Találatok a következő kifejezésre: Tegnap, vagy kellene (46 db)

Tegnap délutáni és ma reggeliből is halvány pozi teszt! Szerintetek? Tegnap vagy ma kellett/kellene megjönnie.

Ha extra halvány az már tuti nem jelent babát?

Legjobb válasz: ha halvány akkor is csik,Várj két napot és ha nem jön meg akkor tesztelj újra.

ha halvány akkor is csik, Várj két napot és ha nem jön meg akkor tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: Így van :) Bár utána számoltam a dolgoknak és még csak ma vagyok peteérés után 14. napon, csak 25 naposak a ciklusaim , Gratulálok neked :)
Szia! Én kedden délután kezdtem az ultra halvány tesztelést. Ma már szép, erõs két csíkom lett. Úgyhogy türelem, amíg nem jön meg, addig van remény! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, miújság veletek? Nekem még halványak a tesztjeim, de már erõsebbek az elsõnél :)
A kérdező hozzászólása: Persze megírom :) Drukkolok nektek is :)
Nekem is halvány pozi lett ma, a 29 napon reggeli vizeletbõl. Bár mostanában 32-33 napos ciklusaim voltak...A halvány is csík, majd erõsödik. Én is várok még kettõ napot (ha kibírom) aztán megint teszt. Már kivagyok éhezve a tesztelésre:) )))
Szia! A csik az csik! Nekem is igy indult. Az x-epil csak 5 nap alatt lett igazan eros. A corax mar akkor eros csikot adott, amikor az x-epil meg iszonyat halvany volt. Majd irj! :-)
A kérdező hozzászólása: kÖSZÖNÖM :) Én is azt szerettem volna venni de nem volt a DM-ben :( igy vettem egy x-epilt (2db-os) . Remélem holnap reggel már erõsebb csikocskám lesz :)
Köszönöm! Úgy tûnik, egyre többen vagyunk, akinek a tavasz sikert hozott! :) Én is drukkolok neked! Amilyen hülye vagyok, megvettem a méregdrága Clearblue digitális tesztet, szombatra tartogatom. Remélem, szép születésnapi pozitívat fog az is mutatni. :)
A kérdező hozzászólása: Huu köszönöm most egy kicsit megnyugtattál, azért a ma reggeli erõsebb egy picit mint a tegnap délutáni, de ha vasárnapig sem jön meg akkor csinálok egy másikat! :) De nagyon türelmetlen vagyok már :) ) Gratulálok neked! :)
Szia! Ha halovány, de rózsaszín, akkor az azt jelenti, hogy van hcg a szervezetedben, tehát valószínûleg jó úton halad a dolog, hogy kismama legyél. :) (Hacsak nem szedsz olyan gyógyszert, ami tartalmaz hcg-t, bár ez ritka.) Kedden, a nemvártam napján délután nekem is nagyon-nagyon halvány lett, másnap reggel is. Ez csak annyit jelent, hogy még nagyon fiatal a terhesség. Két-három nap múlva újra teszt. Rohadt nehéz kibírni, tudom. :D Amíg nem jön meg, addig jó!
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok a dolgokkal ha hiszed ha nem, és nem lehurrogást kértem!! De azért köszi a kedves választ!
Jó lenne, ha elsõsorban a tájékoztatón leírtakat értelmeznék az emberek, és nem tennének fel felesleges kérdéseket.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Ha nem lenne HCG a szervezetemben akkor még halvány sem lenne igaz?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok , miujság veletek? Voltatok már dokinál? Én ma voltam 10mm -es petezsákot látott csak majd 3 hét mulva kell csak újra mennem .

Peteéréskor voltunk együtt a férjemmel és tegnap vagy ma kellene megjöjjön, tegnap reggel 1csepp élö piros volt szinte ma meg inkább barna egy csepp kb. lehet, hogy baba van?

teszteltem kevés vizelettel negativat! :((kedden délután)

Legjobb válasz: kicsit hülyén fogalmaztam meg a kérdést!!! Bocsi...

A kérdező hozzászólása: kicsit hülyén fogalmaztam meg a kérdést!!! Bocsi...
A keddi teszt szerintem még korai volt, ha mára vártad. a napokban érdemes lenne újra tesztelni.
...ja és reggeli pisibõl kellene!
A kérdező hozzászólása: oké! de ez lehet még baba?
olyan tesztet vegyél, ami korai terhességet kimutat, de várj még 3-4 napot, a keddi teszt nagyon korai volt. Hányinger? Mellfeszülés?Fáradékonyság? Majd írj, hogy mi lett :-) Sok szerencsét 7 hetes km
Szerintem ott van a baba:) sok szerencset
A kérdező hozzászólása: van sûrün pisilek, meg mellfeszülésem is van. reménykedek:)
A pecsételgetés szerintem bíztató, de a pisilés és a mellfeszülés mensitõl is lehet. De szerintem te terhes vagy.
Teszteltél azóta? Remélem pozitív! Üdv, az egyik válaszoló

Tegnapra nem vártam, egyenlőre még semmi és semmi jelét sem tapasztalom. Ez most akkor jót jelent vagy kellene lennie már valami tünetnek ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem feltétlen kell,hogy bármi tüneted legyen.Holnap reggel csinálj egy tesztet,és kiderül! Drukkolok!

Nem feltétlen kell, hogy bármi tüneted legyen.Holnap reggel csinálj egy tesztet, és kiderül! Drukkolok!
Én is tegnapra nem vártam, csak mellfeszülést érzek, semmi mást. Szerintem holnap tesztelj! Szorítok neked!

Tegnap, vagy ma kellene megjönnie, reggeli hőm. Szájban 36, 8. Meg fog jönni, vagy sikerült?

Volt halvány poz. tesztem 2.

Legjobb válasz: várj még 2 napot tesztelj megint,de ha már ott van a halvány pozitiv teszt,akkor már ott baba van,gratula.

várj még 2 napot tesztelj megint, de ha már ott van a halvány pozitiv teszt, akkor már ott baba van, gratula.
A kérdező hozzászólása: Hát... remélem, olyannehéz még ilyenkor is kivárni azt a pár napot ... De ez már fél siker... Köszi a választ :)
Ha pozitív a teszt(tök mindegy, hogy halvány vagy sem), akkor terhes vagy!

Ha nem vagyok terhes és tegnap-ma-holnap meg kellene jönnie, akkor ma mennyinek kellene lenni az átlag hőnek körülbelül?

Legjobb válasz: Valamikor mostanában átlag alá kell esnie. Ha általában pl. 36.4 (nekem ennyi), akkor nekem akár 36.1ig is le szokott esni mensi elõtt, vagy annak elsõ napján. Babások itt arról mesélnek, hogy eléri de sokszor meg is haladja a 37-et nekik! Neked hogy alakul?

Valamikor mostanában átlag alá kell esnie. Ha általában pl. 36.4 (nekem ennyi), akkor nekem akár 36.1ig is le szokott esni mensi elõtt, vagy annak elsõ napján. Babások itt arról mesélnek, hogy eléri de sokszor meg is haladja a 37-et nekik! Neked hogy alakul?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy rendszeres mérõ, de valahányszor mérem a hõmet mindig 36, 1 vagy 36, 2. Csak most nehezen akar megjönni, gondoltam megmérem. És 37, 1
WOW :O Terhességi tesztet csináltál már? Én megnézném! :)
A kérdező hozzászólása: Csináltam, de semmi. Egy csík. De most wc-zésnél már mutatkozik valami, hogy megjön valószínû. :( Akkor én nem úgy mûködök, mint az átlag? Fent maradt hõvel jön meg a menstruáció?
Ha nem méred rendszeresen akkor nem lehet rendes választ adni! A lényeg az hogy peteérés elõtt nagyon ingadozhat a hõ, lehet egyik nap 36, 2 aztán másnap meg 36, 8 is!Viszont peteérés után stagnál és fent van!De akinek nagyon alacsony az alaphõje pl 36, 2 annak valószínû a 36, 8 már magasnak számít!De általában mensi elõtt 37 körül mozog a hõ!Ez a normális!Sajnos ez is megtévesztõ!Ha 16 napnál tovább marad fent a hõd akkor baba, ha 14 napig és leesik (akár egy tizedet is) akkor megjön!
Kedves kérdezõ, nekem mensi elõtt egy nappal esik mindig 2 tizedet a hõm, van hogy 37-rõl 36, 8-ra, van hogy 36, 9-rõl 36, 7-re a 2 tized az tuti mensit jelez. De alaphõ alá nekem már csak a 3 cn. körül esik le. Egyébként mikor mértél és hol?
nekem múlthónapban 13. dpo-n leesett 36.8-ról 36.5-re majd megint 0.1-et majd ugyanennyit fel 16.dpo-n meg fel 36.9-re másnap reggel 36.2-re délutánra meg is jött :(
Nekem csütörtökön van az utolsó szem és hétfõ-kedd-szerdán szokott megjönni pár nap kell neki
Nem kell ma megjönnie. Változó h mikor jön. Van akinek 2 v 3-4 napra jön meg
A kérdező hozzászólása: És attól fûggetlenül a a hetedik nap útán megint el kell kezdeni a szedését, vagy várni kell amíg elmúlik a havim?!
A kérdező hozzászólása: Egyébként köszönöm a válaszokat.:)
Igen el kell kezdeni független attól h megvan-e még. Mindíg azonos napra kell essen (tehát ha az elsõ levelet hétfõn kezded akkor a mésodikat is) ha ezt megjegyzed akkor számolgatni sem kell. Jah és állítsd be a telefonod h csörögjön mikor be kell venni a bogyót. Így nemigen fogod elfelejteni
Igen terhes lehetsz! nagyon is!:) gratula;)
persze hogy terhes lehetsz
még menzi alatt is akár.. simán lehetsz terhes.
Attól függ a ciklus melyik napján van peteérésed. (bárcsak én esnék teherbe, nem pedig te!!!) 24/N
Bizony terhes lehetsz. Én is így jártam...
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat
Simán lehetsz.
Bármikor lehetsz terhes, ha szexelsz, max kisebb vagy nagyobb az esélye. Így azért nem is olyan kicsi:(
A kérdező hozzászólása: en ugy tudtam vagy gondoltam, hagy igy mar teljesen minimalis az eselye.az ember mindig tanul.
szerintem minél elõbb menj esemény utániért.
menj 72 órásért...
nem az esélyt kell kiszamolni, hanem rendesen védekezni. menj el 72 orasert.

Ma vagyok a 27. napon, holnap nem kellene megjönnie. Szedtem norcolutot is, onnan tudom, hogy múlt héten végig éreztem szurkálást, meg tegnap este is. A hasam is néha fájdogál. Nem kellene már más tünetnek is lennie?

Más tünetem nincs. Ma Lilly tesztem negatív.

Legjobb válasz: Ja, a hõm 36,9, tegnapelõtt 37,0, azelõtt szintén 36,9. Tehát még nem esett le.

A kérdező hozzászólása: Ja, a hõm 36, 9, tegnapelõtt 37, 0, azelõtt szintén 36, 9. Tehát még nem esett le.
Ha a (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Menstruáció elõtt korai a teszt...

32 hetes kismama vagyok tegnapi mért adatok alpján a pici méreteiBPD 86 mm TH 83 mm és a súlya 2300 gr. Nem túl nagy a babám? Továbbá én pánikbeteg vagyok, a pszichológusom szerint császárral kellene szülnöm. Valóban jobb lenne?

Legjobb válasz: Szia! Én lassan 7 hónapja szültem. Az én babaám 32. heti adatai: BPD: 87,7 TH, nekem olyan nincs, AD: 87,8 Becsült súly nincs rajta érdekes, de 35. héten 4D 2700 gramm körül mondták. 4100 grammal született természetes úton. És igen én úgy gondoom indokolt a császár a te esetedben! Persze biztos lesznek , akik lepontoznak, de nekem akkor is ez a véleményem. Hallottam is arról, hogy ilyen esetben indokolt. Annyira nem vagyok tisztában a betegséggel... fulladsz meg ilyemi nem? ha rád tör. Én nem kockáztatnék!!!A szülés eleve egy felfokozott érzelmi állapot, és az ember teli van aggodalommal, és az új szitu, az ismeretlen. Szerintem mindenképp beszélj a dokiddal!

Szia! Én lassan 7 hónapja szültem. Az én babaám 32. heti adatai: BPD: 87, 7 TH, nekem olyan nincs, AD: 87, 8 Becsült súly nincs rajta érdekes, de 35. héten 4D 2700 gramm körül mondták. 4100 grammal született természetes úton. És igen én úgy gondoom indokolt a császár a te esetedben! Persze biztos lesznek , akik lepontoznak, de nekem akkor is ez a véleményem. Hallottam is arról, hogy ilyen esetben indokolt. Annyira nem vagyok tisztában a betegséggel... fulladsz meg ilyemi nem? ha rád tör. Én nem kockáztatnék!!!A szülés eleve egy felfokozott érzelmi állapot, és az ember teli van aggodalommal, és az új szitu, az ismeretlen. Szerintem mindenképp beszélj a dokiddal!
Szép nagy baba, de nem baj! Inkább nagyobb legyen, mint kisebb! Ki tudja, hogy a következõ hetekben mennyit fog gyarapodni, ez változó lehet. De emiatt ne aggódj! A cukrod rendben van? Mert az még befolyásolhatja a baba súlyát. A pánikbetegséghez sajnos/szerencsére nem tudok hozzászólni, de a doki biztosan jobban tudja. Én császárral szültem, és "jobb" volt, mint gondoltam. Minden jót kívánok!
Az enyém 30 hetesen volt 1906 gramm, azt mondták, hogy hatalmas, kb. akkora mint a tiéd. Ha bejön a súlybecslés mindkettõnknél, akkor nem lesz kicsi egyikünknek se. Egyébként én is pánikbeteg vagyok most már lassan 10 éve. 2 kislányom van már, simán szültem mindkettõt, teljesen rendben zajlott minden. Azóta nem szedek gyógyszert, 5 éve mióta az elsõ csajszim megszületett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Igen eléggé fulladok és nagyon ver a szívem meg zsibbadok és ehhez hasonló nyalánkságok történnek egy roham alatt!A nõgyógyászom szerint nem feltétlenül indokolt, de ha a pszichodokim szerint minenképpen szügséges, akkor természetesen császármetszést fog csinálni!
Szia, nekem is ilyen méreteket jósoltak, azt mondták négy kiló felett lesz a kislányom. Január 20-án szültem és 3.300gr, 54 cm. A pánikbetegséghez nem tudok hozzászólni, én teljesen természetes úton szültem, de a helyedben inkább epidurált választanék, mint császárt. Egy hasi mûtét megterhelõbb.

38 hetes kismama vagyok. Tegnap mondta a doki, hogy 1 ujjnyira nyitva a méhszáj. Szabad ilyenkor szeretkezni, vagy a fertőzésveszély miatt inkább nem kellene?

Hallottam a szülésindító hatásról és persze szívesen kipróbálnám :)

Legjobb válasz: Nálam ugyanez a helyzet:)A nõgyógyógyászom kifejezetten ajánlotta a házaséletet, viszont még mindig egyben vagyok.. üdv:39hetes kismama

Nálam ugyanez a helyzet:) A nõgyógyógyászom kifejezetten ajánlotta a házaséletet, viszont még mindig egyben vagyok.. üdv:39hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!