Találatok a következő kifejezésre: Tavaly volt vetélésem, (9 db)

Veszélyeztetett terhesnek írt ki a dokim, már az elejétől itthon vagyok. Tavaly volt vetélésem. Elmehetek nyaralni?

Jól vagyunk, csak a munkahelyem miatt kértem hogy írjon ki, és a pcos-re és a tavalyi vetélésre hivatkozva táppénzre vett. Ett?l függetlenül elmehetek nyaralni? Vagy az gáz lenne, hogy nyaralni megyek de dolgozni nem? A munkahelyem NAGYON stresszes, 12 órázom, és az elején barnáztam. Most 16 hetes vagyok. Ha megyünk akkor leszek 25-26 hetes.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nyugodtan mehetsz, miért ne mehetnél? Senkinek semmi köze hozzá a munkahelyedrõl. Így legalább egy pár napot együtt tudtok tölteni még kettesben a pároddal és figyelhettek egymásra, a babára. Szerintem nagyon jó lesz. Amúgy én is vesz. terhes vagyok/voltam. Én is barnáztam az elején és nekem is volt egy vetélésem tavaly. Igaz és május közepétõl 2 hónapra vissza fogok menni dolgozni az anyagiak miatt, de ha nem tenném mi is így is úgy is elmegyünk nyáron valahova. Szóval érezd jól magad! Szintén 16 hetes kismami

Szia! Szerintem nyugodtan mehetsz, miért ne mehetnél? Senkinek semmi köze hozzá a munkahelyedrõl. Így legalább egy pár napot együtt tudtok tölteni még kettesben a pároddal és figyelhettek egymásra, a babára. Szerintem nagyon jó lesz. Amúgy én is vesz. terhes vagyok/voltam. Én is barnáztam az elején és nekem is volt egy vetélésem tavaly. Igaz és május közepétõl 2 hónapra vissza fogok menni dolgozni az anyagiak miatt, de ha nem tenném mi is így is úgy is elmegyünk nyáron valahova. Szóval érezd jól magad! Szintén 16 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Szerencsére mi 100%-os táppénzt kapunk, így anyagilag nem kapok kevesebbet. Akkor megyünk, még szeretnénk egyet "kettesben" lenni. Nektek is jó nyaralást és boldog pocakosodást kívánok!

Tavaly volt egy vetélésem, most ismét terhes vagyok. Normális dolog, hogy a terhesség egy apró jele sem mutatkozik nálam, úgy mint hányinger, szédülés, hányás, bizonyos ételektől való undorodás, egyesek megkívánása... stb. ?

Tavaly sem voltak ilyan tüneteim, de akkor a 9. héten ki is derült, hogy ki sem fejl?dött az embrió. Most is err?l lehet szó??? Úgy aggódom.

Legjobb válasz: ne aggódj, nem hinném, h errõl lenne szó, mindenki, és minden terhesség más és más, nálam sem volt semmilyen tünet, de egyáltalán, abból vettem észre, h babát várok, h nem jött meg, ezen kívül az ég világon semmi bajom nem volt, a kollégáim el sem hitték, mindenki pihentetett, meg itatott, de jól éreztem magam semmi változást nem tapasztaltam magamon az ég világon, kb 14 hetes voltam, amikor egyszer hánytam reggel, de lehet az is csak véletlen volt... szóval ne izgulj, reméljük nem lesz baj!! nagyon vigyázz magadra, pihenj, ha úgy érzed, h kell, boldog babavárást!!:)) 36 hetes kismami

ne aggódj, nem hinném, h errõl lenne szó, mindenki, és minden terhesség más és más, nálam sem volt semmilyen tünet, de egyáltalán, abból vettem észre, h babát várok, h nem jött meg, ezen kívül az ég világon semmi bajom nem volt, a kollégáim el sem hitték, mindenki pihentetett, meg itatott, de jól éreztem magam semmi változást nem tapasztaltam magamon az ég világon, kb 14 hetes voltam, amikor egyszer hánytam reggel, de lehet az is csak véletlen volt... szóval ne izgulj, reméljük nem lesz baj!! nagyon vigyázz magadra, pihenj, ha úgy érzed, h kell, boldog babavárást!!:) ) 36 hetes kismami
Szia, Minden terhesség más és más, ez nem egyénfüggõ.Nekem pl a 10. héttõl volt érezhetõ tünet, elkezdtem reggelete szédülni hányni, és ez megszünt a 12. hétre.Van olyan barátnõm aki észre se veszi a terhességet de a 7. hónapban még hasa sincs mert olyan izmos, hogy nem tudja a baba kinyomni.Nyugodj meg, hiszen ilyenkor nem szabad aggodalmaskodni, de fesd az ördögöt a falra.Az a baba elment, nem is véletlen, aki most benned van egy egészséges kis magzat lessz, és akkor biztosan megmarad. Üdv 22 hetes kismami
Szia! Én is pont így voltam, mint Te. Három hete vették el a babámat, 9 hetes voltam, leállt a szíve. Nekem sem voltak tüneteim. (hányás, émelygés). Az elsõ terhességemnél rettenetesen rosszul voltam. Nekem most 3-4 hónapot kell várnom! Szorítok! Minden rendben lesz!

Másoknak is vannak ilyen tünetei ebben a terhességi korban? Egy picit parázok, mert tavaly volt már vetélésem, és egy terhesség elhalásom.

Hétvégén volt 2x nagyon pici folyásom sötétsárgás, és a méhem feszül, nem görcsöl, nem fáj. Hívtam a dokit azt mondta ne ijedjek meg szedem úgyis a duphastont és feküdjek 3 napig. Hétf? nem volt egyáltalán folyásom, ma is csak egyszer egy pici sárga, 7.4 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem is van folyásom és feszül, szúrogat, de a tegnapi 8 hetes uh-m rendben volt.

Nekem is van folyásom és feszül, szúrogat, de a tegnapi 8 hetes uh-m rendben volt.
Szia, épp nemrég tettem fel kérdést a sárgás folyással kapcsolatban.Nekem is az van, elég bõ vizes folyás, és közte sárgás sürübb .Tegnap voltam 8 hetesen orvosnál, nincs vele gond, a baba szépen növöget, inkább engem zavar.A duphastont én is szedem, a has feszülés, meg normális, nekem fõleg hirtelen mozdulatoknál áll bele, de akkor nagyon:-)
Szóval ne aggódjak. Másnak is feszül a hasa. Mintha menstráció kezdõdne. Nem vészes, de van. Tegnap nekem is egészséges volt a babám. De ez a hasfeszülés aggaszt. Remélem semelyikünknek sem lesz baja!!! 8hetes
Nekem is van sárga folyásom. Én meg Utrogestant szedek, szintén vetélés miatt. A méh feszülése természetes, próbálj meg sokat pihenni, ás keveset aggódni! :) 6 heteske
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, remélem minden rendben van, és nem lesz gond!
8 hetesek, valahogy össze kéne tartanunk! Ahogy látom, vagyunk egy páran :)
Igen, valószinü hogy a 7-8.héten ezek a tünetek inkább a jellemzõek, azért is vesszük magunkra, mintha mi kérdeznénk.Engem is folyamatosan aggasztanak a tünetek, bár nekem a hasszúrkán, folyáson, és ccicfájáson kivül nincsen semmi.Viszont tegnap láttam a "kisbabszemjankót"ahogy a párom elnevezte, és olyan boldogság töltött el, hogy minden rendben vele, igy gondolom a tünetek normálisak.

Duphastont kell szednem, mert tavaly volt két vetélésem, még csak 5 hetes és pár napos terhes vagyok. Aki szedett vagy szed ilyen gyógyszert annak voltak ill. vannak mellékhatásai? Picit félek, mert az van beleírva, hogy lehet áttöréses vérzés.

Picit félek, mert az van beleírva, hogy lehet áttöréses vérzés. A dokim azt mondta, hogy nála még senkinél nem volt ilyen.

Legjobb válasz: Szia! Nekem kellett szednem a terhességem 12.hetéig mert a 8. héten véreztem.Nem jött ki semmilyen mellékhatása.

Szia! Nekem kellett szednem a terhességem 12.hetéig mert a 8. héten véreztem.Nem jött ki semmilyen mellékhatása.
Szia.Én is szedtem duphastont is és utrogestan hüvelykapszulát is kellet használnom, de semilyen mellékhatása nem volt.Vérzés sem volt, pedig én is tartottam tõle, minden pisilésnél néztem a wc papirt hogy nem e, de hála istennek nem volt semmi baj.Mostmár 34 hetesek vagyunk.Boldog babavárást kívánok.És ne aggódj ez a gyógyszer segit!!!Nem lesz semmi baj!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, és bocsi hogy kétszer írtam le. Ha valaki még szedett ilyen gyógyszert annak is várom a válaszát.
Szia.Én is szedtem a 12.hétig(szintén vetélés miatt), és még a terhesség alatt is vérezgettem a 6.héten, ekkor kaptam Duphastont és segített, nem volt semmi mellékhatása, és már 1éves a kisfiunk:D Üdv
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat.
Semmi mellékhatása sem volt, nekem a 22.hétig kellett szednem.Nyugi, ettõl semmi baj nem lesz.
Szia! Én ma kaptam és 3x1-et kell szednem. Eddig barnázásom volt, de az elõbb e WC-papiron már élénk vért láttam. Nagyon be vagyok szarva. Holnap megyek egy másik orvoshoz.Persze lehet, hogy ez csak az az úgynevezett áttöréses vérzés

Tavaly volt egy vetélésem! Szerencsére most terhes vagyok 7 hetes. A doki felírt egy hüvelykapszulát (Utrogestan). Azt mondta, tegyünk meg mindent! Szedett már valaki ilyet? Mit tapasztaltatok? Nem árthat a babónak?

Legjobb válasz: ha aza orvosazt mondta használd akkor bízz benne és használda javaslatokszerint.!! õ az orvos õ tudja hogy lehte kell e ha kell akkor meg fõként használd. de nem értem ott vagy nem mersz kérdezni?

ha aza orvosazt mondta használd akkor bízz benne és használda javaslatokszerint.!! õ az orvos õ tudja hogy lehte kell e ha kell akkor meg fõként használd. de nem értem ott vagy nem mersz kérdezni?
Szia!Nekem is tavaly volt egy vetélésem.Most 18 hetes vagyok.A 12.hétig én is használtam.Nyugodtan szedd te is, támogatja a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! használni fogom!
Nekem is használnom kell a 13. hétig. Használjad mindenképp, progeszteront tartalmaz, ami segit megmaradniaa babádnak. Ha abbahagyod gond lehet.
szia! váltsd ki bátran a patikában, ha nem vagy allergiás a földimogyoróra és a lecitinre :) a betegtájékoztatón mindent megtalálsz, de a lényege: Hormon kezelésére szolgáló gyógyszer. A hüvelyi alkalmazás a terhesség támogatására szolgál különösen az alábbi esetekben: - ismétlõdõ vetélés esetén - mesterséges megtermékenyítés során (IVF) - stb tehát ez egy hormonkészítmény, ami a hüvely hámján keresztül szívódik fel és segíti a várandósságot!! :) Minden jót! :) http://fru.szimpatikus.hu
A kérdező hozzászólása: Akkor, mikor ott voltam, annyi minden elhangzott, hogy ezt nem jutott eszembe megkérdezni!Most meg nem kérdezhetem meg, mert szabin van! Természetesen használom, csak kíváncsi lennék mások tapasztalataira is!
Szia! Én is használtam 12 hetes koromig. Tulajdonképpen ez valamilyen szinten a sárgatest hormon szerepét veszi fel, ami bizonyos elõzõ hormonkezelések hatására nem biztos hogy megfelelõen mûködik. Ez 12 hetes korban szépen elkezd magától dolgozni ezért kell csak addig használni. A babának éppen ezért nem árt, hanem használ!!!!!! Úgyhogy használd nyugodtan!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Még annyit kérdeznék, hogy mennyit kellett és mikor használni? Nekem este kell 2-õt!
nekem még mindig szednem kell, pedig már 15 hetes leszek. Nekem decemberben volt vetélésem. Nem hüvelyi úton, orálisan szedem, reggel és este egyet. Még így is barnázok mellette. A babám szépen fejlõdik, rendszerint nagyobbnak mérik a koránál, szóval nem árt neki, nyugi
A kérdező hozzászólása: OK! Köszi!

Tavaly decemberben voltam rákszűrésen minden rendben volt. Múlt héten kellett visszamennem dokihoz ellenőrzésre, met volt egy vetélésem október elején. Most nem lett jó a kenetem, HPV, és P3-as kenet. Tiszta ideg vagyok. Mitől lehet ez?

Soha nem hanyagoltam el,évente mentem,és egész életemben nem volt semmi fert?zésem.Valki mondjon valami bizatót!

Legjobb válasz: Szia! Ne nyugtalankodj! Nekem tavasszal volt egy P3 HPV. Nyár közepén egy kúp alakú kimetszés, amit itt olvashattál az elõzõ hozzászólótól. Utána 6 hét nemi tilalom. A mütét nem fájt. Azóta lett egy P2-es eredményem. 3 havonta kell menni rákszürésre egy éven keresztül. Nõgyógyász javaslata, nyugodtan belevághatok a babaprojectbe :) Ha a következõ eredményed is P3, lehet hogy követsz, de akkor sincs semmi baj. Sokszor elõfordul, hogy magától rendezõdik. Amit tehetsz: Immunerõsítés! Drukkolok! R.

A kérdező hozzászólása: sziasztok! Megjöttem a dokitól.AZt mondta nem kell bet.... AKinek HPV-je, vagy a gyanúja fenáll, ott van p3-as kenet, és nem ez a világvége.Isorinosine-t kell szednem nekem is és a páromnak is 3x2-t 8 napig, plusz nekem 10 nap Klion hüvelykúp. Január közepén ismét kenetvétel. Kicsit megnyugodtam.
Szia! Ne nyugtalankodj! Nekem tavasszal volt egy P3 HPV. Nyár közepén egy kúp alakú kimetszés, amit itt olvashattál az elõzõ hozzászólótól. Utána 6 hét nemi tilalom. A mütét nem fájt. Azóta lett egy P2-es eredményem. 3 havonta kell menni rákszürésre egy éven keresztül. Nõgyógyász javaslata, nyugodtan belevághatok a babaprojectbe :) Ha a következõ eredményed is P3, lehet hogy követsz, de akkor sincs semmi baj. Sokszor elõfordul, hogy magától rendezõdik. Amit tehetsz: Immunerõsítés! Drukkolok! R.
nyugi! tudom könnyû ezt mondani, de ez általában csak valamilyen gyulladásra, vagy fertõzésre utal! az elsõ válaszolónak üzenem, hogy nagyon sajnálom ami történt, de ezzel nem hiszem, hogy megnyugtattad a kérdezõt, sõt... inkább ne írtál volna semmit!!!!! majd meglátod minden rendben lesz! amúgy megkérdezhetem hány éves vagy?
feleségemnek volt két éve halott
Szia! Sok sikert az orvosnál és jó híreket! MAjd írsz!
utolsó vagyok! persze hogy érdekele, feltétlen írj! várom! jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat.Utolsó kérdezõnek:30 éves vagyok. Ha érdekel valakit, akkor hétfõn meg tudom mondani mit mondott a doki.Az elsõ választól eltekintve nyugodtabb vagyok egy kicsit
Elõzõ vagyok... Ezt egy másik oldalról másoltam be ahol ez volt a hölgy kérdése: Kérdés : P3 lett a cytológiai eredményem. Aggódom, ez most mit jelent? Két hónap múlva kell visszamennem. Hüvelyi kezelés után újabb cytológia. Miért csak két hónap múlva kell visszamenni?
A kérdező hozzászólása: Igazán nagyon sajnálom, hogy elveszítetted a feleséged. Remélem nem ez vár rám is
Szia! Na látod, nem annyira vészes, és reméljük minden rendben lesz , szépen meggyógyulsz... és nem lesz semmi baj!!! Kitartás és ne légy ború látó!!! Jó egyészséget!

Tisztelt Főorvos Úr! Tavaly áprilisban volt egy vetélésem, kb. egy hónap múlva meg egy petevezeték átfúvásom, mert alhasi problémáim voltak már hosszú idő óta. Szeretnénk a férjemel harmadik babát is, de sajnos azóta hiába próbálkozunk nem esek teherbe. A

Tisztelt Főorvos Úr! Tavaly áprilisban volt egy vetélésem, kb. egy hónap múlva meg egy petevezeték átfúvásom, mert alhasi problémáim voltak már hosszú idő óta. Szeretnénk a férjemel harmadik babát is, de sajnos azóta hiába próbálkozunk nem esek teherbe. A menstruációm rendszertelen, általában 30 és 40 naponként menstruálok. Segítségét előre is köszönöm. Tisztelettel Bibi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Kérem részletesebben írja le, hogy miben kéri a segítségemet. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Kérem részletesebben írja le, hogy miben kéri a segítségemet. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Tavaly áprilisban volt egy vetélésem, kb. egy hónap múlva meg egy petevezeték átfúvásom, mert alhasi problémáim voltak már hosszú idő óta. Szeretnénk a férjemel harmadik babát is, de sajnos azóta hiába próbálkozunk nem esek teherbe. A

Tisztelt Főorvos Úr! Tavaly áprilisban volt egy vetélésem, kb. egy hónap múlva meg egy petevezeték átfúvásom, mert alhasi problémáim voltak már hosszú idő óta. Szeretnénk a férjemel harmadik babát is, de sajnos azóta hiába próbálkozunk nem esek teherbe. A menstruációm rendszertelen, általában 30 és 40 naponként menstruálok. Segítségét előre is köszönöm. Tisztelettel Bibi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Kérem részletesebben írja le, hogy miben kéri a segítségemet. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Kérem részletesebben írja le, hogy miben kéri a segítségemet. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
január óta? az kb. három esélyes alkalom lehetett:) ne aggódj, hogyne lehetne gyereked:)
A kérdező hozzászólása: 12 hetes kismama vagyok:)
Mizu veled?
Nem minden esetben, nekem az aktuális mensi napján ment 37 fölé végig alatta volt
A kérdező hozzászólása: nem mértem a hõmet eddig.szerdára nem várom.ha mostantól reggelente mérem a hõmet és 37 alatt van akkor nem vagyok babás?
Így van!!! Ne görcsölj, ez nagyon fontos. Meglátod sikerülni fog:-)
De lehet! Pont ma beszélgettem valakivel! Nekik évek után jött össze, elvetélt a lány! 2. baba kislány lett, és egészséges! 3. baba elment szintén, és a 4. baba egészséges kislány lett! :) Neked is lesz! Nézd ezt úgy, hogy inkább jöjjön késõbb, de maradjon is meg! Én ezt mondom magamnak! Lesz baba, csak ne görcsölj ezen! Egészséges lesz, csak legyél türelmes!
A kérdező hozzászólása: sajnálom:( én csak attól félek h nem lehet a mûtét miatt:/
vedd úgy, hogy te már elõrébb vagy! nekem február 4-én volt mûtétem, és csak május végén próbálkozhatunk újra! Na nekem pl ez az idõ megy el nagyon nagyon lassan4 :(
Én is hasonló szituban vagyok, októberben volt vetélésem, januártól próbálkozunk újra, még nem sikerült, de mi is nagyon várjuk már, nekem azt mondta a doki, hogy ha egyszer összejött, akkor sikerülni fog. Ebbe kapaszkodom, de nekem is nagyon nehéz már türelmesnek lenni. Próbálom elterelni a gondolataimat, de sajna nem nagyon sikerül :(
A kérdező hozzászólása: már nagyon várjuk õt:) lehet ez is a baj:/
Nekem 2012 január 23-án volt vetélésem, azóta nem jön össze a baba
Ne aggódj, jönni fog a baba. Nekem tavaly májusban volt vetélésem és augusztusban megfogant az újabb baba. Egy hónap múlva fog születni (elvileg) :-)
Szia. Én óktóberben vesztettem el a babámat. És most újra terhes vagyok. Holnap már 14 hetes :-) ne aggódj Nektek is jön nemsoká a lurkó! Korai aggódni :-)
Hatalmas gratulaáció :-) nagyon boldog babavárást kívánok!! 22hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!