Találatok a következő kifejezésre: Te hogyan magad (94 db)

Mit teszel ha nagyon faradtnak erzed magad, es beteg is vagy de a gyereket nem tudod odaadni senkinek, hogy vigyazzon ra, hogy te kikurald magad esetleg kipihend magad?

11 honapos a babam annyira beteg es gyenge vagyok,hogy alig van erom,de a gyerek mellett nem lehet lefekudni.mit csinaljak,hogy ne legyek ennyire erotlen es faradt?ha valaki tud valami jo modszert kerlek segitsetek!

Legjobb válasz: szedj c vitamint! multit ne, mert az a baciknak öröm:) sok sok folyadék! jön a hétvége, apuka segítsen. Vagy vegyen ki 1 nap szabit. Én többször voltam beteg, mint a gyerekek. Az adott erõt, hogy csak én tudom õket ellátni, össze kellett szednem minden erõmet! Többször megmostam az arcom, hogy "észnél" legyek, ne aludjak, ne essek össze.

szedj c vitamint! multit ne, mert az a baciknak öröm:) sok sok folyadék! jön a hétvége, apuka segítsen. Vagy vegyen ki 1 nap szabit. Én többször voltam beteg, mint a gyerekek. Az adott erõt, hogy csak én tudom õket ellátni, össze kellett szednem minden erõmet! Többször megmostam az arcom, hogy "észnél" legyek, ne aludjak, ne essek össze.
próbáld minnél elõbb ágybadugni neked: forrófürdõ mézes tea, gyógyszer és irány az ágy!!
Igyekszem lekötni õt úgy, hogy minél kevesebbet kelljen megmozdulnom. Ilyenkor sok mindent a kezem ügyébe készítek, hogy kitartson. Ha ez kevés, akkor sírok és nagyon de nagyon sajnálom magam. Eddig mindig túléltem valahogy, de nagyon kimerítõ tud lenni. Kitartás!
Jó módszer nincsen sajnos. Én is sírok, amikor már nem látom a kiutat, a megoldást. Érdekes módon, olyankor mindig "rendesen" viselkedik a babám. Nem hisztizik a semmiért, el van magában. A délutáni alvásnál aludj te is vele, vegyél be láz-és fájdalomcsillapítót, az helyre hoz valamennyire. És igen is kérd meg apát, hogy vegyen ki szabit. Jobbulást.

Ezt érti valaki? mi a poén ebbe? Hogy öli meg a nyuszi a kardfogú tigrist? -Tigris, te leetted magad

Legjobb válasz: Az, hogy a kardfogú tigrisnek nagyok a fogai, és ha lenéz, akkor leszúrja magát.

Az, hogy a kardfogú tigrisnek nagyok a fogai, és ha lenéz, akkor leszúrja magát.
hosszu a foga - te leetted magad mit csinal erre? lenez (hogy tenyleg leette-e magat) es leszurja magat a sajat fogaval...
ó, jaj
Te már láttál kardfogú tigrist? Mekkorák a fogai? És merre néznek?

Szégyelled, sex közben is, hogy a szülés miatt nem olyan a melled és a hasad és hasonlítgatod magad Te is magad a cicababákhoz?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Mint ha a számból vetted ki a szót! Pedig én még nem szültem, és mégis nagyon zavar, hogy van egy kis pocakom, és vastagabb a combom, mit a szép vékony lányoknak. :( A párom azt, mondja, õ így szeret, sõt vékonyan nem is tetszenék neki annyira. Nekem mégis kevés az önbizalmam, és ez befolyásol az élet minden területén...

De tegyük hozzá, h õk, és még a hozzáhasonló "közéleti személyiségek" is meg vannak ám csinálva, ki vannak kozmetikázva. Szóval.. Mindenki legyen elégedett önmagával, és ha esetleg vkinek gondja akad, és a mûremek nõkre hivatkozik, ha csak nem õs is egy Brad Pitt, akkor foglalkozzon csak magával.
Kedves kérdezõ! Mint ha a számból vetted ki a szót! Pedig én még nem szültem, és mégis nagyon zavar, hogy van egy kis pocakom, és vastagabb a combom, mit a szép vékony lányoknak. :( A párom azt, mondja, õ így szeret, sõt vékonyan nem is tetszenék neki annyira. Nekem mégis kevés az önbizalmam, és ez befolyásol az élet minden területén...
Kedves harmadik, és kérdezõ.. Én vékony combú, alapjában véve vékony lány vagyok, és mégsem vagyok elégedett magammal. Higgyétek el, nem ezen múlik, hogy kinek milyen vastag a combja. Lehet jó alakom van, de mégsem volt még soha barátom, tehát elõrébb vagytok mint én...Sztem ha veletek van a párotok, akkor ilyesmi ne járjon a fejetekben. Fõleg ha neki(k) szültetek gyereket.
Beyonce, Shakira. =) Finomak. :D
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:23 Abszolút igazad van. Átlagos, hétköznapi nõk, feltúrbózva megannyi más dologgal, extrával. És a pasik meg is eszik ezt mind. És csak vágyakoznak, össszehasonlítgatnak. Ezért tartunk ma itt, h 1millióból, talán egy ha nõ boldog, és elégedett. Még azok sem biztos h elégedettek, akik a playboyban szerepelnek, és kivételesen jó alapanyagok alapból is. A másik meg, fejezzük már be ezt a modellalkat, nem modellalkat. Hol az egyik, hol a másik szélsõséget szídják, vagy dícsérik. Én egy tipikus modellalkat vagyok(mert ez a genetikám), de semmivel sem érzem magam kevesebbnek, vagy többnek, mint egy teltebb nõ. nem ezért szeretjük a másikat igazán. Nem vettem még észre, h ezért kevesebb fiú lenne körülöttem, sõt. De ugyanúgy a kerekebb bnõm is kapós. De "imádom" Beyonce, Shakira típusú nõket, mint esztétikai látvány, mert csinosak. Ha vki a lehetõ legtöbbet meg tesz magáért, magával szemben, akkor úgy jó, ahogy van. Nincs olyan h ez divat, vagy amaz. Ezt csak kitalálja vki, a többi meg megy utána. És mindemellett fontos az elégedettség, ill a kisugárzás.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:56 Remélem tisztában vagy vele, hogy a Playboyban és egyéb hasonló magazinokban is teljesen átlagos nõk szerepelnek. Szilikonnal, mesterfokú sminkeléssel, megfelelõ megvilágítással és kamerabeállításokkal, meg egy jó adag Photoshoppal bárkibõl ellenállhatatlan nõt lehet varázsolni. Csak éppen ránézésre süt a képekrõl, hogy teljesen természetellenesek. Egyébként pedig a modellalkatnál a kifutó modellekre gondoltam. 180 cm + 50 kg. Na, a férfiak legnagyobb része arra bukik, ha van a nõn mit fogni. :)
20:39 - Akkor a Playboyba és egyéb hasonló témájú magazinokba is átlagos nõk szerepelnének, de mint látjuk nem így van. Gondolom nem azért, mert megijednének, hogy több lap fogyna :)
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:55 De, teljesen komolyan gondoltam. :)
Nekem szex közben már nem jut ilyesmi az eszembe :D Ha közben az eszedbe jut, akkor szólj a párodnak, hogy erõltesse meg jobban magát ;) Szex elõtt, öltözködésnél, tükör elõtt mindig eszembe jut, hogy terhesség elõtt 80 - 60 - 90 voltam :( Szép lapos hassal a többirõl nem beszélve :(( De szerencsére szex közben ugyan úgy érzem magam, mint szülés elõtt :D Párom teljes mértékben el tudja hitetni velem, hogy bombázó vagyok :D
18:56 - remélem ezt nem gondoltad komolyan
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 18:11 Remélem tudod, hogy a férfiak jelentõs részének nem a modellalkat jön be.
Éppen nem szégyenlem, de ha lenne pénzem megcsináltatnám a melleimet, mert már sehogy sem néznek ki.
Én nem szégyenlem, csak kicsit gátlásosabb lettem a saját párom mellett, mert már nem vagyok olyan, mint elõtte :) De ez természetes folyamat.
Fordulj orvoshoz....


9 hetes terhes vagyok, és kb. egy hete nagyon megfáztam, folyik az orrom, fáj a torkom, folyt a kohogés, de lázam nincs. Teával kúrálom magam mindamellett, hogy dolgozom. Lehet valami baja a babának ebbol kifolyólag?

Legjobb válasz: Jót biztos nem tesz, de talán kimondottan ártan nem fogsz. De sokkal jobban tennéd, ha feküdnél otthon, izzadnál a takaró alatt, forró teát innál. Biztos hamarabb és szövõdménymentesebben helyre jönnél...

Jót biztos nem tesz, de talán kimondottan ártan nem fogsz. De sokkal jobban tennéd, ha feküdnél otthon, izzadnál a takaró alatt, forró teát innál. Biztos hamarabb és szövõdménymentesebben helyre jönnél...
Szia sorstárs! Két hete ugyanez történt velem, de én ugy jártam, hogy nem indult meg a náthám.Felszúrták az arcüregem, mert gyógyszert nem szedhettem a baba miatt, pedig lázam nekem sem volt.Egy csésze vízben oldj fel sót és azzal gargalizálj, orrdugulásra meg mindenképp használj nasivin vagy novorin orrcseppet lefekvés elõtt + a teakúrát folytasd.Így nem lesz baja a babának. Mi is jól vagyunk, most vagyok 10 hetes. Remélem segítettem! Jobbulást!!!
Szia! Amíg lázad nincs nem lesz semmi baj, mivel a babát megvédi a magzatvíz a fertõzéstõl ami nem a placentán keresztül érné. Viszont szerintem nem ártana egy kicsit otthon maradnod és nem dolgozni, pihenni egy kicsit. Azt szokták mondani ki kell feküdni a betegséget. Én a 8. hónapban estem bele a megfázásba 4 héten keresztül tartott. Bioparox toroksprayt kaptam és valami köptetõt. Nekem is javasolták a sós vizet de én mindig hánytam tõle olyan borzalmas. Ne szopogass semmilyen strepsilst vagy ilyesmit, mert van benne olyan hatóanyag, ami árthat a babának. Vigyázz magadra és a babára, de nem lesz baj, ha nem vagy lázas. Ha felmenne a lázad, azonnal menj orvoshoz. Sok sikert a babához! Egy 2 hónapos kislány anyukája

Hogyan reagáltak az ismerõseitek, barátaitok, család tagjaitok, amikor kiderült, hogy vagdosod magad? Illetve te hogyan reagálnál ha kiderülne egy barátodról?

Legjobb válasz: mindenki másképp reagál, de a szülõk többsége rosszul. eleve olyan családban nem is alakul ki ilyen, ahol van bizalom és kommunikáció a gyerek és felnõtt közt. ebbõl következik, hogy az ilyen rossz körülmények közt, rossz szülõi reakciót vált ki. szidás, nem érdekli, elviszi pszichiáterhez aki bedrogozza, ezek mind rontanak rajta. a vagdosás annak a jele, hogy valaki nem tud egy problémát megoldani, tehát az ilyen embernek segíteni kell, ha hagyja.

mindenki másképp reagál, de a szülõk többsége rosszul. eleve olyan családban nem is alakul ki ilyen, ahol van bizalom és kommunikáció a gyerek és felnõtt közt. ebbõl következik, hogy az ilyen rossz körülmények közt, rossz szülõi reakciót vált ki. szidás, nem érdekli, elviszi pszichiáterhez aki bedrogozza, ezek mind rontanak rajta. a vagdosás annak a jele, hogy valaki nem tud egy problémát megoldani, tehát az ilyen embernek segíteni kell, ha hagyja.
Jól mondja az elõttem szóló. Nekem nem tudja apám, pont azért, nem nincs olyan viszony... Barátaim közül van, aki megértette és van, aki nem. Van olyan barátom, akirõl tudom és megértettem. Egyrészt mert ugyanabban a cipõben járunk, de szerintem ha nem így lenne, akkor is megérteném és próbálnék segíteni neki. Így is próbálok, bár kevés sikerrel, mert magamon sem tudok.

Repülés: elmesélnéd te hogy érzed magad felszálláskor, közben és leszálláskor?

Utasszállító repül?re gondolok

Legjobb válasz: A felszállás jó: elkezd gyorsítani, belesüppedsz a székbe, aztán érzed, hogy már a levegõben vagytok. Közben elég unalmas, semmi különös nincs, kivéve pár légörvényt. Egy 10 órás út második felében viszont már azt kívánod, bárcsak történne valami. :D A leszállás... hát, nem is tudom. Szerintem a pilótától függ, hogy mennyire zökkenõmentes. Ott sem szokott lenni semmi gond.

A felszállás jó: elkezd gyorsítani, belesüppedsz a székbe, aztán érzed, hogy már a levegõben vagytok. Közben elég unalmas, semmi különös nincs, kivéve pár légörvényt. Egy 10 órás út második felében viszont már azt kívánod, bárcsak történne valami. :D A leszállás... hát, nem is tudom. Szerintem a pilótától függ, hogy mennyire zökkenõmentes. Ott sem szokott lenni semmi gond.
Felszálláskor kissé ideges vagyok, pedig szeretek repülni. Belepréselõdsz az ülésbe, majd felgyorsul a gép, és hosszan-hosszan fut. Végül elemelkedik, ami azért jó, mert megszûnik a rázkódása. Ekkor elég intenzíven emelkedik, ezért a súlytalanság fordítottják érzed (G-ben persze), mintha nyomna valami erõsen felfelé. De nem kellemetlen, csak intenzív érzés. A látvány gyönyörû, de ez már egy másik témát ér meg. Közben az az érdekes, hogy a gép kicsit szögben repül vízszintesen is, azaz feljebb van az orra, mint a hátulja. Egyébként semmi különleges, néha fordul egyet, de nem olyan nagy szögben, mint leszállás elõtt vagy felszállás után. Leszállás a legjobb, mert ilyenkor lassan süllyed a gép, egyre többet látsz az alattad elterülõ tájból. Általában intenzív fordulatok követik egymást, hiszen a gép pontról-pontra közelíti meg a pályát, gyakran várakoznia kell, és ilyenkor elterelik egy távolabbi körre. Maga a leszállás azért érdekes, mert fõleg forgalmas repülõtereken iszonyatos intenzív fékezés van a földet érés után, hogy a gép mielõbb felszabadíthassa a pályát az utána érkezõ leszállónak. Utána már unalmas, ahogy a kapuig gurulgat, legfeljebb a többi repülõ látványa miatt érdekes.
Szerintem, olyan nincs, h unalmas. Minden pillanata egy elmeny. Tobbszor ultem mar repulon, de egyszer fordult elo, h legorvenybe keveredtunk, huhh hat az nem volt a legkellemesebb. Amikor leteszi a gepet a pilota , az olyan jo erzes, mindenki tapsol:) es a latvany persze guonyoru, pl sivatag, na az nagyon szep es a tengerek is csodasak. Jo repulest!:)
Az egyik legjobb móka hatalmas, sûrû ködben leszállni. Mivel ilyenkor nincs viszonyítási alapod, nem látod mikor fog talajt érni a futómû. A hirtelen nagy csattanás, zaj adhat okot némi pánikra :-) A vicces dolog még a légörvény, illetve az erõs oladszél. De elegendõ mennyiségû szeszesital elfogyasztása után nincs gond.

Szerinted egy nyugaton élő külföldi hogyan véélekedhet egy magyar emberről? Vagy te hogyan ítélnéd meg magunkat ha kívülről szemlélő lennél?

Legjobb válasz: Mennyire nyugaton? USA-ba pl,ha valamelyik filmben magyar szereplõk vannak akkor azokat orosz akcentussal szinkronizálják.Õk pl teljesen egybemosnak minket Ukrajnával meg a többi keleti országgal. A közel nyugaton meg annyit gondolnak,hogy az egyik leglemaradottabb ország az Eu.-ban.

Mennyire nyugaton? USA-ba pl, ha valamelyik filmben magyar szereplõk vannak akkor azokat orosz akcentussal szinkronizálják.Õk pl teljesen egybemosnak minket Ukrajnával meg a többi keleti országgal. A közel nyugaton meg annyit gondolnak, hogy az egyik leglemaradottabb ország az Eu.-ban.
Önzõ, intoleráns, kapzsi, harácsoló, irigy!! Sajnos ez a büdös nagy helyzet.:(

2. terhességnél mikor kezdted látni, hogy nő a hasad? Nem arra gondolok, amikor már kívülállóknak is egyértelmű, hanem mikor te láttad magadon, hogy szemmel láthatóan megváltozott a hasad mérete.

11 hetes vagyok, és lehet, hogy csak beképzelem, de sokkal nagyobbnak látom a hasam, mint normál állapotban volt. Az 1. babánál csak a 16. hét körül volt ekkora.

Legjobb válasz: A 13. hét körül. MOst 17. hétben vagyok, és akkora a hasam, mint az elsõ terhesség alatt 24 hetesen:S

A 13. hét körül. MOst 17. hétben vagyok, és akkora a hasam, mint az elsõ terhesség alatt 24 hetesen:S
Az elsõ terhességemnél 18 hetes voltam, mikor nem tudtam begombolni a nadrágom!Most 9 hetesen már akkora a hasam, mint más 14 hetesnek.Igaz most ikreim lesznek!
Az elsõ 16 hetesen kezdett kerekedni. Most 10 hetes vagyok, de már egyértelmû babapoci (mondjuk ruhában nem feltûnõ), pedig még fogytam is...
Én az elsõvel már 12 hetesen terhesnacit hordtam, mert az volt a kényelmesebb. Most 15 hetes vagyok és még a farmerom is lecsúszik rólam. Úgy tûnik ez is mindenkinél változó.
Tolem hamarabb kerdeztek hogy ujra terhes vagyok-e mielott meg en tudtam volna. De csak azert mert nagy maradt a hasam az elso utan, egyebkent full vekony vagyok csak a rajtam maradt 4kilo mind a hasamon van.Most mar kisebb mint eleinte volt de 16hetesen mar hanyadt fekve is szepen latszik.
8-9hetesen már nagyobb volt! 12hetesen már egyértelmûen látszódott hogy babát várok, elsõnél az 5ik hónaptól kezdett csak látszódni.
Emlékszem az 1. babánál rémülten mentem a dokihoz, hogy 17 hetes vagyok és full lapos a hasam. Most a 2.-nál 13 hetes vagyok és már elõkerült a terhesnaci, mert nagyon kényelmetlenek a nadrágjaim.
Nekem csak olyan 15 hetesen.Most 8 hetes terhes vagyok a 3. babával, de semmi nem látszik még.
Nekem már az elsõ is látszott 8 hetesen, a második még elõbb, most a harmadikat simán 5 hetesen a férjem is látta. Igaz, alapból teljesen lapos hasam van, ami azonnal elkezdett párnásodni, ahogy teherbe estem.
Nálam érdekes volt, mert az elsõt már másodk elõtt sem tudtamletagadni 14 hetesen! A pocakbabámmal, meg még 19hetesen is magyaráznom kellett, hogy de igen félidõs terhes vagyok! Én már láttam a másodikat 16. héttõl kb! Nekem 11 hetesen lépett túlba méhem a szeméremdombon!Azttapintással éreztem!Pedig nagy baba lakik bennem megint!Az elsõ lányom 3950grammal és 61 cm-vel született!Most a pocakcsajszi a doki szerint hosszabb lesz! :) 2 éves kislány és 28 hetes pocakcsajszi anyuja
En vekony testalkatu vagyok, nekem az elso olyan 10 hetesen kezdett latszani, a masodikat en mar 6 hetesen lattam magamon, 10 hetesen mar a ferjem is mondta, hogy tekintelyes. 13 hetesen meg mar aki jobban megnezte, latta. Nyilvan nem a magzati meret, hanem a puffadas illetve a belso atrendezodes miatt, de attol meg latszik :) (a picur kicsike, majd 4 nappal le van maradva a mensis korhoz kepest, szoval biztos nem miatta :) )

Szakítás-Te hogyan tudod a legkönnyebben és leggyorsabban lezárni volt kapcsolatodat magadban?

Tudom, hogy nem könny?, de mit teszel azért, hogy jobb legyen, és miel?bb túltedd magad ezen? Tippek kellenének...ismerek olyanokat, akiknek ez semmi feladat, de sajnos én nem ilyen vagyok.

Legjobb válasz: Én próbálok új emberekkel ismerkedni, és ha kibírom, akkor semmilyen formában nem kommunikálni az exel. Pár hónap, és egy új érdekes srác segítségével sikerülhet elfelejteni. De volt, hogy semmi az égvilágon semmi nem tudott vigasztalni, csak bõgtem, és depiztem. De egy idõ után mindig jobb lesz.

Én próbálok új emberekkel ismerkedni, és ha kibírom, akkor semmilyen formában nem kommunikálni az exel. Pár hónap, és egy új érdekes srác segítségével sikerülhet elfelejteni. De volt, hogy semmi az égvilágon semmi nem tudott vigasztalni, csak bõgtem, és depiztem. De egy idõ után mindig jobb lesz.
Erre nincsen "recept" akármennyire is szeretnéd siettetni. Ez egy öngyógyító mechanizmus, és hiába tereled el a figyelmed, hiába bulizol-pasizol/csajozol orrba-szájba meg a többi klisé, amit ilyenkor tanácsolnak az "okosok", nem ér semmit, amíg a kis agyad meg nem emészti, helyre nem rakja a dolgokat, hogy mi miért történt úgy, ahogy történt. Ez nagyon hosszú idõ, nem egyik napról, de mégcsak nem is egyik hétrõl a másikra történik, fõleg, ha nagyon fontos volt neked az illetõ. Mi 3 hónapja szakítottunk, az elsõ kb 2 hónap volt embertelenül rossz, mostanában már kezdem lezárogatni, de még így is idõre lesz szükségem, míg ezen teljesen túllépek. Akinek pedig ez úgymond "semmi" feladat, biztos lehetsz benne, hogy nem kötõdtek igazán mélyen, úgyhogy ne aggódj, hagyj idõt magadnak, mert akárki akármit mond, itt tényleg az idõ, ami segít. Ki kell bekkelni ezt a szar idõszakot, minden kapcsolatot meg kell szakítani az exszel és szépen apránként felépíteni magad. És utána jön egy sokkal de sokkal jobb. Törvényszerû.
Erre nincs túl jó vagy hatásos módszer. Sokat kell várni, míg lecsillapodnak az érzelmeid, de lelki alkattól függõen ez akár nagyon sokáig is eltarthat. A munkába temetkezést és a pozitív szemléletû emberek társaságát viszont kifejezetten jótékony hatásúnak találtam :)
én is a munkába temetkezem meg energiukus dolgokba mint takaritás stb. olvasás ilyenkor szoba se jöhet. valami fizikai munka.

Annyira haragszom azért, hogy amire elmegyek vagy ottvagyok, az általában szar. De ha nem vagyok ott az mindig jó. Te hogy éreznéd magad?

Szóval ha nem vagyok ott, akkor ott kéne lennem csak más dolgom van ilyenkor és megkérdezem az ismer?söm aki ott volt , hogy mi volt ott.

Legjobb válasz: v mi szektába jársz?

v mi szektába jársz?
A kérdező hozzászólása: nem az ilyen hülye emberek válaszát várom mint amilyen TE is vagy. Sajnálom hogy nem áldott meg az ég komolysággal de nincs mit tenni. Amúgymeg mindennap ezt veszem észre hogy minden amibõl kimaradaok az jó amiben bennevagyok az pedig szar. Ilyen az élet
ez általában így szokott lenni. meg ha vársz valamit az shit, ha nem, akkor az lesz a jó. nemtudom mi lehet rá a megoldás, néha jó, néhanem, de mindenkivel elõfordul.:D
Ezért nem kell elöre tervezni! Úgy is másképp alakul!
nem értem mit akarsz mondani
A kérdező hozzászólása: hát ez igaz:( nem kell elõre tervezni hát mindegy:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!