Találatok a következő kifejezésre: Tegnap nem volna, hogy (80 db)

Mindig van esély. Persze a fenti esetben ez konvergál a nullához.
szia, kicsi az esélye, de van. mindiiig figyeljetek oda:)
Igen, terhes lehetsz, de már unom az ilyen kérdéseket.
Én már a 4. gyerekemet szûltem ilyen miatt. 38/F
Lehetseges, de en sokaig ugy szeretkeztem a bnommel h nem vedekeztunk csak a végén mindig kihuztam. Akkor meg nem szedett gyogyszert, a gumit meg egyikunk sem szereti...
Azt én nem tudhatom, hogy konkrétan Te terhes leszel-e? Elméletileg nem kizárt. De viselkedjetek már felelõsség- teljesebben! Nem jó az alvó oroszlán bajszát húzgálni!
én hallottam már olyat h citrommal ellehet tolni kicsit a menzeszt. demég nempróbáltam
A C-vitamin valóban késleltetheti, illetve gyengítheti a menstruációt, viszont több ideig is fog tartani, mert ugyanannyi vér jön ki mint máskor, csak lassabban. (Amugy nem tudom miért mûködik így, de nálam is ez a hatása pl.)
a sok citrom keslelteti a menstruaciot.
Amikor beteg vagy..normális hogy késik 1-2 napot.Ne aggódj!
A citromos tea sztem nem késlelteti a menstruációt.:D:D:D Más lesz az. Vagy csak szimplán késik.
Én csak annyit hallottam, hogy a citromtól vagy a C-vitamintól kevesebb lehet... de nem sokkal... de lehet, h hülyeség... pl tiszta gáz.. egyik volt bnõm nem tudja, mikortól kell számolni, a 28napot...(ill. azt, h megjöjjön megint...) mikor megjön vagy mikor elmúlik.. és engem néz hülyének... ááá szániiii -.- am nemtudom ez hogy jött de... de az elejét vágom xD
Nekem pont a citrom fogyasztása szokta megrövidíteni a folyamatot.

Ti mit gondoltok? Nagyon gyorsan telik az idő, mint ha csak tegnap lett volna nyár eleje, de már vége fele járunk. Nem szeretném, hogy kezdődjön a suli!

Legjobb válasz: Az idõ gyorsan telik, ez így van. Mintha tegnap mentem volna érettségizni, pedig már 10 éve volt... De a te problémáddal nem tudok együtt érezni, bárcsak nekem is kezdõdne a suli :/

Az idõ gyorsan telik, ez így van. Mintha tegnap mentem volna érettségizni, pedig már 10 éve volt... De a te problémáddal nem tudok együtt érezni, bárcsak nekem is kezdõdne a suli :/
Én most megyek tizedikbe, 16 éves leszek, és úgy vettem észre, hogy minden évben egyre hamarabb telik el a nyaram, régen sokkal hosszabbnak éreztem.
Bocsanat, hogy kozbekerdzek, de a lanyt kerdeznem Erdelybol aki most megy 9be, h iden is 15re esik az evkezdes? Mivel itt nalam senki sem tudja biztosra:P 4-es voltam :)
A kérdező hozzászólása: Látom, sokat egyetértenek velem :D Igen, tudtommal Erdélyben azért tart tovább a nyári szünet, mert az iskola is tovább tart.
Szerintem is tul hamar telik az ido. Mintha csak most mentem volna V-be es mar el is ballagtunk. Tisztan emlekszek az oszimra, a meglepetsegre amikor megtudtam, hogy o lesz az oszim, az osztalyra, hulyesegekre, szidasokra meg mindenre. Most IX-be megyek es valoszinuleg az oszim fog maradni meg 4 evre. Mintha csak most lett volna a bankettunk. Most pedig csak egy jo honap van az iskolakezdesig. (Erdelyben lakok es itt 15-odike korul szokott kezdodni a suli.) Hiaba, ez az elet. Csak mulik es mulik. 15\L
Majd eltelik az is ne aggódj :D
Én se várom, hogy kezdõdjön. :) Soha egyik évkezdést sem vártam ha jó ha rossz nyaram volt. Na de sajna nincs mit tenni.
Az idõnek az a dolga, hogy teljen! :)
A kérdező hozzászólása: Mintha csak évrõl évre gyorsabban telne az idõ, az élet gyorsan telik.. :(
A kérdező hozzászólása: Nálam is ez van :/ minden év elteltével gyorsabbnak érzem az idõt. :(
Ha ma szerzel gyógyszert és beveszed a tegnapit is, akkor nem lesz baj.
Nem, ha a 8. napon nem kezded el, akkor a szünetben sem ért semmit. Szóval ha szexeltél a szünetben egyéb védekezés nélkül, akkor bizony teherbe eshetsz. És persze az elsõ héten sem véd. Máskor kicsit elõre kellene gondolkodni. Nem aznap kell felíratni a tabit, mikor be kéne venned...
A kérdező hozzászólása: már 2 hete hívtam a dokim, de nem vették fel... és ezt mondtam is a partneremnek.
Nem valószínû, hogy hatott, fennáll a terhesség kockázata. Ilyenkor én vagy be szoktam szaladni az ügyeletre(volt, hogy felírták, volt, hogy nem) Vagy, mivel van ismerõsöm a gyógyszertárba, viszem az elõzõ doboz gyógyszert és kikönyörgöm, hogy adják ki az új dobozt és amint elérem a dokit, beviszem a receptet. Ha egyik sem jön be, akkor KIZÁRÓLAG gumival szexelek.
"és ezt mondtam is a partneremnek" Nem csak mondani kell, hanem felvetetni vele a kotont. Ha nem veszi fel, akkor meg nem kell szexelni. Ennyi. Felnõtt ember vagy (gondolom), elõre kellene gondolkodni, nem utólag. Reménykedj benne, hogy megúszod.

Tegnap bulizni voltunk, és aznap kellett volna megjonnie. Ezért induláskor feltettem egy tampont hogyha megjon ne legyen gáz. Persze jol berugtam. Nem emlkzsem hogy kivettem volna, de lehetséges. Reggel van és semmi nyoma. Felcsuszhat valahova?

már próbáltam "megkeresni".

Legjobb válasz: Én meg azt mondom, hogy ha kivetted volna, arra garantáltan emlékeznél, mert ha nincs meg, vagyis nincs nedvesség, baromi nehéz kiszedni, ráadásul eléggé kellemetlen érzés is. Jegyezd meg egy életre, hogy TILOS tampont használni, ha még nem jött meg, és örülj nagyon, ha megúszod valamilyen cuki fertõzés nélkül. Most meg ülj bele egy kád vízbe negyed órára, ha még bent van a tampon, megszívja magát vízzel és érezni fogod, bent van-e még. Ha nincs meg a zsinór, akkor vizesen ki tudod nyomni magadból, mert elõrecsúszik.

Én meg azt mondom, hogy ha kivetted volna, arra garantáltan emlékeznél, mert ha nincs meg, vagyis nincs nedvesség, baromi nehéz kiszedni, ráadásul eléggé kellemetlen érzés is. Jegyezd meg egy életre, hogy TILOS tampont használni, ha még nem jött meg, és örülj nagyon, ha megúszod valamilyen cuki fertõzés nélkül. Most meg ülj bele egy kád vízbe negyed órára, ha még bent van a tampon, megszívja magát vízzel és érezni fogod, bent van-e még. Ha nincs meg a zsinór, akkor vizesen ki tudod nyomni magadból, mert elõrecsúszik.
szerintem kivetted, csak nem emlékszel.nekem is volt olyan, és még csak részeg sem voltam. egyszerûen elfelejtettem, hogy kivettem az utolsót, és nem raktam be újat.
Nem csúszhat fel. Hova csúszna? Tényleg nem tanítanak már bioszon semmit? Legalább google-ban nézz már utána h néz ki egy nõi nemi szerv belülrõl.
Jujj de hülyék vagytok. Szerintetek ha még sosem jött meg neki akkor honnan a faszból tudja hogy aznap kellett volna megjönnie? Áhh ilyen sík... xD Na mindegy... Azóta már biztosan megtaláltad ha felcsúszott, ha meg nem, akkor meg már úgyis mindegy.
Egyetértek az elõttem szólóval! :)
Már bocsi, de te nagyon furcsa vagy.... Még nem jött meg, de már feltettél tampont?????? Inkább vittél volna el egy táskát, és benne lett volna tampon!!!!!! Uhhhhhh!!!!!! Én még ilyenrõl nem is hallottam. Bocsi, de nagyon-nagyon cinkes vagy! 20/l
Egyetértek az elõttem hozzászólóval. Annyi megjegyzést még tennék, hogy ha már ilyen helyzetbe kerülsz, hogy pont meg fog jönni, akkor használj inkább tisztaságit, és talán ne rúgj be annyira, hogy ne tudj figyelni magadra.
Amíg nem menstruálsz, soha ne használj tampont, mert kiszárítja a hüvelyed, és sokkal könnyebben kapsz fertõzéseket.
Nem tûnhetett el. Biztos kivetted, csak nem emlékszel. Hidd el, az embernek részegen is eszébe jutnak ilyen dolgok, legfeljebb másnap nem emlékszel rá. Én néha józanon is elfelejtem, hogy kivettem-e, de néha azt is, hogy betettem.
A kérdező hozzászólása: ha éreznéd amit én még azt is eltudnád képzelni h piros hó esik. én is tanult vagyok, de ebben a helyzetben igencsak máshogy fognád fel te is a dolgokat.
ha még sosem jött volna meg neki, akkor nem azt írná, hogy aznap kellett volna megjönnie...

Most a 2- ik hónap, hogy nem szedem a fog gátlót elözző hónapban volt is mensim de most meg semmi pedig a cuklus.hu szerint tegnap kellet volna megjönnie tegnap előtt éreztem is egy kis mensi szerű fájdalmat de azóta semmi. Szerintetek lehet baba?

Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem lehet baba is, de valószínûbb, hogy a fogamzásgátló kavart be. Nálam legalábbis így volt. Az abbahagyása után 3 hónapig még rendszeresen megjött a mensi, utána meg nem és cisztám lett. Amikor elmúlt és távozott a mensivel (2 hónap eltelte után) utána már újra pontosan mensiztem és semmilyen gyógyszeres rásegítés nem kellett. Lehet, hogy most neked is kicsit megkavarta a ciklusod, de majd helyreáll magától, ha minden jól megy. De babás is lehetsz persze, mert sokan vannak akik meg nem sokkal utána teherbe is esnek, mert nagyon nagy lehet utána a termékenység mértéke. Ha 1 hetet késni fog a mensid, akkor csinálj tesztet. Ha negatív, akkor majd menj dokihoz. Drukkolok!

Szerintem lehet baba is, de valószínûbb, hogy a fogamzásgátló kavart be. Nálam legalábbis így volt. Az abbahagyása után 3 hónapig még rendszeresen megjött a mensi, utána meg nem és cisztám lett. Amikor elmúlt és távozott a mensivel (2 hónap eltelte után) utána már újra pontosan mensiztem és semmilyen gyógyszeres rásegítés nem kellett. Lehet, hogy most neked is kicsit megkavarta a ciklusod, de majd helyreáll magától, ha minden jól megy. De babás is lehetsz persze, mert sokan vannak akik meg nem sokkal utána teherbe is esnek, mert nagyon nagy lehet utána a termékenység mértéke. Ha 1 hetet késni fog a mensid, akkor csinálj tesztet. Ha negatív, akkor majd menj dokihoz. Drukkolok!
szia! én 5 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót!ahogy abbahagytam megjött rendesen, most viszont az utóbbi 2 hónapban 35-38 naposak a ciklusaim és csak 2 napig tart! Kisbabát szeretnénk 1 hónapja folyamatosan akcióztunk, mert rejtély hogy mikor lehet peteérésem! És most a 40. napon vagyok és menses semmi! nemtudom hogy most késik vagy baba van a dologba! 3 hete negatív lett a tesztem, azóta nemteszteltem, még várok egy kicsit!

Tegnap kellett volna megjönnie, de már tegnapelőtt pozitívat mutatott a teszt. Tegnap is csináltam, egy más fajtával, az is poz. lett. Mikor nyugodhatok meg, hogy nem fog megjönni, nem fogom elveszíteni?

6 éve vártunk erre a babára, spontán módon jött össze, és most nagyon örülök. Viszont nagyon félek is, hisz még csak 2. napja késik.

Legjobb válasz: Ha pozitiva teszt nincs mitol felyel,fontos hogy kezdj el szedni terhesvitamint es folsavat es ne emelgess semmit!Akkor nem lehet semmi baj.Gratulalok!

Ha pozitiva teszt nincs mitol felyel, fontos hogy kezdj el szedni terhesvitamint es folsavat es ne emelgess semmit!Akkor nem lehet semmi baj.Gratulalok!
A kérdező hozzászólása: Szedem az Elevitet vagy 2 hónapja. Próbálok rosszra nem gondolni. :) Köszönöm.
Az elsõ 12 hétben gyakoribb a vetélés, mint utána, de ne is gondolj ilyesmire. Pihenj sokat, ha teheted, próbálj minél nyugodtabb lenni, táplálkozz egészségesen, ha esetleg gyakori a hányinger, hányás (nálam az volt) akkor legalább folyadékot próbálj meg minél többet inni, akkor nem lesz baj. Nagyon boldog babavárást!
Garatulalok nektek, es tenyleg csak arra gondolj, h nemsokara mar a kezedben tarthatod a babadat. Semmi baj nem lesz, pihenj annyit amennyit jonak erzel, ahogy mar irtak is, ne emelgess nehez dolgokat. Nagyon boldog babavarast kivanok 25 hetes kismama
szia szívbõl gratulálok!!!megkérdezhetném a teszt nevét?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Sikerült megnyugtatnotok. :) Az elsõ tesztem a One Step volt, a második a Lily.

Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Mai tesztem negatív lett, de NEM reggeli első vizeletből csináltam. Van még esélyem, hogy esetleg terhes vagyok? Vagy ma már ki kellett volna mutatnia egy 25-ös tesztnek?

Legjobb válasz: Ha nem a ciklus végén estél teherbe, hanem utána, akkor nem biztos, hogy már kimutatja a teszt. Várjál még pár napot, és utána még egy teszt... Szorítok, hogy pozitív legyen!

Ha nem a ciklus végén estél teherbe, hanem utána, akkor nem biztos, hogy már kimutatja a teszt. Várjál még pár napot, és utána még egy teszt... Szorítok, hogy pozitív legyen!
És FONTOS , hogy reggeli elsõbõl!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Akkor holnap reggel tesztelek megint.
Nekem már hat napja késik a mensim és tegnapelõtt negatívat teszteltem.Holnap tesztelek megint.Remélem pozitívat.

Lehetséges lehet az hogy negatív a tesztem tegnap kellett volna megjönnie nem jött, a hQ tegnap 36.9 volt ma 37.4 lehet hogy ez mégiscsak terhesség?

Legjobb válasz: Csinálj egy másik tesztet, másfajtát. A hcg napról napra növekszik a szervezetedben ha terhes vagy.

Csinálj egy másik tesztet, másfajtát. A hcg napról napra növekszik a szervezetedben ha terhes vagy.

Tegnap egy kb.12-14 kilós csomaggal kavartam a megfelelő villamos megállót keresve. Egy postás igazított útba. Mellette loholtam, meg is kellett állnom többször, de azt nem mondta volna, hogy segít. Hogyan értékelhető ez a viselkedés?

Nála egy kb. 3-4 kilós leveles csomag volt a hátán, én pedig majdnem megszakadtam. Többször meg kellett állnom, áttenni a táskát a másik kezembe. Így gyalogoltam kb. másfél, két kilométert. Meg kell jegyeznem, hogy ? kb. 30-32 éves lehetett, én 68. Megfelel?en nézek ki, s?t: állítólag a koromnál jobban is, tehát nem vagyok egy lepukkadt öregasszony.

Legjobb válasz: "Úgy véded a postást, mintha maga az atyaisten volna, nem is egy közönséges halandó." te meg úgy viselkedsz, mintha maga az atyaisten lennél, nem is egy közönséges halandó. egyénként kamu az egész, te nem egy 68 éves néni vagy, ez lejön a stílusodból.

"Úgy véded a postást, mintha maga az atyaisten volna, nem is egy közönséges halandó." te meg úgy viselkedsz, mintha maga az atyaisten lennél, nem is egy közönséges halandó. egyénként kamu az egész, te nem egy 68 éves néni vagy, ez lejön a stílusodból.
Hát akkor ezt bóknak veheted, nem nézel ki többnek 40-nél :D Ha minden szemszöget megvizsgálunk, akkor én csak azt mondhatom, hogy nem bunkó a postás. Egyrészt alapból azért, mert útbaigazított. Másrészt meg mert õ is cipel egy zsákot, habár nem akkorát mint a tied, de õ egész nap+ õ még ugye dolgozik is.
De az is lehet hogy mivel ugye õ munkában van nem nyúlhat magánszemély cuccához nehogy visszaélés, kihasználás legyen belõle. Ugye nem tudni kiben mi lakozik. Ezt nem szabad bántásnak venni. Lehet ez volt az oka! Ha pedig te ilyen sokat vásárolsz lehet jobb lenne kocsival menni, vagy megkérni valakit hogy vigyen el kocsival ha nincs, vagy vigyél magaddal valakit, egy erõs fiatalember rokont aki segít. Így akkor már nem lesz szükség sem a postásra se senkire!
Ha nem lett volna ott a postás, ugyanúgy te cipelted volna a csomagodat. Neki nem az a dolga, hogy helyetted cipekedjen, meg ha látja, hogy jó formában vagy - ahogy írod, akkor miért kérte volna el?
másfél-két kilométeres körzetben nem volt villamos??? ránézésbõl már láttad, hogy neki 3-4 kg-os a cucca? arra nem gondoltál, hogy az útbaigazítás nem arról szól, hogy õ elkísérjen téged? és hogy neki a munkáját kell végeznie? gondolom, ha azért nem kapnád meg a leveledet, mert azt mondja a postás, hogy sajnos egy néninek a csomagját cipeltem 2 km-en keresztül, akkor te lennél a legjobban felháborodva. számomra az egész sztori egy ilyen mondva csinált felháborodás.
A kérdező hozzászólása: Az útbaigazítás pedig minimum elvárható egy postástól, aki a körzetében jár! Tehát ez nem is szívesség.
nincs olyan, hogy "minden idõben etikai szabály". pl. régen a gyerekek magázták a szüleiket. mert akkor az volt az etikai szabály. még volt olyan is, hogy a nõknek kuss volt a férjük engedélye nélkül. és nõknek nem volt választási joguk. ezt szeretnéd???
A kérdező hozzászólása: Higgyétek el, ez nem egyenjogúság kérdése, hanem tisztesség és illem. Minden idõben érvényes etikai szabály.
egyenjogúság van, de azért mindent elvártok
A komment megírásának idõpontja: ma 21:17 én is szeretlek, te kis kamus :D
Amúgy a normálisabbja segített volna legalább egy csomaggal. Az én értékrendszerem szerint igenis illendõ. Még a fiúmat is lecseszem, hogy nehogy már anyám cipelje az akármit, mikor itt egy "gyúró" fiatalember. Õ sem látja meg, ha nem szólnak rá. A mostani férfiak többségébõl határozottan kiveszett a lovagiasság. Ennél már csak az a jobb, mikor felszáll egy néni a villamosra, a fiatal srác meggyorsítja lépteit, hogy elkapja a néni elõl az egyetlen ülõhelyet. Bunkóság a köbön. 27/L
A kérdező hozzászólása: Ez a ha nem lett volna /ott a postás/ szöveg meg ilyen: ha az öcsémnek fütyije lett volna, akkor õ lett volna a húgom... De ott volt és eszébe sem jutott segíteni. Hát ez a bunkóság!
A kérdező hozzászólása: Mert nem mint postást, hanem mint FÉRFIT kell elbírálni. Olyan buta vagy, hogy szó nincs rá. Olvass el egy illemkönyvet!!!!
A kérdező hozzászólása: Én pedig kifejezetten illetlennek tartom. Akárhány évesnek is nézett. Ez lényegtelen, de hogy egy nõnek nem ajánlja fel a segítséget ilyen esetben, ez szomurú. Az õ csomagja egy pici kis hátizsákocska volt, semmi több. Õszintén megmondom, eddig mindenki segített hasonló esetben.
A kérdező hozzászólása: Na még egyszer! A postás nem kísérgetett, hanem arra vezetett az útja, / õ mondta/ ezt kitalálhattad volna magadtól is. Azt a 3-4 kilónyi kis cuccot meg nem nehéz megsaccolni, bárki képes rá. És tényleg nem volt olyan számú villamos, amivel utaznom kellett volna. Úgy véded a postást, mintha maga az atyaisten volna, nem is egy közönséges halandó.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nyúlhat magánszemély csomagjához, ha akar, ezt biztosan tudom. Én viszont nem nyúlhatok az õ cuccaihoz! És nem vásároltam, hanem egyéb okból cipekedtem. Kocsim meg nincs. Rossz az okfejtés!
De ez most hülyeség. Halál komolyan azon vitatkoztok, hogy miért nem segített cipelni neked valaki a szatyrot, aki éppen a munkáját végezte, plusz még útba is igazított téged, ergó nem bunkó??????

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!