Találatok a következő kifejezésre: Tegnap nem volna, (261 db)

Ma 3 tizedet zuhant reggelre a hőm, tegnap reggel még 37.2 volt, reggelre egy pötty barnás folt. Tegnap kellett volna nem megjönnie. Van baba vagy nincs?

Nem merek tesztelni még. Tüneteim nincsenek. Ez volt az els? Clostys hónapom.

Legjobb válasz: ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!

ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Biztos, h jól mértem, mert minden reggel 6:20-kor, 3 hete, nyelv alatt mérem és mára lett ez a változás. Napok óta már 37.2 volt a hõm.
Szerintem meg fog jönni.
nincs babo meg fog jönni szerintem.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nincs semmi. 2 barna pötty.Mikor lesz, ha lesz egyáltalán?

Tegnap kellett volna megjönnie. Ez megelőzően 4-5 napja enyhén barnáztam. Miután tegnap semmi vérzést nem tapasztaltam, csináltam egy tesztet (nem reggel), ami negatív lett. Próbáljam meg pár nappal később?

Vagy valami hormonproblémám lehet? Jöv? héten egyébként is megyek n?gyógyászhoz, csak érdekel, hogy látjátok.

Legjobb válasz: Ha tegnap kellett volna megjönnie még lehet csak szimpla késés is! Ugyanakkor ha 20-25 ös tesztet csináltál az még ilyenkor nagyon pici eséllyel mutat valamit,mert lehet még nem termel elég HCG-t a szervezeted! Próbáld meg egy 10 es tesztel,ha babás vagy annak ki kell mutatni!

Ha tegnap kellett volna megjönnie még lehet csak szimpla késés is! Ugyanakkor ha 20-25 ös tesztet csináltál az még ilyenkor nagyon pici eséllyel mutat valamit, mert lehet még nem termel elég HCG-t a szervezeted! Próbáld meg egy 10 es tesztel, ha babás vagy annak ki kell mutatni!
szia, én is így voltam, bár´nekem tobb napot késett. Csnáltam 10-es tesztel de az negatív lett, elmentem dokihoz, és terhes vagyok csak még nem tudom nem e vetéltem el, holnap fogom megtudni :(
reggeli elsõbõl se feltétlen mutatja még ki a teszt, ha nem reggeli akkor persze hogy nega lett. pár nap múlva reggeli elsõbõl csinálj tesztet, az többet fog mutatni
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor hamarosan újabb teszttel próbálkozom. Tavasszal nekem is volt egy vetélésem :(, remélem hamar lesz baba :)
Helyes, nõgyógyászhoz mész, jól teszed, itt sok gyökér van, mindenfélét írogatnak.

Ti mit gondoltok? Nagyon gyorsan telik az idő, mint ha csak tegnap lett volna nyár eleje, de már vége fele járunk. Nem szeretném, hogy kezdődjön a suli!

Legjobb válasz: Az idõ gyorsan telik, ez így van. Mintha tegnap mentem volna érettségizni, pedig már 10 éve volt... De a te problémáddal nem tudok együtt érezni, bárcsak nekem is kezdõdne a suli :/

Az idõ gyorsan telik, ez így van. Mintha tegnap mentem volna érettségizni, pedig már 10 éve volt... De a te problémáddal nem tudok együtt érezni, bárcsak nekem is kezdõdne a suli :/
Én most megyek tizedikbe, 16 éves leszek, és úgy vettem észre, hogy minden évben egyre hamarabb telik el a nyaram, régen sokkal hosszabbnak éreztem.
Bocsanat, hogy kozbekerdzek, de a lanyt kerdeznem Erdelybol aki most megy 9be, h iden is 15re esik az evkezdes? Mivel itt nalam senki sem tudja biztosra:P 4-es voltam :)
A kérdező hozzászólása: Látom, sokat egyetértenek velem :D Igen, tudtommal Erdélyben azért tart tovább a nyári szünet, mert az iskola is tovább tart.
Szerintem is tul hamar telik az ido. Mintha csak most mentem volna V-be es mar el is ballagtunk. Tisztan emlekszek az oszimra, a meglepetsegre amikor megtudtam, hogy o lesz az oszim, az osztalyra, hulyesegekre, szidasokra meg mindenre. Most IX-be megyek es valoszinuleg az oszim fog maradni meg 4 evre. Mintha csak most lett volna a bankettunk. Most pedig csak egy jo honap van az iskolakezdesig. (Erdelyben lakok es itt 15-odike korul szokott kezdodni a suli.) Hiaba, ez az elet. Csak mulik es mulik. 15\L
Majd eltelik az is ne aggódj :D
Én se várom, hogy kezdõdjön. :) Soha egyik évkezdést sem vártam ha jó ha rossz nyaram volt. Na de sajna nincs mit tenni.
Az idõnek az a dolga, hogy teljen! :)
A kérdező hozzászólása: Mintha csak évrõl évre gyorsabban telne az idõ, az élet gyorsan telik.. :(
A kérdező hozzászólása: Nálam is ez van :/ minden év elteltével gyorsabbnak érzem az idõt. :(

Tegnap kellett volna megjönnie, van olyan teszt, ami kimutatná most nem reggeli vizeletből a terhességet? Milyen érzékenységüt vegyek?

Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: nekem ma kellett volna megjönnie,tegnap xepil délutáni halvány ma reggeli egyértelmü pozitiv, drukkolok

nekem ma kellett volna megjönnie, tegnap xepil délutáni halvány ma reggeli egyértelmü pozitiv, drukkolok
Egy normál teszt már kimutatja. Olyat vegyél, amiben egybõl 2 teszt van, így ha ma negatív, akkor holnap vagy holnapután reggel meg tudod ismételni, úgy biztosabb eredményt kapsz.
Ha kapható, akkor 10-eset, de ezt még boltban nem láttam. Gyógyszertárban meg kétszer vettem tesztet, a csaj kb. bután nézett rám és fogalma nem volt, melyik -milyen érzékenységû, együtt néztük át, de csak 25-s volt nekik. Az X-epil 2db-t tartalmaz, dm-ben lehet kapni. A helyedben olyat vennék és az egyiket ellõném ma, ha már kíváncsi vagyok nagyon, a másik meg maradhatna reggeli elsõre.
Már kimutatja, igen. Csinálj tesztet! Drukkolok!!! Írd meg
Én mindenképpen reggeli elsõbõl csinálnék, akkor a legmagasabb a hcg szint.Reggelig csak kibírod még....mert ha kapsz ma du. egy nega eredményt, és nem jön meg, meg fog enni a fene(magamról tudom), viszont ha holnap reggel is nega, akkor valószínû nem baba.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: ma nem jutottam el a DM-be, most neztem ciklus.hu, h mar 3 napja kesik, es nincs is "mindjar megjon" erzesem... nem terveztunk babat, holnap reggel tesztelek!
Ha ma szerzel gyógyszert és beveszed a tegnapit is, akkor nem lesz baj.
Nem, ha a 8. napon nem kezded el, akkor a szünetben sem ért semmit. Szóval ha szexeltél a szünetben egyéb védekezés nélkül, akkor bizony teherbe eshetsz. És persze az elsõ héten sem véd. Máskor kicsit elõre kellene gondolkodni. Nem aznap kell felíratni a tabit, mikor be kéne venned...
A kérdező hozzászólása: már 2 hete hívtam a dokim, de nem vették fel... és ezt mondtam is a partneremnek.
Nem valószínû, hogy hatott, fennáll a terhesség kockázata. Ilyenkor én vagy be szoktam szaladni az ügyeletre(volt, hogy felírták, volt, hogy nem) Vagy, mivel van ismerõsöm a gyógyszertárba, viszem az elõzõ doboz gyógyszert és kikönyörgöm, hogy adják ki az új dobozt és amint elérem a dokit, beviszem a receptet. Ha egyik sem jön be, akkor KIZÁRÓLAG gumival szexelek.
"és ezt mondtam is a partneremnek" Nem csak mondani kell, hanem felvetetni vele a kotont. Ha nem veszi fel, akkor meg nem kell szexelni. Ennyi. Felnõtt ember vagy (gondolom), elõre kellene gondolkodni, nem utólag. Reménykedj benne, hogy megúszod.

Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. Van vki így, ki mit érez? Nekem tegnap egész nap fájt a hasam alja, ma már nem annyira. Lehet ebből még baba? Tesztelni még nem mertem, majd pénteken.

Legjobb válasz: Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:)nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött,sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!

Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:) nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött, sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!
Tegnapra nemvártam.. aztán wc-re mentem bekukkantottam egy kis vattabucival.. valami véres-nyákos cucc van de egyéb semmi... harmadik baba lenne.. utsó mensinek még elmenne ez a kis vérzés ha nem jönne meg rendesen.. de nemmtudom mi van.. a pocak néha szurkál.. de ennek akkor is így kell lennie ha van baba, ha nincs.. így volt a két elõzõ babámnál is. én sem akarok korán tesztelni.. sajnos nem vagyok optimista.. de te legyél az!! drukkolok nekünk:)
Szerintem tesztelj! Nekem is tegnap kellett volna jönnie és pozi lett!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok. Én még nem merek. Várok péntekig, remélem nekem is összejön.
szia! ugyanígy vagyok, ma egész nap mindjárt megjön érzés, testápoló szerû folyás hétfõtõl és érzékeny mellek, de ez a mensi elõtt is lehet, tesztelni csak hétvégén fogok ha nem jön meg addig! drukkolok!

Tegnap kellett volna megjönni, de nem jött. A teszt mégis negatív volt tegnap reggel. Mi lehet?

Nekem mindig pontosan szokott megjönni, de most késik. Semmi megszokott jelét nem érzem, hogy meg akarna jönni. Viszont egyéb "tüneteket" érzek. ( szédülök, picit émelygek, nem jó a gyomrom, s?r?n járok pisilni, fájnak a melleim, néha görcsölget a hasam, állandóan aludnék, olyan fura íze van a számnak, nagyon érzékeny vagyok, elég sok pattanás jött ki az arcomon) Tegnap reggel csináltam tesztet, ami negatív lett. Reménykedjek még, hogy baba van a dologban? Vagy ne? (amúgy totál azt érzem, hogy terhes vagyok)

Legjobb válasz: Akkor reméljük terhes is vagy :) fõleg ha érzed!! A tüneteid jók! Tesztelj holnap is egyet :)hátha már kimutatja!! Írd meg majd!!!

Akkor reméljük terhes is vagy :) fõleg ha érzed!! A tüneteid jók! Tesztelj holnap is egyet :) hátha már kimutatja!! Írd meg majd!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Sajnos nem kellett reggel tesztelnem, mert az éjjel megjött. :( Köszönöm a drukkokat és a bátorító szavakat. :)
teszteltél reggelibõl?
Reggel tesztelj! Drukk!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget és a válaszát. Ma este csináltam egy tesztet, negatív. :) Nem értem mi van????? Pedig annyira bíztam benne, hogy ez pozi lesz. Most nagyon elkeseredtem. :(
szintén uccsó vagyok, elfelejtettem írni, hogy pénteken reggel teszteltem negatív lett.
szia kérdezõ, és lányok, nekem is szintúgy van nem jött meg a bajom, péntekre nem vártam, de a gyomrom ezen a héten nagyon rossz, sokszor jött fel a savam, most meg úgy vagyok, péntek óta, hogy eszek, és utána éhesebb vagyok mint elõtte, a mellem éjszaka nagyon fáj, meg napközben is, de éjszaka ugye aludni szeretnék, de nem tudok tõle, az arcomon meg soha nem voltam ennyire csúnya, pattis, rem babás vagyok én is, a szájízrõl ne is beszéljünk.Rem kérdezõ is babás.
jaj de kíváncsi vagyok, drukkolok ezerrel :D majd írd meg! :P
Még nincs veszve semmi, amíg nem jön meg!! Drukkolok, írj ha megcsináltad a tesztet!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Ma veszek valahol egy tesztet és reggel megcsinálom. Majd megírom az eredményt!!
Szerintem terhes vagy :) Majd írj ha csináltál tesztet.
Sajnálom!De majd legközelebb :)

Most a 2- ik hónap, hogy nem szedem a fog gátlót elözző hónapban volt is mensim de most meg semmi pedig a cuklus.hu szerint tegnap kellet volna megjönnie tegnap előtt éreztem is egy kis mensi szerű fájdalmat de azóta semmi. Szerintetek lehet baba?

Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem lehet baba is, de valószínûbb, hogy a fogamzásgátló kavart be. Nálam legalábbis így volt. Az abbahagyása után 3 hónapig még rendszeresen megjött a mensi, utána meg nem és cisztám lett. Amikor elmúlt és távozott a mensivel (2 hónap eltelte után) utána már újra pontosan mensiztem és semmilyen gyógyszeres rásegítés nem kellett. Lehet, hogy most neked is kicsit megkavarta a ciklusod, de majd helyreáll magától, ha minden jól megy. De babás is lehetsz persze, mert sokan vannak akik meg nem sokkal utána teherbe is esnek, mert nagyon nagy lehet utána a termékenység mértéke. Ha 1 hetet késni fog a mensid, akkor csinálj tesztet. Ha negatív, akkor majd menj dokihoz. Drukkolok!

Szerintem lehet baba is, de valószínûbb, hogy a fogamzásgátló kavart be. Nálam legalábbis így volt. Az abbahagyása után 3 hónapig még rendszeresen megjött a mensi, utána meg nem és cisztám lett. Amikor elmúlt és távozott a mensivel (2 hónap eltelte után) utána már újra pontosan mensiztem és semmilyen gyógyszeres rásegítés nem kellett. Lehet, hogy most neked is kicsit megkavarta a ciklusod, de majd helyreáll magától, ha minden jól megy. De babás is lehetsz persze, mert sokan vannak akik meg nem sokkal utána teherbe is esnek, mert nagyon nagy lehet utána a termékenység mértéke. Ha 1 hetet késni fog a mensid, akkor csinálj tesztet. Ha negatív, akkor majd menj dokihoz. Drukkolok!
szia! én 5 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót!ahogy abbahagytam megjött rendesen, most viszont az utóbbi 2 hónapban 35-38 naposak a ciklusaim és csak 2 napig tart! Kisbabát szeretnénk 1 hónapja folyamatosan akcióztunk, mert rejtély hogy mikor lehet peteérésem! És most a 40. napon vagyok és menses semmi! nemtudom hogy most késik vagy baba van a dologba! 3 hete negatív lett a tesztem, azóta nemteszteltem, még várok egy kicsit!
Szia! Igen, lehetsz. De mihamarabb menj dokihoz. Valószínû felír Utrogestant vagy hasonlót.
Ja és nem is mondta h menj vissza két hét mulva vagy bármikor egy másik vizsgálatra, ill. laborba vagy vérvételre? Hol lax?
Nyugi nekem is azt mondta na mind1 sztem menj vissza hónap végén én is azt fogom tenni mert akk már talán kell látnia vmit! Sztem ne keseredj el. Csak tul korai még. Milyen tesztek voltak (neveit ird le).
A kérdező hozzászólása: Az enyém már egy kicsit tulzás volt de én hétfõn kettõt Kedden kettõt szerdán kettõt csütörtökön kettöt teszteltem mind pozitív volt.Igaz nagyon halvány.A csütörtöki egy kicsit erössebb.Mégis azt mondta, hogy nem vagyok terhes! ??????
Mikor volt meg utoljára és miota tesztelsz?
sZERINTEM még olyan korai lehet h még nem lehet látni:S Nem tudom milyen ez a doki foggalmam sincsen:S én majd holnap reggel is csinálok egy tesztet az lesz már a 4.!
A kérdező hozzászólása: Szia.Én nem ijjesztegetni akarlak, de nekem mindegyik tesztem pozitív volt.Remélem a doki téved és nem mi.De én már nem bízom bene hogy esetleg terhes vagyok.Mégis csak õ a szakember.Vagy mit gondolsz?Miaz, hogy 5 másodpercig tartott?Engem kb10-15 percig vizsgált utánna még ultrahangot is csinált és ráadásképp magyarázott kb20 percig!Milyen dokid van?
igen voltam de megsem vizsgált normálisan csak ki meg betette azt a kütyüt tartott 5 másodpercig! de olyan nincsen h 3 tesztem is pozítív és nem lehetek terhes csak akk pozítív egy teszt fõleg több is és erõsõdõ is ha termel a szervezet hcg hormont. sztem még naon korai ugyhogy várok még hónap végéig!
A kérdező hozzászólása: Szerintem te is minél hamarabb menj el dokihoz, nekem is ezt tanácsolták.A dokinak mutattam a tesztet õ is látta, hogy pozitív mindegyik.Megvizsgált mégis azt mondta, hogy nem vagyok terhes.A pozitív tesztek ellenére.Voltár már dokinál?
Szijja! KÉpzeld el h nekem is megjött de rengeteget barnáztam amire rám nem jellemzõ naon sok jött belõlem utána még 2 napig egy kicsit véreztem de nem annyit amennyi szokott lenni sokkal kevesebbet. És semmit nem görcsöltem, pedig nekem olyan görcseim szoktak lenni h fel sem tudok kelni, sõt nyûgös is szoktam naon lenni de most semmi bajom nem volt. Csináltam rá egy napra tesztet és halvány pozítív lett. Csináltam tegnap elõtt délután is egyet az is halvány pozítív lett, és tegnap reggel is csináltam ami már sokkal erõsebb volt! Akk most nem is vagyok terhes???? Segítsetek!!!!!!
Sajnálom! Ne is add fel. Elõbb- utóbb összejön Nektek is. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia!Reggel megjött a nemvárt.Csináltam mégegy tesztet.Halvány, de pozitív.Fél4kor voltam dokinál.Õ nem látott semmit.Szerinte nem tudott kilökõdni idõben.De próbálkozunk tovább, nem adjuk fel.
Szia! Mi van veled? Remélem minden rendben.
A kérdező hozzászólása: Legkésõbb holnap irok.Még ma bemegyek.Nagyon szeretnénk babát!!
Szorítunk. Írj majd, hogy mit mondott a doki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Szoritsatok értünk!!Leendõ Anyuka!!!!!!
szerintem is minél hamarabb ambulancia vagy doki.
Igen lehetsz. A szervezeted emlékezhet arra, hogy itt a ciklus ideje, ezért a barna folyás. Viszont másra is utalhat a vérezgetés, szerintem nézesd meg magad dokival, bár biztosan nincsen semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Nem nemmondott semmi ilyesmit.Csak hogy nem vagyok terhes.Gabriel+medi-lab.Jövõhéten megyek ujra de csak azért mert most nem tudta megcsinálni a rákszürést.Gyõr-Moson-Sopron megyébõl irok.

Holnap jönne meg, de remélem nem fog. Tegnap vetettem le labort, de a bétaHCG negatív lett. Ha terhes lennék már tegnap lett volna emelkedés a laborértékben?

Legjobb válasz: ß-hCG szint a terhesség alatt Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7,340 6 1,080 - 56,500 7-8 7,650 - 229,000 9-12 25,700 - 288, 000 13-16 13,300 - 254,000 17-24 4,060 - 165,400 25-40 3,640 - 117,000

ß-hCG szint a terhesség alatt Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7, 340 6 1, 080 - 56, 500 7-8 7, 650 - 229, 000 9-12 25, 700 - 288, 000 13-16 13, 300 - 254, 000 17-24 4, 060 - 165, 400 25-40 3, 640 - 117, 000
Ezt nem sikerült túl jól be linkelni! Az elsõ számok a hetek.
Sajnos akkor nincs baba! :( Vérbõl nézték, ugye?
A kérdező hozzászólása: Igen, én is ettõl tartok.
Igen, akkor már kimutatta volna a labor. Normál esetben a beágyazódás után 2-3 nappal már termelõdik a hcg. Nemvárt elõtt 2 nappal már olyan 10-15 körül kellene lennie.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!