Találatok a következő kifejezésre: Tegnap nem volna, hogy megjöjjön, de (2 db)

Szerintem akár már most is.
Akár holnap reggel is tesztelhetsz. én azt javaslom, hogy reggeli vizeletbõl csináld, szebben látszik a csík, mint a késõbbi órákban csináltan. Elõször én is este csináltam és azt a csíkot csak én láttam, nem is mertem megmutatni páromnak, annyira halovány volt. De másnap reggel már jól látszott a csík!!! Nekem sem volt több tünetem, amikor a tesztem + lett! Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Holnap tesztelek és irok:D!

Tegnap (nem) kellett volna, hogy megjöjjön, de második baba (lenne), s már több tünet is jelentkezett (hányinger, szédülés, ájulásérzet, reggeli 36. 5 feletti hő (alapba 36. 0), meg némi előtej. Babás vagyok?

Dokihoz még nem merek elmenni, mert félek, hogy nem látna semmit, 4 hetes lennék. A teszt (még) negatív, de azt olvastam, a legtöbb teszt kés?bb mutatja ki.

Legjobb válasz: szerintem biztos h babás vagy. mikor akarsz másik tesztet csinálni?

szerintem biztos h babás vagy. mikor akarsz másik tesztet csinálni?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, úgy terveztem, hogy várom még úgy 10-éig, de úgyse bírom ki... Meg nem reggeli vizeletbõl volt egyik se (kb már 4-5). De az One minute dm-es teszt jó, vagy nézzek inkbb patikába szerinted? Mert eddig olyat használtam, elméletileg kimutatja a mensi elsõ napján...
Szia! Nagyon érdekes amit írtál. Én ugyanígy vagyok, mint Te. Nekem ma kellett volna megjönnie, de tegnap óta majd kiszakad a hasam alja. Egy hete már gyomorégésem van, amit elõször nem is tudtam, h mi lehet. Kérdeztem is ezzel kapcsolatban. Én szerdán, két nappal a mensiidõ elõtt teszteltem, de negatív lett. Csütörtöktõl pedig érzem, h a hasam alja fáj, de ez inkább szúró fájdalom. És most már egy nagy adag folyásom is van. A cicim pedig nagyon jó lett. VAGYIS: ha tegnaptõl kezdõdött volna a ciklusod és nem jött meg és ezek a tüneteid, simán baba van a dologban! Gratula! Nekem mennem kell ma délután a dokihoz, mert volt két mûtétem és meg akar nézni. Gratula! Mióta próbálkoztok? Nekünk egy a második hónap. Ja és a reggeli hóm tegnap 36, 9 volt ma reggel meg 36, 8 és 36, 9. Digitális hõmérõvel.
A kérdező hozzászólása: Szia 2.hozzászóló! Küldtem privit, majd ne lepõdj meg! ;)
mikor volt a vetélésed? miota probálkoztok? csak azért kérdezem, mert én is szeretnék babat, és még idáig semmi. érdekelne hogy mi a neve a dokidnak.
idáig jártál már dokihoz? mennyi ideje probálkozol?
A kérdező hozzászólása: Nem igazán értem ezeket a érdéseket, de megpróbálok válaszolni rájuk... -Honnan tudod, hogy volt vetélésem? Sehova nem írtam...Kb fél éve próbálkozunk (2 hónapja erõteljesebben) Csepelen lakunk, és az sztk-ba "járok", nincs kimondott dokim, de Dr. Szatmári Györgyhöz szoktam menni (azt hiszem, ez a neve, de elég rég voltam utoljára) -Nem jártam ideáig, illetve az elõzõ babát ugye megszültem, aztán 2-szer voltam gyógyszert iratni, és annyi... A próbálkozást leírtam:) Amúgy azóta sem jött meg, de a ma reggeli teszt is nega:(
A kérdező hozzászólása: Ja, lemeradt, régen volt, a úgy április tájékán (gyógyszer melletti terhesség)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!