Találatok a következő kifejezésre: Tavaly volt vetélésem, most (4 db)

Tavaly volt egy vetélésem, most ismét terhes vagyok. Normális dolog, hogy a terhesség egy apró jele sem mutatkozik nálam, úgy mint hányinger, szédülés, hányás, bizonyos ételektől való undorodás, egyesek megkívánása... stb. ?

Tavaly sem voltak ilyan tüneteim, de akkor a 9. héten ki is derült, hogy ki sem fejl?dött az embrió. Most is err?l lehet szó??? Úgy aggódom.

Legjobb válasz: ne aggódj, nem hinném, h errõl lenne szó, mindenki, és minden terhesség más és más, nálam sem volt semmilyen tünet, de egyáltalán, abból vettem észre, h babát várok, h nem jött meg, ezen kívül az ég világon semmi bajom nem volt, a kollégáim el sem hitték, mindenki pihentetett, meg itatott, de jól éreztem magam semmi változást nem tapasztaltam magamon az ég világon, kb 14 hetes voltam, amikor egyszer hánytam reggel, de lehet az is csak véletlen volt... szóval ne izgulj, reméljük nem lesz baj!! nagyon vigyázz magadra, pihenj, ha úgy érzed, h kell, boldog babavárást!!:)) 36 hetes kismami

ne aggódj, nem hinném, h errõl lenne szó, mindenki, és minden terhesség más és más, nálam sem volt semmilyen tünet, de egyáltalán, abból vettem észre, h babát várok, h nem jött meg, ezen kívül az ég világon semmi bajom nem volt, a kollégáim el sem hitték, mindenki pihentetett, meg itatott, de jól éreztem magam semmi változást nem tapasztaltam magamon az ég világon, kb 14 hetes voltam, amikor egyszer hánytam reggel, de lehet az is csak véletlen volt... szóval ne izgulj, reméljük nem lesz baj!! nagyon vigyázz magadra, pihenj, ha úgy érzed, h kell, boldog babavárást!!:) ) 36 hetes kismami
Szia, Minden terhesség más és más, ez nem egyénfüggõ.Nekem pl a 10. héttõl volt érezhetõ tünet, elkezdtem reggelete szédülni hányni, és ez megszünt a 12. hétre.Van olyan barátnõm aki észre se veszi a terhességet de a 7. hónapban még hasa sincs mert olyan izmos, hogy nem tudja a baba kinyomni.Nyugodj meg, hiszen ilyenkor nem szabad aggodalmaskodni, de fesd az ördögöt a falra.Az a baba elment, nem is véletlen, aki most benned van egy egészséges kis magzat lessz, és akkor biztosan megmarad. Üdv 22 hetes kismami
Szia! Én is pont így voltam, mint Te. Három hete vették el a babámat, 9 hetes voltam, leállt a szíve. Nekem sem voltak tüneteim. (hányás, émelygés). Az elsõ terhességemnél rettenetesen rosszul voltam. Nekem most 3-4 hónapot kell várnom! Szorítok! Minden rendben lesz!

Tavaly volt egy vetélésem! Szerencsére most terhes vagyok 7 hetes. A doki felírt egy hüvelykapszulát (Utrogestan). Azt mondta, tegyünk meg mindent! Szedett már valaki ilyet? Mit tapasztaltatok? Nem árthat a babónak?

Legjobb válasz: ha aza orvosazt mondta használd akkor bízz benne és használda javaslatokszerint.!! õ az orvos õ tudja hogy lehte kell e ha kell akkor meg fõként használd. de nem értem ott vagy nem mersz kérdezni?

ha aza orvosazt mondta használd akkor bízz benne és használda javaslatokszerint.!! õ az orvos õ tudja hogy lehte kell e ha kell akkor meg fõként használd. de nem értem ott vagy nem mersz kérdezni?
Szia!Nekem is tavaly volt egy vetélésem.Most 18 hetes vagyok.A 12.hétig én is használtam.Nyugodtan szedd te is, támogatja a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! használni fogom!
Nekem is használnom kell a 13. hétig. Használjad mindenképp, progeszteront tartalmaz, ami segit megmaradniaa babádnak. Ha abbahagyod gond lehet.
szia! váltsd ki bátran a patikában, ha nem vagy allergiás a földimogyoróra és a lecitinre :) a betegtájékoztatón mindent megtalálsz, de a lényege: Hormon kezelésére szolgáló gyógyszer. A hüvelyi alkalmazás a terhesség támogatására szolgál különösen az alábbi esetekben: - ismétlõdõ vetélés esetén - mesterséges megtermékenyítés során (IVF) - stb tehát ez egy hormonkészítmény, ami a hüvely hámján keresztül szívódik fel és segíti a várandósságot!! :) Minden jót! :) http://fru.szimpatikus.hu
A kérdező hozzászólása: Akkor, mikor ott voltam, annyi minden elhangzott, hogy ezt nem jutott eszembe megkérdezni!Most meg nem kérdezhetem meg, mert szabin van! Természetesen használom, csak kíváncsi lennék mások tapasztalataira is!
Szia! Én is használtam 12 hetes koromig. Tulajdonképpen ez valamilyen szinten a sárgatest hormon szerepét veszi fel, ami bizonyos elõzõ hormonkezelések hatására nem biztos hogy megfelelõen mûködik. Ez 12 hetes korban szépen elkezd magától dolgozni ezért kell csak addig használni. A babának éppen ezért nem árt, hanem használ!!!!!! Úgyhogy használd nyugodtan!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Még annyit kérdeznék, hogy mennyit kellett és mikor használni? Nekem este kell 2-õt!
nekem még mindig szednem kell, pedig már 15 hetes leszek. Nekem decemberben volt vetélésem. Nem hüvelyi úton, orálisan szedem, reggel és este egyet. Még így is barnázok mellette. A babám szépen fejlõdik, rendszerint nagyobbnak mérik a koránál, szóval nem árt neki, nyugi
A kérdező hozzászólása: OK! Köszi!

Tavaly decemberben voltam rákszűrésen minden rendben volt. Múlt héten kellett visszamennem dokihoz ellenőrzésre, met volt egy vetélésem október elején. Most nem lett jó a kenetem, HPV, és P3-as kenet. Tiszta ideg vagyok. Mitől lehet ez?

Soha nem hanyagoltam el,évente mentem,és egész életemben nem volt semmi fert?zésem.Valki mondjon valami bizatót!

Legjobb válasz: Szia! Ne nyugtalankodj! Nekem tavasszal volt egy P3 HPV. Nyár közepén egy kúp alakú kimetszés, amit itt olvashattál az elõzõ hozzászólótól. Utána 6 hét nemi tilalom. A mütét nem fájt. Azóta lett egy P2-es eredményem. 3 havonta kell menni rákszürésre egy éven keresztül. Nõgyógyász javaslata, nyugodtan belevághatok a babaprojectbe :) Ha a következõ eredményed is P3, lehet hogy követsz, de akkor sincs semmi baj. Sokszor elõfordul, hogy magától rendezõdik. Amit tehetsz: Immunerõsítés! Drukkolok! R.

A kérdező hozzászólása: sziasztok! Megjöttem a dokitól.AZt mondta nem kell bet.... AKinek HPV-je, vagy a gyanúja fenáll, ott van p3-as kenet, és nem ez a világvége.Isorinosine-t kell szednem nekem is és a páromnak is 3x2-t 8 napig, plusz nekem 10 nap Klion hüvelykúp. Január közepén ismét kenetvétel. Kicsit megnyugodtam.
Szia! Ne nyugtalankodj! Nekem tavasszal volt egy P3 HPV. Nyár közepén egy kúp alakú kimetszés, amit itt olvashattál az elõzõ hozzászólótól. Utána 6 hét nemi tilalom. A mütét nem fájt. Azóta lett egy P2-es eredményem. 3 havonta kell menni rákszürésre egy éven keresztül. Nõgyógyász javaslata, nyugodtan belevághatok a babaprojectbe :) Ha a következõ eredményed is P3, lehet hogy követsz, de akkor sincs semmi baj. Sokszor elõfordul, hogy magától rendezõdik. Amit tehetsz: Immunerõsítés! Drukkolok! R.
nyugi! tudom könnyû ezt mondani, de ez általában csak valamilyen gyulladásra, vagy fertõzésre utal! az elsõ válaszolónak üzenem, hogy nagyon sajnálom ami történt, de ezzel nem hiszem, hogy megnyugtattad a kérdezõt, sõt... inkább ne írtál volna semmit!!!!! majd meglátod minden rendben lesz! amúgy megkérdezhetem hány éves vagy?
feleségemnek volt két éve halott
Szia! Sok sikert az orvosnál és jó híreket! MAjd írsz!
utolsó vagyok! persze hogy érdekele, feltétlen írj! várom! jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat.Utolsó kérdezõnek:30 éves vagyok. Ha érdekel valakit, akkor hétfõn meg tudom mondani mit mondott a doki.Az elsõ választól eltekintve nyugodtabb vagyok egy kicsit
Elõzõ vagyok... Ezt egy másik oldalról másoltam be ahol ez volt a hölgy kérdése: Kérdés : P3 lett a cytológiai eredményem. Aggódom, ez most mit jelent? Két hónap múlva kell visszamennem. Hüvelyi kezelés után újabb cytológia. Miért csak két hónap múlva kell visszamenni?
A kérdező hozzászólása: Igazán nagyon sajnálom, hogy elveszítetted a feleséged. Remélem nem ez vár rám is
Szia! Na látod, nem annyira vészes, és reméljük minden rendben lesz , szépen meggyógyulsz... és nem lesz semmi baj!!! Kitartás és ne légy ború látó!!! Jó egyészséget!


január óta? az kb. három esélyes alkalom lehetett:) ne aggódj, hogyne lehetne gyereked:)
A kérdező hozzászólása: 12 hetes kismama vagyok:)
Mizu veled?
Nem minden esetben, nekem az aktuális mensi napján ment 37 fölé végig alatta volt
A kérdező hozzászólása: nem mértem a hõmet eddig.szerdára nem várom.ha mostantól reggelente mérem a hõmet és 37 alatt van akkor nem vagyok babás?
Így van!!! Ne görcsölj, ez nagyon fontos. Meglátod sikerülni fog:-)
De lehet! Pont ma beszélgettem valakivel! Nekik évek után jött össze, elvetélt a lány! 2. baba kislány lett, és egészséges! 3. baba elment szintén, és a 4. baba egészséges kislány lett! :) Neked is lesz! Nézd ezt úgy, hogy inkább jöjjön késõbb, de maradjon is meg! Én ezt mondom magamnak! Lesz baba, csak ne görcsölj ezen! Egészséges lesz, csak legyél türelmes!
A kérdező hozzászólása: sajnálom:( én csak attól félek h nem lehet a mûtét miatt:/
vedd úgy, hogy te már elõrébb vagy! nekem február 4-én volt mûtétem, és csak május végén próbálkozhatunk újra! Na nekem pl ez az idõ megy el nagyon nagyon lassan4 :(
Én is hasonló szituban vagyok, októberben volt vetélésem, januártól próbálkozunk újra, még nem sikerült, de mi is nagyon várjuk már, nekem azt mondta a doki, hogy ha egyszer összejött, akkor sikerülni fog. Ebbe kapaszkodom, de nekem is nagyon nehéz már türelmesnek lenni. Próbálom elterelni a gondolataimat, de sajna nem nagyon sikerül :(
A kérdező hozzászólása: már nagyon várjuk õt:) lehet ez is a baj:/
Nekem 2012 január 23-án volt vetélésem, azóta nem jön össze a baba
Ne aggódj, jönni fog a baba. Nekem tavaly májusban volt vetélésem és augusztusban megfogant az újabb baba. Egy hónap múlva fog születni (elvileg) :-)
Szia. Én óktóberben vesztettem el a babámat. És most újra terhes vagyok. Holnap már 14 hetes :-) ne aggódj Nektek is jön nemsoká a lurkó! Korai aggódni :-)
Hatalmas gratulaáció :-) nagyon boldog babavárást kívánok!! 22hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!