Találatok a következő kifejezésre: Tegnap nem volna, hogy (81 db)

Mindig van esély. Persze a fenti esetben ez konvergál a nullához.
szia, kicsi az esélye, de van. mindiiig figyeljetek oda:)
Igen, terhes lehetsz, de már unom az ilyen kérdéseket.
Én már a 4. gyerekemet szûltem ilyen miatt. 38/F
Lehetseges, de en sokaig ugy szeretkeztem a bnommel h nem vedekeztunk csak a végén mindig kihuztam. Akkor meg nem szedett gyogyszert, a gumit meg egyikunk sem szereti...
Azt én nem tudhatom, hogy konkrétan Te terhes leszel-e? Elméletileg nem kizárt. De viselkedjetek már felelõsség- teljesebben! Nem jó az alvó oroszlán bajszát húzgálni!
én hallottam már olyat h citrommal ellehet tolni kicsit a menzeszt. demég nempróbáltam
A C-vitamin valóban késleltetheti, illetve gyengítheti a menstruációt, viszont több ideig is fog tartani, mert ugyanannyi vér jön ki mint máskor, csak lassabban. (Amugy nem tudom miért mûködik így, de nálam is ez a hatása pl.)
a sok citrom keslelteti a menstruaciot.
Amikor beteg vagy..normális hogy késik 1-2 napot.Ne aggódj!
A citromos tea sztem nem késlelteti a menstruációt.:D:D:D Más lesz az. Vagy csak szimplán késik.
Én csak annyit hallottam, hogy a citromtól vagy a C-vitamintól kevesebb lehet... de nem sokkal... de lehet, h hülyeség... pl tiszta gáz.. egyik volt bnõm nem tudja, mikortól kell számolni, a 28napot...(ill. azt, h megjöjjön megint...) mikor megjön vagy mikor elmúlik.. és engem néz hülyének... ááá szániiii -.- am nemtudom ez hogy jött de... de az elejét vágom xD
Nekem pont a citrom fogyasztása szokta megrövidíteni a folyamatot.

Tegnap este locsoltam, mert nem gondoltam volna, hogy esni fog. Este jött a zivatar és ma esik az esõ. Szerintetek túlzásba vittem? Nem kellett volna locsolnom tegnap este? Ez komoly, légyszi segítsen aki tud.

Nem tudtam, hogy esni fog, fõleg nem ennyi, nagy szél is volt egész nap és meleg is, majdnem 30 fok. ezért gondoltam, hogy inkább locsolok este.

Legjobb válasz: Semmi baj nem történt. Máskor nézd meg egy pár napra elõre, hogy mit ír, és annak megfelelõen locsolj.

Semmi baj nem történt. Máskor nézd meg egy pár napra elõre, hogy mit ír, és annak megfelelõen locsolj.
Semmi gond nincs, a locsolás így olyan, mintha fél órával tovább esett volna az esõ, azzal se tudsz mit kezdeni.
Ami végérvényesen kiszáradt és elhalt volna tegnap este locsolás hiányában, azt megmentetted.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat, ha még valaki tud, akkor írjon és az nem ciki nekem h láttak locsolni a szomszédok?, most nem gondolják azt h hülye voltam, minek locsol ez? vagy ilyesmi veletek volt már ilyen vagy hasonló helyzet?
Nem ciki. Én pl. direkt tegnap kilocsoltam a hordókból az állott vizet, hiába tudható volt az idõkép.hu alapján, hogy 90%-hogy esõ lesz, két okból: 1. a ciszterna (kút, belevezetett esõcsatornákkal) újra megtelik esõvízzel, amibõl ismét fel tudom tölteni a hordókat. 2. ha mégsem lesz jelentõsebb esõ - amire mindig van 10% esély, akkor legalább úgy locsoltam, mintha száraz hét következett volna. Egyébként is a petrezselyemnek, töknek, uborkának, sárgarépának bármennyi víz mehet.
Szerintem azzal nem tudsz kárt okozni, ha öntözöl aztán mégis esik, fordítva viszont lehet hiányozna az öntözés, ha várod az esõt és mégse jön. Pedig hányszor mondta már a meteorológia, hogy esni fog aztán nem esett. Én is öntöztem ezen a napon, aztán nem érdekel mit gondolnak a szomszédok. Én se foglalkozok vele más mikor öntöz. Egyébként örök igazság, hogy esõ lesz ha öntözöl :)

Ti mit gondoltok? Nagyon gyorsan telik az idő, mint ha csak tegnap lett volna nyár eleje, de már vége fele járunk. Nem szeretném, hogy kezdődjön a suli!

Legjobb válasz: Az idõ gyorsan telik, ez így van. Mintha tegnap mentem volna érettségizni, pedig már 10 éve volt... De a te problémáddal nem tudok együtt érezni, bárcsak nekem is kezdõdne a suli :/

Az idõ gyorsan telik, ez így van. Mintha tegnap mentem volna érettségizni, pedig már 10 éve volt... De a te problémáddal nem tudok együtt érezni, bárcsak nekem is kezdõdne a suli :/
Én most megyek tizedikbe, 16 éves leszek, és úgy vettem észre, hogy minden évben egyre hamarabb telik el a nyaram, régen sokkal hosszabbnak éreztem.
Bocsanat, hogy kozbekerdzek, de a lanyt kerdeznem Erdelybol aki most megy 9be, h iden is 15re esik az evkezdes? Mivel itt nalam senki sem tudja biztosra:P 4-es voltam :)
A kérdező hozzászólása: Látom, sokat egyetértenek velem :D Igen, tudtommal Erdélyben azért tart tovább a nyári szünet, mert az iskola is tovább tart.
Szerintem is tul hamar telik az ido. Mintha csak most mentem volna V-be es mar el is ballagtunk. Tisztan emlekszek az oszimra, a meglepetsegre amikor megtudtam, hogy o lesz az oszim, az osztalyra, hulyesegekre, szidasokra meg mindenre. Most IX-be megyek es valoszinuleg az oszim fog maradni meg 4 evre. Mintha csak most lett volna a bankettunk. Most pedig csak egy jo honap van az iskolakezdesig. (Erdelyben lakok es itt 15-odike korul szokott kezdodni a suli.) Hiaba, ez az elet. Csak mulik es mulik. 15\L
Majd eltelik az is ne aggódj :D
Én se várom, hogy kezdõdjön. :) Soha egyik évkezdést sem vártam ha jó ha rossz nyaram volt. Na de sajna nincs mit tenni.
Az idõnek az a dolga, hogy teljen! :)
A kérdező hozzászólása: Mintha csak évrõl évre gyorsabban telne az idõ, az élet gyorsan telik.. :(
A kérdező hozzászólása: Nálam is ez van :/ minden év elteltével gyorsabbnak érzem az idõt. :(
Ha ma szerzel gyógyszert és beveszed a tegnapit is, akkor nem lesz baj.
Nem, ha a 8. napon nem kezded el, akkor a szünetben sem ért semmit. Szóval ha szexeltél a szünetben egyéb védekezés nélkül, akkor bizony teherbe eshetsz. És persze az elsõ héten sem véd. Máskor kicsit elõre kellene gondolkodni. Nem aznap kell felíratni a tabit, mikor be kéne venned...
A kérdező hozzászólása: már 2 hete hívtam a dokim, de nem vették fel... és ezt mondtam is a partneremnek.
Nem valószínû, hogy hatott, fennáll a terhesség kockázata. Ilyenkor én vagy be szoktam szaladni az ügyeletre(volt, hogy felírták, volt, hogy nem) Vagy, mivel van ismerõsöm a gyógyszertárba, viszem az elõzõ doboz gyógyszert és kikönyörgöm, hogy adják ki az új dobozt és amint elérem a dokit, beviszem a receptet. Ha egyik sem jön be, akkor KIZÁRÓLAG gumival szexelek.
"és ezt mondtam is a partneremnek" Nem csak mondani kell, hanem felvetetni vele a kotont. Ha nem veszi fel, akkor meg nem kell szexelni. Ennyi. Felnõtt ember vagy (gondolom), elõre kellene gondolkodni, nem utólag. Reménykedj benne, hogy megúszod.

Tegnap bulizni voltunk, és aznap kellett volna megjonnie. Ezért induláskor feltettem egy tampont hogyha megjon ne legyen gáz. Persze jol berugtam. Nem emlkzsem hogy kivettem volna, de lehetséges. Reggel van és semmi nyoma. Felcsuszhat valahova?

már próbáltam "megkeresni".

Legjobb válasz: Én meg azt mondom, hogy ha kivetted volna, arra garantáltan emlékeznél, mert ha nincs meg, vagyis nincs nedvesség, baromi nehéz kiszedni, ráadásul eléggé kellemetlen érzés is. Jegyezd meg egy életre, hogy TILOS tampont használni, ha még nem jött meg, és örülj nagyon, ha megúszod valamilyen cuki fertõzés nélkül. Most meg ülj bele egy kád vízbe negyed órára, ha még bent van a tampon, megszívja magát vízzel és érezni fogod, bent van-e még. Ha nincs meg a zsinór, akkor vizesen ki tudod nyomni magadból, mert elõrecsúszik.

Én meg azt mondom, hogy ha kivetted volna, arra garantáltan emlékeznél, mert ha nincs meg, vagyis nincs nedvesség, baromi nehéz kiszedni, ráadásul eléggé kellemetlen érzés is. Jegyezd meg egy életre, hogy TILOS tampont használni, ha még nem jött meg, és örülj nagyon, ha megúszod valamilyen cuki fertõzés nélkül. Most meg ülj bele egy kád vízbe negyed órára, ha még bent van a tampon, megszívja magát vízzel és érezni fogod, bent van-e még. Ha nincs meg a zsinór, akkor vizesen ki tudod nyomni magadból, mert elõrecsúszik.
szerintem kivetted, csak nem emlékszel.nekem is volt olyan, és még csak részeg sem voltam. egyszerûen elfelejtettem, hogy kivettem az utolsót, és nem raktam be újat.
Nem csúszhat fel. Hova csúszna? Tényleg nem tanítanak már bioszon semmit? Legalább google-ban nézz már utána h néz ki egy nõi nemi szerv belülrõl.
Jujj de hülyék vagytok. Szerintetek ha még sosem jött meg neki akkor honnan a faszból tudja hogy aznap kellett volna megjönnie? Áhh ilyen sík... xD Na mindegy... Azóta már biztosan megtaláltad ha felcsúszott, ha meg nem, akkor meg már úgyis mindegy.
Egyetértek az elõttem szólóval! :)
Már bocsi, de te nagyon furcsa vagy.... Még nem jött meg, de már feltettél tampont?????? Inkább vittél volna el egy táskát, és benne lett volna tampon!!!!!! Uhhhhhh!!!!!! Én még ilyenrõl nem is hallottam. Bocsi, de nagyon-nagyon cinkes vagy! 20/l
Egyetértek az elõttem hozzászólóval. Annyi megjegyzést még tennék, hogy ha már ilyen helyzetbe kerülsz, hogy pont meg fog jönni, akkor használj inkább tisztaságit, és talán ne rúgj be annyira, hogy ne tudj figyelni magadra.
Amíg nem menstruálsz, soha ne használj tampont, mert kiszárítja a hüvelyed, és sokkal könnyebben kapsz fertõzéseket.
Nem tûnhetett el. Biztos kivetted, csak nem emlékszel. Hidd el, az embernek részegen is eszébe jutnak ilyen dolgok, legfeljebb másnap nem emlékszel rá. Én néha józanon is elfelejtem, hogy kivettem-e, de néha azt is, hogy betettem.
A kérdező hozzászólása: ha éreznéd amit én még azt is eltudnád képzelni h piros hó esik. én is tanult vagyok, de ebben a helyzetben igencsak máshogy fognád fel te is a dolgokat.
ha még sosem jött volna meg neki, akkor nem azt írná, hogy aznap kellett volna megjönnie...

Most a 2- ik hónap, hogy nem szedem a fog gátlót elözző hónapban volt is mensim de most meg semmi pedig a cuklus.hu szerint tegnap kellet volna megjönnie tegnap előtt éreztem is egy kis mensi szerű fájdalmat de azóta semmi. Szerintetek lehet baba?

Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem lehet baba is, de valószínûbb, hogy a fogamzásgátló kavart be. Nálam legalábbis így volt. Az abbahagyása után 3 hónapig még rendszeresen megjött a mensi, utána meg nem és cisztám lett. Amikor elmúlt és távozott a mensivel (2 hónap eltelte után) utána már újra pontosan mensiztem és semmilyen gyógyszeres rásegítés nem kellett. Lehet, hogy most neked is kicsit megkavarta a ciklusod, de majd helyreáll magától, ha minden jól megy. De babás is lehetsz persze, mert sokan vannak akik meg nem sokkal utána teherbe is esnek, mert nagyon nagy lehet utána a termékenység mértéke. Ha 1 hetet késni fog a mensid, akkor csinálj tesztet. Ha negatív, akkor majd menj dokihoz. Drukkolok!

Szerintem lehet baba is, de valószínûbb, hogy a fogamzásgátló kavart be. Nálam legalábbis így volt. Az abbahagyása után 3 hónapig még rendszeresen megjött a mensi, utána meg nem és cisztám lett. Amikor elmúlt és távozott a mensivel (2 hónap eltelte után) utána már újra pontosan mensiztem és semmilyen gyógyszeres rásegítés nem kellett. Lehet, hogy most neked is kicsit megkavarta a ciklusod, de majd helyreáll magától, ha minden jól megy. De babás is lehetsz persze, mert sokan vannak akik meg nem sokkal utána teherbe is esnek, mert nagyon nagy lehet utána a termékenység mértéke. Ha 1 hetet késni fog a mensid, akkor csinálj tesztet. Ha negatív, akkor majd menj dokihoz. Drukkolok!
szia! én 5 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót!ahogy abbahagytam megjött rendesen, most viszont az utóbbi 2 hónapban 35-38 naposak a ciklusaim és csak 2 napig tart! Kisbabát szeretnénk 1 hónapja folyamatosan akcióztunk, mert rejtély hogy mikor lehet peteérésem! És most a 40. napon vagyok és menses semmi! nemtudom hogy most késik vagy baba van a dologba! 3 hete negatív lett a tesztem, azóta nemteszteltem, még várok egy kicsit!

Tegnap kellett volna megjönnie, de már tegnapelőtt pozitívat mutatott a teszt. Tegnap is csináltam, egy más fajtával, az is poz. lett. Mikor nyugodhatok meg, hogy nem fog megjönni, nem fogom elveszíteni?

6 éve vártunk erre a babára, spontán módon jött össze, és most nagyon örülök. Viszont nagyon félek is, hisz még csak 2. napja késik.

Legjobb válasz: Ha pozitiva teszt nincs mitol felyel,fontos hogy kezdj el szedni terhesvitamint es folsavat es ne emelgess semmit!Akkor nem lehet semmi baj.Gratulalok!

Ha pozitiva teszt nincs mitol felyel, fontos hogy kezdj el szedni terhesvitamint es folsavat es ne emelgess semmit!Akkor nem lehet semmi baj.Gratulalok!
A kérdező hozzászólása: Szedem az Elevitet vagy 2 hónapja. Próbálok rosszra nem gondolni. :) Köszönöm.
Az elsõ 12 hétben gyakoribb a vetélés, mint utána, de ne is gondolj ilyesmire. Pihenj sokat, ha teheted, próbálj minél nyugodtabb lenni, táplálkozz egészségesen, ha esetleg gyakori a hányinger, hányás (nálam az volt) akkor legalább folyadékot próbálj meg minél többet inni, akkor nem lesz baj. Nagyon boldog babavárást!
Garatulalok nektek, es tenyleg csak arra gondolj, h nemsokara mar a kezedben tarthatod a babadat. Semmi baj nem lesz, pihenj annyit amennyit jonak erzel, ahogy mar irtak is, ne emelgess nehez dolgokat. Nagyon boldog babavarast kivanok 25 hetes kismama
szia szívbõl gratulálok!!!megkérdezhetném a teszt nevét?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Sikerült megnyugtatnotok. :) Az elsõ tesztem a One Step volt, a második a Lily.

Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Mai tesztem negatív lett, de NEM reggeli első vizeletből csináltam. Van még esélyem, hogy esetleg terhes vagyok? Vagy ma már ki kellett volna mutatnia egy 25-ös tesztnek?

Legjobb válasz: Ha nem a ciklus végén estél teherbe, hanem utána, akkor nem biztos, hogy már kimutatja a teszt. Várjál még pár napot, és utána még egy teszt... Szorítok, hogy pozitív legyen!

Ha nem a ciklus végén estél teherbe, hanem utána, akkor nem biztos, hogy már kimutatja a teszt. Várjál még pár napot, és utána még egy teszt... Szorítok, hogy pozitív legyen!
És FONTOS , hogy reggeli elsõbõl!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Akkor holnap reggel tesztelek megint.
Nekem már hat napja késik a mensim és tegnapelõtt negatívat teszteltem.Holnap tesztelek megint.Remélem pozitívat.

Lehetséges lehet az hogy negatív a tesztem tegnap kellett volna megjönnie nem jött, a hQ tegnap 36.9 volt ma 37.4 lehet hogy ez mégiscsak terhesség?

Legjobb válasz: Csinálj egy másik tesztet, másfajtát. A hcg napról napra növekszik a szervezetedben ha terhes vagy.

Csinálj egy másik tesztet, másfajtát. A hcg napról napra növekszik a szervezetedben ha terhes vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!