Találatok a következő kifejezésre: Te mit ha csak (49 db)

Mi történik akkor, ha úgy gondoltam, h 14. napon van pé-em és ezután elkezdtem inni a palástfű teát, de igazából csak a 17. en volt? Milyen hatással van ez a ciklusra?

Legjobb válasz: Nekem a palástfûtes totálisan összekavart mindent. Nekem a cickafark tea segítette a peteérésem, de utána nem ittam semmit, mert féltem még ártok is ezzel a teával. És meg is maradt a baba, most már 1, 5 éves. Én inkább csak a ciklus elsõ felében innám a cickafarkteát és semmit mást.

Nekem a palástfûtes totálisan összekavart mindent. Nekem a cickafark tea segítette a peteérésem, de utána nem ittam semmit, mert féltem még ártok is ezzel a teával. És meg is maradt a baba, most már 1, 5 éves. Én inkább csak a ciklus elsõ felében innám a cickafarkteát és semmit mást.

Ha megcsaltam a páromat, akivel több mint 3/4 éve nem szexeltem, Csak az csak az élvezetért volt, így ezt el lehet fogadni? ! Te mit csinálnál, ha a másik folytatni akarja?

!!! Tudom ribancnak, erkölcstelennek, stb-nek nevez mindenki, ezt most hanyagoljuk kérlek, nem ezt kérdeztem !!! Nem érzek bűntudatot, mert én magamban érzelmileg a helyére raktam a dolgot, hogy ez kellett, mert már szenvedtem a hiánya miatt. Hogy miért nincs szex a kapcsolatomban, nem az én döntésem, hiába tettem ellene is... Elárulni a páromnak valószínűleg nem fogom, mert nincs arra szüksége, hogy megbántsam és feleslegesen szenvedjen miattam is. Leszögezem, hogy hibái ellenére Szeretem, több éve! A másik pasi akivel megcsaltam többször is akarná még, csak a szex miatt, amiben ő is hiányt szenved, egyébként jól ismerjük egymást, jó barátok voltunk/vagyunk. Szerintetek titokban így elfogadható lenne hosszabb távon a dolog?! Persze ha párom összeszedi magát végre, amin én is nagyban ügyködök, hogy sikerüljön, akkor befejezném. Ti folytatnátok ha annyira hiányzik a szex? Nameg férfiaknak miért nézitek el jobban mint a nőknek??? 26/L /hozzáteszem: hogy a statisztikák szerint az emberek 60%-a már csalta meg életében legalább egyszer a párját, és a párok közösnek hitt gyerekeinek is legalább a 30%-a nem a bejegyzett és annak hitt apától származik!/

Legjobb válasz: Nem olvastam végig, csak az elejét és a végét. Statisztikával jusztifikálni azt, amit tettél VICC. A megcsalás az megcsalás, ha hiányzik a szex akkor lépj ki a kapcsolatodból, vagy tedd újra kívánatossá magad a másik fél számára. A megcsalás nem lenne szabad, hogy elfogadható út legyen.

Nem olvastam végig, csak az elejét és a végét. Statisztikával jusztifikálni azt, amit tettél VICC. A megcsalás az megcsalás, ha hiányzik a szex akkor lépj ki a kapcsolatodból, vagy tedd újra kívánatossá magad a másik fél számára. A megcsalás nem lenne szabad, hogy elfogadható út legyen.
26 évesen ha ennyi eszed van. Akkor bújj el de nagyon.... Az ilyenektõl van hányingerem
Szívesen, de még mindig r i b a n c vagy (Y)
Lehet hogy azért nincs szex, mert õ is mással élvezkedik. Téged pedig "szeret", és ezért nem hagy el. Jól esik a gondolat?
Megválaszoltam egy híjján minden kérdésedet. De akkor az utolsót is: férfiaknak se fogadják el. A barmozást meg köszi, igazán indokolt volt.
hiába magyarázkodsz, mutatod a statisztikákat, az ilyen csajokat hívják ribancoknak, ezt nem rosszindulatból írtam, de egy megcsalásnál kevésbé undorítóbb dolog létezik. A másik helyzetébe gondold bele magadat, hogy te hogy éreznéd ha a másik fél megcsalna! Ezen gondolkodj el, minimum lelkiismeret furdalásod legyen!
a statisztikákkal nem magyarázhatod a bizonyítványod max azt mutatod meg, hogy ugyan olyan gerinctelen vagy mint mások. Mellesleg miért nem szexelhettek a pároddal vagy mi a helyzet ott?
Hozzátenném, hogy a statisztikák szerint akár kérdezted, akár nem, akkor is csak egy ócska r i b a n c vagy.
Kivágnálak mint macskát [email protected] Nem kifogás a szilveszter és az alkohol... és nem nem elfogadható... Kicsit szállj már magadba....
mountain: igen? Tudván, hogy ezzel tönkreteszel min. két életet? Hidd el, nem volt könnyû meghozni ezt a döntést. Nekem könnyebb lett volna elválni.
Mindenki a gyerekre hivatkozik, aztán együtt élnek és évekig nézhetik, hogy a szülõk gyilkolják meg utálják egymást, végül nem értik, hogy miért lett idegbeteg a kölykük felnõtt korára.
Én ugyan nem vagyok házas, ezt férfiasan bevallom, de nem értem, ha a szexen kívül minden rendben, miért nem lehet szépen elválni? "Mert a gyerek miatt..." Na, ez az, amikor a gyerekre "hárítják" a felelõsséget. Nyilván nem ezt akarja egyik fél sem, de lényegében errõl van szó. Miért nem tudják elfogadni a felnõttek, hogy a gyerek a) nem hülye, megérzi, ha Anyu és Apu között valami nincs rendben; b) roppantul tanulékony, és egy ilyen, "megadjuk egymásnak a szabadságot" típusú kapcsolatban baromi rossz mintákat fog megtanulni. Számomra elképzelhetetlen, hogy lehet mûködtetni egy olyan házasságot, ahol a felek nyíltan a másikkal szexelnek. A szex a párkapcsolatban bizalom, harmónia és kommunikáció. Ha nem jó, akkor ott a három közül valamelyik hibádzik. Ha nem gyógyítható, véget kell vetni neki, mert a mással való kufirc elhidegüléshez, ezáltal közömbösséghez, intoleranciához, összezördülésekhez vezethet, és ennek pont a gyerek fogja meginni a levét. SZERINTEM sokkal jobb, ha azt látja, hogy Apa meg Anya valamiért nincsenek együtt, de szépen elvannak, ha találkoznak, mint ha azt látja, hogy a házasság veszekedés vagy közömbösség.
... nyíltan mással szexelnek.
Igen, elõzõ hozzá szóló! Ez így van! Még valamit hozzá tennék hozzá. A 22.21-es hozzá szólónak tisztelettel. Elsõ kézbõl tudok ehhez hozzá szólni, mivel én már elváltam egyszer. Nem feltétlenül teszed senki életét tönkre, ám ehhez persze kell a másik fél is. Le kell szépen ülni, és megbeszélni, hogy elváltok, de továbbra is együtt fogtok mûködni a gyerekért. Azért, mert két ember elválik, a szülõ szerepük még megmarad ám! Szülõként együtt kell (kellene) azok után is tevékenykedniük, csak már nem közösen élve, de SZÜLÕI MINÕSÉGBEN. Ahogy mi tettük. Megbeszéltük, hogy ok, elválunk, de ebbõl a gyerek minél kevesebbet vegyen észre. Minél zökkenõ mentesebben át kell õt segíteni a kezdeti idõszakon, és utána is mindent közösen kell megoldani. Ekkor a gyerekél hogy úgy mondjam minimálisra fog lecsökkenni az ezzel járó stressz, és nem lesz semmi gond. Ezt normális embereknek így kell megoldani. A volt feleségemmel, mind a mai napig így csináljuk, közösen a gyerekért, holott már neki van családja. Ez csak ennyi ám!
Bocs a hibákért, de reggel volt!! :D
Bár nem én vagyok a kérdezõ, mégis az én ügyem került itt most elõtérbe - ezért elnézést a kérdezõtõl. Szóval: amíg szexhiányos p*csa voltam, akkor tényleg napi szinten veszekedtünk. Amióta viszont nem birtokolni akarjuk egymást, azóta tudunk normálisan beszélgetni, együttmûködni, kompromisszumokat kötni. Sokkal jobban mûködik, mint elõtte. A helyzet azért nem olyan fekete és fehér, mert 1. a gyerek nem "átlagos", hanem van egy pszichiátriai problémája, ami miatt nem tudjuk, hogyan viselné a válást. Lehet, hogy könnyen, de lehet, hogy totálisan megviselné, és sokat romlana az állapota (ami így sem egyszerû). 2. A férjem minden változástól betegesen retteg. Én úgy ismertem meg, hogy évek teltek el az elõzõ (a végén már igen-igen rossz) kapcsolata óta, és úgy kellett felmosnom a padlóról, hogy egyáltalán mûködõképes legyen a kapcsolatunk. Aztán késõbb másoktól hallottam, hogy a szakítás után mély depresszóba esett, ami évekig tartott. Rá egyszerûen így hat, ha a korábbi biztonságos közege valamiért megváltozik. Márpedig ha a válás nem is viselné meg a gyereket, egy depressziós apa biztosan nem tenne jót neki... Szóval, amint leírtam, a korábbi napi szintû hangos veszekedések megszûntek, a kapcsolatunk sokat javult (emberileg), én magam sokkal kiegyensúlyozottabb, türelmesebb vagyok. Csak elõnyét élem meg a nyitott házasságnak. Lehet, hogy ez szörnyen hangzik, de akkor is azt gondolom, hogy bár ez a helyzet nem jó, de a lehetséges alternatívák közül ez a legjobb.
Háááát...azért ez sincs rendben, mert azonos esetben én azért inkább elválnék.
Akkor semmi gond. Egy kapcsolatban viszont nem sok pofátlanabb dolgot tudok elképzelni, mint a megcsalás, ami pedig nem csak egy apró botlás, egy kis vétek, ahogy egyesek beállítják.
Kedves elõzõ hozzászóló! Rossz helyen kopogtatsz, én nyíltan csinálom. A férjem megcsalt, ami persze szarul esett, de be kellett látnom, hogy nem tudjuk már megadni egymásnak azt, amit korábban. Válni viszont egyikünk sem akart igazán (fõleg õ nem, bár én javasoltam). Szóval szépen megbeszéltük, hogy megadjuk egymásnak a szabadságot. Egyébként nem azt írtam, hogy az vesse az elsõ követ, aki nem csalta meg a párját, hanem az, aki soha nem vétkezett semmiben... Mert ezer és egy módja van annak, hogy sokkal nagyobb fájdalmat okozzunk a másiknak, mint a megcsalás! De ha tényleg úgy érzed, hogy te mindig, mindenkivel tökéletes voltál, és soha nem okoztál fájdalmat, akkor jöhet a kõ, vállalom!
„Ellenben nézd meg, ha egy nõ lép félre, mindig akad egy-két nõ, aki mentegeti, hogy szegény, valamit biztos nem kapott meg, blabla. A legjobb "mentõ szöveg", hogy a férfi bezzeg megteheti.” Én is mindig ezt mondom. Ha egy férfi csalja meg a nõt, akkor egy perc alatt jön nyolc oldalnyi anyázás, hogy ez mekkora egy mocsok, azonnal hagyd el. Bezzeg, ha egy nõ, akkor az csak szeretethiányos, neki szükségletei vannak stb. Õt meg kell érteni. „Inkább kívül keresem meg azt, ami a házasságomból hiányzik, és ettõl boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. A férjemmel, a gyerekemmel.” Tegyük fel, hogy a férjed is máshol keresi, ami hiányzik, mert akar dugni, csak éppen nem veled. Akkor is ilyen lazán kezelnéd a dolgokat. „Az vesse rám az elsõ követ, aki maga soha nem vétkezett semmiben...” Sose csaltam meg senkit. Mehet a kõ? „Szóval kedves kérdezõ, maximálisan megértelek! Lehet, hogy a megcsalás undorító, bûnös dolog, de sokkal nagyobb bûn lenne elhagyni egy pasit, aki ragaszkodik hozzád, és meg tudod neki adni azt, amire szüksége van.” Egyik ribanc megérti a másikat. És az nem undorító dolog, hogy a faszi szemébe nézel, játszod az elégedett feleséget, miközben mással dugsz? Ez ráfér a pofádra? Végül is ez csak szex ugye? Gondolom nálad az is elfogadható, hogy más kölykét neveltesd fel vele. Ha rájövök, hogy a csajom megcsal, leszarom, hogy mi az oka, az biztos, hogy félholtra verem.
Utolsó! Nagyon igazad van! Itt mindenki olyan "tisztességes, hûséges"!
ma 18:00 persze, de én nem mentegettem a kérdezõt. elítélem õt is. nem olvasgattam végig az összes kommentet, csak általánosságban amit látok, az az. vannak kivételek nyilván, és tök jó, h te nem így gondolod. azonban tényleg rengeteg olyan pasi van még mindig, aki ugyanazt csinálja, mint a kérdezõ és az egyetlen "mentsége" az az, h férfi. ezt nagyon-nagyon igazságtalannak tartom, szerintem jogosan, és ilyenkor kicsit fel is forr az agyvizem. de nyilván nem húzható ez rá mindenkire, az a jó, ha nem így gondolkodtok.
Srácok! Nekem egyszer volt egy menyasszonyom. Nagyon szerettem. Együtt laktunk, étterembe dolgozott, és elkezdett késõn haza járogatni, többször is. Egyszer aztán a sarokba szorítottam, és bevallotta, hogy a fõnöke kezelgeti. Azt nem kívánom senkinek. Akit én úgy szerettem, az velem ezt tette! Tudjátok milyen volt akkor ott? Mintha meglõttek volna. Komolyan! Éreztem hogy megy ki belõlem mindaz, amiért élni érdemes. Hónapok kellettek, amíg a családom valahogy életet vert belém. Erre azért már õk is megmozdultak.
Kedves 45-ös Válaszoló! Mi, férfiak, a férfiakat is elítéljük, ha félrekúrnak. Szerintem ezen az oldalon sem olvasni olyat, hogy "jól van, Tesó, helyes, így kell ezt". Nem szoktunk kifogásokat gyártani a megcsalónak, miért volt "igaza". Ellenben nézd meg, ha egy nõ lép félre, mindig akad egy-két nõ, aki mentegeti, hogy szegény, valamit biztos nem kapott meg, blabla. A legjobb "mentõ szöveg", hogy a férfi bezzeg megteheti. Ezzel pedig máris nem olyan nagy dolog az egész. Ez pedig gusztustalan. Nem vagyok soviniszta, tudom, hogy az ide író nõk többsége nem ilyen, de akkor a túloldalon se általánosítsunk.
Unalmas már ez a hülye duma, hogy bezzeg a férfiakat támogatják a megcsalásban. Elég az oldalt nézni, ugyanúgy elítélik azt is.
STOP!!!! Át kell gondolnom! Ezekre nem gondoltam. Lehet, hogy a te esetedben más nézõpontból kell szemlélnem? Ezek az indokaid most erõsek voltak.
A kérdezõ direkt kérte, hogy aki csak ribancozni tud, ne válaszoljon! Érdekes, hogy a pasik milyen hevesen reagálnak erre a témára...pedig õk nem 3/4 évet, hanem 2 hetet sem bírnának ki, rohannának egy megértõ nõ karjaiba!!!! Kérdezõ: szerintem nem vagy ribanc. Viszont nem megoldás, hogy máshol keresed a szexet, higgy nekem, ugyanezt csináltam végig, 5 évig reménykedtem, hogy rendbe jön a dolog a volt párommal (akit mellesleg imádtam). Beszéljétek meg, menjetek párterápiára, és ha nem megy, akkor szakítsatok és kezdjetek új életet.
szerintem csak az a gond vele hogy egy ilyen dolog nem tud titokban maradni, ennek jelei vannak es lesznek... en elmeletben el tudom fogadni, 26evesen meg tul fiatal vagy hogy megvont ezt magadtol. tehat hajra :) 35F
A párkapcsolatodat hazugságban akarod leélni? Ugye nem...
Kicsit elkanyarodtatok a kérdéstõl. Szerintem 3/4 év szex nélkül, ha a nõ próbálkozik is vele: rendjén levõ indok. Azért elgondolkodnék egy olyan kapcsolat jövõjén, ahol ezt nem lehet megoldani. Szóval, hogy a szeretõd többször is akarná? Hát szerintem te is. Mehet ez probléma nélkül, évekig is akár, de hát nagyon vékony jég.
Én nem olvastam el a többi választ de akkor jöjjön az én történetem: Barátom motor balesetett szenvedett. A nemi szervét is érintette a dolog. Nem állt fel neki. Ettõl meg depressziós lett. Többször is mondta nekem mint alternatívát, hogy keresek mást, aki ki tud elégíteni. Fél évig derekasan tarottam magam. Mondogattam majd jobb lesz, majd jobb lesz. Aztán kezdet egyre jobban legyõzni a vágy. Úgy éreztem majd meghalok egy jó dugásért... Aztán eltelt már egy év is. Úgy éreztem nincs tovább. Szeretem õrülten a párom , de kell már a szex is mert megbolondulok. Kerestem is egy kollégát. Benne is volt a légyott-ban. Megdumáltuk a randit. Vártam nagyon. Aztán el kezdetem gondolkodni, magamba nézni, hogy miért teszem ezt, vajon ez fair a másikkal szemben , vajon tényleg szeretem a párom? Vagy csak sajnálom, hozzá szoktam? A végén azt hoztam ki a dologból , hogy jobban sajnáltam a párom mint magam, hiszen minden a háta mögött ment. Talán én sem tettem meg mindent a dologért, vagy nem jó oldaláról közelítettem felé , de rájöttem , hogy a becsületem nem ér annyit, hogy ezen elcsússzon. Már feladtam magam mint nõ, és a becsületem is legyen oda? Hiszen engem pont így ismert meg a párom. Becsületesnek és egyenesnek. Sziklaszilárdan álltam a sarat mindenki és minden ellen és soha nem kellett sunnyognom, titkolóznom senki elõtt. És elszégyelltem magam. Lefújtam a randit. Megindokoltam és bocsánatot kértem. A barátommal újraépítettem mindent. Fél évre rá már minden rendben volt. Szépen visszacsempésztem a szexualitást az életünkben. És így utólag örülök, hogy így döntöttem. A megcsalás nem megoldás semmire. Minek bonyolítani az amúgy sem egyszerût? Lehet nektek is csak annyi kéne, hogy õszintén megbeszélitek és egy másik oldalról közelítitek meg a problémát.
õõ nem olvastam végig a kommentes részt, de nem értem miért vagy a barátoddal. szerintem nem kellene. azt írtad mert nehéz kiszállni egy kapcsolatból hirtelen. háromnegyed éve nem szexeltetek, nem olyan hirtelen az. ha ennyire probléma, leléphettél volna, nem kell hazudozásról tárgyalni... a lényeg szerintem, senki ne csalja meg a párját, elõtte szakítson vele ha szexelni akar. nekem ez az aranyszabály. nem kell itt lelkiismeret furdalás létét v nem létét keresni. tehát: szerintem nem lehet elfogadni. és kit érdekel a statisztika?
Ettõl függetlenül persze undorító a megcsalás és nem megoldás, de sokan leírták már, hogy akkor meg hagyd ott. oké, hogy nem kell egósnak, meg elszálltnak lenni, de a nagyon szerény, sõt itt már nem szerényrõl hanem önbizalomhiányról beszélünk, az sem jó. Épp olyan taszító mint a nagy egó, pont azért mert mindenre kihat.
"Ez van, ha a nõknek kinyalják a seggüket. A pasi szereti, figyel rá, költ rá, robotol, hogy legyen a csaj meg elkényelmesedik jó dolgában. Nem rég volt egy kérdés, ahol a csajt a pasija ütötte, verte, terrorizálta, így fel sem merült benne a megcsalásnak még csak a gondolata sem. Úgy látszik a nõknek ez kell." Az ilyen nõk nem azért nem csalják meg a párjukat, mert hû de jó nekik az ilyen palikkal, hanem mert félnek. Normális férfi pedig nem tart rettegésben egy nõt. Egyébként az hogy költ rá, robotol, meg ahogy fogalmaztad "kinyalja a seggét" rohadtul nem pótolja az érzelmi részt, ebbe beleértendõ a szex is. (pláne ha odafigyelés alatt is csak tárgyi dolgokat, ajándékokat értünk)
Hogy mit csinálnék? Eltemetnélek téged élve, és évekig felvenném a nevedben az ösztöndíjadat.
16.00! Na az azért egészen más. A nõk akkor is meg tudják tenni, ha nincs kedvük.
Egyszeruen elvalok es tovabbmegyek, de lehet van aki a maszokizmust elvezi !
Hallottál-e már életedben kölcsönös szexrõl? Nyilván csak olyanról hallottál... na akkor képzeld el, hogy minden nap álló farokkal fekszel le, és ott van melletted az, aki kielégíthetne, de nem teszi. Akkor is hûséges maradnál?!
Hallottal-e mar eletedben a kolcsonos husegrol ? Undorito amit irsz !
3/4-ed éve nem feküdtetek le? Ez akkor nem párkapcsolat, hanem lelki társi viszony. Érthetõ, hogy felnõtt nõként igényed van ennél többre is. Aki leugat, az képmutató ******. üdv.: 25/F
Miert nem valsz el ? Az nem megoldas hosszu tavon hogy innen a puszi onnan pedig a farok! Nezz tukorbe, mit latsz ?
A teljes helyzetet nem láthatom át, így elítélni sem tudlak. Bíztos nem könnyû neked. Akármelyék utat választod, arra vigyázz, hogy ne sérülj nagyot.
9 hónap nagyon sok idõ. Miért nincs szex? Beteg? Ha csak nem kivánja, akkor szívás, mert neked is olyan pasi járna, aki szeret dugni (veled). A kettõsjáték hosszútávon nem mûködik úgyse.
Õszinte leszek mi már 7 éve vagyunk együtt és a gyerek után nekünk volt egy 3 év amikor vagy volt sex vagy 1-2 hónapig nem volt. Utólag kiderült olyan gyógyszert kaptam ami teljesen a nullával egyenlõvé tette a szexuális vágyamat. Sajnos a párom nem bírta tovább és kétszer is megcsalt. Nagyon fájt és dühös voltam rá mert mindig azt hajtogatta, hogy de Õ szeret és velem akar lenni de a "Sex" és persze az újdonság. Na hagyjuk ezt. Szemét dolog mindenféleképpen.Most fordított a helyzet és neki van most olyan baja ami miatt nem megy a sex neki és én elég megértõ vagyok de nagyon nehéz. Tudom, hogy hiányzik a sex neked is de ha annyira fontos a párod tiszteld meg annyival, hogy nem csalod meg és vegyél inkább egy vibrátort és okozz úgy örömet magadnak addig amíg meg nem oldod a helyzetet vagy ha nem megy lépj tovább. És ne nyugtasd magad, hogy ez így normális mert nem az. 27/N
nem helyeslem, amit teszel. bár nincs túl nagy tapasztalatom a témában, mégis úgy gondolom, h ha együtt vagy valakivel, a legnagyobb gonoszság vele azt megtenni, h közben egy másikkal élsz szexuális életet. te tudod persze, felnõtt ember vagy döntésekkel, de ha nem akarod, h tönkremenjen elõbb-utóbb az életed (mert be fog következni, ha így folytatod), akkor tisztázd a helyzetet és ne hazudozz tovább. a férfiaknak pedig: nagyon intelligens dolog ler.bancozni egy nõt ugyanazért a tettért, amiért a férfitársaitokat hátba veregetitek. remélem, értelmesebb férfiakkal hoz össze a sors. szánalmasak vagytok.
teljesen értelmetlen az okod hogy mért nem szexeltek nem egyértelmû, és így értelmezhetetlen, ennek fényében tanácsra se, egyetértésre ne számíts. nem értem ha ilyen a kapcsolatotok hogy alapvetõ dolgokat nem tudtok megbeszélni, minek/hogy vagytok együtt???? tiszta szánalom és nevetséges ez az egész sztori, azt meg végképp nem értem, hogy minek itt kérsz erre tanácsot vagy akármit?! 26éves felnõtt ember létedre! a másik, még hogy 1x teszel egy ilyesmit, az egy dolog, de most meg itt elõre betáblázod azt, hogy te ezt szépen folytatni fogod titokban, és akkor szerinted ez az élet rendje??? -.^ szerinted ez természetes, normális dolog?????? és akkor ha a barátod hirtelen úgy gondolja akkor egy csettintésre oda tudnál állni elé minden rosszérzés nélkül??? na ehhez is pofa kell Tökre undorító, hogy ilyen gondolkodású emberek vannak!! :((((
A kérdező hozzászólása: mert kva nagy önbizalomhiánya van, ami kihat minednre, na. hiába támogatom, keresek megoldást a neten, lelkiekben, testiekben, egyszerûen nem hagyja h segítsek, inkább elfordul és "hagyjuk" dolog lesz belõle. Én kezdek belefáradni a próbálgatásba, a segítségkeresésbe neki. tudom nekik is kéne változnia, akarja is valahol, de ugye könnyebb feladni..... + inkább foglalkozik melójával, de szeret õ is nagyon.... áhh, bonyolult a ez a lényeg... :(
Ide miért nem írod le? Mármint hogy miért nincs szex, mert nem mindegy!
meg írod privátban hogy miért nincs köztetek szex?31f
A kérdező hozzászólása: 20L! Köszönöm a válaszodat, tudom h nem jó, próbálom is összeszedni a dolgokat és dönteni, de nehéz, mert egyikõjük sem érdemli ezt. Bár a 2. pasival nincs ezen a szinten gond, mert megbeszéltük. Páromat meg... még meglátom de egy sokéves kapcsolatból nehéz kiszállni csak úgy...
Ha pasid nem akar megdugni, akkor hagyd ott. Lesz olyan aki szeret és meg is dug. Ez a kettõs játék semmire nem jó.
Pontosan errõl van itt szó... én már kb 2 hónap után kiléptem volna egy ilyen kapcsolatból. De úgy látszik, a kérdezõnek ez már túl egyszerû lett volna... ilyen meg hogy , , Megcsalom, de szeretem" nincs. Ez ugyanolyan hülyeség, mint ha én fejbe lövök valakit, de nagyon sajnálom közben...
Tegyük fel, hogy a pasi helyében vagyok. a, Te mondod el, hogy megcsaltál.Talán mgbocsátom, ha látok rajtad bûntudatot. b, Mástól tudom meg:amit tudok, elviszek a házból, vissazmegyek szüleimhez, bosszút állok rajtad!! c, elgondolkozok, hogy valami nincs rendben.Az addig 'oké', hogy egy nagy r*banc vagy, de tényleg nem mûködött a szex.Hagyjuk békén egymást.
Jó de aki kvázza, az belegondolt már, hogyha az õ nõje nem lenne hajlandó lefeküdni vele HÁROMNEGYED ÉVIG, akkor õ azt jó pofával tûrné? Mármint ha ragaszkodna hozzá, én biztos, hogy nem. Szex nélkül nincs értelme a kapcsolatnak, úgyhogy sosem csalnék meg senkit, ha menthetetlennek érzem, akkor kidobom. Ezek a dolgok nem megoldások, hogy félrelépek egy picit, aztán majd vissza.
Hozzátennék annyit, hogy nem a sérelmekrõl van szó, hanem a gerinctelenségrõl. Aki ilyen szinten kúrja át (szó szerint) a párját, az nem más mint egy k u r v a.
Csak gratulálni tudok! Én pont az ilyen típusú lányoktól hányok!
Én azt nem értem igazából, h 26 évesen ennyi felfogó képességed nincs, h ezt természetes dologként magyarázod be magadnak, meg ez nem egy olyan átmeneti megoldás mint a cseretelefon... Vagy mi csereszexpartner?!
amúgy az a 60% pont a ribanc ami talán még az országunk ribanckészletének is megfelel, de én megkockáztatom, hogy még több ribanc van itt mint 60%!
Vicces. Mármint, nekem édesmindegy, hogy megcsaltad-e a pasid. De ez a lelki vívódás, ahogy magadnak keresel kifogásokat, meg okokat azért, hogy elfogadottá tedd, amit csináltál, az vicces. Figyelj: itt most mindenki le fog kvázni, mert nem tud elvonatkoztatni a saját kis sérelmeitõl. Megcsaltad a pasid, és te úgy érzed, hogy rendben van? Jó, legyen. De nem értem minek vagy vele? Láthatóan szükséged van szexre, amit ez az ipse számomra felfoghatatlan okok miatt nem ad meg. Hát akkor hagyd el, és keress mást, egy kapcsolat nem mûködik nemi élet nélkül, hiába kaparsz érte. És ne okokat keress, hogy miért nem gáz amit csináltál, hanem egy megoldást erre a sz.r helyzetre, ami nem az, hogy félrelépsz. Lehet, hogy jó megoldásnak tûnik, de tényleg nem az. Nem az erkölcsi kérdések miatt, hanem mert egyszerûen az nem normális kapcsolat, ahol te egyik emberkétõl a lelki részét a másiktól meg a testiséget próbálod behajtani. 20L
A kérdező hozzászólása: nincs lelkiismeret furdalásom, mert ha a pasim csalna meg de visszajönne hozzám azt mondanám h ok, biztosan vmilyen szüksége volt rá, egyébként mondtam is páromnak h ha arról van szó menjen máshoz kielégíteni a szükségelteit. Én nyíltan tudok hozzáállni az ilyen dolgokhoz....
pedig firtassuk, mert ha gipszben fekszik vagy valami baja van akkor még gerinctelenebb dolog és segítene a kérdés megválaszolásában.
1. Ha a pasi hibája, hogy nem szexeltek (mondjuk sosincs kedve hozzá pl.), akkor sem megoldás a megcsalás. Ha te igényled a szexet, õ meg nem, megpróbáltátok megbeszélni, elmondtad neki, hogy te nem bírod szex nélkül, de nem változott a helyzet, akkor ki kell lépni és kész. 2. Ha önhibáján kívül nem volt szex (pl. beteg, és amiatt nem szexelhet bizonyos ideig), akkor ennél undorítóbb, gusztustalanabb dolgot akarva se tudtál volna tenni. A megcsalás nem megoldás és kész. Ha gond van és megbeszélés ellenére sem változik, akkor lépni kell. Ha meg úgy döntesz, hogy a kapcsolatban maradsz, akkor nem kellene félrekú.rni.
De jó, hogy nekem nincs barátnõm!
Undorító féreg vagy, kérdezõ
El lehet fogadni én is így vagyok. Szerintem folytasd ezt a kapcsolatot.
Van gerince, hiszen arra fektetik.
És akkor még ott van az mondat: "amiben õ is hiányt szenved." Ez akkor azt jelenti, hogy aki téged...., annak is van barátnõje? Tehát akkor mindjárt két embert árultok el? Ha valóban így van, akkor ha a párod nem is, de ez sem érdekel téged? Szállj magadba, és gondolkozz el, és ne hülye statisztikával takarózz! Növessz magadnak gerincet, hogy ha mertél félrekefélni, akkor merd bevallani is, és viseld a következményeit!
Rohadt, mocskos, szemét, emberalatti söpredék vagy. Ahelyett, hogy befognád a pofád, még jössz itt a statisztikával. Az emberek szoktak gondolkozni, hogy vajon megéri nekem ez a kapcsolat, ha nem kapom meg, amit akarok, akkor érdemes vele maradnom. Ellenben az állatokra, ha rájuk jön a szaporodási kényszer, akkor dugnak az elsõ szembe jövõvel. Te kb, ezen a szinten vagy. ÉS mégis mit vártál, hogy majd mindenki könnyes szemmel gépeli be, hogy szegény lány, nyugodtan dugjál még vagy öt másikkal is? Mi a f.szért nem hagyod ott szerencsétlent, Remélem a következõ pasid félholtra ver, ha megcsalod, vagy õ fog mindenkivel dugni a hátad mögött. ÉS akkor még csodálkoztok, hogy a férfiaknak elegük van az ilyenekbõl és inkább elmennek k.rvázni.
Kezdj új életet! Komolyan mondom! Vallj be neki mindent, vállald a szakítást, fejezd be a másikkal is, és indíts új lapról! Mentsd meg a becsületed, és legyen ez a nap az új életed elsõ napja!
Utolsó válaszoló vagyok: milyen dolog az már kiemelni, hogy a hibái ellenére szereted több éve? Ez a részedrõl egy EXTRA, te ettõl úgy érzed, megteheted vele? Amit te leírtál, az egy normális kapcsolat ALAPJA: ismerjük a másikat, annak minden jó tulajdonságát, és minden hülyeségét, de elfogadjuk és szeretjük. De TE szerintem nem szereted õt. ÉS hiába kéred azt, hogy ne szidjanak azért amit tettél, úgyis lesznek itt még jópáran. Ez a mondat olyan volt, mint bikának a vörös posztó. Le lehet pontozni. 26/l
Már megtették egy páran elõttem, nem mondom rád, hogy ribanc vagy, de szörnyû, rettenetes, megbocsáthatatlan dolgot tettél, amit megpróbálsz igazolni. Ez szánalmas, a másik nem ezt érdemli tõled. Szerintem ezt te csak azért mondod, hogy nyíltan állsz a dologhoz, mert nagyon jól tudod, hogy olyan állapotban van, hogy nem tenné meg veled, így nyugodt vagy. Így ez duplán szemétség. Szerintem ne folytasd vele így, és nem csak emiatt, TE meg sem érdemled õt, és az élet egyszer nagyon meg fog ezért téged büntetni. 26/L
Ez van, ha a nõknek kinyalják a seggüket. A pasi szereti, figyel rá, költ rá, robotol, hogy legyen a csaj meg elkényelmesedik jó dolgában. Nem rég volt egy kérdés, ahol a csajt a pasija ütötte, verte, terrorizálta, így fel sem merült benne a megcsalásnak még csak a gondolata sem. Úgy látszik a nõknek ez kell.
Kedves Kérdezõ! Lehet, hogy Te nyíltan állsz az ilyen dolgokhoz, mint a megcsalás, és ezt közölted is vele, meg azt, hogy õ is megteheti. Megkérdezted azonban, hogy õ hogyan gondolja? HA mondjuk cserébe jól pofán vágna, elverne, mint egy rongyot, és azt mondaná, én nyíltan állok az ilyen dolgokhoz, Te is megagyalhatsz, ha megcsallak, azt mondanád, minden rendben? A Te kapcsolatod nem kapcsolat, mert érzelmileg csak a magad oldaláról tetted helyre, és ezt, ti. hogy önzõ vagy, próbálod megideologizálni. Nem az a baj, hogy szexet akarsz, de a hûség kimarad a dologból. Mondhatnád, hogy te "szereted" a pasidat, meg próbáltál/próbálsz rajta segíteni, teszel érte, hogy legyen szex, de ez csak vetítés, mert sokkal korrektebb véget vetni a dolognak, mint elárulni és hátba döfni a párodat, akinek ezek után tuti, h a maradék önbizalma is elszáll. (Mellesleg, ha ennyire önbizalom-hiányos, hogy maradtál vele ennyi ideig? A szex is mûködött több évig, csak az utóbbi idõben lett bajos? Valami nem kerek...) Éppen ezért, ha ennyire hiányozna a szex, amit õ nem tud megadni nekem, nem folytatnám, ha csak úgy tudnék mellette maradni, hogy megcsalom. Férfiaknak sem nézzük el, a különbség annyi, hogy ha férfi teszi, nem mentegeti magát, nem ideologizálja meg a gerinctelenségét, és nincs olyan, amit úgy hívnak, fene nagy nõi önérzet, ez az, ami bekapcsol, ha jogosan leribancoznak. Neked mondjuk ilyen sincs, mert nem nagyon izgat a dolog, de remélem, tévedek.
Hú ez kemény! Tudjátok nekem meg az jutott az eszembe, hogy ha lenne párom, akit szeretek meg minden, és az éppen mikor nincs otthon egy másik pasi ágyában szexel, és közben liheg, kiugrik a szeme az élvezettõl, öleli, meg mondja neki, hogy: Jaj de jó!! Mééég!!! De jól csinálod!!! Mindjárt megyek!! Moooooosssttt!!!!!! Azt a.... El is ment a kedvem.
Elképzelem, hogy a ribanc csajom pofátlanul félrekúr aztán elémb*sz egy diagramot és arra hivatkozik. A statisztikák szerint, akik megcsalja a másikat, legyen az férfi vagy nõ, 100%-ban egy tetves ribanc.
Hát, mint Pasi biztos nem kellenél megint ....de megértelek a sex fontos dolog egy kapcsolatba.
Tetves, szájba*szott, gerinctelen g*citartály vagy. Harminc felé ballagva, nevetséges, szar statisztikai adatokra hivatkozol és ennyivel elrendezed? Gondolom a te pofádra az is ráférne, hogy más kölykét felnevelteted szerencsétlen pasiddal. Méghogy a nõknek az érzelem sokkal fontosabb és a férfiak a szexmániás idióták. Ha annyira szar vele, akkor miért nem hagytad már rég el? Remélem rájön és kitapossa a beledet, de a kis köcsögnek is.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy nincs mással, de ha meg lenne, hadd legyen talán utána nálunk is megoldódna ez a helyzet... v nemtudom... elég nyitott vagyok, h találjon megoldást magának is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek!! Nagyon segít hogy több szempontból is kapom a válaszokat, talán megtalálom a helyes utat végre, amirõl sikerült letérnem. :(
A kérdező hozzászólása: köszi, aki rendesen válaszolt, azt h miért nincs szex köztünk nem firtatnám...
ez most probléma?...már bocs...mehet a lepontozás...de ahhh...
Nem akarja h miatta pazarolj el annyi pénzt...
Vagy lehet nem akarja azt, hogy minden kis apróságért felhívd, meg egyebek.
biztos nem akarja a telefonon keresztül élni az életét! nem kell folyamatosan telefonálni, ne gondold ebbõl egybõl azt, hogy már nem akar veled lenni! ne rendeld meg a t-percet! tényleg felesleges, telefonon én nem tudok rendesen beszélgetni, az olyan nem személyes, fõleg ne ma barátoddal. elég ha csak sima kártyát veszel, mindegy hogy hány ft-osat:D

Hüségtesztről mit gondoltok? csak ugy szimplán? Te elvégeznéd, mit tenél ha a apásod megteszi ezt

Legjobb válasz: Negatív lenne a teszt. De nagyon nem szeretem az efféle "teszteket". Szerintem hagynám pár napig gondolkodni azon, hogy mit is tett, és hogy melyikünknek is van inkább szüksége arra, hogy újragondolja magában a kapcsolatunk lényegét.

Negatív lenne a teszt. De nagyon nem szeretem az efféle "teszteket". Szerintem hagynám pár napig gondolkodni azon, hogy mit is tett, és hogy melyikünknek is van inkább szüksége arra, hogy újragondolja magában a kapcsolatunk lényegét.

Az mitõl van hogy a team fortress 2 csak úgy indul el ha elõtte ûjraindítom a gépet? és hogyan tudnám megoldani ezt a problémát?

ha nem indítom ûjra a gépet team fortress 2 elõtt akkor azt írja ki hogy a hl2.exe müködése leállt,de valamikor még kisem írja csak magától kilép.
második.
szerintem tetszik neki a melled.. :)
Az utóbbi a nyertes válasz.
Én is átölelem az egyéjszakás kalandok után a lányokat, hozzájuk bújok, stb; de folytatást semmiképp se várnék, nem szívesen állok össze olyan lánnyal hosszútávra, aki kapható az egyéjszakásokra.

Te mit tennél, ha már csak 2 hónapod lenne hátra?

Tegyük fel, hogy gyomorfájással kórházba kerülsz, és ott közlik veled, hogy daganatos beteg vagy, nem tehetnek érted semmit, 2 hónap múlva meg fogsz halni. Addig jóformán tünetmentes leszel, csak szedd be ezt meg ezt meg ezt a tablettát. Mit tennél ebben az utolsó 2 hónapban?

Legjobb válasz: Festenék nagyon sokat. A halál percében megátkoznék mindenkit.

Festenék nagyon sokat. A halál percében megátkoznék mindenkit.
Élném az életem. Lásd Bakancslista c. film.
rettegnék a haláltól és félteném a családomat...
ugyanazt amit eddig is
Csináltatnék még 2 tesztet. Mert hát a labor tévedhet. Ha biztos lenne, akkor alávetném magam egy rakat kezelést ami meghosszabbítja az életem, de ha nem javulok jön a bakancslista. Leküzdeném a félelmeimet. Lerendezném a nézeteltéréseim. Azért hülyeséget nem csinálnék, mert ha esetleg 2 hónap letelik, de még élek lehet megbánnám amiket tettem. Na meg megtervezném a temetésem, ha lenne hozzá erõm. 15/F
Lerendezném az életem, elköszönnék mindenkitõl, nem keresnék több munkát, talán az egyetemrõl is kiiratkoznék. Kiélvezném még az életem, és felkészülnék a halálra.
Felkeresném a nagy szerelmemet és közölném az érzéseimet, egy régi ellenségemet pedig megvernék.
orvos...
mindenképpen kell a hüvelytabletta, és gyuladáscsökkentö gyogyszer kerülni kell az idegen illemhelyre való ülést,
A kérdező hozzászólása: margoz, gyulladás csökkentõként tudsz valamit ajánlani, vagy azt csak orvos tud? mert oda leghamarabb péntek délután tudok menni.
Péntekig vegyél kamillás fürdõt. De akkor mindenképp menj orvoshoz.

Ha csak a ciklusom szeretném beállítani, akkor mikor, milyen mennyiségben és meddig igyam a palástfű illetve cickafark teákat? Lehet őket keverni?

Úgy hallottam, hogy nem lehet sokáig inni ezeket, milyen id?közönként kell szünetet tartani?

Legjobb válasz: Én a palástfût tudom, hogy menstruáció elõtt 5 nappal kell elkezdeni és minden nap egy bögrével inni és ha megjön még azt követõen is, a menstruáció ideje alatt is. Nagymamám 45 éves tapasztalata :)

Én a palástfût tudom, hogy menstruáció elõtt 5 nappal kell elkezdeni és minden nap egy bögrével inni és ha megjön még azt követõen is, a menstruáció ideje alatt is. Nagymamám 45 éves tapasztalata :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Most mensi közben iszom.Remélem használ :) Csak majd az elõtte lévõ 5 napot nehéz lesz kisaccolni mert elõzõ 2 hónapban mindig késett :D

Mi van akkor, ha csak cickafarkfű teát iszom? Így is eredményes lehet a babaprojekt? Peteérés előtt ill. utáni napokban veszett fejsze nyele, vagy még összejöhet?

Legjobb válasz: Szia! Én a menzesz elsõ napjától kezdtem el inni a cickát pé-ig, utána a palástfüvet 2 napig. Utána nem folytattam. Ez volt decemberben. Januárban pozitívat teszteltem.

Szia! Én a menzesz elsõ napjától kezdtem el inni a cickát pé-ig, utána a palástfüvet 2 napig. Utána nem folytattam. Ez volt decemberben. Januárban pozitívat teszteltem.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!
én is így tudom, mint az 1.válaszadó PÉ-ig cickafark, onnantól palástfû, iszom is, de még csak most kezdtem. A gyógyszertárban a hölgy mosolygott, mert az utolsó csomag palástfû teájukat hoztam el, mondta, hogy nagyon fogy mostanában! ;-)
A kérdező hozzászólása: Nekem is ezt mondta ma a gyógyfüves.
A kérdező hozzászólása: Régen is használták ezeket, vagy csak mostanában terjedt el?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!