap nagyon fájt egész nap a bal petefészkem és a derekam, reggel és délután is csináltam ovutesztet szerintem a délutáni esélyes arra, hogy pozitív. Akkor most mikor van tüszõrepedésem?

Reggeli: http://kepfeltoltes.hu/view/131127/esti_t_www.kepfeltoltes.h..

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? Az ovu tesztet mindig délutáni vizeletbõl kell csinálni. Az a lényeg, hogy legalább ugyanolyan erõs vagy erõsebb legyen, mint a kontrollcsík. én ezt a délutánit pzitívnak látom. A könyv szerint a pozitív teszt utáni 24-36 órán belül bekövetkezik a tüszõrepedés. Akkor szerintem a tegnap este, a mai nap és a holnapi napon hajrá, ha kisbabát szeretnél!!! Azért még nézd meg ma délutáni pisibõl az ovutesztet.

Hány naposak a ciklusaid? Az ovu tesztet mindig délutáni vizeletbõl kell csinálni. Az a lényeg, hogy legalább ugyanolyan erõs vagy erõsebb legyen, mint a kontrollcsík. én ezt a délutánit pzitívnak látom. A könyv szerint a pozitív teszt utáni 24-36 órán belül bekövetkezik a tüszõrepedés. Akkor szerintem a tegnap este, a mai nap és a holnapi napon hajrá, ha kisbabát szeretnél!!! Azért még nézd meg ma délutáni pisibõl az ovutesztet.
A kérdező hozzászólása: Júliusban volt missed ab mûtétem 10hetes volt a pici és sajna nem állt még be a mensim de tuti a tegnapi volt pozi, mert fájt a petefészkem derekam nagyon, de ma is csinálok még d.u
Megcsináltad? Milyen lett?
A kérdező hozzászólása: Olyan lett mint az elõtte esti, ugyanakkor csináltam meg
Akkor még ma is legyetek együtt :)
A kérdező hozzászólása: Voltunk ;) Köszi, remélem lesz eredménye :) ) Tegnapi már nega volt :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!