Találatok a következő kifejezésre: Tegnap, azaz ciklusom (2 db)

Tegnap, azaz a ciklusom 31. napján csináltam Gabriel tesztet, negatív lett sajnos, de nem jött még mindig meg a menzeszem, vajon lehetek terhes, vagy kizárt? De akkor miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Igen, lehetsz terhes. A teszt nem mindig megbízható. Fõleg a negatív. De ez a Gabriel teszt tájékoztatójára rá is van ám írva. Pár nap múlva csinálj még egyett. Szerintem megéri azt a pár száz forintot.

Igen, lehetsz terhes. A teszt nem mindig megbízható. Fõleg a negatív. De ez a Gabriel teszt tájékoztatójára rá is van ám írva. Pár nap múlva csinálj még egyett. Szerintem megéri azt a pár száz forintot.
clearblue-val tesztelj!!! ird meg az eredményt, drukkolok!!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggel teszteltem Lilyvel, sajnos negatív lett bár már 11 napja késik. A lily milyen teszt? Holnap elmegyek nõdokihoz, remélem nincs semmi bajom.

A tojásfehérje szeru folyás a peteérése kor van vagy elotte? Most vagyok a ciklusom 7napján. Azaz tegnap mult el

De màr most van ilyen folyàsom ès kicsit a hasam is fàj, nem tul korai peteèrèsnek?

Legjobb válasz: Mindenkinek máskor van peteérés ....ha babát szeretnétek ma hajrá s köv napokban is:)

Mindenkinek máskor van peteérés ....ha babát szeretnétek ma hajrá s köv napokban is:)
Szia!Figyeld 1-2 hónapig a hõmérsékletedet, nézd a hüvelyváladékot, vegyél ovu tesztet. Ezek segítségével meg tudod állapitani, hogy mikor lehet peteérésed. Nekem 2-3 nappal a peteérés elõtt van tojásfehérjeszerû váladékom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!