Találatok a következő kifejezésre: Tavaly volt terhességem,de (3 db)

Tavaly volt egy terhességem, de sajnos nem jól végződött. Lehetséges az hogy el van záródva a petevezeték?

Legjobb válasz: az bármikor bekövetkezhet, de mindenképp kérdezd meg az orvodt és biztosan meg tudja oldani.

az bármikor bekövetkezhet, de mindenképp kérdezd meg az orvodt és biztosan meg tudja oldani.
Hogyha el van záródva a petevezeték akkor a baba sem jön össze. Bár nem írtad, hogy mi volt a gond tavaly de biztos hogy nem volt még akkor petevezeték elzáródásod. Szerintem is keress egy orvost és konzultálj vele.
A kérdező hozzászólása: rosszul fogalmaztam! az a lényeg, hogy már tavaly volt egy terhességem, de meg kellett szakítani, mert beteg volt a magzat! az a baba 6 hónap alatt jött össze: most egy másik babaával próbálkozunk, és megint 6 hónapnál járunk. lehetséges-e az, hogy most azért nem jön össze, mert el van záródva? idõközbe elzáródhat?
Szia! Sajnálom ami veled történt, nekem 5 elhalt terhességem volt. Lehetnek pszichés okai is annak, hogy nem sikerül teherbe esned. Azt irtad, hogy beteg volt a baba, elküldtek genetikai tanácsadásra vagy valamilyen vizsgálatra? Mi már tul vagyunk a kromoszoma vizsgálaton, de nekünk azt csak a harmadik sikertelen terhesség után csinálták meg. Most derült ki hogy a helicobaktérium tesztem pozitiv lett. Érdemes lenne ezt is kivizsgáltatnod. Nekünk volt, hogy egy évig nem sikerült a teherbeesés, tehát a félév miatt ne aggodj. Én sem adtam fel, pedig voltak rossz idõszakaim. Fel a fejjel, sikerülni fog!!!!!!
A kérdező hozzászólása: szia! az a pozitív eredmény mit jelent? remélem fog sikerülni neked is. 5 elhalás az sok!!! azért van benned erõ, mert én ettõl az egytõl is kibuktam lelkileg. majd lesz valami! szorítok neked! és mit mondtak az orvososk? lehet babád?
Szia! Egyik orvos sem mondta, hogy nem lehet. Hétfõn megyünk vissza Czeizler Endréhez /Õ több vizsgálatra is elküldött/ akkor összegzi az eredményeket.

3hónapja nem jött meg, csináltam terhességi tesztet, mind a kétszer negativ lett, de azóta sem jött meg. Már tavaly is rendszertelen volt, nem egyszer maradt ki hónapokra. De terhes nem lehetek előjelek sincsenek rá. Mit kéne tennem?

Tavaly elkezdtem fogyókúrázni 85kg voltam, és most 67kg vagyok, lehet hogy tavaly azért mert kövér voltam, utána meg a hirtelen fogyás miatt? 17éves vagyok

Legjobb válasz: el kéne menned nõgyógyászhoz mert nem jól mûködnek a hormonjaid

el kéne menned nõgyógyászhoz mert nem jól mûködnek a hormonjaid
Csatlakozom az elsõ íróhoz. Nõgyógyászhoz kell menni, mert akár komolyabb baj is lehet... Ott tuti megmondják mi a gond..
Nem vagy ezzel egyedül.Ilyen korban sokaknál elõfordul.Sok oka lehet de nem kell feltétlenül nagy bajra gondolni.azért ajánlanám hogy menj el nõgyógyászhoz és lehet felír vmi fogamzásgátlót hogy rendszeresen jöjjön meg.
Nem az a lényeg hogy havionta vérezzen pl a fogamzásgátlótól( mert azt tudjuk hogy az nem igazi menstruációs vérzés) A hormonháztartását kell rendbetenni. Ha nem tesznek semmit akkor majd jön a rinya hogy "nem maradok" terhes
Mármint majd késõbb, ha gyereket akar akkor fog koppanni
A kérdező hozzászólása: Voltam már amúgy vele tavaly nõ dokinál, irt fel gyógyszert, szerintem fogamzásgátló volt, attól megjött, de utána sem állitotta be, a doki azt mondta hogy majd kinövöm, de ennek lassan már másféléve. De akkor bejelentkezem dokihoz, nem akarom hogy nagyobb bajom legyen. Csak féltem a terhességtõl, pedig a tesztek is negativak lettek. Köszönöm a segitséget mindenkinek.
"irt fel gyógyszert, szerintem fogamzásgátló volt" wtf????kérdõjel
Szia fordulj orvoshoz. Biztosan felírja majd a closyt, a mi segít a peteérésben. Nagyon sok lehetõség van, csak nem keseregj!
szia, semmi esetre ne pánikolj menyj orvoshoz nézestd meg magad és lazits ne akard mindenáron pihenj(ha tudsz)foglallkoz mással éntudom hogy mennyire nehéz 15 évet vártam a fiamra nekünk a költözés segitett ha megteheted utazz el a pároddal de ne a baba járjon az eszedbe nem is tudom mit irjak (tudom milyen érzés)sok sikert
Szia! Én nagyon tudom neked ajánlani a málnalevél és a palástfû teákat. Az elõbbit a ciklus elsõ napjától kell inni peteérésig, az utóbbit pedig peteéréstõl mensiig. Mensi alatt ne idd a palástfüvet. Az ovuteszttel meg nem biztos, hogy elkapod a pozitív napot, szerintem inkább hõmérõzz. Vagy esetleg csináld együtt a kettõt, hátha. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!